Από τον κάφρο τον πατέρα της βρήκα καλύτερα σε εσένα.
Και το να παρακαλέσει λίγο εσένα είναι χίλιες φορές καλύτερα από το να πάει πίσω στον μπαμπά το σατράπη στην επαρχία...
Φίλε μου συγνώμη αλλά δηλώνεις και "περπατημένος", αλλά δείχνεις εντελώς απερπάτητος. Περπατημένος δεν είναι όποιος έχει πάει σε 10-20-40 night club, 70 οίκους ανοχής και έχει κάνει σεξ με 100 γυναίκες αλλά κάποιος που έχει σχηματίσει εμπειρία ζωής από πολυποίκιλες καταστάσεις και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες.
Επίσης η συγκατοίκηση εντός 3 μηνών μου φαίνεται εντελώς "απερπάτητη" ενέργεια.
Αντιμετώπισα κι εγώ κάποτε μια τέτοια κατάσταση που ήθελε μωρό στο 6μηνο για να γλιτώσει από τον μπαμπά τον ταλιμπάν. Τελικά όχι απλώς κατέληξε άσχημα, ξεκατινιαστήκαμε κανονικά, κι αν δεν ήμουν στρατιωτικός να πάρω μετάθεση ακόμη θα έτρεχα από ζήλιες και ιστορίες τέτοιες... Μέχρι και σε παρέλαση μου την είπε γιατί είδε πως κοίταζα λέει κάτι κοπελίτσες που κοιτούσαν την παρέλαση... Χαχαχαχα!!!!
Νοσηρές καταστάσεις.
Βρες μια κοπέλα αξιοπρεπή και ισορροπημένη να περνάς καλά και ήρεμα. Χωρίς να σε έχει ανάγκη, χωρίς να είσαι αποκούμπι που πρέπει να περιφρουρήσει από "εξωτερικούς εχθρούς". Άλλο η ζήλια επειδή νιώθει για σένα απόλυτο έρωτα κλπ κι άλλο αυτό που βιώνεις, να τη διώχνεις κι αυτή εκεί να παρακαλάει μη γυρίσει στο χωριό της... Καλύτερα η άλλη να περιμένει από σενα μια σοβαρότητα, δηλαδη μια εργασία, μία προκοπή παρά να είσαι ο έρωτας-αποκούμπι.
Οι φατσούλες δεν είναι για τα μούτρα σου.... Είναι για την εναλλακτική απέναντι στο χωριό της. Άμα βρει εναλλακτικό γκόμενο να τη σπιτώσει να δεις που θα βρεθείς και πόσο θα σε εκδικηθεί για τα παρακαλετά της....
Επίσης ξέρεις πολλούς με την οικονομική κρίση στην ηλικία σου να μένουν μόνοι τους.... Όλοι γυρνάνε στο μπαμπά και τη μαμά, οπότε έχεις σημαντικό πλεονέκτημα για τη συγκεκριμένη κοπέλα που ίσως δυσκολευτεί να το βρει και να θέλει και να τη "σπιτώσει".
Και επειδή όλο το σκηνικό έπρεπε να είναι μέσα στο μέλι (σε ένα χρόνο σχέση) μάλλον ο μόνος λόγος που την κρατάς είναι γιατί ηδονίζεσαι ενδομύχως από το να είσαι στο θρόνο σου και να σε παρακαλάει...
Λοιπόν. Αποχαιρέτησέ τη. Πες της ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. Άσε τις ασυναρτησίες περί αρχών κλπ, κόψε κάθε επαφή και συνέχισε τη ζωή σου με κάτι άλλο....
Η γυναίκα που πραγματικά θα σε αγαπήσει σίγουρα δεν είναι αυτή που σε έχει ανάγκη για κάτι. Απλά με τις φατσούλες και τις μαγειρικές και την προσεκτική οικονομική διαχείριση σε κρατάει κοντά της γιατί η επόμενη επιλογή είναι ο μπαμπάς.
Εν ολίγοις δείξε λίγο ουσιαστικά περπατημένος. Εξηγείσαι, κόβεις επαφές, συνεχίζεις τη ζωή σου. Αυτά