Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποια μουνια μας λες........τις Ελληνιδες...........?

Η ατακα μουνια που δεν τα εχεις δει ουτε στον υπνο σου χρησιμοποιειται για γυναικαρες.
Οπως Ρωσιδες-Τσεχες και μονο για γυναικαρες.

Ειτε τραβελι γαμας ειτε Ελληνιδα το ιδιο ειναι.

Δε θελω να τσακωθω μαζι σου......

Δημητρακη συμπληρωσε κι εσυ αν θες.....
τι να συμπλιρωσω???παρακολουθω με ενδιαφερον την αντιπαραθεση!!!!οτι οι Ελληνιδες ειναι για τα μπαζα το παραδεχονται και μονες τους!!!!το μονο τους επηχιρημα ειναι οτι αυτες ειναι καλα κοριτσια και δεν ειναι πουτανες οπως οι ξενες!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πρωτος αυτος εγραψε ενα ειρωνικο και προσβλητικο ποστ για οσους δεν γουσταρουν τα μπαζα που του καθονται (παιζοντας το υπεργαμιας και οτι οσοι γαμανε σε ρδελα ειναι μαλακες) και του απαντησα οτι λεει μαλακιες στο τετραγωνο  και μετα ακουλουθησε η συνεχεια
Whitey,μετά το επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ μας αν και τα είπαμε με π.μ. και σου εξήγησα και κάποια πράγματα στα οποία συμφώνησες κι εσύ...συνεχίζεις να είσαι το ίδιο εριστικός σε όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου!!!
Σε κάθε ποστάρισμά σου ή θα βρίζεις κάποιον άλλο εδώ μέσα ή τις "ελλεεινίδες" :think:
Χαλάρωσε μεγάλε...μπορείς να εκφέρεις άποψη χωρίς να βρίζεις και να προσβάλλεις τους πάντες εδώ μέσα... :sunglasses:

Επισκέπτης
Επίσης να πω ότι εκτιμώ την στάση του χρήστου_1000 γιατί αν και διαφωνώ σε πολλά μαζί του και του την είπα μερικές φορές δεν το τράβηξε.

Όσο για την ΛΟΎΓΚΡΑ θα έπρεπε να ξέρει πως η γενιά μου στα 14 ήταν άντρες με 50 κιλά αρχιδια και όχι κρυφοπουστράκια σαν λόγου του.

Επειδη ο χριστος εδειξε κατανοηση στην περιπτωση σου και  εσκυψε το κεφαλι ρε κωλογερε θα κανουν οσοι τους την λες το ιδιο ?ισα μωρη λουγκρογρια

Επισκέπτης
Whitey,μετά το επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ μας αν και τα είπαμε με π.μ. και σου εξήγησα και κάποια πράγματα στα οποία συμφώνησες κι εσύ...συνεχίζεις να είσαι το ίδιο εριστικός σε όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου!!!
Σε κάθε ποστάρισμά σου ή θα βρίζεις κάποιον άλλο εδώ μέσα ή τις "ελλεεινίδες" :think:
Χαλάρωσε μεγάλε...μπορείς να εκφέρεις άποψη χωρίς να βρίζεις και να προσβάλλεις τους πάντες εδώ μέσα... :sunglasses:

Δεν μου αρεσει ρε Bull να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τον καθενα αλλα οταν ο αλλος βριζει πρωτος τις αποψεις και τις προτιμησεις μου ε τοτε και εγω δεν χαριζω
Και μην μου πεις οτι ο skistis μιλαει τεκμηριωμενα και σαν 50 χρονων (οπως λεει οτι ειναι)

ΥΓ.Δεν νομιζω οτι προσβαλω τους παντες εδω μεσα μονο καποια ατομα συγκεκριμενα που προκαλεσαν πρωτοι

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ε Και ναι όσοι δεν μπορούν να γαμάνε μουνιά απέξω και τρέχουν στις πουτάνες είναι για μένα μαλάκες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εξερώ όσους την βρίσκουν με το όλο σκηνικό. Όσοι το κάνουν από ανάγκη όμως είναι μαλάκες.

Ξέρεις τι ; Νομίζω είναι προσβλητικό να έρχεσαι σε ένα σαιτ αφιερωμένο στα μπουρδέλα και να λες μαλάκες όσους γαμάνε στα μπουρδέλα.Και ταυτόχρονα να κοκορεύεσαι πως είσαι ο υπεργαμίκουλας... 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγινα super leader για κανα 10 λεπτο.(στελνεις μυνημα με το κυνιτο και η φωτο σου βγαινει σε ενα παραθυρακι στο πλα'ι'.κοστιζει 2,5$)αλλα αξιζει σε ανεβαζουνε και στην πρωτη θεση.ειδανε τη φωτο μου 10 γκομενες απο αυτες οι 3 αξιζουνε.θα τους γραψω στα γρηγορα και θα παω στο MEGA IKEA για βολτα....τωρα θα παιξω μια καλη μαλακια γιατι ειμαι καυλωμενος και οι μικρες γειτονισες φυγανε στο εξωχικο.και βαριεμαι να συνανταω καμια μαλακισμενη και να φαω ολη τη μερα μου για να γαμισω......τα λεμε μετα

Επισκέπτης
ηρεμια μαγκες!σε καθε χωρα υπαρχουν ομορφες αλλα και ασχημες γυναικες!στην ελλαδα που οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι μελαχροινες και με πιασιματακια,ειναι λογικο ο αντρας να αναζηταει γυναικες με τα αντιθετα χαρακτηριστικα,ξανθιες και πρασινοματες!αν ρωτησετε εναν σουηδο,θα σας πει οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες γυναικες!αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ομορφια σε μια γυναικα δεν εχει εθνικοτητα!τωρα αν καποιος εχει εφεση σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα,ειναι δικο του θεμα και μπραβο του!

Επισκέπτης
Ξέρεις τι ; Νομίζω είναι προσβλητικό να έρχεσαι σε ένα σαιτ αφιερωμένο στα μπουρδέλα και να λες μαλάκες όσους γαμάνε στα μπουρδέλα.Και ταυτόχρονα να κοκορεύεσαι πως είσαι ο υπεργαμίκουλας... 

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν μου αρεσει ρε Bull να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τον καθενα αλλα οταν ο αλλος βριζει πρωτος τις αποψεις και τις προτιμησεις μου ε τοτε και εγω δεν χαριζω
Και μην μου πεις οτι ο skistis μιλαει τεκμηριωμενα και σαν 50 χρονων (οπως λεει οτι ειναι)

ΥΓ.Δεν νομιζω οτι προσβαλω τους παντες εδω μεσα μονο καποια ατομα συγκεκριμενα που προκαλεσαν πρωτοι
Κι ο σκίστης το παραγάμισε το θέμα...αλλά αυτός που το προσωποποίησε πρώτος ήσουν εσύ...
Σταματήστε και οι 2 εδώ...ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την υπερασπίζεται χωρίς να ξεφτιλίζει τον συνομιλητή του... ;)
Υ.Γ.Οποιον τολμήσει να εκφέρει αντίθετη άποψη από'σένα τον περνάς γενναιές 14...!!!
Κι εσύ σκίστη...χαλάρωσε ρε...μας έχουν πονέσει τα ματάκια,ξεφύγατε!!!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Άντε πάλι ... Το αν είμαι υπεργαμίκουλας το ξέρουν κα΄λλίτερα τα ουνιά που έχω γαζώσει. Αυτό αρκεί, δεν με νιάζει να με πιστέψεις. Επίσης προσβλητικό - ξεπροσβλητικό αυτό πιστεύω, να πω κάτι άλλο; Εδώ μέσα τουλάχιστον λέμε ειλικρινά την γνώμη μας.

Τα άλλα της πετούγιας τα αφήνω ασχολίαστα. Μπορεί να μην είμαι 50 αλλά να την έχω 50 πόντους μωρή λούγκρα. Θες να την δεις;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Και γω θέλω την πουτσα μου 50 πόντους, θα κόψω τους 20  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άντε πάλι ... Το αν είμαι υπεργαμίκουλας το ξέρουν κα΄λλίτερα τα ουνιά που έχω γαζώσει. Αυτό αρκεί, δεν με νιάζει να με πιστέψεις. Επίσης προσβλητικό - ξεπροσβλητικό αυτό πιστεύω, να πω κάτι άλλο; Εδώ μέσα τουλάχιστον λέμε ειλικρινά την γνώμη μας.

Τα άλλα της πετούγιας τα αφήνω ασχολίαστα. Μπορεί να μην είμαι 50 αλλά να την έχω 50 πόντους μωρή λούγκρα. Θες να την δεις;

Συνεχισε να "διαλαλεις" την αγαμια σου στα 50 σου καθως και τα κομπλεξ μικροψωλιασης σου :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα και βλέπω να το έχουνε μαμήσει ο Skistis και ο Whitey με την προσωπική τους λαλακία και δεν αφήνουν να ακουστούν άλλες γνώμες, παρακαλώ τους διαχειριστές να κάνουν mute οποιονδήποτε από τους δύο ξαναποστάρει εδώ επιθετικά. 

Επισκέπτης
Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα και βλέπω να το έχουνε μαμήσει ο Skistis και ο Whitey με την προσωπική τους λαλακία και δεν αφήνουν να ακουστούν άλλες γνώμες, παρακαλώ τους διαχειριστές να κάνουν mute οποιονδήποτε από τους δύο ξαναποστάρει εδώ επιθετικά. 

καλο θα ηταν πριν αρχισεις να χαρακτηριζεις να εβλεπες ποιος αρχισε να γαμαει πρωτος το θεμα με τις μαλακιες του.Και τι ειναι δηλαδη το θρεντ?Περιουσιακο σου στοιχειο και τα παιρνεις στην κρανα η νομιζεις οτι βρισκεσαι σε καμια κυριλε αιθουσα συνδιαλεξεων και δεν σε αφηνουμε να αγορευσεις?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε Whitey o άνθρωπος έβαλε ένα θέμα και θέλει να δει καμιά απαντήση

Επισκέπτης
Ρε Whitey o άνθρωπος έβαλε ένα θέμα και θέλει να δει καμιά απαντήση

Τι απαντηση να δει?Οτι οι Ελεινιδες ειναι για τα μπαζα και ευτυχως που επεσε το Ανατ μπλοκ και σωθηκαμε απο τα φτηνα υποκαταστατα γυναικας που εχουμε εδω?
Και στην τελικη αλλη αρχισαν να γαμανε το θεμα οχι εγω...οποτε καλα θα κανει να μαζεψει λιγο το γλωσσαρακι του γιατι θα του κανω ανω κατω το μπουρδελοδωματιακι του εδω μεσα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
χοχοχοχοχοχο, ρε κομπλεξάκο κλαις και το παίζεις αθώως; Έλα θα σε αφήσω να πάρεις για λίγο μάτι το καυλί μου, αρκεί να μην λιποθημήσεις. χαχαχα

Επισκέπτης
χοχοχοχοχοχο, ρε κομπλεξάκο κλαις και το παίζεις αθώως; Έλα θα σε αφήσω να πάρεις για λίγο μάτι το καυλί μου, αρκεί να μην λιποθημήσεις. χαχαχα

Δεν ειμαι εγω αυτος που κανει διατριβη με τις ψωλες των αλλο στην μαλακια :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρη λουγκρογερε σου λεω δεν σε γαμαω σταματα να κλαιγεσαι

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πες μου που είσαι να σου στείλω 20 ευρώ ρε μπάζο μπασ και γαμήσεις και ηρεμήσεις λιγάκι;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι απαντηση να δει?Οτι οι Ελεινιδες ειναι για τα μπαζα και ευτυχως που επεσε το Ανατ μπλοκ και σωθηκαμε απο τα φτηνα υποκαταστατα γυναικας που εχουμε εδω?
Και στην τελικη αλλη αρχισαν να γαμανε το θεμα οχι εγω...οποτε καλα θα κανει να μαζεψει λιγο το γλωσσαρακι του γιατι θα του κανω ανω κατω το μπουρδελοδωματιακι του εδω μεσα
:2funny: :2funny: :2funny:
Keep walking...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom