Νέα

Η ζόρικη ερωτική ζωή των συνοδών πολυτελείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Να μεταφέρω 2 ιστορίες από 2 Ρωσίδες που έρχονταν Κύπρο για σεζόν ως συνοδοί ή έπαιρναν πελάτες σε δωμάτια ξενοδοχείων που νοικιαζαν.
Τις γνώρισα ως πελάτης και έπειτα από κάποιες συνευρέσεις μου ανοίχτηκαν σε κάποια ποτάκια που ήπιαμε έξω. Φυσικά είχα και κάποια τυχερά όταν πια με θεωρούσαν φίλο αφού είχαμε άλλη συμφωνία σε σχέση με άλλους πελάτες τους.

Η πρώτη λοιπόν παλιότερα δούλευε λογίστρια. Μετά βρήκε μέσω φίλης κάποιον τύπο που της οργάνωσε το ταξίδι στην Κύπρο, της έκλεισε το διαμέρισμα για μερικούς μήνες, της όρισε την ταρίφα και της έφτιαξε φωτογραφίες και την αγγελία σε τοπική σελίδα με αγγελίες. Και παρείχε και προστασία προς τρίτους ή αστυνομία. Παίζει το 50% να το έπαιρνε ο νταβας. Μην φανταστείτε τίποτα ξύλο,.απειλές ή κλεισμένη σε καμία φυλακή και να την πηδάνε αραπηδες.
Το πρωί πήγαινε παραλία, έκανε μπανακια και όταν γύριζε περίμενε πελάτες. Στους γονείς και φίλους έλεγε ότι κάνει διακοπές ή δουλεύει σε τουριστικά.
Μετά από 1-2 σεζόν πονειρευτηκε η Ρωσίδα και αποφάσισε να γυρίσει κΚύπρο και να τα στήσει όλα μόνη της. Βρήκε δωμάτιο, έφτιαξε φωτογραφίες, έφτιαξε αγγελία,.έβαλε WhatsApp και πλέον κρατούσε όλο το ποσό δικό της.
Πήγαινε για μπάνιο ΟΠΟΤΕ ήθελε και δούλευε ΟΣΟ ήθελε. Καθόταν με πελάτες παραπάνω αν γούσταρε, δεν έτρεχε σαν τον Βέγγο να πάρει τον έναν μετά τον άλλο, έβγαινε για ποτά, έκανε πιο καλή κοινωνική ζωή. Αγόραζε κινητά, ρούχα, κανόνιζε ΣΚ.να πάει με έναν πελάτη σε ένα εξοχικό ή μια εκδρομή. Ζωάρα λέμε.

Όμως ξεγελαστηκε με την ωραία ζωή και ξέχασε να προσέχει. Έμεινε 3 μήνες στο ίδιο διαμέρισμα οπότε σταμπαριστηκε..μπορεί από γείτονες, μπορεί από πελάτες, από ανταγωνιστές, ακόμα και από τον πρώην νταβα της.
Και έτσι ήρθε η αρχή του τέλους..
Μεταμφιεσμένος αστυνομικός σαν πελάτη πήγε, πλήρωσε και γαμησε με προσημειωμένα χρήματα.
Στην συνέχεια έγινε έφοδος και την συνέλαβαν..Όσα χρήματα είχε μαζέψει της τα πήραν, πάνε κινητά κλπ.
Την γράψανε στα τοπικά νέα, μπήκε φυλακή και μάλιστα επειδή είχε έρθει παράνομα από τα κατεχόμενα και είχε ληγμένη βίζα, είχε επιπλέον ποινή. Την είδα σε φώτο πριν απελαθεί μόνιμα από Κύπρο. Ήταν σαν να είχε γεράσει 10 χρόνια.

Πού την βρίσκουμε τώρα; Στην Ρωσία φυσικά.
Από ότι μαθαίνω βρήκε ένα καλό παιδί που δεν ξέρει τίποτα για την πρώην ζωή της. Αγαπιούνται και σκέφτονται για γάμο. Μεγάλη της λαχτάρα εδώ και αρκετά χρόνια να κάνει και κανένα μωρό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.670
Πόντοι
19.795
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις συνόδους πολυτελείας, δεν έχω συνευρεθεί, εκτός από 1-2 φορές στο εξωτερικό με δαυτες.
Να μεταφέρω όμως την άποψη μιας εργαζόμενης, Ουκρανομολδαβεζας, με την οποία συνευρίσκομαι τα τελευταία 9 χρόνια, που δουλεύει εδώ και 14 χρόνια σε μπαρ του Θεσσαλικού (από όπου αποκόμισε και ένα παιδί, έχει και δεύτερο με Ουκρανό-και τα δύο παιδιά μεγαλώνουν στην Ουκρανία με την αδελφή της), και σε μπαρ του Ιονίου.
Σε ερωτήσεις που τις κανω, κυρίως γιατί τόσα χρόνια δεν βρήκε ένα καλό παιδί να παντρευτεί, μου λέει, ότι έχουν δει τόσα πολλα τα μάτια της και κυρίως έχουν ακούσει τόσα πολλά τα αυτιά της, που αποκλείεται ποτέ στην ζωή της να εμπιστευθεί άνδρα.
"Ποιος άντρας, μου λέει, θα καθήσει πιστός πάνω από 6 μήνες;"
Έτσι λοιπόν, τον άντρα τον βλέπει μόνο σαν πελάτη.
Πέρα τούτου μου λέει και ιστορίες από άλλες εργαζόμενες, (που σχεδόν οι μισές από αυτές είναι λεσβίες και για αυτό φταίνε οι τραυματικές εμπειρίες αυτής της δουλειάς), πως καταλήξανε στο επάγγελμα κλπ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Η ζωή τους είναι γενικά δύσκολη. Φανταστείτε σε τι "φρούτα" πέφτουν κάθε φορά. Ουδεμία σχέση με την ταινία Pretty Woman όπου ο Richard Gere ήταν το καλό παιδί!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αρχιδια με τη ριγανη θα πω εγω, μετα απο 27 χρονια στον αγοραιο ερωτα εχω κανει σχεση με κοπελα εχω βγει για καφε με πολλες και εχω να πω πως ολα ειναι χρημα τελος. Το συναισθημα της γυναικας που περναει την κοκκινη γραμμη δεν εχει γυρισμο.....!!!! να φανταστει ο καθε ενας το εαυτο του να μπορει πχ να πηγαινει να ζητιανευει ρακενδυτος και να κονομαει στην βαρδια του απο 400 εως 1000 ευρω ξεφτυλα μεν αλλα φραγκα δε...... και οταν κανει κομποδεμα να πει τελος.. αλλα επειδη ειχε δομησει ενα επιπεδο ζωης Α και τελειωνουν τα φραγκα ξαναπαει για μια αρπαχτη ζητιανιας. Αυτες ειναι οι κοπελες του πληρωμενου ερωτα. Δεν τους λειπει τιποτα σεξ εχουν με το τσουβαλι και αμα θελουν ερωτες εχουν ολες τους αγαπουληδες που τους τα ακουμπανε κα νιωθουν οτι περναει η μπογια τους. μην ασχοληστε αλλο σκουληκιαρικες καταστασεις σας μιλω εκ πειρας.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Εχω αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ απαιτητικές και περίπλοκες αυτές οι καταστάσεις ...

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Πρέπει να έχεις τεράστιες ψυχικές δυνάμεις, μεγάλη τσέπη και γερά αρχίδια για να διατηρήσεις μια τέτοια κατάσταση.

Όλες ψάχνουν τον ιδανικό χρηματοδότη, διότι στην ουσία περί αυτού πρόκειται, όπως άλλωστε ψάχνει και κάθε γυναίκα στη ζωή της.

Επειδή δε έχουν φάει άπειρες πούτσες ... το sex είναι το τελευταίο που τις απασχολεί.
Αυτό μου το έχει εξομολογηθεί και η δικιά μου.

Όσο δε πιο όμορφη είναι η εργαζόμενη τόσο πιο δύσκολο να πετύχεις την ιδανική κατάσταση.

Wizofoz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
282
Πόντοι
21
Έχοντας κάνει σχέση με call girl στο παρελθόν (ενεργό ακόμη), κατέληξα στο ότι οι κοπέλες αυτές , όσο καλές μπορεί να δείχνουν, είναι μέρος της δουλειάς τους και αυτό.
Έχουν άπειρα ψυχολογικά προβληματα που δεν τα λύνουν ουσιαστικά ποτέ.
Ναι ψάχνουν κάποιον να τις καταλάβει υποτίθεται αλλά δεν είναι εφικτό αυτό.
Κανείς δεν τις καταλαβαίνει γιατί πολύ απλά δεν γίνεται.
Και καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια με κάποιον που απλά θα τις εκκμεταλευτει , θα τους φάει τα λεφτά κτλ.
Σπάνια βρίσκουν κάποιον αρκετά ηλίθιο ώστε να το ανέχεται όλο αυτό με την ψευδαίσθηση ότι αχ....Η δικιά μου είναι διαφορετική από τις άλλες....
Μαλακίες τούμπανα....Πρέπει να Έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για να συνεχίσεις σχέση με πουτάνα πέρα των κάποιον μηνών....Δεν αντέχεται. Εκτός επαναλαμβάνω αν την γράφεις στα τέτοια σου και δεν σε ενδιαφέρει η πάρτη της.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Έχοντας κάνει σχέση με call girl στο παρελθόν (ενεργό ακόμη), κατέληξα στο ότι οι κοπέλες αυτές , όσο καλές μπορεί να δείχνουν, είναι μέρος της δουλειάς τους και αυτό.
Και καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια με κάποιον που απλά θα τις εκκμεταλευτει , θα τους φάει τα λεφτά κτλ.
Σπάνια βρίσκουν κάποιον αρκετά ηλίθιο ώστε να το ανέχεται όλο αυτό με την ψευδαίσθηση ότι αχ....Η δικιά μου είναι διαφορετική από τις άλλες....
Μαλακίες τούμπανα....Πρέπει να Έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για να συνεχίσεις σχέση με πουτάνα πέρα των κάποιον μηνών....Δεν αντέχεται. Εκτός επαναλαμβάνω αν την γράφεις στα τέτοια σου και δεν σε ενδιαφέρει η πάρτη της.

Σε τέτοια δουλειά πρέπει κάποια να είναι εντελώς αναίσθητη για να μην την επηρεάσει. Αν και έχω γνωρίσει και κάποιες εκτός του χώρου με πολύ περισσότερα ψυχολογικά.

Wizofoz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
282
Πόντοι
21
Όσο αναίσθητος Και Αν είσαι επηρεάζεσαι μακροπρόθεσμα από την πολύ πουτσα ....
Γίνεσαι υλιστης, γινεσαι παρτακιας και γενικά καίγεσαι....

Wizofoz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
282
Πόντοι
21
Άσε Τα παθολογικά ψέμματα....
Επειδή Όλες αυτές έχουν συνηθίσει να δουλεύουν τους πελάτες τους για όλα (μέρος του παραμυθιού που πουλάνε είναι, λογικό)
Κάποια στιγμή χάνουν επαφή με τη πραγματικότητα και λένε ψέμματα παντού και για όλους τους γαμημενους λόγους.
Οι πουτανες Είναι απλά για να τις γαμαμε και να ΦΕΎΓΟΥΝ. Μόνο....
Τελεια.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Το βασικό κίνητρο μιάς γυναίκας που κάνει αυτή την εργασία είναι το χρήμα.

Γιαυτό άλλωστε επέλεξε και αυτή την εργασία.

Γενικός κανόνας:-
Όσο πιο πολύ χρήμα βγάζει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ εθίζεται στο χρήμα και στη δύναμη που του εξασφαλίζει.

Όσο πιο όμορφη είναι τόσο πιο πολύ χρήμα βγάζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Φαύλος κύκλος.

Ασφαλώς παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας της γυναίκας.

Η προσωπική μου εμπειρία επιβεβαιώνει όλα αυτά.

Στην αρχή το έπαιξα φτωχός και με έφτυσε.

Μετά της τα έχωσα και κάθε φορά ζητάει όλο και περισσότερα ...

Χρήματα, τσάντες, παπούτσια, ρολόγια κλπ ... αξίας όχι φτηνιάρικες αηδίες.

Δεν μιλάμε βέβαια για Ουκρανέζα που αυτές οι καψερές δεν ζητούν τίποτα.

Παίζει ρόλο και η Εθνικότητα.

Αλλιώς συμπεριφέρεται μία Ουκρανέζα και αλλιώς πχ η Γαλλίδα.

Άλλα standards η μία άλλα η άλλη.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846

Δηλαδή κάτι Ζαγορακηδες και άλλοι λεφτάδες αθλητές, ηθοποιοί ή γενικά φραγκατοι που τα φτιάχνουν με γνωστές γαμιολες και μετά κάνουν οικογένειες και παιδιά μαζί τους είναι όλοι ηλίθιοι με χαμηλή αυτοεκτίμηση;
Απλά στην αρχή τρελαίνονται από το γαμησι που κάνουν και μετά ίσως σοβαρευονται και αυτές και φέρονται σωστά μέσα στην σχέση.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει αντί για καρδιά να έχεις βράχο. Έτσι είναι ,απλά τα κορόιδα οι πελάτες θέλουν να νομίζουν ότι γαμάνε τόσο καλά που τους μένουν αξέχαστοι. Η γυναίκα που πηδιέται όχι από επιλογή αλλά για λόγους επιβίωσης θα κοιτάξει να κάνει τη δουλειά της όσο γίνεται καλύτερα όπως κάνουμε όλοι εμείς που εργαζόμαστε. Τώρα αν κάποιος θέλει να δεθεί συναισθηματικά με μία τέτοια, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι έχει δίπλα του μία γυναίκα χωρίς αισθήματα. Μπορεί να τα παρατήσει για να κάνει παιδί αλλά θα δεθεί με το παιδί όχι με τον άντρα.
Από εκεί και πέρα αν ο άντρας νιώθει καλά με τον εαυτό του, κανένα πρόβλημα.

Wizofoz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
282
Πόντοι
21

Δηλαδή κάτι Ζαγορακηδες και άλλοι λεφτάδες αθλητές, ηθοποιοί ή γενικά φραγκατοι που τα φτιάχνουν με γνωστές γαμιολες και μετά κάνουν οικογένειες και παιδιά μαζί τους είναι όλοι ηλίθιοι με χαμηλή αυτοεκτίμηση;
Απλά στην αρχή τρελαίνονται από το γαμησι που κάνουν και μετά ίσως σοβαρευονται και αυτές και φέρονται σωστά μέσα στην σχέση.

ρε φίλε....μιλάω καταρχάς για Call Girl....δε νομίζω η κάθε βίζιτα που αναφέρεις να έτρωγε 10 πούτσες την ημέρα. Επίσης δεν νομίζω η Κάθε Λίλη να είχε σχέση με τον Ζαγοράκη και να εξακολουθούσε να κάνει τη Βίζιτα....
Χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις όταν έχεις σχέση με βίζιτα, αυτή το συνεχίζει και εν γνώση σου είσαι ακόμη μαζί της. Εκτός αν θεωρείς φυσιολογικό να σου γαμάνε την φίλη-γυναίκα σου και να χαίρεσαι οπότε εκεί πάω πάσο.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Δεν πιστεύω ότι ερωτική ζωή μπορεί να υπάρξει με ένα κορίτσι που έχει βαρεθεί το sex λόγω επαγγέλματος.

Απλώς μια ξεχωριστή φιλία, μια ουσιαστική παρέα, λίγες στιγμές χαλάρωσης, ένα αποκούμπι για τις δύσκολες στιγμές ...

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω ότι ερωτική ζωή μπορεί να υπάρξει με ένα κορίτσι που έχει βαρεθεί το sex λόγω επαγγέλματος.

Απλώς μια ξεχωριστή φιλία, μια ουσιαστική παρέα, λίγες στιγμές χαλάρωσης, ένα αποκούμπι για τις δύσκολες στιγμές ...
Τωρα αν καπου καπου θελησει να θυμηθει και τα παλια γιατι οχι;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
επειδή πολλοί άντρες μπερδεύονται ας ξεκαθαρίσουμε το εξής.

Το ζόρι στη ζωή των πουτανών δεν είναι το γαμήσι, είναι η ψυχολογική φθορά από συμπεριφορές πελατών και από τη σιχαμένη εμφάνιση βρωμιάρηδων χοντρών άσχημων ιδρωμένων που πρέπει να υπομένουν.

Αν θυμούνται κάποιοι πριν 15 χρόνια ένα ριάλιτι, σκεφτείτε να ζείτε καθημερινά για χρόνια το fear factor όπου θα πρέπει να τρώτε κάθε μέρα κατσαρίδες και ωμά αρχίδια βουβαλιού και να πίνετε ιδρώτα καμήλας και να ξαπλώνετε σε κουτί με φίδια και διάφορα άλλα γλιτσερά.
Κάντε το για κάνα εξάμηνο αυτό κάθε μέρα και περάστε μετά από τον ψυχολόγο να πάρετε χαρτάκι με τα χαμπέρια σας.

Αυτή είναι η ζωή των πουτανώνε, γιαυτό είναι κατεστραμμένο software και δεν μπορούν ούτε να δεχτούν ούτε να προσφέρουν συντροφικότητα, από ένα σημείο και μετά (όχι πολύ χρόνο) δεν ευχαριστιούνται ούτε τα λεφτά που βγάζουν.

Οι βλαμμένοι που σκέφτονται λένε "αυτή είναι πουτάνα πάει με πολλούς" θα τους πω ότι η μονογαμικότητα είναι κοινωνική συνθήκη και εκτός από κάνα δυό είδη στο ζωικό βασίλειο κανένα άλλο δεν είναι μονογαμικό. Όλοι άντρες γυναίκες μια χαρά θέλουμε σεξ με διαφορετικούς συντρόφους, είναι το ένστικτο της ευγονικής για την εξέλιξη του είδους.

Την επόμενη φορά που κάποιος φίλος σας κλαφτεί ότι "μα την πουτάνα ακόμα δεν χωρίσαμε να πάει να γαμηθεί με άλλον πως το έκανε αυτό άρα είναι μεγάλη πουτάνα" ρίχτε του ένα χαστούκι να συνέλθει.

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
αναφερεσαι σε ελληνικη ψυχοσύνθεση ανδρική,
Δεν ειμαι σιγουρος οτι λαοι με αλλη ψυχοσυνθεση π.χ γερμανοι δεν θα μπορουσαν να συζησουν με μια πρωην η νυν πορνη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom