LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Πέμπτη μπαίνω.
Έχω να παω για κουρεμα και να ψωνισω
και τιποτα σοβρακοφανελες.
Πουστόνεο!!!
Πέμπτη μπαίνω.
Έχω να παω για κουρεμα και να ψωνισω
και τιποτα σοβρακοφανελες.
Πουστόνεο!!!
kostakis27 ο admiral μέχρι στιγμής σε έχει κάνει ρόμπα και μάλιστα σατέν! Είναι ντροπή να σε φωνάζουν πια πουλερικό.
Πρέπει κάτι να σκεφτείς για να αποκατασταθείς και σταμάτα τις προσκλήσεις, τι διάολο συμπόσιο θες να κάνεις; Να πας μόνος δεν χρειάζονται πιτσιλιστές ούτε ο Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης ούτε η πανώλη. εσύ και αυτός, αυτός και εσύ κάτω από τον ήλιο (άρα να μην έχει συννεφιά) σε ένα αγώνα χωρίς μεθαύριο! που θέλουμε να τον δούμε και αν είστε καλοί να τον ξαναδούμε.
Admiral φυλάξου! Η αντεπίθεση άρχισε!
Ποια υπογραφη Μπεμπη μου?Εσένα και μόνο από την υπογραφή θα σε ξεφτυλίσω μόλις σε πετύχω .
Περίμενα περίμενα, άφαντος ο Κωστακης.....Μην ξαναμιλήσεις λοιπόν γιατί εκτίθεσαι.Εγω στο ραντεβου που μου ζητησες πήγα,εσυ έκανες κο-κο-κο.Και καφέ παράγγειλα, και μπαλίτσα είδα, αλλά εσύ ..άφαντος....Άλλος ένας μάγκας του πληκτρολογίου.....Κρίμα...
ΥΓ:Φίλε Boldemort αν θες τιποτα από το στρατο χτύπα pm... ;)
Φαίνεται όποιος ξέρει να μιλάει,αν δεν το είπες για αστείο..Προσυπογράφω 100%..Το έχω ξαναπεί ότι σε θάλασσες σαν το Αιγαίο με τα διάσπαρτα νησιά, οι ΤΠΚ είναι τα πολυτιμότερα πλοία...Το αεροπλανοφόρο που θα κρυφτεί ρε θηρία????Στη Σαλαμίνα???
Ποιος σου είπε ρε τσόμπα για ραντεβού εκεί .Παιδί-πιρφόρος χαρά γεμάτο .Τόσες φορές σου είπα δεν πατάω το πόδι μου σε τέτοια μέρη,εσύ την πιρφοριά σου .Μόνο για τέτοια είσαι και να πιρφορίζεις εδώ μέσα. Καλά κάνεις και φυλάγεσαι από το κέντρο,συνέχισε έτσι για το καλό σου ;) ;)
Σιγά μην σε πάρουμε και μαζί μας.στη Γλυφάς ??. για λέγε για λέγε ! χαμούρες ....στα κρυφά πάτε ?
και το ραντεβού καλύτερα που ναυάγησε , τί να κάνει ο αδμιραλ.......... με κότες αυγά και τ κοτέτσια !
Σιγά μην σε πάρουμε και μαζί μας.
Να μας φάς όλες τίς γκόμενες.
Δε δουλευουν τα σοναρ μου ε??Ραντεβού και με σενα ρε! Αυριο στις 10 το πρωι...Παιρνω τφ για το μερος..Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγω δεν κατάλαβα το εξής,
δώσανε ραντεβού θανάτου σε ενα συγκεκριμένο μέρος και πήγε ο καθείς σε διαφορετικό μέρος τελικά έ;
Καλά για τον Ναύαρχο δεν είχα καμια αμφιβολία στην ξηρα δεν δουλεύουνε τα sonar,radar του κτλ.
Αλλά ο άλλος πως χάθηκε
Εδω εμείς δίνουμε ραντεβού για καφέ στην Γλυφάδα και με παίρνει τηλ.απο την Βάρκιζα και μου λέει που είσαι
Δε δουλευουν τα σοναρ μου ε??Ραντεβού και με σενα ρε! Αυριο στις 10 το πρωι...Παιρνω τφ για το μερος..
...να ξέρεις πως όταν ο Χριστός περπάτησε στο νερό ημείς μπανιαριστήκαμε στη ξηρά
ρε μην με παρετε στο δουλεμα
αλλα... δεν εχει πλυντηρια εκει?
τα σωβρακα σου να τα πλενεις στο ντους οταν τελειωνεις το μπανακι και να τα απλωνεις μετα. 1 λεπτο υποθεση ειναι και θα εχεις παντα καθαρα σωβρακα. να προσεχεις πολυ την καθαριοτητα, να μπανιαρεσαι συχνα και να αλλαζεις συνεχεια καλτσες για να μη κανεις μυκητες και καλους.