You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Τι ψάχνεις κι εσυ τωρα με των Κωστακη..Αφού έχει πρόβλημα συμπεριφοράς ,όπως του είπε και η ΓΥΝΑΙΚΑ Υπόλογός του....
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΤΟ 78 και το ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ το 81 ετσι δεν είναι?
Παντως και τα δύο μας έχουν αξια εκπροσωπήσει σε διάφορες διεθνείς αποστολές και δεν θα έπρεπε να μιλάς τόσο απαξιωτικά.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ποτέ στην σταδιοδρομία σου να μήν έρθει η κακιά στιγμή που διαπιστώνεις στη πράξη την αξία του FORACS.
Για όσους δεν με γνωρίζουν ανήκω στις ΕΔ, σε άλλο κλάδο του θέματος.
Δεν γνωρίζω τον κ.kostakis27 και ούτε θέλω να τον γνωρίσω, εκτιμώ πως και αυτός το ίδιο πιστεύει για μένα καθόσον η διαφορά νοοτροπίας που μας χωρίζει είναι χαώδης. ο kostakis27 έχει τη συμπάθεια μου διότι από τα γραφόμενα του είναι ένας δυστυχής επαγγελματικά άνθρωπος που δεν διαθέτει το θάρρος ή την παρρησία να πράξει κάτι αυτονόητο, αυτά που εδώ γράφει ανώνυμα να τα πει επώνυμα και γραπτά (που μένουν) στην υπηρεσία του, να προτείνει κάτι διαφορετικό και αν διαπιστώσει πως δεν εισακούεται σε σοβαρά θέματα να "πάρει το καπελάκι του και να φύγει".
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.626
- Πόντοι
- 9.931
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δυσκολα πραγματα ζητας,παντως αξιζουν το σεβασμο μας οσοι ειναι στο πν γιατι ξερουν τι κανουν και μαλιστα πολυ καλα.Χρειαζομαστε κανα αεροπλανοφορο και σιγουρα αρκετα αεροσκαφη ακομη για το ναυτικο μας.
Μεγα το της θαλασσης κρατος
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αεροπλανοφορα εχουμε ρε γατε...Κρητη,ΡοδοςΧρειαζομαστε κανα αεροπλανοφορο και σιγουρα αρκετα αεροσκαφη ακομη για το ναυτικο μας.
Μεγα το της θαλασσης κρατος
συμφωνω απολυτα για τους κλαψωμουνακηδες που ολο βριζουν για την δουλεια,την ζωη που κανουν αλλα δεν εχουν αρχιδια να την αλλαξουν.
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στιν ελαδα εχουμε το πολεμικο ναφτικο κσιρασ κε το πραγματικο πολεμικο ναφτικο
κε ενα αροπλανοφορακι θελι 3000-6000 χιλαδεσ ατομα προσοπικο...εδο ολοκλιρι βρετανια δισκολεβετε να φτιαξι πλεον δεν βγενουν τα λεφτα
κε ενα αροπλανοφορακι θελι 3000-6000 χιλαδεσ ατομα προσοπικο...εδο ολοκλιρι βρετανια δισκολεβετε να φτιαξι πλεον δεν βγενουν τα λεφτα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φαίνεται όποιος ξέρει να μιλάει,αν δεν το είπες για αστείο..Προσυπογράφω 100%..Το έχω ξαναπεί ότι σε θάλασσες σαν το Αιγαίο με τα διάσπαρτα νησιά, οι ΤΠΚ είναι τα πολυτιμότερα πλοία...Το αεροπλανοφόρο που θα κρυφτεί ρε θηρία????Στη Σαλαμίνα???αεροπλανοφορα εχουμε ρε γατε...Κρητη,Ροδος
συμφωνω απολυτα για τους κλαψωμουνακηδες που ολο βριζουν για την δουλεια,την ζωη που κανουν αλλα δεν εχουν αρχιδια να την αλλαξουν.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 7.885
Τι ψάχνεις κι εσυ τωρα με των Κωστακη..Αφού έχει πρόβλημα συμπεριφοράς ,όπως του είπε και η ΓΥΝΑΙΚΑ Υπόλογός του....
Αντε ρε,εμφανίστηκες πάλι???Σε είχαμε χάσει και λέγαμε ένας πιρφόρος λιγότερος ;) ;) .Θέλεις πάλι την καραμούζα σου όπως η ελλεινίδα υπόλογός μου .Δεν έκανες όμως κανα σχόλιο σε αυτά που έγραψα,απλά συμφώνησες με την σάπια,μπαζόλα υπόλογο .Ξέρεις ότι είναι αλήθεια και δεν σε πέρνει να πεις κάτι ;) ;).Όσο για το πρόβλημα συμπεριφοράς φυσικά κι έχω αφού καθημερινά αντιμετωπίζω τους πιρφόρους με τα μπάζα τους,τους οποίους απαξιώνω και τραμπουκίζω παρέα με τον ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αντε ρε,εμφανίστηκες πάλι???Σε είχαμε χάσει και λέγαμε ένας πιρφόρος λιγότερος ;) ;) .Θέλεις πάλι την καραμούζα σου όπως η ελλεινίδα υπόλογός μου .Δεν έκανες όμως κανα σχόλιο σε αυτά που έγραψα,απλά συμφώνησες με την σάπια,μπαζόλα υπόλογο .Ξέρεις ότι είναι αλήθεια και δεν σε πέρνει να πεις κάτι ;) ;).Όσο για το πρόβλημα συμπεριφοράς φυσικά κι έχω αφού καθημερινά αντιμετωπίζω τους πιρφόρους με τα μπάζα τους,τους οποίους απαξιώνω και τραμπουκίζω παρέα με τον ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κι εσυ και ο κολητός σου όμως με αποφεύγετε...Όλο πίρφορους και μπαζόλες και μαλακίες καραμέλες μου τσαμπουνάς. Ελάτε να τα πούμε μια φορά από κοντα, σας δίνω το λόγο μου ότι δε θα φάτε μερες....Αντε ρε,εμφανίστηκες πάλι???Σε είχαμε χάσει και λέγαμε ένας πιρφόρος λιγότερος ;) ;) .Θέλεις πάλι την καραμούζα σου όπως η ελλεινίδα υπόλογός μου .Δεν έκανες όμως κανα σχόλιο σε αυτά που έγραψα,απλά συμφώνησες με την σάπια,μπαζόλα υπόλογο .Ξέρεις ότι είναι αλήθεια και δεν σε πέρνει να πεις κάτι ;) ;).Όσο για το πρόβλημα συμπεριφοράς φυσικά κι έχω αφού καθημερινά αντιμετωπίζω τους πιρφόρους με τα μπάζα τους,τους οποίους απαξιώνω και τραμπουκίζω παρέα με τον ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ξεχασα να σου πω..Αμα θέλεις πάρε και τον Πίτσι μαζί που με ξέρει για να νιώσεις καλύτερα... ;) ;) ;) ;)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
αεροπλανοφορα εχουμε ρε γατε...Κρητη,Ροδος
Δεν χωράνε αεροπλανοφόρα στο Αιγαίο!!! Η Κρήτη και η Ανεμόεσα είναι υπεραρκετά. Ένα τανκερ για τον αέρα λείπει!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 7.885
Κι εσυ και ο κολητός σου όμως με αποφεύγετε...Όλο πίρφορους και μπαζόλες και μαλακίες καραμέλες μου τσαμπουνάς. Ελάτε να τα πούμε μια φορά από κοντα, σας δίνω το λόγο μου ότι δε θα φάτε μερες....
Όταν σε προκαλέσαμε να έρθεις να μας τα πεις από κοντά μας έκανες την κότα και τώρα μας λες να έρθουμε από εκεί .Λοιπόν εμείς είμαστε κάθε μέρα στην πιάτσα και πορνιάζουμε,άμα έχεις τα άντερα έλα να μας βρεις και να μας πεις από κοντά την γνώμη σου ;) ;).Αλλιώς μείνε στο γραφειάκι σου και πιρφόριζε στο λάπτοπ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κωστάκη, εγω δε συναντιέμαι στα μπουρδέλα ούτε και στο Πεντάγωνο.Ασε λοιπόν τα σάπια και τις μαλακισμενα λεξιλόγια και στείλε πμ με μερα και ωρα..Όσο είσαι στις Τάξεις μας θα σεβεσαι τα παντελόνια που φοράς και τον όποιο βαθμό φέρεις και δε θα κάνεις την κοτούλα σε μια πρόσκληση γνωριμίας...Είπαμε δε θα φάτε μέρες,τι σκατά, να στο στείλω και με μήνυμα υπογεγραμμένο???Όταν σε προκαλέσαμε να έρθεις να μας τα πεις από κοντά μας έκανες την κότα και τώρα μας λες να έρθουμε από εκεί .Λοιπόν εμείς είμαστε κάθε μέρα στην πιάτσα και πορνιάζουμε,άμα έχεις τα άντερα έλα να μας βρεις και να μας πεις από κοντά την γνώμη σου ;) ;).Αλλιώς μείνε στο γραφειάκι σου και πιρφόριζε στο λάπτοπ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 7.885
Κωστάκη, εγω δε συναντιέμαι στα μπουρδέλα ούτε και στο Πεντάγωνο.Ασε λοιπόν τα σάπια και τις μαλακισμενα λεξιλόγια και στείλε πμ με μερα και ωρα..Όσο είσαι στις Τάξεις μας θα σεβεσαι τα παντελόνια που φοράς και τον όποιο βαθμό φέρεις και δε θα κάνεις την κοτούλα σε μια πρόσκληση γνωριμίας...Είπαμε δε θα φάτε μέρες,τι σκατά, να στο στείλω και με μήνυμα υπογεγραμμένο???
Σιγά ρε νταή,μας έπηξες τώρα .Γράφεις στο μπουρδελοφόρουμ,αλλά κολώνεις να κατέβεις στην πιάτσα .Δηλαδή τι θέλεις να πάμε για καφέ ή να πάμε για ταινία να γνωριστούμε .Άσε τα σάπια με τις ποινές και τις πιρφοριές σου,σε έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι .Όσο για τα παντελόνια που λες τα φοράνε και οι γκόμενες αν το έχεις ξεχάσει,οπότε έχουν χάσει το νόημά τους.Έλα αύριο Φυλής να τα πούμε άντρακλα ;) ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μήνυμα εστάλη...Σιγά ρε νταή,μας έπηξες τώρα .Γράφεις στο μπουρδελοφόρουμ,αλλά κολώνεις να κατέβεις στην πιάτσα .Δηλαδή τι θέλεις να πάμε για καφέ ή να πάμε για ταινία να γνωριστούμε .Άσε τα σάπια με τις ποινές και τις πιρφοριές σου,σε έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι .Όσο για τα παντελόνια που λες τα φοράνε και οι γκόμενες αν το έχεις ξεχάσει,οπότε έχουν χάσει το νόημά τους.Έλα αύριο Φυλής να τα πούμε άντρακλα ;) ;)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι εχουμε εδω ρε, ραντεβου θανατου ή υπηρεσιακο ραντεβου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 6