Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
xa  xa τι πατησες ετσι πες μας. Εμπλεξες με μια που ηταν ετσι και αυτο τωρα λες ολ'αυτα. Αγορι μου, αμα βλεπω εγω ενα ελληνα μαλακα- δεν λεω ο'τι ολοι ελληνες ειναι.
να λες να λες.γιατι ειμαστε.και γελατε πισω απο την πλατη μας.η μηπως λεω ψεμματα?μαλακες δε μας λετε με τις τσατσαδες?οταν ομως καμια σας βρισκει τα δυσκολα σε ελληνες τρεχετε για βοηθεια οχι σε ρωσους

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οι ντόπιες....λαφιραγογεσ του εροτα δεν αγαπάν εξίσου το χρήμα;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να λες να λες.γιατι ειμαστε.και γελατε πισω απο την πλατη μας.η μηπως λεω ψεμματα?μαλακες δε μας λετε με τις τσατσαδες?οταν ομως καμια σας βρισκει τα δυσκολα σε ελληνες τρεχετε για βοηθεια οχι σε ρωσους
εγω πρωσοπικα αμα βλεπω κανα μ****α του το λεω πρωστα του, δεν ντρεπουμαι να το πω αμα ειναι ετσι.
και για βοηθεια δεν εχω τρεξει σε κανεναν αλλα ουλε ελληνες ουτε ρωσσοι με εχουν βοηθησει ποτε μου.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οι ντόπιες....λαφιραγογεσ του εροτα δεν αγαπάν εξίσου το χρήμα;
οχι ρε μαγκα η μεση ελληνιδα πουτανα θα κανει και 5 φιλους.θα βγει και με 5 ατομα φιλικα.εχει καποιες ευαισθησιες.η ρωσιδα δεν ειναι ετσι.και το παραμικρο που κανει εχει κινητρο μονο το κερδος.η λεξη φιλια ειναι αγνωστη σε αυτους τους λαους.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω πρωσοπικα αμα βλεπω κανα μ****α του το λεω πρωστα του, δεν ντρεπουμαι να το πω αμα ειναι ετσι.
και για βοηθεια δεν εχω τρεξει σε κανεναν αλλα ουλε ελληνες ουτε ρωσσοι με εχουν βοηθησει ποτε μου.
εισαι σιγουρη οτι για βοηθεια ποτε δε σε βοηθησε ελληνας?γιατι ξερω πολλα πραματα για σενα και εκτιθεσαι με αυτα που λες.ασε τα ψεμματα και να εισαι ειλικρινης.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εισαι σιγουρη οτι για βοηθεια ποτε δε σε βοηθησε ελληνας?γιατι ξερω πολλα πραματα για σενα και εκτιθεσαι με αυτα που λες.ασε τα ψεμματα και να εισαι ειλικρινης.
χαχα πολοι νομιζουν οτι ξερουν πολλα πραγματα για μενα αλλα  λιγοι ξερουν την αληθεια....)

τι πατησες δυνατα και αυτο μου φενετεαι ο'τι γενικα μισεις της γυναικες....

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
χαχα πολοι νομιζουν οτι ξερουν πολλα πραγματα για μενα αλλα  λιγοι ξερουν την αληθεια....)

τι πατησες δυνατα και αυτο μου φενετεαι ο'τι γενικα μισεις της γυναικες....
επειδη με προκαλεις τι να πω?για ελληνα που σε βοηθησε με θεμα υγεια ςπου ειχες και μετα εκανες την παπια?η μηπως οτι ετρεχε στα νοσοκομεια μαζι σου και εσυ μετα εκανες τον κινεζο?η μηπως θες να συνεχισω?σταματα γιατι δε σε παιρνει

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη με προκαλεις τι να πω?για ελληνα που σε βοηθησε με θεμα υγεια ςπου ειχες και μετα εκανες την παπια?η μηπως οτι ετρεχε στα νοσοκομεια μαζι σου και εσυ μετα εκανες τον κινεζο?η μηπως θες να συνεχισω?σταματα γιατι δε σε παιρνει

μαζι του ημουνα οταν επεσα απο τις σκαλες και αυτο ετρεχε μαζι μου για το ποδι μου.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μαζι του ημουνα οταν επεσα απο τις σκαλες και αυτο ετρεχε μαζι μου για το ποδι μου.
αρα καποιος ελληνας σε βοηθησε  ενω πριν λιγο ειπες οτι ποτε κανεις δε σε βοηθησε.για αλλη μια φορα ειπες ψεμματα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά το μαμάτε το πράγμα - με τη Ntaria κ.λ.π. - όταν το πηγαίνετε ρατσιστικά!

Δεν μπορεί όλοι οι Ρώσοι να είναι κωλοφάρα! Όπως σε όλα τα κράτη υπάρχουν και καλοί και κακοί. Υπερδύναμη είναι και σαν υπερδύναμη γαμάνε τους αδύναμους λαούς (όπως κάνουν οι Αμερικάνοι, οι Κινέζοι, οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, όλοι γενικά οι ισχυροί! Προσωπικά δεν έχω πολλές εμπειρίες με Ρώσους αλλά όσες φορές συνάντησα ήταν φιλικοί μαζί μου. Έχω δει ντοκυμαντέρ απίστευτης δυστυχίας - ρώσικες οικογένειες να καίνε τα ξύλινα κουφώματα του σπιτιού τους για να τη βγάλουνε στον ψόφο που κάνει εκεί. Πώς να μην είναι τρελοί οι άνθρωποι μετά για τα λεφτά;

Και όσο για τους Ρωσοπόντιους - Ελληνοπόντιους δεν είναι Ρώσοι αλλά Έλληνες! Δικοί μας άνθρωποι είναι - και ίσως ακόμη πιο Έλληνες από πολλούς αρβανιτό-βλαχους Έλληνες εδώ - Έλληνες που ζούσαν επί χιλιάδες χρόνια στην περιοχή του πόντου, που τους γάμησαν οι Τούρκοι και πήγανε Ρωσία κ.λ.π. Ζώντας στο περιθώριο της Ρώσικης κοινωνίας τόσα χρόνια ένα μικρό ποσοστό τους λειτουργεί μαφιόζικα. Πώς σκατά λοιπόν τους αντιμετωπίζετε έτσι τους Πόντιους; 

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αρα καποιος ελληνας σε βοηθησε  ενω πριν λιγο ειπες οτι ποτε κανεις δε σε βοηθησε.για αλλη μια φορα ειπες ψεμματα
μου εχουν σιμβει παρα πολυ ποιο σοβαρα προβλιματα στην ελλαδα και κανεις ποτε δεν με εχει βοηθησει. Τωρα που καποιος ετρεχε με το ποδι- οποιος ΑΝΤΡΑΣ και να ειτανε δηπλα μου θα το εκανε 100 τα 100.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ρε παιδιά το μαμάτε το πράγμα - με τη Ntaria κ.λ.π. - όταν το πηγαίνετε ρατσιστικά!

Δεν μπορεί όλοι οι Ρώσοι να είναι κωλοφάρα! Όπως σε όλα τα κράτη υπάρχουν και καλοί και κακοί. Υπερδύναμη είναι και σαν υπερδύναμη γαμάνε τους αδύναμους λαούς (όπως κάνουν οι Αμερικάνοι, οι Κινέζοι, οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, όλοι γενικά οι ισχυροί! Προσωπικά δεν έχω πολλές εμπειρίες με Ρώσους αλλά όσες φορές συνάντησα ήταν φιλικοί μαζί μου. Έχω δει ντοκυμαντέρ απίστευτης δυστυχίας - ρώσικες οικογένειες να καίνε τα ξύλινα κουφώματα του σπιτιού τους για να τη βγάλουνε στον ψόφο που κάνει εκεί. Πώς να μην είναι τρελοί οι άνθρωποι μετά για τα λεφτά;

Και όσο για τους Ρωσοπόντιους - Ελληνοπόντιους δεν είναι Ρώσοι αλλά Έλληνες! Δικοί μας άνθρωποι είναι - και ίσως ακόμη πιο Έλληνες από πολλούς αρβανιτό-βλαχους Έλληνες εδώ - Έλληνες που ζούσαν επί χιλιάδες χρόνια στην περιοχή του πόντου, που τους γάμησαν οι Τούρκοι και πήγανε Ρωσία κ.λ.π. Ζώντας στο περιθώριο της Ρώσικης κοινωνίας τόσα χρόνια ένα μικρό ποσοστό τους λειτουργεί μαφιόζικα. Πώς σκατά λοιπόν τους αντιμετωπίζετε έτσι τους Πόντιους; 
παλιε το μονο που δεν ειμαι ειναι ρατσιστης.αλλα οταν βλεπω μια συγκεκριμενη εθνοτητα να πλουτιζει με τροπους κοινωνικα μη θεμιτους,να το παιζει μαγκας,και απο πισω μας να λενε οτι το χειροτερο εκει επαναστατω.και οσα παιδια εχουν  καει συναισθηματικα αν δεις ειναι απο  ρωσιδες.δεν υπαρχουν και πουτανες αλλων εθνικοτητων?δεν υπαρχουν αλβανιδες?ρουμανες?βουλγαρες?ε πως γινεται και οσοι την πατησαν την πατησαν απο ρωσιδα μπορεις να μου πεις?απλο ειναι.οι αλλοι λαοι οσο και να πεινανε εχουν μεσα τους ενα ιχνος ανθρωπιας.θελουν και 5 ανθρωπους για παρεα.οι ρωσοι δεν ειναι ετσι.υπαρχει φυσικα και μια μικρη μειοψηφια διαφορετικη.αλλα ειναι πολυ μικρη.
και κατι ακομα.για να δεις τι λαος ειναι.αν διαβαζεις τα ποστ του δημητρακη βλεπεις οτι ενω εχουν διασκορπιστει στα 4 σημεια του οριζοντα και τα περνουν απο παντου,στο εσωτερικο τους ειναι απιστευτα ρατσιστες.αλλο ενα ακομα δειγμα του ''ευγενικου''αυτου λαου.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω σταματω εδω το θεμα γιατι οτι ειχα να πω το ειπα.απο κει και περα οποιος θελει να παιζει με τη γκιλοτινα δικαιωμα του

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε γαμιάδες ειδήμονες ολοι. Υπάρχει άντρας που να έχει γαμήσει μουνιά από πολλές χώρες και να μην πει πως στην Ελλάδα έχουμε από τις καλλίτερες μουνάρες; Μην ακούω μαλακίες. Το πρόβλημα είναι πως μαλακίζονται με την συμπεριφορά τους και κυρίως πως από την πιό σοβαρή μέχρι την πιό πουτάνα, μόλις μας γνωρίσουν φαντάζονται πως θα είναι νυφούλες δίπλα μας. Με τις ξένες το γαμίση είναι πιό απενοχοποιημένο αλλά μόλις γνωρίσεις καλά μία ξένη και περάσεις καιρό μαζί της και την γουστάρεις σκέφτεσαι πως θα διαβάζει τα παιδιά σου με τα κολοελληνικά που ξέρει, αν σου την κάνει και έχεις παιδί το πήρε και έφυγε για την χώρα της και άντε βρές την, και άλλα τέτοια. Τώρα για τα μπουρδέλα, δεν φταίνε η ελληνίδες που τρέχουν όλοι εκεί και γαμάνε, φταίει ότι οι νέες γενιές ελλήνων έχουν γίνει πολύ μαλάκες και ενώ έχει βομήσει ο τόπος από το μουνί, αυτοί γαμάνε πουτάνες και την χούφτα τους.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Υπάρχει άντρας που να έχει γαμήσει μουνιά από πολλές χώρες και να μην πει πως στην Ελλάδα έχουμε από τις καλλίτερες μουνάρες;
Mε εκανες και γελασα.............
Μου εφτιαξες τη διαθεση....

Α καταλαβα για τετοιο επιπεδο ομορφιας μιλας........
Εχεις και γαμω τα γουστα.......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι ελληνιδες ειναι απο τις πιο ομορφες γυναικες του κοσμου, αλλα το μυαλο τους χαλαει ολη την φαση δυστυχως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Mε εκανες και γελασα.............
Μου εφτιαξες τη διαθεση....

Α καταλαβα για τετοιο επιπεδο ομορφιας μιλας........
Εχεις και γαμω τα γουστα.......

Σιγα εσυ γαμια των πεντε ηπειρων που επηξε ο πουτσος σου απο ρωσσικο μουνι

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι ελληνιδες ειναι απο τις πιο ομορφες γυναικες του κοσμου, αλλα το μυαλο τους χαλαει ολη την φαση δυστυχως.
το που ειναι ομορφες γυναικες συμφονω απολιτα και αυτο δεν καταλαυενω τα παραπονα.
για το μυαλο ομως δεν ξερω και αυτο δεν μπορω να πω τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom