Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάλους δεν πρόκειται να κάνει.. έχει ήδη... εκτός αν κάνουν μετακόμιση προς τα πόδια...  ;)

τυπε το λυπαμαι το παιχτουρι, θαχει ποδαρακια βελουδο θα τον χτυπησουν αμεσως τα παλιοαρβυλα  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε το λυπαμαι το παιχτουρι, θαχει ποδαρακια βελουδο θα τον χτυπησουν αμεσως τα παλιοαρβυλα  :-

Καλοαναθρεμενος  :grin:

χαχαχα θελω να δω οι αλλοι τι θα ειναι...

υ.γ θενξ για τις συμβουλες  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πουστοπαλεο  :2funny: :2funny:
μου την φυλουσες

ο παλιός είναι αλλιώς νέοπα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε ρε μαλάκα.. .ζάχαρη θα περάσεις... 9 μηνάκια με το που θα μπείς μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει...

24 μήνες και 7 μέρες έκανα... και άν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 32 μηνάκια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ναυαρχε τι εγινε δε τον βλεπω πολυ αξιομαχο τον κωστακη γμτ. ετσι και γινει κανα θερμο επεισοδιο θα θελει να κρυψει τον μαυρο θανατο στην κουκετα του για να νιωθει ασφαλεια.
ο μαυρος θανατος αλικης στο ναυτικο remake

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο παλιός είναι αλλιώς νέοπα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε ρε μαλάκα.. .ζάχαρη θα περάσεις... 9 μηνάκια με το που θα μπείς μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει...

24 μήνες και 7 μέρες έκανα... και άν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 32 μηνάκια...

Δεν εχω προβλημα ρε . Και εγω πιστευω καλα
θα ειναι. Στο μεταξυ εχω λαβει υποψιν μου την χειροτερη
αρχικη αντιμετωπιση ωστε να μην ψαρωσω  :tooth: :tooth:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ο παλιός είναι αλλιώς νέοπα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τέτοιος σκατότσατσος που είσαι.......

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αρε βρηκα φωτο  :rockon: :rockon:και θα βαλω καποια στιγμη σκοπουν  καπετανιοσ υπηρεσιασ μπακαουκασ ενασ χοντροσ χυμα ολοι τα χειροτερα καναμε μουστακια σπρινκ και συρματα :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλοαναθρεμενος  :grin:

χαχαχα θελω να δω οι αλλοι τι θα ειναι...

υ.γ θενξ για τις συμβουλες  :rockon:

τυπε αυτο με τα σωβρακα ειναι τρελο τιπ. οι αλλοι μαζευαν τα σωβρακα τους σε σακουλες μαζι με τις καλτσες και καταλαβαινεις τι πυρηνικο αποβλητο βρωμαγε αν ανοιγες τη σακουλα. αν το κανεις ετσι οπως σου λεω δε θα μαζευεις σαβουρα θα εχεις παντα καθαρα εσωρουχα και δε θα βαριεσαι να κανεις μπουγαδα γιατι θα τα κανεις ενα ενα τσακ μπαμ. και με τις καλτσες το ιδιο εκανα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχε τι εγινε δε τον βλεπω πολυ αξιομαχο τον κωστακη γμτ. ετσι και γινει κανα θερμο επεισοδιο θα θελει να κρυψει τον μαυρο θανατο στην κουκετα του για να νιωθει ασφαλεια.
ο μαυρος θανατος αλικης στο ναυτικο remake
Τι λες ρε?Αυτός μόλις δει τους απέναντι θα τους φωνάξει:"πιρφόροιοιοιοι,μπαζόλεεεεεες ουστ!" και αυτοί θα κάνουν όπισθεν ολοταχώς!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε κτμ σε ρκ ρε τρελε μην τα λες αυτα,πρεπει να περασες πολυ δυσκολα :grin:
οχι φιλε μετα τον πορο πηγα στα ουκ οπου εσπασα το ποδι μου σε ατυχημα με την μηχανη και τελοσ η καριερα.μετα μεταθεση στο ρκ ηρακλησ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αυτο με τα σωβρακα ειναι τρελο τιπ. οι αλλοι μαζευαν τα σωβρακα τους σε σακουλες μαζι με τις καλτσες και καταλαβαινεις τι πυρηνικο αποβλητο βρωμαγε αν ανοιγες τη σακουλα. αν το κανεις ετσι οπως σου λεω δε θα μαζευεις σαβουρα θα εχεις παντα καθαρα εσωρουχα και δε θα βαριεσαι να κανεις μπουγαδα γιατι θα τα κανεις ενα ενα τσακ μπαμ. και με τις καλτσες το ιδιο εκανα.

:2funny: :2funny: :2funny:
καλτσες μαζι με σωβρακα  :2funny:

τυπε λες να ρθουν στραβαδια και να πέσει γέλιο?
λες να εχουμε καναν περιεργο στον θάλαμο?  :P

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κινηση λιμενοσ ηρακλησ προβειται :cheesy: :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
καλτσες μαζι με σωβρακα  :2funny:

τυπε λες να ρθουν στραβαδια και να πέσει γέλιο?
λες να εχουμε καναν περιεργο στον θάλαμο?  :P

το γελιο ειναι δεδομενο. κοιτα μονο μην εισαι εσυ το γελιο  :grin:

υ.γ. καλτσες μαζι με σωβρακα τυπε  :S

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
οχι φιλε μετα τον πορο πηγα στα ουκ οπου εσπασα το ποδι μου σε ατυχημα με την μηχανη και τελοσ η καριερα.μετα μεταθεση στο ρκ ηρακλησ
μηπως σε κοψανε και μας λες οτι εσπασες το ποδι σου.φιλε το ρκ δεν ειναι μεταθεση ειναι καβατζομα,επρεπε να δεις τι γινεται στα ατ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Oλοι οι στρατόγκαυλοι  :grin:  εδω μαζευτήκανε.
ΟΥΣΤ!!!
Να φύγετε απο δω υπάρχει το κατάλληλο θρεντ που είναι και στα πάνω του.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μηπως σε κοψανε και μας λες οτι εσπασες το ποδι σου.φιλε το ρκ δεν ειναι μεταθεση ειναι καβατζομα,επρεπε να δεις τι γινεται στα ατ
τα εβλεπα τυπε εμεισ εκει τα μαλια ειχαν φτασει στουσ ωμουσ και βαζαμε ζελε και παντα καπελο να μην μασ βλεπουν :2funny: :2funny:ασε που ειχαμε ξεχασει τη ειναι αρβυλα αφου ολοι ειχαμε σπορτεξ τζιν δικα μασ μασ  την ειχαν πει κανα δυο φορεσ οταν πηγαμε να δεσουμε αλλα την γλυτωναμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom