Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έριξα πολύ γέλιο, για τους βιασμούς στη Ρωσσία, που θεωρείται σχεδόν συνηθισμένο.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλακιες λεω?διαβασε επισημα στατιστικα που λενε οτι 18000(δεκαοκτω χιλιαδες )γυναικες το χρονο δολοφονουνται το χρονο απο τον αντρα τους.οσο για μενα δεν ειμαι απο τα θυματα που πανε στα μπαρακια γιατι δε θελω να κανω πλουσιο τον καθε ρωσο νταβατζη
μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.
και για τους νταβαντες- δεν ειναι ρωσσοι, ειναι ρωσοποντοι, πιστευω ξερεις τη διαφορα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ας το συγχωνευσει καποιος μοδερατορας με το θρεντ των ελλεηνιδων.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Έριξα πολύ γέλιο, για τους βιασμούς στη Ρωσσία, που θεωρείται σχεδόν συνηθισμένο.
προκειται για φυλη υπανθρωπων που δε χωνευουν τα αντερα τους.για ρωτηστε και τους πολωνους που τους εχουν κατι αιωνες γειτονες να σας πουν τι τραβηξαν απο δαυτους

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.
και για τους νταβαντες- δεν ειναι ρωσσοι, ειναι ρωσοποντοι, πιστευω ξερεις τη διαφορα...

Δεν νομιζω να σοβαρολογεις για την Norwegen! Ενταξι πινουν αλλα δεν ξεφευγουν.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
α τωρα μπορει ναχω δικιο αλλα να γινεται σε χωρια?οσο για τους ρωσοποντιους δικοι σας ειναι.εχουν τη βιαια κουλτουρα σας και ειναι το ευκολο αλλοθι σε καθε παρανομια που κανετε.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να σοβαρολογεις για την Norwegen! Ενταξι πινουν αλλα δεν ξεφευγουν.
χαχαχχαχα πρεπει να πας μονος σου να τα δεις ολλα!!!!! ουτε στη πατριδα μου δεν ειχα δει τετοιο πραγμα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εντάξει ρε, έχουν τα δικά τους, όπως τη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που πεθαίνουν νέοι ή μπορεί συμβαίνει κάτι και δεν ενδιαφέρεται κανείς γύρω. Αλλά όχι και υπάνθρωποι. Η κουλτούρα και το επίπεδο φαίνεται πολλές φορές και σε χαμηλά οικονομικά και άλλως ξένους. Στη Νορβηγία πίνουν από τα άντερά τους.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
χαχαχχαχα πρεπει να πας μονος σου να τα δεις ολλα!!!!! ουτε στη πατριδα μου δεν ειχα δει τετοιο πραγμα...

Οslo & Larvik εχω παει αλλα μαλλον δεν ειχα δει και πολλα πραγματα τοτε.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
οι νορβηγοι ειναι ανθρωποι με κουλτουρα και οι κοπελες εχουν προσωπικοτητα.ενω εσεις το μονο που αγαπατε ειναι τα λεφτα και τιποτε αλλο.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α τωρα μπορει ναχω δικιο αλλα να γινεται σε χωρια?οσο για τους ρωσοποντιους δικοι σας ειναι.εχουν τη βιαια κουλτουρα σας και ειναι το ευκολο αλλοθι σε καθε παρανομια που κανετε.
δεν ειναι δικοι μας και στη ρωσια τους λενε "μαυροι" και δεν τους πανε καθολου...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι νορβηγοι ειναι ανθρωποι με κουλτουρα και οι κοπελες εχουν προσωπικοτητα.ενω εσεις το μονο που αγαπατε ειναι τα λεφτα και τιποτε αλλο.
εσυ πρωσοπικα δεν αγαπας τα λεφτα?????

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Εντάξει ρε, έχουν τα δικά τους, όπως τη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που πεθαίνουν νέοι ή μπορεί συμβαίνει κάτι και δεν ενδιαφέρεται κανείς γύρω. Αλλά όχι και υπάνθρωποι. Η κουλτούρα και το επίπεδο φαίνεται πολλές φορές και σε χαμηλά οικονομικά και άλλως ξένους. Στη Νορβηγία πίνουν από τα άντερά τους.
αν εβλεπες εσυ παρεα ρωσων σε δεξιωση διπλα σε πισινα να διασκεδαζουν πετωντας μεσα ενα μικρο κοριτσι και αυτο να παρακαλα και να κλαιει να μη το πεταξουν θα μου ελεγες μετα αν ειναι υπανθρωποι η οχι.να σημειωσω οτι στην παρεα ηταν και η μητερα του κοριτσιου.αλλα μια και εγω τα λεω λαθος ρωτα τους λαους της ανατολικης ευρωπης που καταπιεζαν τι ωραια που περνουσαν μαζι τους και μετα ελα να μου πεις

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εσυ πρωσοπικα δεν αγαπας τα λεφτα?????
εγω δε θα σου πω τι αγαπω αλλα τι αντιπαθω.αντιπαθω ατομα με νοοτροπια πειρατων που το μονο που τους νοιαζει ειναι το τομαρι τους.και εσεις οι ρωσοι εχετε πολλους τετοιους,μη πω οτι το 95% ειστε ετσι

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω δε θα σου πω τι αγαπω αλλα τι αντιπαθω.αντιπαθω ατομα με νοοτροπια πειρατων που το μονο που τους νοιαζει ειναι το τομαρι τους.και εσεις οι ρωσοι εχετε πολλους τετοιους,μη πω οτι το 95% ειστε ετσι
μην μπερδεβεις τους ρωσσους/ουκρανους/μολδαβους/ρωσοποντιους κλπ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε τώρα καλά, κοίτα στην Αθήνα πως είναι η ζωή και κοίτα στην Αγ. Πετρούπολη περί υπανθρώπων συνθηκών. Η σχέση πολλών ρωσσίδων με τα λεφτά είναι αρρωστημένη για έναν Ελλήνα ή δυτικό, μάλλον

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μην μπερδεβεις τους ρωσσους/ουκρανους/μολδαβους/ρωσοποντιους κλπ
εννοια σου και ξερω οτι ολοι εχετε την ιδια νοοτροπια.αλλα επειδη δεν χωνευετε τα εντερα σας για αυτο και χωριστηκατε σε 100 κομματια.την συζητηση αυτη την κανω για καποια νεα παιδια που θελουν σχεση με ρωσιδα.αυτες ειναι οι ρωσιδες αγαπητοι.εγω την πατησα κοιταξτε μη καταστραφειτε και εσεις

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ε τώρα καλά, κοίτα στην Αθήνα πως είναι η ζωή και κοίτα στην Αγ. Πετρούπολη περί υπανθρώπων συνθηκών. Η σχέση πολλών ρωσσίδων με τα λεφτά είναι αρρωστημένη για έναν Ελλήνα ή δυτικό, μάλλον
φιλε και στη δυτικη ευρωπη υπαρχει ποσοστο πληθυσμου μεγαλο που περναει πολυ δυσκολα αλλα ποτε δεν εφτασαν στον τροπο ζωης αυτων,και σε αυτη τη νοοτροπια της λαφυραγωγιας.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εννοια σου και ξερω οτι ολοι εχετε την ιδια νοοτροπια.αλλα επειδη δεν χωνευετε τα εντερα σας για αυτο και χωριστηκατε σε 100 κομματια.την συζητηση αυτη την κανω για καποια νεα παιδια που θελουν σχεση με ρωσιδα.αυτες ειναι οι ρωσιδες αγαπητοι.εγω την πατησα κοιταξτε μη καταστραφειτε και εσεις

xa  xa τι πατησες ετσι πες μας. Εμπλεξες με μια που ηταν ετσι και αυτο τωρα λες ολ'αυτα. Αγορι μου, αμα βλεπω εγω ενα ελληνα μαλακα- δεν λεω ο'τι ολοι ελληνες ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom