Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σε ότι αφορά τα συμπεράσματα που καμιά φορά διατυπώνονται στα διάφορα threads, επίσης είναι για τραβάς τα μαλλιά σου!!!

γ) Για πείτε μου, στην Βραζιλία που γίνεται της πουτάνας από μπουρδέλα, οι γυναίκες τι λένε κατά τη γνώμη σας? Στην Κούβα? Στην Ταϋλάνδη? (Για να δούμε, πόσα threads θα βγάλουμε άκυρα....)

Τι γαμάτος που είναι ο όρος... [size=12pt]ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ[/size]....

πες τα γτ σε πολλους εχουν κανει λοβοτομη και δεν τους το εχουν πει

Επισκέπτης
Πέστα φίλε μου, και δεν είναι μόνο αυτό, μετά έρχονται κάτι στερημένοι κομπλεξικοί (βλέπε Whitey) παντρεύονται τις ρωσίδες, βουλγάρες, κ.λπ., και μετά αν δεν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι γιατί τους αρμέγουν κανονικά και τους σέρνουν από την μύτη, σίγουρα έχουν πολλές γνωριμίες μια και η κυρία δεν σταματά να κλαδεύει πούτσες.

Τοσα ξερεις τοσα λες ρε στοκοοο!
Ναι ειμαστα δαχτυλοδειχτουμενοι απο κατι κομπλεξικους σαβουρογαμηδες σαν του λογου σου που κατα βαθος λυσανε που ειμαστε με τετοια μουνια και δεν εχουμε φορτωθει την καθε σαβουρα χωριατισα να μας αρμεγει!
Εμας μας αρμεγουν την πουτσα τουλαχιστον τα Ρωσακια.Εσενα που για πολλα πολλα δεν ειναι για να βγαλει το ανικανο τσουτσουνακι σου , σου αρμεγουν το πορτοφολι  :2funny:

Για τις αλλες παπαριες και μπινελικωματα που ριχνεις σου ξαναλεω.Δεν γαμαω στρακια ρε.Κλαψε,βρισε δεν θα σε γαμησω ρε σκισμενε :2funny: Το κανει καλα η χοντροκωλα σαβουρα που εχεις καψουρευτει

Επισκέπτης
Ασε βρε Νταρια το εχουμε δει το εργο και το ξερουμε καλα , οταν κλεισει η πορτοφολα και σταματηση να πεφτει το ρευστο δειχνετε και εσεις το πραγματικο σας εαυτο.
Ειπαμε ολοι το αγαπανε το χρημα μονο που δεν το αφηνουν να κανει κουμαντο μονο αυτο , το χρημα μας βοηθαει να περναμε καλυτερα δεν μας οριζει τη ζωη μας.

Σαν πολλα θυματα δεν μαζευτηκατε που κλαιτε εδω μεσα? :uglystupid: :2funny:

Επισκέπτης
Φιλε το να βριζεις προσωπικα τοσο χυδαια ενα παιδι δειχνει ελλειψη επιχειρηματων. Δεν ειναι σωστο
Ο τιτλος του τοπικ γενικα περιγραφει μια αληθεια. Παιδια πιστεψτε με , υπαρχει παντου πορνεια και τραφικ αλλα στην Ελλαδα
η πορνεια (οπως και το διαδικτυακο στοιχημα) χτυπανε κορυφες και τζιρους απλησιαστες για αλλε χωρες. Τετοιο τεραστιο ποσοστο του τζιρου της πορνειας σε ποσοστο του ΑΕΠ δεν υπαρχει ουτε κατα προσεγγιση σε αλλες χωρες .Το εχω διαβασει αυτο σε στατιστικες. Και πολυ σωστα φταινε οι γυναικες αλλα φταινε και οι αντρες. Μη ψαχνουμε τον ευκολο στοχο .
Αυτος που λεει υπανθρωποιυς τους ρωσους ως εθνος, τι να του πεις...  Κανει πολυ μεγαλο λαθος.
Για το οτι εχουν στο μυαλο τους μονο τα λεφτα , νομιζω ενας ελληνας δεν μπορει να το λεει αυτο. Που για να πλουτισει κανει τα παντα. Πηγαινω και αγοραζω φρουτα - κρεατα ντοπια και οταν τρωω λεω, 'Γυρευε τι θα τα εχει ταισει - ποτισει ο ελληναρας για να πλουτισει'. Ορυκτελαια, χημικα κλπ. βοηθα παναγια
Που διακοπες σε νησι της ελλαδας ειναι πιο ακριβες απο οτι στο εξωτερικο. Που η λεξη αισχροκερδεια αμφιβαλλω αν υπαρχει σε αλλες γλωσσες
Αν πληροφορειται απο πολωνους δεν περιμενεις και πολλα. Τωρα που μπηκαν στην ΕΕ και θα σας χορευουν ολους στο ταψι να δω τι θα λες. Στη εξωτερικη πολιτικη πρεπει να εισαι σκληρος φιλε. Τραβηξαν καποια πραγματα καποιες χωρες απο τη Ρωσια, αλλα βλεπεις. Οσες ανεξαρτοπιηθηκαν κανουν τα ιδια και χειροτερα στους Ρωσους. Αν δεν τους φας θα σε φανε.Ετσι ειναι η ζωη. Με στεφανια στα μαυσωλεια του Κεμαλ και με ζειμπεκιες και κουμπαριες δεν κανεις δουλεια  
Και τελος για τους αντρες που φερονται ασχημα κρινεις απο ενα περιστατικο που ριξανε μια στην πισινα. Εξαιρεση ειναι αυτο.
Μεταξυ μας παντως αν ηταν και καμια δεκαρια ελληνες παροντες θα ορμαγανε σαν ιπποτες ολοι στην πισινα να σωσουν την δεσποσυνη.
Δεν ειναι αγριοι. Απλα δεν ειναι τζουτζουκοι οπως εδω.

πεστα ρε φιλε γιατι εδω θα μας τρελανουν τα διαφορα πικραμενα θυματα καθως και οι μουνοδουλοι σαβουρογαμηδες που εχουν γινει σκυλακια καποιας Ελεινιδας  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πέστα φίλε μου, και δεν είναι μόνο αυτό, μετά έρχονται κάτι στερημένοι κομπλεξικοί (βλέπε Whitey) παντρεύονται τις ρωσίδες, βουλγάρες, κ.λπ., και μετά αν δεν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι γιατί τους αρμέγουν κανονικά και τους σέρνουν από την μύτη, σίγουρα έχουν πολλές γνωριμίες μια και η κυρία δεν σταματά να κλαδεύει πούτσες.

Η ρωσίδα δεν θα του πει ποτέ του άρχρηστου Whitey, για παράδειγμα δανειζομαι ένα όνομα, ρε ανίκανε δεν σου σηκώνεται, δεν μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος άχρηστε. Θα τον καλοπιάσει, θα του πει είσαι μεγάλος, θα του πει είσαι ο καλλίτερος που είχα ποτέ, και άλλες τέτοιες παπαριές. Γ' αυτό κολάει ο Whitey και ο κάθε Whitey με αυτές. Δεύτερο έρχεται το ότι είναι μουνάρες. Ε και; μυνάρες που τις πηδάνε όλοι. Η ελληνίδα όμως θα τους το κοπανήσει στην μούρη και θα βρει άλλον γαμιά να την κάνει. Δίνει σημασία στον πούτσο. Η ρωσίδα θα τον αρμέξει πρώτα και μετά θα πάρει τον πούλο.
παντος εγω βλεπω το αντιθετο.οι Ελληνιδες που ειναι κακασχημες το παιζουνε σα να ειναι γκομεναρες!!!!και ειναι και πολυ χειροτερες και στο οικονομικο και στα αισθηματα!!!!θυμαμαι οταν περσι εδειξα κατι φωτο απο κατι απλες γκομενες μου σε κατι γνωστες μου Ελληνιδες.ειχανε μεινει λεγανε:κοιτα ρε τι κουκλες ειναι αυτες!!!!εμεις ημαστε για τα μπαζα!!!!γι'αυτο δεν μας κοιτας εμας!!!!!οσο για αυτο που λεει ο skistis εχει καποιο δικιο.αν καποιος παντρευτη Ρωσσιδα μπορει να πεσει σε αυτη την κατηγορια.εγω δεν το βλεπω αυτο διοτι σαν Ρωσσοφωνο δεν με παιρνουνε για ξενο και η συμπεριφορα τους απεναντι μου ειναι εντελως διαφορετικη!!!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μωρή λούγκρα Whitey σαν πολύ φόρα πήρες. Την λες σε όλους που έχουν αντίθετη άποψη. Ένα θα πω και είναι μεγάλη αλήθεια. Καμιά προσβολή δεν μπορεί να πειράξει και να ενοχλήσει έναν όριμο άνδρα, εκτός αν εμπεριέχει δόση αλήθειας. Συνεπώς ο τρόπος που τρελένεσαι δείχνει πολλά. Έτσι δεν ξαναγράφω τίποτε άλλο για σένα πέρα από αυτά που είπα. Κάποτε θα πρέπει να δεις την ζωή και έξω από τα κόκκινα φωτάκια και κυρίως να μάθεις πως όλοι οι άλλοι μπορούμε και γαμάμε τσάμπα αυτές που εσύ πληρώνεις. Επίσης στα 50 μου είμαι ακόμη εργένης από άποψη, παλιολεμέ πισολούρη. Τέλος κουβέντας.

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα αυτο το βλαμενο ο whitey ποσων ετων και ποσων μηνων ειναι ; βασικα ειναι ενηλικος ;

Επισκέπτης
Επίσης στα 50 μου είμαι ακόμη εργένης από άποψη, παλιολεμέ πισολούρη. Τέλος κουβέντας.

χαχααχ μωρη μπακουρογερε!50 χρονων μπατιρης ξοφλημενος μπαρμπας και μιλας και απο πανω?Χαχαχαχαχααχ
Αντε παρε κανενα βιαγκρα μπας και καταφερεις να χυσεις σε κανενα μπουρδελακι ρε παπου
Για τα αλλα σου ξαναλεω.ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΡΕ ΠΑΠΟΥ!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί τσακώνεστε ρε παιδιά? Ο καθένας έχει μια άποψη διαφορετική  των άλλων και λοιπόν? Πιστεύετε οτι θα πείτε κάτι και θα αλλάξει η αποψή του ή και το αντίστροφο? Εξάλλου πάντα οι απόψεις διαμορφώνονται απο τις εμπειρίες μας και καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και άρα απόψεις. Τσακωνόμαστε για τις γυναίκες? Κανονικά αυτές έπρεπε να τσακώνονται για εμάς...... :sunglasses:

Επισκέπτης
Γιατί τσακώνεστε ρε παιδιά? Ο καθένας έχει μια άποψη διαφορετική  των άλλων και λοιπόν? Πιστεύετε οτι θα πείτε κάτι και θα αλλάξει η αποψή του ή και το αντίστροφο? Εξάλλου πάντα οι απόψεις διαμορφώνονται απο τις εμπειρίες μας και καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και άρα απόψεις. Τσακωνόμαστε για τις γυναίκες? Κανονικά αυτές έπρεπε να τσακώνονται για εμάς...... :sunglasses:

Σωστος ρε φιλε!Ετσι ειναι αλλα τι περιμενεις απο ατομα που αμεσως αρχιζουν τους χαρακτηρισμους και τις ειρωνειες επειδη δεν εχουμε την ιδια λογικη με αυτους.Ενταξει ετυχε πχ του μπαρμπα του σκισμενου παραπανω να του χουν κατσει 2-3 Ελεινιδες και να νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια αλλα τι ζορι τραβαει να μας την λεει και απο πανω?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σωστος ρε φιλε!Ετσι ειναι αλλα τι περιμενεις απο ατομα που αμεσως αρχιζουν τους χαρακτηρισμους και τις ειρωνειες επειδη δεν εχουμε την ιδια λογικη με αυτους.Ενταξει ετυχε πχ του μπαρμπα του σκισμενου παραπανω να του χουν κατσει 2-3 Ελεινιδες και να νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια αλλα τι ζορι τραβαει να μας την λεει και απο πανω?
Με ολο το σεβασμο αλλα νομιζω οτι εσυ αρχισες..
Σορυ αν κανω λαθος..

Επισκέπτης
Με ολο το σεβασμο αλλα νομιζω οτι εσυ αρχισες..
Σορυ αν κανω λαθος..

Πρωτος αυτος εγραψε ενα ειρωνικο και προσβλητικο ποστ για οσους δεν γουσταρουν τα μπαζα που του καθονται (παιζοντας το υπεργαμιας και οτι οσοι γαμανε σε ρδελα ειναι μαλακες) και του απαντησα οτι λεει μαλακιες στο τετραγωνο  και μετα ακουλουθησε η συνεχεια

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οταν κατι ειναι αντικειμενικα πανεμορφο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανενα γουστο και καμια γνωμη.

Τσεχες
Ουγγαρεζες
Ρωσιδες
Πολωνες

ειναι απο τις πιο ομορφες  αντικειμενικα.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες μην δίνεται συνέχεια και αποκτά και αξία το μουνόπλημα. Μακαρι να φτάσει τα χρόνια μου και να πηδήξει το 1/10 απ ότι πήδηξα και πηδάω εγώ. Θα είναι και πάλι πάρα πολλά μουνιά. Επίσης ούτε που ονειρεύεται ο τύπος να γαμήσει σε προάστια που πήδαγα εγώ. Οποτε αφήτε τον να σκούζει μόνος του. Ατό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα που έχουν οι αδερφούλες. Και ναι όσοι δεν μπορούν να γαμάνε μουνιά απέξω και τρέχουν στις πουτάνες είναι για μένα μαλάκες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εξερώ όσους την βρίσκουν με το όλο σκηνικό. Όσοι το κάνουν από ανάγκη όμως είναι μαλάκες. Βρόμησε ο τόπος από το μουνί. Φυσικά η αδερφούλα μπορεί να πάει εκεί ζητώντας να του βάλουν τίποτα στον κόλο. Δικαίωμα του είναι.

Επισκέπτης
Μακαρι να φτάσει τα χρόνια μου και να πηδήξει το 1/10 απ ότι πήδηξα και πηδάω εγώ. Θα είναι και πάλι πάρα πολλά μουνιά. Επίσης ούτε που ονειρεύεται ο τύπος να γαμήσει σε προάστια που πήδαγα εγώ.

Εισαι τοσο κομπλεξικος και ηλιθιος κωλογερος μεσα στην αγαμια που δεν καταλαβαινεις οτι οποιος πραγματικα γαμαει δεν καθεται μετα να το διαλαλει στο μπουρδελα.κομ...Απο χιλιομετρα κανει μπαμ οτι εισαι ενας ανικανος σεξουαλικα κομπλεξικος.Για πες μας και τις χθεσινες μαλακιες που ελεγες και τις σβησανε οι μοντ για να γελασουμε...Οτι στα 14 σου σε καψουρευοντουσαν οι πουτανες και τις εβγαζες γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny:
Χου ρε χου ρε παπου

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ποια μουνια μας λες........τις Ελληνιδες...........?

Η ατακα μουνια που δεν τα εχεις δει ουτε στον υπνο σου χρησιμοποιειται για γυναικαρες.
Οπως Ρωσιδες-Τσεχες και μονο για γυναικαρες.

Ειτε τραβελι γαμας ειτε Ελληνιδα το ιδιο ειναι.

Δε θελω να τσακωθω μαζι σου......

Δημητρακη συμπληρωσε κι εσυ αν θες.....

Επισκέπτης
Ποια μουνια μας λες........τις Ελληνιδες...........?

Η ατακα μουνια που δεν τα εχεις δει ουτε στον υπνο σου χρησιμοποιειται για γυναικαρες.
Οπως Ρωσιδες-Τσεχες και μονο για γυναικαρες.

Ειτε τραβελι γαμας ειτε Ελληνιδα το ιδιο ειναι.

Δε θελω να τσακωθω μαζι σου......

Δημητρακη συμπληρωσε κι εσυ αν θες.....

Ασε ρε τι πας να μπλεξεις με τον μαλακισμενο κομπλεξικο μπαρμπα?Ασε που να καταλαβει αυτος.Στα νιατα του θα του εκατσαν 2-3 σαβουριτσες Ελεινιδες και θα εχασε το φως του :2funny: :2funny: :2funny:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Επίσης να πω ότι εκτιμώ την στάση του χρήστου_1000 γιατί αν και διαφωνώ σε πολλά μαζί του και του την είπα μερικές φορές δεν το τράβηξε.

Όσο για την ΛΟΎΓΚΡΑ θα έπρεπε να ξέρει πως η γενιά μου στα 14 ήταν άντρες με 50 κιλά αρχιδια και όχι κρυφοπουστράκια σαν λόγου του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom