ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Σας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ!κανενασ σειρασ 95α στο ρκ ηρακλησ?
Σας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ!κανενασ σειρασ 95α στο ρκ ηρακλησ?
κάλους δεν πρόκειται να κάνει.. έχει ήδη... εκτός αν κάνουν μετακόμιση προς τα πόδια... ;)
κάλους δεν πρόκειται να κάνει.. έχει ήδη... εκτός αν κάνουν μετακόμιση προς τα πόδια... ;)
τυπε το λυπαμαι το παιχτουρι, θαχει ποδαρακια βελουδο θα τον χτυπησουν αμεσως τα παλιοαρβυλα :-
πουστοπαλεο
μου την φυλουσες
Σας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ!
ο παλιός είναι αλλιώς νέοπα...
αντε ρε μαλάκα.. .ζάχαρη θα περάσεις... 9 μηνάκια με το που θα μπείς μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει...
24 μήνες και 7 μέρες έκανα... και άν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 32 μηνάκια...
Τέτοιος σκατότσατσος που είσαι.......ο παλιός είναι αλλιώς νέοπα...
αντε ρε μαλάκα.. .ζάχαρη θα περάσεις... 9 μηνάκια με το που θα μπείς μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει...
24 μήνες και 7 μέρες έκανα... και άν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 32 μηνάκια...
ρε κτμ σε ρκ ρε τρελε μην τα λες αυτα,πρεπει να περασες πολυ δυσκολακανενασ σειρασ 95α στο ρκ ηρακλησ?
αρε βρηκα φωτο και θα βαλω καποια στιγμη σκοπουν καπετανιοσ υπηρεσιασ μπακαουκασ ενασ χοντροσ χυμα ολοι τα χειροτερα καναμε μουστακια σπρινκ και συρματαΣας φωναζαμε να μας "δέσετε" στο ντόκο!Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ F-458 και τα μυαλά στο μπλέντερ!
Καλοαναθρεμενος
χαχαχα θελω να δω οι αλλοι τι θα ειναι...
υ.γ θενξ για τις συμβουλες
Τι λες ρε?Αυτός μόλις δει τους απέναντι θα τους φωνάξει:"πιρφόροιοιοιοι,μπαζόλεεεεεες ουστ!" και αυτοί θα κάνουν όπισθεν ολοταχώς!!!ναυαρχε τι εγινε δε τον βλεπω πολυ αξιομαχο τον κωστακη γμτ. ετσι και γινει κανα θερμο επεισοδιο θα θελει να κρυψει τον μαυρο θανατο στην κουκετα του για να νιωθει ασφαλεια.
ο μαυρος θανατος αλικης στο ναυτικο remake
οχι φιλε μετα τον πορο πηγα στα ουκ οπου εσπασα το ποδι μου σε ατυχημα με την μηχανη και τελοσ η καριερα.μετα μεταθεση στο ρκ ηρακλησρε κτμ σε ρκ ρε τρελε μην τα λες αυτα,πρεπει να περασες πολυ δυσκολα
τυπε αυτο με τα σωβρακα ειναι τρελο τιπ. οι αλλοι μαζευαν τα σωβρακα τους σε σακουλες μαζι με τις καλτσες και καταλαβαινεις τι πυρηνικο αποβλητο βρωμαγε αν ανοιγες τη σακουλα. αν το κανεις ετσι οπως σου λεω δε θα μαζευεις σαβουρα θα εχεις παντα καθαρα εσωρουχα και δε θα βαριεσαι να κανεις μπουγαδα γιατι θα τα κανεις ενα ενα τσακ μπαμ. και με τις καλτσες το ιδιο εκανα.
καλτσες μαζι με σωβρακα
τυπε λες να ρθουν στραβαδια και να πέσει γέλιο?
λες να εχουμε καναν περιεργο στον θάλαμο?
μηπως σε κοψανε και μας λες οτι εσπασες το ποδι σου.φιλε το ρκ δεν ειναι μεταθεση ειναι καβατζομα,επρεπε να δεις τι γινεται στα ατοχι φιλε μετα τον πορο πηγα στα ουκ οπου εσπασα το ποδι μου σε ατυχημα με την μηχανη και τελοσ η καριερα.μετα μεταθεση στο ρκ ηρακλησ
το γελιο ειναι δεδομενο. κοιτα μονο μην εισαι εσυ το γελιο
υ.γ. καλτσες μαζι με σωβρακα τυπε :S
τα εβλεπα τυπε εμεισ εκει τα μαλια ειχαν φτασει στουσ ωμουσ και βαζαμε ζελε και παντα καπελο να μην μασ βλεπουν ασε που ειχαμε ξεχασει τη ειναι αρβυλα αφου ολοι ειχαμε σπορτεξ τζιν δικα μασ μασ την ειχαν πει κανα δυο φορεσ οταν πηγαμε να δεσουμε αλλα την γλυτωναμεμηπως σε κοψανε και μας λες οτι εσπασες το ποδι σου.φιλε το ρκ δεν ειναι μεταθεση ειναι καβατζομα,επρεπε να δεις τι γινεται στα ατ