Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φαίνεται όποιος ξέρει να μιλάει,αν δεν το είπες για αστείο..Προσυπογράφω 100%..Το έχω ξαναπεί ότι σε θάλασσες σαν το Αιγαίο με τα διάσπαρτα νησιά, οι ΤΠΚ είναι τα πολυτιμότερα πλοία...Το αεροπλανοφόρο που θα κρυφτεί ρε θηρία????Στη Σαλαμίνα??? :think: :think:

σωστος ο ναυαρχος. αν και ουτως η αλλως δουλεια του αεροπλανοφορου δεν ειναι να κρυβεται, καθως αμυντικα προϋποθετει 5-6 ταξεις πλοιων υποστηριξης παντα και τα αεροσκαφη του.
λειτουργικα ειναι σα να θες να βαλεις 10μετρο φουσκωτο στη λιμνη της βουλιαγμενης.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τι εχουμε εδω ρε, ραντεβου θανατου ή υπηρεσιακο ραντεβου?  :grin:

...αυτές είναι πολύ αντρουά καταστάσεις έκτορα , έως αστείες  :rockon:  ....για κοιτάχτε τί θα ψηφίσουμε γιατί μας βλέπω άστεγους σε συσσίτια  ;)

Χαλαρωσε , κωστάκη  :dunno:  άκου στη φυλής ! .....χάθηκε το da capo?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...αυτές είναι πολύ αντρουά καταστάσεις έκτορα , έως αστείες  :rockon:  ....για κοιτάχτε τί θα ψηφίσουμε γιατί μας βλέπω άστεγους σε συσσίτια  ;)

Χαλαρωσε , κωστάκη  :dunno:  άκου στη φυλής ! .....χάθηκε το da capo?

ο κωστακης ειναι αστειος αλλα δε καταλαβαινω πως εμπλεξε με αυτη τη δουλεια δε του ταιριαζει και βασανιζεται και απο πανω. αν ηθελε ντε και καλα καπελο καλυτερα θα ταιριαζε στα εβερεστ να φτιαχνει σαντουιτσακια και να καμακωνει  :rockon:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Χρειαζομαστε κανα αεροπλανοφορο και σιγουρα αρκετα αεροσκαφη ακομη για το ναυτικο μας.
Μεγα το της θαλασσης κρατος

Να το κανουμε ΤΙ παλληκαρι μου το αεροπλανοφορο  :o? Για αποστολες στη Μεση Ανατολη η στα νησια γκαλαπαγκος  :uglystupid:???

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Προβλέπω μάχη!

battleship-2401.gif
--------------------------
ship-2414.gif

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.034
Πόντοι
7.885

Ρε μάγκα,είσαι εντελώς γιωτάς :headbang: :headbang:.Μου στέλνεις πμ να βρεθούμε σε καφέ που συχνάζουν πιρφόροι και μπάζα :jerking: :jerking:,ενώ εγώ σου ξηγήθηκα ότι εμείς είμαστε παιδιά της πιάτσας και δεν πατάμε σε τέτοια μέρη.Σε ολόκληρο κέντρο δεν ξέρεις κανένα μαγαζί :think: :uglystupid:.Τόσο πολύ φοβάσαι να κατέβεις πιάτσα :think:.Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε το θέμα,ο Μαύρος Θάνατος και ο Στρατηλάτης καθαρίζουν στην πιάτσα ;) ;).Όσοι είναι άντρες και γουστάρουν κόντρα ας κατέβουν,διαφορετικά κάνε ότι κάνουν και οι ελλεινίδες :headbang: :headbang:,θα φροντίσω να σου αφιερώσουμε ένα μέρος και από το επόμενο βιντεάκι αξιωματικέ της πατάτας :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κωστάκη θα έχουμε ραντεβού θανάτου με τον Ναύαρχο στην Φυλής??????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ρε μάγκα,είσαι εντελώς γιωτάς :headbang: :headbang:.Μου στέλνεις πμ να βρεθούμε σε καφέ που συχνάζουν πιρφόροι και μπάζα :jerking: :jerking:,ενώ εγώ σου ξηγήθηκα ότι εμείς είμαστε παιδιά της πιάτσας και δεν πατάμε σε τέτοια μέρη.Σε ολόκληρο κέντρο δεν ξέρεις κανένα μαγαζί :think: :uglystupid:.Τόσο πολύ φοβάσαι να κατέβεις πιάτσα :think:.Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε το θέμα,ο Μαύρος Θάνατος και ο Στρατηλάτης καθαρίζουν στην πιάτσα ;) ;).Όσοι είναι άντρες και γουστάρουν κόντρα ας κατέβουν,διαφορετικά κάνε ότι κάνουν και οι ελλεινίδες :headbang: :headbang:,θα φροντίσω να σου αφιερώσουμε ένα μέρος και από το επόμενο βιντεάκι αξιωματικέ της πατάτας :jerking: :jerking:
Παιδι της Πιάτσας,εχεις τελικά μεγάλο πρόβλημα εξουσίας και συμπεριφοράς.Δηλαδή για να σε δω θα πρέπει να κάνω μπουρδελότσαρκα έτσι?Δηλαδή το sport cafe στη συγγρού που σου είπα έχει "πιρφόρους και μπάζα" έτσι?Ενω στη Φυλής εχει καλύτερα μαγαζιά για να πούμε δυο κουβέντες και όχι για βόλτα...Τελικά επιβεβαιώνεις αυτό που σου εχω πει και άλλες φορές..Πίσω από το πληκτρολόγιο έχουμε όλοι κάτι αρχίδια να, την κρίσιμη ωρα όμως την κάνεις γυριστή...Ενω σου λεω δε θα σε χωσω μέσα, ούτε θα σου πουλήσω εξουσία, σου λέω φερε και τον πιτσι που με ξέρει να αισθάνεσαι καλύτερα,εσυ το χαβά σου...Τέλος πάντων για να μην το ζαλίζουμε ,εγω θα πάω τη Δευτερα εκεί την ωρα που σου είπα και θα σε περιμένω.Σου προτείνω να έρθεις, για καλό θα είναι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.034
Πόντοι
7.885
Να πας να πιεις το καφεδάκι σου πιρφόρε μου :sunglasses: :sunglasses:,μετά θα σε περιμένει η καραμούζα σου στην Φυλής :2funny: :2funny:.Κατά τις 21:00 θα σε περιμένω στα ξεπετάδικα ;) ;),μπορείς να έρθεις μαζί με τον πίτσι αφού φοβάσαι μόνος σου :jerking: :jerking:.Α και κόψε την πιρφοριά με τους βαθμούς και τις ποινές,εφόσον δεν είμαστε ίδια υπηρεσία δεν μπορείς να μας κάνεις τίποτα(εκτός από απλή αναφορά) ;) ;),το λέω για όσους δεν ξέρουν,μην τους το παίζεις τσάμπα μάγκας και προκαλείς εντυπώσεις :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε το θέμα,ο Μαύρος Θάνατος και ο Στρατηλάτης καθαρίζουν στην πιάτσα ;) ;).Όσοι είναι άντρες και γουστάρουν κόντρα ας κατέβουν

τυπε μη κανεις σκουληκιες τωρα, ασε στην απεξω τον μαυρο θανατο. δεν ειπε οτι θα σε δειρει ο ναυαρχος μη σε πιανει αγχος αμεσως.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.034
Πόντοι
7.885
τυπε μη κανεις σκουληκιες τωρα, ασε στην απεξω τον μαυρο θανατο. δεν ειπε οτι θα σε δειρει ο ναυαρχος μη σε πιανει αγχος αμεσως.

Αν θυμάσαι καλά,η κόντρα με τον αντμιραλ ξεκίνησε από απαξιωτικά σχόλια που έκανε για τον Μαύρο Θάνατο ;) ;).Τον είχαμε ξαναπροκαλέσει να έρθει στην πιάστα να τα πει από κοντά,αλλά έκανε και πάλι την κότα :jerking: :jerking:.Αυτός θέλει να μας κάνει μάθημα συμπεριφοράς και μας λέει να βρεθούμε σε καφετέρια,ενώ εμείς θέλουμε να του ρίξουμε καραμούζα και να τον τραμπουκίσουμε :2funny: :2funny:.Ποιος πιστεύεις ότι έχει το άγχος :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν θυμάσαι καλά,η κόντρα με τον αντμιραλ ξεκίνησε από απαξιωτικά σχόλια που έκανε για τον Μαύρο Θάνατο ;) ;).Τον είχαμε ξαναπροκαλέσει να έρθει στην πιάστα να τα πει από κοντά,αλλά έκανε και πάλι την κότα :jerking: :jerking:.Αυτός θέλει να μας κάνει μάθημα συμπεριφοράς και μας λέει να βρεθούμε σε καφετέρια,ενώ εμείς θέλουμε να του ρίξουμε καραμούζα και να τον τραμπουκίσουμε :2funny: :2funny:.Ποιος πιστεύεις ότι έχει το άγχος :think:

βρε χαζουλη αμα τον τραμπουκισεις θα σε βαλει μπαλαουρο μετα  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ραντεβου θανατου!!!!!!!!!!!!

Μαυρος Θανατος εναντιον Ασπρου Αγγελου  :P

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Εγω ρε!Εγω που φοβαμαι μη με τραμπουκίσεις!!!!!Γι'αυτό δεν ερχομαι στην πιάτσα ρε!!Μη με πετυχεις και τα κάνω πάνω μου....Τα υπόλοιπα αύριο στις 5 εκεί που σε περιμένω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom