Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Οταν εχουμε τόοοοσα μπουρδέλα, πουτάνες, πιάτσες, στούντιο ΚΑΙ έρχοναι και τόοοοσες ακόμα "τουρίστριες" κάνουμε και "εισαγωγή" δηλ για να καλύψουμε τις εγχώριες ανάγκες, αυτό λέει πολλά

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οταν εχουμε τόοοοσα μπουρδέλα, πουτάνες, πιάτσες, στούντιο ΚΑΙ έρχοναι και τόοοοσες ακόμα "τουρίστριες" κάνουμε και "εισαγωγή" δηλ για να καλύψουμε τις εγχώριες ανάγκες, αυτό λέει πολλά

ναι ρε παιδι μου πολλοι αντρες και λιγες γυναικες και δεν σας προλαβενουμε ειδικα αμα ο καθενας σας θελει τουλαχιστον 3 για την παρτι του

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
ναι ρε παιδι μου πολλοι αντρες και λιγες γυναικες και δεν σας προλαβενουμε ειδικα αμα ο καθενας σας θελει τουλαχιστον 3 για την παρτι του

Τι να κάνουμε, είμαστε καυλιάρηδες!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι απαντηση να δει?Οτι οι Ελεινιδες ειναι για τα μπαζα και ευτυχως που επεσε το Ανατ μπλοκ και σωθηκαμε απο τα φτηνα υποκαταστατα γυναικας που εχουμε εδω?
Και στην τελικη αλλη αρχισαν να γαμανε το θεμα οχι εγω...οποτε καλα θα κανει να μαζεψει λιγο το γλωσσαρακι του γιατι θα του κανω ανω κατω το μπουρδελοδωματιακι του εδω μεσα

Άκου φιλαράκι όχι πολλά πολλά μαζί μου εντάξει;

Δεν σε πείραξα και αν μου μιλάς έτσι θα σου κόψω τον πώλο!

Απορώ όμως οι moderators πώς δεν κάνουν mute όσους ξεσαλώνουν 2 ημέρες εδώ μέσα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Εκτός αν συμφέρει όλη αυτή η φάση λόγω "ενοχλητικού" θέματος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom