Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βεβαίως αγαπητέ μου κύριε έχω διδακτορικό.Βλέπεις υπάρχουν πολλοί παλινδοποιοί σαν την αφεντιά σου για να μελετήσει κανείς και να εντριφύσει στην μελέτη του θέματος.

Την βρισκεις με το να μελετας τις ψωλες των αλλων? :2funny: :2funny: :2funny: Τοσο πολυ εχεις βαρεθει το μιζερο μικρο εργαλειακι σου? :2funny:
Οπως και να χεις οπως λες μονος σου εισαι διδακτορας της μαλακιας  :uglystupid:

Βεβαιως βεβαίως, λόγο της συχνής αναφορά σου στα μικρά πέη, θα έλεγα ότι υποβόσκει μια μικρή ψυχασθένεια, απόρεια της οποίας είναι η μικρή σου διάσταση και όπως πληροφωρούμε για το δεύτερο υποκοριστικό σου, που είναι το κοκοράκι, και η συντομία σου σε ότι κάνεις.

Υπαρχουν κοντινα σου πολυ στενα ατομα που θα μπορουσαν να επιβεβαιωσουν το αντιθετο.Μην ψαξεις πολυ μακρια απο το σπιτι σου  :birdman:

Με εκτίμιση,
σκίστης, ο επωνομαζόμενος και killer.

σκισμενος μηπως? :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα εσυ θα φας μπαν στο τελος και θα ησυχασεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οταν κατι ειναι αντικειμενικα πανεμορφο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανενα γουστο και καμια γνωμη.

Τσεχες
Ουγγαρεζες
Ρωσιδες
Πολωνες

ειναι απο τις πιο ομορφες  αντικειμενικα.
Ρουμανες?????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ναι εγω ειπα μονο τις top........
ε και αυτες δεν ειναι τοπ???απο εμφανιση μονο λεμε.....εγω εχει τυχει και εχω παει πολλες φορες ρουμανια και εχω χαζεψει.....
τα καθημερινα μωρα που κυκλοφορουν στο δρομο εδω θα τα ειχαμε για πασαρελλα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ε και αυτες δεν ειναι τοπ???απο εμφανιση μονο λεμε.....εγω εχει τυχει και εχω παει πολλες φορες ρουμανια και εχω χαζεψει.....
Oxi μονο για πασαρελα.
Τραγουδιστριες παρουσιαστριες playmates και αλλα.........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγω εχει τυχει και εχω παει πολλες φορες ρουμανια και εχω χαζεψει.....

ΑΣΤΕΡΙΑ είναι οι Ρουμάνες... :boobies:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Oxi μονο για πασαρελα.
Τραγουδιστριες παρουσιαστριες playmates και αλλα.........
Α μπραβο για προσθεσε τες λοιπον στη λιστα....γιαυτο εκανα την παραθεση....
ειναι κριμα να αδικουμαι τετοιους μουναρους....(α ρε ΚΑΡΛΑ!!!!!!!)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α μπραβο για προσθεσε τες λοιπον στη λιστα....γιαυτο εκανα την παραθεση....
ειναι κριμα να αδικουμαι τετοιους μουναρους....(α ρε ΚΑΡΛΑ!!!!!!!)
Kαλα αμα παρουμε απο ανατολικες χωρες ολες ειναι γυναικαρες...........τι να πρωτοβαλουμε............

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα μιλανε εχουμε ξεφυγει εδω μεσα. παντως κι εγω που εψαξα αντιστοιχο σαιτ σε αλλες χωρες πηρα τα τρια μου

Κατ' αρχήν δεν έχεις τρία. Κατά τα άλλα φυσικά και όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε γιατί ψάχνετε για brothels όταν οι καταχωρήσεις τέτοιων ευαγών ιδρυμάτων υπάρχει με κάποιο όνομα όπωε π.χ. Passah , Artemis ή κάτι άλλο.

Έπειτα στις περισσότερες χώρες υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, ο ομαδικός εταιρισμός. Τα 150 - 200 σπίτια της Αθήναε π.χ. σε μία γερμανική πόλη θα ήταν μαζεμένα σε 5 - 10 πολυκατοικίες.

Τώρα σχετικά με καταχωρήσεις φίλων σχετικά με τις αλλοδαπές φίλες μας. Δείτε που τα φέρνετε τα πράγματα.
Έρχεται η Ντάρια ή κάθε Ντάρια και μας κάνει και μάθημα. Απορώ, δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι βρίζοντας τις αγαπημένες με ελλεινίδες δεν κάνετε άλλο από το να φτύνετε τα μούτρα σας στον καθρέπτη?

Όσο για το Ρωσοπόντιος της Ντάρια, μήπως δεν χέρει ότι πολλοί Ρώσοι με πλαστά χαρτιά βρέθηκαν στην χώρα μας σαν ομογενείς. Και αν ακόμα είναι ομογενείς που έζησαν, που μεγάλωσαν, που ανδρώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους φυσικά δεν παραλείπει να αποκαλέσει και ρατσιστικά "Μαύρους"? Δεν μεγάλωσαν στην ΕΣΣΔ? Αν δεν είναι Ρώσοι τελικά τα ίδια σκ..α είναι με τους Ρώσους. Εκείνοι λοιπόν είναι αυτοί που κάνουν το trafficking? Αυτοί είναι οι αγαπητικοί?
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κάποιες ζούν ανάμεσα μας, η κοινωνία μας τις έχει δεχτεί όποια εργασία και αν κάνουν και απλόχερα τους προσφέρει όχι ψωμί αλλά παντεσπάνι και ίσως ακόμα με την ηλίθια συμπεροφορά μας δεχομάστε να μας κατηγορούν και από πάνω ή ακόμα να μας αποκαλούν και ρατσιστες. Συνεχίστε λοιπόν φίλοι να τις δοξάζετε.

Ίσως τελικά εδώ ταιράζει το ΄"Μάθανε ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι που όμως δεν είναι μαύροι είναι ξανθοί"

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τρίφλωρε και εφταλίγουρε Whitey η περίτωση σου χρίζει άμεσης αντιμετόπισης. Ειδικά αυτή η εμμονή σου στα μικρά πέη και στην πίσω θύρα. Αν είσαι πισολούρης μην ντρέπεσαι να το πεις. Εδώ μέσα όλοι έχουμε κατανόηση. Αν πάλι νωμίζεις ότι με αυτά που λες θα σε ιππεύσω, τότε κάνεις λάθος. Και μια και η λαϊκή σοφία αναφέρει πως "πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλιά κουβάρια", καθώς και "πουτάνες στα κρεβάτια σας, πουστράκια στα ντιβάνια", θα σου έλεγα, άσε εμάς που γαμάμε γκόμενες στην ισυχία μας, άσε τους μπουρδελιάρηδες να κάνουν την δουλειά τους, και πιάσε κανά ντιβάνι μπας και βρεθεί κανένανας σαβουρογάμης να σε ισιώση άμοιρε κακογαμημένε πουστράκο.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Απορώ, δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι βρίζοντας τις αγαπημένες με ελλεινίδες δεν κάνετε άλλο από το να φτύνετε τα μούτρα σας στον καθρέπτη?

Πέστα φίλε μου, και δεν είναι μόνο αυτό, μετά έρχονται κάτι στερημένοι κομπλεξικοί (βλέπε Whitey) παντρεύονται τις ρωσίδες, βουλγάρες, κ.λπ., και μετά αν δεν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι γιατί τους αρμέγουν κανονικά και τους σέρνουν από την μύτη, σίγουρα έχουν πολλές γνωριμίες μια και η κυρία δεν σταματά να κλαδεύει πούτσες.

Η ρωσίδα δεν θα του πει ποτέ του άρχρηστου Whitey, για παράδειγμα δανειζομαι ένα όνομα, ρε ανίκανε δεν σου σηκώνεται, δεν μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος άχρηστε. Θα τον καλοπιάσει, θα του πει είσαι μεγάλος, θα του πει είσαι ο καλλίτερος που είχα ποτέ, και άλλες τέτοιες παπαριές. Γ' αυτό κολάει ο Whitey και ο κάθε Whitey με αυτές. Δεύτερο έρχεται το ότι είναι μουνάρες. Ε και; μυνάρες που τις πηδάνε όλοι. Η ελληνίδα όμως θα τους το κοπανήσει στην μούρη και θα βρει άλλον γαμιά να την κάνει. Δίνει σημασία στον πούτσο. Η ρωσίδα θα τον αρμέξει πρώτα και μετά θα πάρει τον πούλο.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τρίφλωρε και εφταλίγουρε Whitey η περίτωση σου χρίζει άμεσης αντιμετόπισης. Ειδικά αυτή η εμμονή σου στα μικρά πέη και στην πίσω θύρα. Αν είσαι πισολούρης μην ντρέπεσαι να το πεις. Εδώ μέσα όλοι έχουμε κατανόηση. Αν πάλι νωμίζεις ότι με αυτά που λες θα σε ιππεύσω, τότε κάνεις λάθος. Και μια και η λαϊκή σοφία αναφέρει πως "πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλιά κουβάρια", καθώς και "πουτάνες στα κρεβάτια σας, πουστράκια στα ντιβάνια", θα σου έλεγα, άσε εμάς που γαμάμε γκόμενες στην ισυχία μας, άσε τους μπουρδελιάρηδες να κάνουν την δουλειά τους, και πιάσε κανά ντιβάνι μπας και βρεθεί κανένανας σαβουρογάμης να σε ισιώση άμοιρε κακογαμημένε πουστράκο.
Φιλε το να βριζεις προσωπικα τοσο χυδαια ενα παιδι δειχνει ελλειψη επιχειρηματων. Δεν ειναι σωστο
Ο τιτλος του τοπικ γενικα περιγραφει μια αληθεια. Παιδια πιστεψτε με , υπαρχει παντου πορνεια και τραφικ αλλα στην Ελλαδα
η πορνεια (οπως και το διαδικτυακο στοιχημα) χτυπανε κορυφες και τζιρους απλησιαστες για αλλε χωρες. Τετοιο τεραστιο ποσοστο του τζιρου της πορνειας σε ποσοστο του ΑΕΠ δεν υπαρχει ουτε κατα προσεγγιση σε αλλες χωρες .Το εχω διαβασει αυτο σε στατιστικες. Και πολυ σωστα φταινε οι γυναικες αλλα φταινε και οι αντρες. Μη ψαχνουμε τον ευκολο στοχο .
Αυτος που λεει υπανθρωποιυς τους ρωσους ως εθνος, τι να του πεις...  Κανει πολυ μεγαλο λαθος.
Για το οτι εχουν στο μυαλο τους μονο τα λεφτα , νομιζω ενας ελληνας δεν μπορει να το λεει αυτο. Που για να πλουτισει κανει τα παντα. Πηγαινω και αγοραζω φρουτα - κρεατα ντοπια και οταν τρωω λεω, 'Γυρευε τι θα τα εχει ταισει - ποτισει ο ελληναρας για να πλουτισει'. Ορυκτελαια, χημικα κλπ. βοηθα παναγια
Που διακοπες σε νησι της ελλαδας ειναι πιο ακριβες απο οτι στο εξωτερικο. Που η λεξη αισχροκερδεια αμφιβαλλω αν υπαρχει σε αλλες γλωσσες
Αν πληροφορειται απο πολωνους δεν περιμενεις και πολλα. Τωρα που μπηκαν στην ΕΕ και θα σας χορευουν ολους στο ταψι να δω τι θα λες. Στη εξωτερικη πολιτικη πρεπει να εισαι σκληρος φιλε. Τραβηξαν καποια πραγματα καποιες χωρες απο τη Ρωσια, αλλα βλεπεις. Οσες ανεξαρτοπιηθηκαν κανουν τα ιδια και χειροτερα στους Ρωσους. Αν δεν τους φας θα σε φανε.Ετσι ειναι η ζωη. Με στεφανια στα μαυσωλεια του Κεμαλ και με ζειμπεκιες και κουμπαριες δεν κανεις δουλεια  
Και τελος για τους αντρες που φερονται ασχημα κρινεις απο ενα περιστατικο που ριξανε μια στην πισινα. Εξαιρεση ειναι αυτο.
Μεταξυ μας παντως αν ηταν και καμια δεκαρια ελληνες παροντες θα ορμαγανε σαν ιπποτες ολοι στην πισινα να σωσουν την δεσποσυνη.
Δεν ειναι αγριοι. Απλα δεν ειναι τζουτζουκοι οπως εδω.

Επισκέπτης
Dεν ειναι θεμα αν βρισκεις η' δε βρισκεις.......

Εμενα η Ελληνιδες δε με καλυπτουν....δεν ειναι ομορφες...δεν ειναι ελκυστικες σαν γυναικες.......

Καμια συγκριση με Ρωσιδες και Τσεχες κλπ κλπ..............
Σεβομε την αποψη σου.
Μονο που νομιζω οτι μαλλων εισαι αρκετα νεαρος και κολλημενος.
Υπαρχουν και αλλα πολυ πιο σοβαρα πραγματα τα οποια πρεπει να σκεφτης οταν θα αποφασισεις να ανοιξης ενα σπιτι εκτος απο το ποσο ωραιο ειναι το μουνι που θα εχεις διπλα σου και το ποσο καλα θα το γαμας απο τον κωλο.
Α Καλο ειναι να μαθεις και λιγα Ρωσσικα για να λες και καμμια κουβεντα γιατι μετα τα πρωτα 5 γαμησια με τα αεροπλανικα τους και τα τετοια θα θελησης να πεις και καμμια κουβεντα μαζι της.

Επισκέπτης
xa  xa τι πατησες ετσι πες μας. Εμπλεξες με μια που ηταν ετσι και αυτο τωρα λες ολ'αυτα. Αγορι μου, αμα βλεπω εγω ενα ελληνα μαλακα- δεν λεω ο'τι ολοι ελληνες ειναι.
Ασε βρε Νταρια το εχουμε δει το εργο και το ξερουμε καλα , οταν κλεισει η πορτοφολα και σταματηση να πεφτει το ρευστο δειχνετε και εσεις το πραγματικο σας εαυτο.
Ειπαμε ολοι το αγαπανε το χρημα μονο που δεν το αφηνουν να κανει κουμαντο μονο αυτο , το χρημα μας βοηθαει να περναμε καλυτερα δεν μας οριζει τη ζωη μας.

Επισκέπτης
Αγαπητέ Whitey. Δεδομένης της μελέτης μου επάνω στην αμφίδρομη παλιδνρόμηση εντός αξόνος, θα σου έλεγα πως η διεργασία αυτή ενίωτε τυφλώνει και κατ' επέκταση κάποια πράγματα ο τυφλωθείς παλινδροποιός τα βλέπει διαφορετικά, με κύριο χαρακτηριστικό σύμπτωμα την υπεραξιολόγηση ρωσίδων και άλλων αλλοδαπών στοιχείων. Χαίρε.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ασε βρε Νταρια το εχουμε δει το εργο και το ξερουμε καλα , οταν κλεισει η πορτοφολα και σταματηση να πεφτει το ρευστο δειχνετε και εσεις το πραγματικο σας εαυτο.
Ειπαμε ολοι το αγαπανε το χρημα μονο που δεν το αφηνουν να κανει κουμαντο μονο αυτο , το χρημα μας βοηθαει να περναμε καλυτερα δεν μας οριζει τη ζωη μας.

Πέστα ρε πούστη μου, αλλά και που τα λες, δεν νομίζω ότι θα πιάσουν τόπο.

....έχουμε κάνει μάγκες όλους τους καμμένους και τις καμμένες.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ζω στον ίδιο πλανήτη με τους περισσότερους εδώ μέσα. Λες και μιλάω με τον Σημίτη και τον Καραμανλή. Ακούς πράγματα και νομίζεις ότι σου περιγράφουν έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από αυτόν που ζω εγώ.

Μπορεί βέβαια, να ζω και εγώ στην κοσμάρα μου, δεν λέω...τα πάντα πιθανά.

Διαβάζοντας το site όμως, καταλήγει κανείς, ότι η νέα Γη της Επαγγελίας είναι η Ρωσσία και οι πιο αγαθές, καλές και μουνάρες γυναίκες, οι Ρωσσίδες...

Μάλιστα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Σε ότι αφορά τα συμπεράσματα που καμιά φορά διατυπώνονται στα διάφορα threads, επίσης είναι για τραβάς τα μαλλιά σου!!! Καλύτερο παράδειγμα από το παρόν thread, δεν υπάρχει...

Ρε πλάκα μας κάνετε?

α) Έχει πολλά μπουρδέλα αυτή η χώρα? Αλήθεια, πέραν των διοδίων Ελευσίνας, έχετε ταξειδέψει ποτέ?
β) Σε 1-2 πολιτισμένες χώρες που γνωρίζω ότι πραγματικά έχει ΑΠΕΙΡΑ μπουρδέλα και ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές σε αυτόν τον τομέα, οι γκόμενες κάθε άλλο παρά απαράδεκτες δεν είναι και τα χρήματα τα έχουν και λίγο πολύ γραμμένα στα παπάρια τους.
γ) Για πείτε μου, στην Βραζιλία που γίνεται της πουτάνας από μπουρδέλα, οι γυναίκες τι λένε κατά τη γνώμη σας? Στην Κούβα? Στην Ταϋλάνδη? (Για να δούμε, πόσα threads θα βγάλουμε άκυρα....)

Τι γαμάτος που είναι ο όρος... [size=12pt]ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ[/size]....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Tα είπες όλα...RESPECT!!!
Την καλημέρα μου... :rockon:

Stories