Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πες μου που είσαι να σου στείλω 20 ευρώ ρε μπάζο μπασ και γαμήσεις και ηρεμήσεις λιγάκι;

Κρατα τα τα 20 ευρω για την παρτυ σου 8α τα χρειαστεις παπου για να γαμησεις εσυ.Και δεν ειναι μονο τα λεφτα του ρδελου αλλα και τα εξοδα σου για τα βιαγκρα...ασε σου λεω κρατα τα καλυτερα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Τι απαντηση να δει?Οτι οι Ελεινιδες ειναι για τα μπαζα και ευτυχως που επεσε το Ανατ μπλοκ και σωθηκαμε απο τα φτηνα υποκαταστατα γυναικας που εχουμε εδω?
Και στην τελικη αλλη αρχισαν να γαμανε το θεμα οχι εγω...οποτε καλα θα κανει να μαζεψει λιγο το γλωσσαρακι του γιατι θα του κανω ανω κατω το μπουρδελοδωματιακι του εδω μεσα

ηρέμησε λίγο :2funny: δεν είναι όλοι για skisiμο

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι να σκίσει ο μαλάκας, την χούφτα του; Ο σκίστης θέλει να του σκίσει το κολαράκι, αλλά δεν θα φάει.

Λοιπόν μάγκες τέρμα. Βαρέθηκα να κράζω άλλο αυτή την σερβιέτα. Άντε γαμίδια θα του στείλω ένα μηνιάτικο να καλογαμήση μπας και το βουλώσει. Αλλά τι να βγάζει ο μαλάκας, νοίκη, την ρωσίδα το μπαζο που τούκατσε και του τα τρώει, ή να ταϊσει τις πουτάνες; Λογικό είναι να σαλτάρει.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι να σκίσει ο μαλάκας, την χούφτα του; Ο σκίστης θέλει να του σκίσει το κολαράκι, αλλά δεν θα φάει.

Λοιπόν μάγκες τέρμα. Βαρέθηκα να κράζω άλλο αυτή την σερβιέτα. Άντε γαμίδια θα του στείλω ένα μηνιάτικο να καλογαμήση μπας και το βουλώσει. Αλλά τι να βγάζει ο μαλάκας, νοίκη, την ρωσίδα το μπαζο που τούκατσε και του τα τρώει, ή να ταϊσει τις πουτάνες; Λογικό είναι να σαλτάρει.

Επισκέπτης
Εσενα να στον δωσω να τον φας καραγκιοζο απο το στομα πρωτα η απο τον κωλο?
Επειδη δεν σε ξερω φιλαρακο και δεν εχω ποτε ασχοληθει μαζι σου πιστευω οτι μαλλων απο λαθος αναφερεσαι στο ατομο μου.
Εαν δεν ειναι απο λαθος τοτε λαδωσε το κωλαρακι σου και δωσμου διευθυνση.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχαχαχα. Φιλαράκο το πούτσο μας και την υπογραφή μας πρέπει να προσέχουμε που την βάζουμε. Εγώ δεν το σκέφτηκα λες; Αλλά ο βρομόκολος  αυτός θα μας κολήσει και τίποτα.

Επισκέπτης
Επειδη δεν σε ξερω φιλαρακο και δεν εχω ποτε ασχοληθει μαζι σου πιστευω οτι μαλλων απο λαθος αναφερεσαι στο ατομο μου.

Τι πετακτηκες σαν την τσουτσου χωρις να σου εχω πει κατι και εκανες τον αβανταδορο στον μαλακα "50αρη" σκισμενο που και καλα νομιζε οτι με τα εχωνε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μην κάνεις το λάθος που είχα κάνει εγώ πριν κάτι μήνες ΒΑΒΥ...άστον :sunglasses:

Επισκέπτης
Εισαι πολυ προβληματικος φιλε Whitey, γιατι ουτε τον αβανταδορο εκανα και εαν ειχες λιγο μυαλο θα εβλεπες οτι πολυ πρωι εγραψα και οχι μονο σε αυτο που απαντησες με την μαλακια σου αλλα καθησα και διαβασα πρωτα και απαντησα  και στον χριστοσ και στην νταρια.
Αλλα μαλλων εισαι εμπαθης ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ .

Με οσους εχουν διαφορετικη γνωμη ερχεσαι σε κοντρα .

Μαλλων δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι σου .
Αντε καλο ΣΚ ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εισαι πολυ προβληματικος φιλε Whitey, γιατι ουτε τον αβανταδορο εκανα και εαν ειχες λιγο μυαλο θα εβλεπες οτι πολυ πρωι εγραψα και οχι μονο σε αυτο που απαντησες με την μαλακια σου αλλα καθησα και διαβασα πρωτα και απαντησα  και στον χριστοσ και στην νταρια.

Φιλος σου κωλοηλιθιε δεν ειμαι.Στα αρχιδια μου τι απαντησες στον Χριστο και στην Νταρια  :jerking: :jerking: :jerking: εσυ ας μην εκανες παραθεση την μαλακια που μου εγραψε ο skistis να την επιβραβευσεις με "+1000".Σου εκανα και παραθεση το ποστ...Απο την στιγμη που το εκανες ομως θα τα ακουσεις και εσυ μπαρμπα
Καλα πηγαινε σκαστα χοντρα θειο σε κανενα city tour τωρα για να γαμησεις κρατα και κανενα ρολεξ δωρο

Με οσους εχουν διαφορετικη γνωμη ερχεσαι σε κοντρα

και με μαλακες σαν και εσενα επισης

Αντε καλο ΣΚ ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εσυ ασχοληθηκες πρωτος στοκε...
Καλο ΣΚ επισης μικροτσουτσουνε θειο κοτσο τον citytours

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκολλάτε ρεεε... :uglystupid:

Όποιος μηδενίζει τις Ελληνίδες από άποψη εμφάνισης τζάμπα κλαψομουνιάζει. Πάρτε το τρένο, το λεωφορείο, το πλοίο ειδικά τώρα το καλοκαίρι και κάντε μία δειγματοληψία. Και μην αρχίσετε να λέτε δικαιολογίες του στυλ "δεν γίνεται γιατί υπάρχουν και πολλές ξένες"- τις ελληνίδες εύκολα τις καταλαβαίνεις.

Οι Ελληνίδες είναι ωραίες γιατί είναι ένα μίγμα όλων των χαρακτηριστικών, λόγω της γεωγραφικής θέσης και της μακράς ιστορίας του ελλαδικού χώρου. Γι' αυτό σε αντίθεση π.χ. με τις Σλάβες δεν μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά.

Τώρα για το τι μυαλά φοράνε έχει συζητηθεί. Άκρη δεν βγάζεις. Υπομονή μόνο χρειάζεται.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Με οσους εχουν διαφορετικη γνωμη ερχεσαι σε κοντρα .

Aφού δεν ακούς...λούσου τα τώρα μικροτσούτσουνε θείε κότσο... :2funny: :2funny: :2funny
Υ.Γ. όλο ψωλές βλέπει αυτό τοπαιδί... :o :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κοίτα να δεις, παρεξηγήσεις γίνονται, αλλά δεν είναι δυνατόν να βρίζονται και άσχετοι από το κάθε καυγά

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις, παρεξηγήσεις γίνονται, αλλά δεν είναι δυνατόν να βρίζονται και άσχετοι από το κάθε καυγά

αφου ο καθενας πεταγεται σαν τσουτσεκι οταν τσακωνονται 2 ατομα να πει το μακρυ του και το κοντο του...Μα οχι πες μου τωρα ο baby τι πετακτηκε το πρωι σαν την ψωλη να αβανταρει τον αλλο?Του γαμας η δεν του γαμας την ξεσκισμενη κωλοτριπιδα του?Και ζηταει και τα ρεστα ο τσατσογερος τωρα...

Επισκέπτης
Ξεκολλάτε ρεεε... :uglystupid:

Όποιος μηδενίζει τις Ελληνίδες από άποψη εμφάνισης τζάμπα κλαψομουνιάζει. Πάρτε το τρένο, το λεωφορείο, το πλοίο ειδικά τώρα το καλοκαίρι και κάντε μία δειγματοληψία. Και μην αρχίσετε να λέτε δικαιολογίες του στυλ "δεν γίνεται γιατί υπάρχουν και πολλές ξένες"- τις ελληνίδες εύκολα τις καταλαβαίνεις.

Οι Ελληνίδες είναι ωραίες γιατί είναι ένα μίγμα όλων των χαρακτηριστικών, λόγω της γεωγραφικής θέσης και της μακράς ιστορίας του ελλαδικού χώρου. Γι' αυτό σε αντίθεση π.χ. με τις Σλάβες δεν μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά.

Καλά τα λες

Τώρα για το τι μυαλά φοράνε έχει συζητηθεί. Άκρη δεν βγάζεις. Υπομονή μόνο χρειάζεται.

Ισχύει για όλες τις γυναίκες.

Υ.Γ. Βλέπω έχουμε  Πάθος για την ίδια γυναίκα;  :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εκτος απο τα γονιδια,χωρες στις οποιες υπαρχει απενοχοποιηση του σεξ,παραδοση στον αθλητισμο,οποιας μορφης,παραδοσης
στον χορο,και προσεκτικης διατροφης ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουν και καλυτερης ποιοτητας γυναικες

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκτος απο τα γονιδια,χωρες στις οποιες υπαρχει απενοχοποιηση του σεξ,παραδοση στον αθλητισμο,οποιας μορφης,παραδοσης
στον χορο,και προσεκτικης διατροφης ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουν και καλυτερης ποιοτητας γυναικες

Παλιότερα οι Ελληνίδες υπολείπονταν σε αυτά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προσέχουν τον εαυτό τους πολύ περισσότερο από παλαιότερα και γι' αυτό έχουν ανέβει στην κλίμακα σημαντικά. Η κυτταρίτιδα, οι κωλάθρες, το πεσμένο στήθος κλπ που χαρακτήριζαν συχνά κάποτε τις ελληνίδες τείνουν να εκλείψουν.

Υπάρχει πάντως μία χαραμάδα αισιοδοξίας: λόγω επαγγέλματος (φροντιστήρια και ιδιαίτερα) διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι τα τωρινά 18χρονα είναι πολύ πιο μπροστά από τις 18ρες της δικής μου φουρνιάς. Πραγματικά νυμφίδια και τσουλάκια, που έχουν σπάσει τη ζελατίνα τους από τα 15-16 και διψάνε για σπέρμα χωρίς να κωλώνουν και να ντρέπονται γι'αυτό. :rockon: Έχω μάλιστα τόσο κουραστεί από τις συνομήλικές μου Ελλειϊνίδες, που σκέφτομαι σοβαρά να παρασυρθώ σε αντιεπαγγελματικά ολισθήματα. :grin:

Όχι ότι και αυτή η κατάσταση είναι ιδανική, κάθε άλλο. Αλλά για έναν λαό γεμάτο ταμπού και υποκρισία, είναι ελπιδοφόρα.

Υ.Γ. Βλέπω έχουμε  Πάθος για την ίδια γυναίκα;  :2funny:
Γενικά σε αμάξια και σε γυναίκες οι Ιταλοί βγάζουν τα διαχρονικότερα κομμάτια!... :rockon:

Επισκέπτης
Όχι ότι και αυτή η κατάσταση είναι ιδανική, κάθε άλλο. Αλλά για έναν λαό γεμάτο ταμπού και υποκρισία, είναι ελπιδοφόρα.
Γενικά σε αμάξια και σε γυναίκες οι Ιταλοί βγάζουν τα διαχρονικότερα κομμάτια!... :rockon:

Να προσθέσω και σε μηχανές  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom