Επισκέπτης
Ναυαρχε για ΕΣΣΟ τον κοβωΕγω ρε!Εγω που φοβαμαι μη με τραμπουκίσεις!!!!!Γι'αυτό δεν ερχομαι στην πιάτσα ρε!!Μη με πετυχεις και τα κάνω πάνω μου....Τα υπόλοιπα αύριο στις 5 εκεί που σε περιμένω....
Ναυαρχε για ΕΣΣΟ τον κοβωΕγω ρε!Εγω που φοβαμαι μη με τραμπουκίσεις!!!!!Γι'αυτό δεν ερχομαι στην πιάτσα ρε!!Μη με πετυχεις και τα κάνω πάνω μου....Τα υπόλοιπα αύριο στις 5 εκεί που σε περιμένω....
Ξέρεις τωρα..Τσαμπα μαγκιές και στρίβειν δια του αρραβώνος...Εγω θέλω να του μιλήσω κι αυτός περί άλλων τυρβάζει...Ναυαρχε για ΕΣΣΟ τον κοβω
Ξέρεις τωρα..Τσαμπα μαγκιές και στρίβειν δια του αρραβώνος...Εγω θέλω να του μιλήσω κι αυτός περί άλλων τυρβάζει...
Τσάμπα μάγκας εδώ μέσα είσαι μόνο εσύ ,που παραμυθιάζεις τους φορουμίτες και το παίζεις ''σοβαρός'' .Εγώ σου είπα που θα μας βρεις,αν και αυτά τα μέρη είναι για σκληρούς οπότε δεν σε κόβω.Μπορείς να συνεχίσεις να τρέχεις σε ΝΝΑ,ΝΝΠ,ΝΝΚ και να τραβάς υλικό για να πιρφορίζεις,μετά να έρχεσαι εδώ μέσα και να πουλάς μούρη αλλά μέχρι εκεί είσαι.Μια φτηνή σιχαμένη ελλεινίδα που άκουσε την μαύρη αλήθεια από τους ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ και κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο.Στα καφέ που συνεχίζεις να λες πάνε οι γκόμενες και οι πιρφόροι .Εμείς πάμε πιάτσα,εσύ έκανες την επιλογή σου,εμάς στα αρχίδια μας
Ρε μάγκα,είσαι εντελώς γιωτάς .Μου στέλνεις πμ να βρεθούμε σε καφέ που συχνάζουν πιρφόροι και μπάζα ,ενώ εγώ σου ξηγήθηκα ότι εμείς είμαστε παιδιά της πιάτσας και δεν πατάμε σε τέτοια μέρη.Σε ολόκληρο κέντρο δεν ξέρεις κανένα μαγαζί .Τόσο πολύ φοβάσαι να κατέβεις πιάτσα .Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε το θέμα,ο Μαύρος Θάνατος και ο Στρατηλάτης καθαρίζουν στην πιάτσα ;) ;).Όσοι είναι άντρες και γουστάρουν κόντρα ας κατέβουν,διαφορετικά κάνε ότι κάνουν και οι ελλεινίδες ,θα φροντίσω να σου αφιερώσουμε ένα μέρος και από το επόμενο βιντεάκι αξιωματικέ της πατάτας
Κωστακη μαλλον η κοτα στην υποθεση εισαι εσυ.
Ο Ναυαρχος σου λεει να πατε για καφε ΟΙ 2 ΣΑΣ και εσυ του λες για πιατσες που θα εχεις παρεα.
Δεν ξηγιουνται ετσι οι παντελονατοι...
ρε κωστακη μη μασας ρε δε θα σε βγαλει στη σεντρα υπηρεσιακα ο ναυαρχος γιατι και συ μπορεις να τον βγαλεις στη σεντρα με τις candid photos απο υπηρεσιακους κωλους που εχει ποσταρει εδω μεσα. μην εισαι κλανιτσα ρε, να σου κοβει.
Αν θέλεις κατέβα κι εσύ με τον αντμιραλ να δουμε ποιοι είναι οι κότες και ποιοι είναι οι τραμπούκοι
5 η ωρα..Eρχομαι..Θα με δεις με ενα piaggio scooter....Έλα κι εσύ μαζί του να τον υποστηρίξεις αν έχεις τα άντερα ;) ;)
Τυπε μου εγω οτι βλεπω ποσταρω και στην συγκεκριμενη περιπτωση εσυ κανεις κο-κο-κο στον Ναυαρχο,ασε που αν ερθω εγω μπορει να μην σου μεινουν εσενα αντερα.Έλα κι εσύ μαζί του να τον υποστηρίξεις αν έχεις τα άντερα ;) ;)
δεν αφηνετε τα ραντεβου θανατου να μαζευτουμε για κανα πιτογυρο;επ τι έχουμε εδω?
ραντεβου θανάτου πανω στην φρεγάτα?
δεν αφηνετε τα ραντεβου θανατου να μαζευτουμε για κανα πιτογυρο;
θα σε τρεχει ο λουστ μαν αν σε πετυχει σε καμια μοναδα.....Πέμπτη μπαίνω.
Έχω να παω για κουρεμα και να ψωνισω
και τιποτα σοβρακοφανελες.
θα σε τρεχει ο λουστ μαν αν σε πετυχει σε καμια μοναδα.....
προσοχή στο κούρεμα όχι υπερβολές μην πεις στην κομμώτρια ότι θα μπεις στρατό και στα πάρει με την ψιλή, πες ότι θέλεις κοντό κούρεμα (σε περίπτωση που τα έχεις αρκετά μακριά θα σου ζητήσουν από μέσα να τα κόψεις κοντύτερα)Πέμπτη μπαίνω.
Έχω να παω για κουρεμα και να ψωνισω
και τιποτα σοβρακοφανελες.