You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.μαλακιες λεω?διαβασε επισημα στατιστικα που λενε οτι 18000(δεκαοκτω χιλιαδες )γυναικες το χρονο δολοφονουνται το χρονο απο τον αντρα τους.οσο για μενα δεν ειμαι απο τα θυματα που πανε στα μπαρακια γιατι δε θελω να κανω πλουσιο τον καθε ρωσο νταβατζη
και για τους νταβαντες- δεν ειναι ρωσσοι, ειναι ρωσοποντοι, πιστευω ξερεις τη διαφορα...
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
προκειται για φυλη υπανθρωπων που δε χωνευουν τα αντερα τους.για ρωτηστε και τους πολωνους που τους εχουν κατι αιωνες γειτονες να σας πουν τι τραβηξαν απο δαυτουςΈριξα πολύ γέλιο, για τους βιασμούς στη Ρωσσία, που θεωρείται σχεδόν συνηθισμένο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
Φιλτατε το θρεντ,αν και κατεληξε ετσι,δεν εχει σχεση με το ελλεηνιδων..Ας το συγχωνευσει καποιος μοδερατορας με το θρεντ των ελλεηνιδων.
μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.
και για τους νταβαντες- δεν ειναι ρωσσοι, ειναι ρωσοποντοι, πιστευω ξερεις τη διαφορα...
Δεν νομιζω να σοβαρολογεις για την Norwegen! Ενταξι πινουν αλλα δεν ξεφευγουν.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
α τωρα μπορει ναχω δικιο αλλα να γινεται σε χωρια?οσο για τους ρωσοποντιους δικοι σας ειναι.εχουν τη βιαια κουλτουρα σας και ειναι το ευκολο αλλοθι σε καθε παρανομια που κανετε.μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.
χαχαχχαχα πρεπει να πας μονος σου να τα δεις ολλα!!!!! ουτε στη πατριδα μου δεν ειχα δει τετοιο πραγμα...Δεν νομιζω να σοβαρολογεις για την Norwegen! Ενταξι πινουν αλλα δεν ξεφευγουν.
Εντάξει ρε, έχουν τα δικά τους, όπως τη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που πεθαίνουν νέοι ή μπορεί συμβαίνει κάτι και δεν ενδιαφέρεται κανείς γύρω. Αλλά όχι και υπάνθρωποι. Η κουλτούρα και το επίπεδο φαίνεται πολλές φορές και σε χαμηλά οικονομικά και άλλως ξένους. Στη Νορβηγία πίνουν από τα άντερά τους.
χαχαχχαχα πρεπει να πας μονος σου να τα δεις ολλα!!!!! ουτε στη πατριδα μου δεν ειχα δει τετοιο πραγμα...
Οslo & Larvik εχω παει αλλα μαλλον δεν ειχα δει και πολλα πραγματα τοτε.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
οι νορβηγοι ειναι ανθρωποι με κουλτουρα και οι κοπελες εχουν προσωπικοτητα.ενω εσεις το μονο που αγαπατε ειναι τα λεφτα και τιποτε αλλο.μιπος σε καποια χωρια. Εγω που δεν ειμαι απο χωριο- ποτε δεν ειχα δει τετοιο πραγμα... στη Νορβαγεια που πηγαινω που και που πινουν ποιο πολυ.
δεν ειναι δικοι μας και στη ρωσια τους λενε "μαυροι" και δεν τους πανε καθολου...α τωρα μπορει ναχω δικιο αλλα να γινεται σε χωρια?οσο για τους ρωσοποντιους δικοι σας ειναι.εχουν τη βιαια κουλτουρα σας και ειναι το ευκολο αλλοθι σε καθε παρανομια που κανετε.
εσυ πρωσοπικα δεν αγαπας τα λεφτα?????οι νορβηγοι ειναι ανθρωποι με κουλτουρα και οι κοπελες εχουν προσωπικοτητα.ενω εσεις το μονο που αγαπατε ειναι τα λεφτα και τιποτε αλλο.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
αν εβλεπες εσυ παρεα ρωσων σε δεξιωση διπλα σε πισινα να διασκεδαζουν πετωντας μεσα ενα μικρο κοριτσι και αυτο να παρακαλα και να κλαιει να μη το πεταξουν θα μου ελεγες μετα αν ειναι υπανθρωποι η οχι.να σημειωσω οτι στην παρεα ηταν και η μητερα του κοριτσιου.αλλα μια και εγω τα λεω λαθος ρωτα τους λαους της ανατολικης ευρωπης που καταπιεζαν τι ωραια που περνουσαν μαζι τους και μετα ελα να μου πειςΕντάξει ρε, έχουν τα δικά τους, όπως τη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που πεθαίνουν νέοι ή μπορεί συμβαίνει κάτι και δεν ενδιαφέρεται κανείς γύρω. Αλλά όχι και υπάνθρωποι. Η κουλτούρα και το επίπεδο φαίνεται πολλές φορές και σε χαμηλά οικονομικά και άλλως ξένους. Στη Νορβηγία πίνουν από τα άντερά τους.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
εγω δε θα σου πω τι αγαπω αλλα τι αντιπαθω.αντιπαθω ατομα με νοοτροπια πειρατων που το μονο που τους νοιαζει ειναι το τομαρι τους.και εσεις οι ρωσοι εχετε πολλους τετοιους,μη πω οτι το 95% ειστε ετσιεσυ πρωσοπικα δεν αγαπας τα λεφτα?????
μην μπερδεβεις τους ρωσσους/ουκρανους/μολδαβους/ρωσοποντιους κλπεγω δε θα σου πω τι αγαπω αλλα τι αντιπαθω.αντιπαθω ατομα με νοοτροπια πειρατων που το μονο που τους νοιαζει ειναι το τομαρι τους.και εσεις οι ρωσοι εχετε πολλους τετοιους,μη πω οτι το 95% ειστε ετσι
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
εννοια σου και ξερω οτι ολοι εχετε την ιδια νοοτροπια.αλλα επειδη δεν χωνευετε τα εντερα σας για αυτο και χωριστηκατε σε 100 κομματια.την συζητηση αυτη την κανω για καποια νεα παιδια που θελουν σχεση με ρωσιδα.αυτες ειναι οι ρωσιδες αγαπητοι.εγω την πατησα κοιταξτε μη καταστραφειτε και εσειςμην μπερδεβεις τους ρωσσους/ουκρανους/μολδαβους/ρωσοποντιους κλπ
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
φιλε και στη δυτικη ευρωπη υπαρχει ποσοστο πληθυσμου μεγαλο που περναει πολυ δυσκολα αλλα ποτε δεν εφτασαν στον τροπο ζωης αυτων,και σε αυτη τη νοοτροπια της λαφυραγωγιας.Ε τώρα καλά, κοίτα στην Αθήνα πως είναι η ζωή και κοίτα στην Αγ. Πετρούπολη περί υπανθρώπων συνθηκών. Η σχέση πολλών ρωσσίδων με τα λεφτά είναι αρρωστημένη για έναν Ελλήνα ή δυτικό, μάλλον
εννοια σου και ξερω οτι ολοι εχετε την ιδια νοοτροπια.αλλα επειδη δεν χωνευετε τα εντερα σας για αυτο και χωριστηκατε σε 100 κομματια.την συζητηση αυτη την κανω για καποια νεα παιδια που θελουν σχεση με ρωσιδα.αυτες ειναι οι ρωσιδες αγαπητοι.εγω την πατησα κοιταξτε μη καταστραφειτε και εσεις
xa xa τι πατησες ετσι πες μας. Εμπλεξες με μια που ηταν ετσι και αυτο τωρα λες ολ'αυτα. Αγορι μου, αμα βλεπω εγω ενα ελληνα μαλακα- δεν λεω ο'τι ολοι ελληνες ειναι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις