Ασε βρε Νταρια το εχουμε δει το εργο και το ξερουμε καλα , οταν κλεισει η πορτοφολα και σταματηση να πεφτει το ρευστο δειχνετε και εσεις το πραγματικο σας εαυτο.
Ειπαμε ολοι το αγαπανε το χρημα μονο που δεν το αφηνουν να κανει κουμαντο μονο αυτο , το χρημα μας βοηθαει να περναμε καλυτερα δεν μας οριζει τη ζωη μας.
Πέστα ρε πούστη μου, αλλά και που τα λες, δεν νομίζω ότι θα πιάσουν τόπο.
....έχουμε κάνει μάγκες όλους τους καμμένους και τις καμμένες.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ζω στον ίδιο πλανήτη με τους περισσότερους εδώ μέσα. Λες και μιλάω με τον Σημίτη και τον Καραμανλή. Ακούς πράγματα και νομίζεις ότι σου περιγράφουν έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από αυτόν που ζω εγώ.
Μπορεί βέβαια, να ζω και εγώ στην κοσμάρα μου, δεν λέω...τα πάντα πιθανά.
Διαβάζοντας το site όμως, καταλήγει κανείς, ότι η νέα Γη της Επαγγελίας είναι η Ρωσσία και οι πιο αγαθές, καλές και μουνάρες γυναίκες, οι Ρωσσίδες...
Μάλιστα....
Σε ότι αφορά τα συμπεράσματα που καμιά φορά διατυπώνονται στα διάφορα threads, επίσης είναι για τραβάς τα μαλλιά σου!!! Καλύτερο παράδειγμα από το παρόν thread, δεν υπάρχει...
Ρε πλάκα μας κάνετε?
α) Έχει πολλά μπουρδέλα αυτή η χώρα? Αλήθεια, πέραν των διοδίων Ελευσίνας, έχετε ταξειδέψει ποτέ?
β) Σε 1-2 πολιτισμένες χώρες που γνωρίζω ότι πραγματικά έχει ΑΠΕΙΡΑ μπουρδέλα και ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές σε αυτόν τον τομέα, οι γκόμενες κάθε άλλο παρά απαράδεκτες δεν είναι και τα χρήματα τα έχουν και λίγο πολύ γραμμένα στα παπάρια τους.
γ) Για πείτε μου, στην Βραζιλία που γίνεται της πουτάνας από μπουρδέλα, οι γυναίκες τι λένε κατά τη γνώμη σας? Στην Κούβα? Στην Ταϋλάνδη? (Για να δούμε, πόσα threads θα βγάλουμε άκυρα....)
Τι γαμάτος που είναι ο όρος... [size=12pt]
ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ[/size]....