Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
Ξέρεις τωρα..Τσαμπα μαγκιές και στρίβειν δια του αρραβώνος...Εγω θέλω να του μιλήσω κι αυτός περί άλλων τυρβάζει...

Τσάμπα μάγκας εδώ μέσα είσαι μόνο εσύ :jerking: :jerking:,που παραμυθιάζεις τους φορουμίτες και το παίζεις ''σοβαρός'' :tickedoff: :tickedoff:.Εγώ σου είπα που θα μας βρεις,αν και αυτά τα μέρη είναι για σκληρούς οπότε δεν σε κόβω.Μπορείς να συνεχίσεις να τρέχεις σε ΝΝΑ,ΝΝΠ,ΝΝΚ και να τραβάς υλικό για να πιρφορίζεις,μετά να έρχεσαι εδώ μέσα και να πουλάς μούρη αλλά μέχρι εκεί είσαι.Μια φτηνή σιχαμένη ελλεινίδα που άκουσε την μαύρη αλήθεια από τους ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ και κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο.Στα καφέ που συνεχίζεις να λες πάνε οι γκόμενες και οι πιρφόροι :birdman: :birdman:.Εμείς πάμε πιάτσα,εσύ έκανες την επιλογή σου,εμάς στα αρχίδια μας

Επισκέπτης
Τσάμπα μάγκας εδώ μέσα είσαι μόνο εσύ :jerking: :jerking:,που παραμυθιάζεις τους φορουμίτες και το παίζεις ''σοβαρός'' :tickedoff: :tickedoff:.Εγώ σου είπα που θα μας βρεις,αν και αυτά τα μέρη είναι για σκληρούς οπότε δεν σε κόβω.Μπορείς να συνεχίσεις να τρέχεις σε ΝΝΑ,ΝΝΠ,ΝΝΚ και να τραβάς υλικό για να πιρφορίζεις,μετά να έρχεσαι εδώ μέσα και να πουλάς μούρη αλλά μέχρι εκεί είσαι.Μια φτηνή σιχαμένη ελλεινίδα που άκουσε την μαύρη αλήθεια από τους ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ και κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο.Στα καφέ που συνεχίζεις να λες πάνε οι γκόμενες και οι πιρφόροι :birdman: :birdman:.Εμείς πάμε πιάτσα,εσύ έκανες την επιλογή σου,εμάς στα αρχίδια μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Στρατηλάτη τραμπούκισε τον Ναύαρχο σαν να έχεις απεναντί σου μια γνωστή ψυχή που σου φέρθηκε σκάρτα ;)

Επισκέπτης
Ρε μάγκα,είσαι εντελώς γιωτάς :headbang: :headbang:.Μου στέλνεις πμ να βρεθούμε σε καφέ που συχνάζουν πιρφόροι και μπάζα :jerking: :jerking:,ενώ εγώ σου ξηγήθηκα ότι εμείς είμαστε παιδιά της πιάτσας και δεν πατάμε σε τέτοια μέρη.Σε ολόκληρο κέντρο δεν ξέρεις κανένα μαγαζί :think: :uglystupid:.Τόσο πολύ φοβάσαι να κατέβεις πιάτσα :think:.Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε το θέμα,ο Μαύρος Θάνατος και ο Στρατηλάτης καθαρίζουν στην πιάτσα ;) ;).Όσοι είναι άντρες και γουστάρουν κόντρα ας κατέβουν,διαφορετικά κάνε ότι κάνουν και οι ελλεινίδες :headbang: :headbang:,θα φροντίσω να σου αφιερώσουμε ένα μέρος και από το επόμενο βιντεάκι αξιωματικέ της πατάτας :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κωστακη μαλλον η κοτα στην υποθεση εισαι εσυ.
Ο Ναυαρχος σου λεει να πατε για καφε ΟΙ 2 ΣΑΣ και εσυ του λες για πιατσες που θα εχεις παρεα.
Δεν ξηγιουνται ετσι οι παντελονατοι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε κωστακη μη μασας ρε δε θα σε βγαλει στη σεντρα υπηρεσιακα ο ναυαρχος γιατι και συ μπορεις να τον βγαλεις στη σεντρα με τις candid photos απο υπηρεσιακους κωλους που εχει ποσταρει εδω μεσα. μην εισαι κλανιτσα ρε, να σου κοβει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
Κωστακη μαλλον η κοτα στην υποθεση εισαι εσυ.
Ο Ναυαρχος σου λεει να πατε για καφε ΟΙ 2 ΣΑΣ και εσυ του λες για πιατσες που θα εχεις παρεα.
Δεν ξηγιουνται ετσι οι παντελονατοι...

Έλα κι εσύ μαζί του να τον υποστηρίξεις αν έχεις τα άντερα ;) ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
ρε κωστακη μη μασας ρε δε θα σε βγαλει στη σεντρα υπηρεσιακα ο ναυαρχος γιατι και συ μπορεις να τον βγαλεις στη σεντρα με τις candid photos απο υπηρεσιακους κωλους που εχει ποσταρει εδω μεσα. μην εισαι κλανιτσα ρε, να σου κοβει.

Αν θέλεις κατέβα κι εσύ με τον αντμιραλ να δουμε ποιοι είναι οι κότες και ποιοι είναι οι τραμπούκοι :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν θέλεις κατέβα κι εσύ με τον αντμιραλ να δουμε ποιοι είναι οι κότες και ποιοι είναι οι τραμπούκοι :2funny: :2funny:

εγω ειμαι κοτα τυπε θα κατσω με τον πιτσι σε μια μερια να συζηταμε πορνοδιατροφολογιο καντε δουλεια σας εσεις.

Επισκέπτης
Έλα κι εσύ μαζί του να τον υποστηρίξεις αν έχεις τα άντερα ;) ;)
Τυπε μου εγω οτι βλεπω ποσταρω και στην συγκεκριμενη περιπτωση εσυ κανεις κο-κο-κο στον Ναυαρχο,ασε που αν ερθω εγω μπορει να μην σου μεινουν εσενα αντερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επ τι έχουμε εδω?  :grin:

ραντεβου θανάτου πανω στην φρεγάτα?  :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πέμπτη μπαίνω.

Έχω να παω για κουρεμα και να ψωνισω
και τιποτα σοβρακοφανελες.
προσοχή στο κούρεμα όχι υπερβολές :grin: μην πεις στην κομμώτρια ότι θα μπεις στρατό και στα πάρει με την ψιλή, πες ότι θέλεις κοντό κούρεμα (σε περίπτωση που τα έχεις αρκετά μακριά θα σου ζητήσουν από μέσα να τα κόψεις κοντύτερα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom