bf391
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΔΚ/ΝΑΤΟ στο Μούλκι????
oχι, στην αμφιαλη μετα τις τπβ.....πριν τη σκοπια της κυρας που λενε.....
ΔΚ/ΝΑΤΟ στο Μούλκι????
λειπει και ο δημητρακης να αποθεσει σκατοναρκες βυθου
Επικό ποστ.Τις τελευταίες μέρες γυρνάω κάθε μέρα κομμάτια σπίτι,λόγω καθημερινής απαξίωσης σε πιρφόρους και μπάζα της F-462 .Αποκορύφωμα την ώρα του γενικού συναγερμού κατά την Εκπαίδευση Μάχης την 10-05-12 έπεσα για ύπνο στο γραφείο,βάζοντας πάνω τα πόδια μου και καραμουζιάζοντας την ελλεινίδα μπαζο-υπόλογο .Στο πλοίο έκοβε βόλτες και ο Αρχηγός Στόλου απ'ότι έμαθα όταν ξύπνησα αλλά εγώ περίμενα πότε θα σχολάσει το πανηγύρι να πάω να γαμήσω .Οι πιρφόροι πλέον μου μιλάνε ελάχιστα και τα μπάζα με αποφεύγουν όπου κι αν με συναντήσουν γιατί εγώ συνεχίζω να πηγαίνω πιάτσα και μετά τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων.Σήμερα τραμπούκισα την ελλεινίδα φώκια υπαξιωματικό που έχω για υπόλογο επειδή μου είπε να κάτσω μέχρι το βράδι στην F-455,να παρακολουθήσω ένα νατοικό γυμνάσιο(NCX 99),μια που γίνεται κάθε 2-3 μήνες με κάποια νατοικά καράβια.Εγώ πήγα για τα μάτια των πιρφόρων εκεί και απαξίωσα καμια 10αρια μπάζα που ήταν όλα μαζεμένα για να δουν το γυμνάσιο.Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να ρωτήσω κανέναν και πήγα να λιώσω στον ύπνο
Επικό ποστ.
Τις τελευταίες μέρες γυρνάω κάθε μέρα κομμάτια σπίτι,λόγω καθημερινής απαξίωσης σε πιρφόρους και μπάζα της F-462 .Αποκορύφωμα την ώρα του γενικού συναγερμού κατά την Εκπαίδευση Μάχης την 10-05-12 έπεσα για ύπνο στο γραφείο,βάζοντας πάνω τα πόδια μου και καραμουζιάζοντας την ελλεινίδα μπαζο-υπόλογο .Στο πλοίο έκοβε βόλτες και ο Αρχηγός Στόλου απ'ότι έμαθα όταν ξύπνησα αλλά εγώ περίμενα πότε θα σχολάσει το πανηγύρι να πάω να γαμήσω .Οι πιρφόροι πλέον μου μιλάνε ελάχιστα και τα μπάζα με αποφεύγουν όπου κι αν με συναντήσουν γιατί εγώ συνεχίζω να πηγαίνω πιάτσα και μετά τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων.Σήμερα τραμπούκισα την ελλεινίδα φώκια υπαξιωματικό που έχω για υπόλογο επειδή μου είπε να κάτσω μέχρι το βράδι στην F-455,να παρακολουθήσω ένα νατοικό γυμνάσιο(NCX 99),μια που γίνεται κάθε 2-3 μήνες με κάποια νατοικά καράβια.Εγώ πήγα για τα μάτια των πιρφόρων εκεί και απαξίωσα καμια 10αρια μπάζα που ήταν όλα μαζεμένα για να δουν το γυμνάσιο.Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να ρωτήσω κανέναν και πήγα να λιώσω στον ύπνο
Από κάτι ΕΠΟΠάκια σαν κι εσένα δεν περίμενα καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας.Δε φτάνει που τσεπώνεις 1.200 ΚΑΘΑΡΑ για να κάνεις εύκολα τις τσάρκες σου στις πουτάνες,αντί να κάνεις και το σταυρό σου που ΚΩΛΟΒΑΡΑΣ ολη μέρα μιλάς κι από πάνω....Δε τραβας μια παραίτηση να δούμε πόσο μάγκας είσαι και στην απ'έξω???Άντε Ομορφάντρα μου να δούμε ποσα κιλά μάγκας είσαι.....Τολμάτε και μιλάτε τσουτσέκια για το ΠΝ, τη στιγμή που σας ταίζει τόσα χρόνια στα σίγουρα....Αντε μην αρχίσω τα γαμωκάντηλα πρωι πρωί...Τις τελευταίες μέρες γυρνάω κάθε μέρα κομμάτια σπίτι,λόγω καθημερινής απαξίωσης σε πιρφόρους και μπάζα της F-462 .Αποκορύφωμα την ώρα του γενικού συναγερμού κατά την Εκπαίδευση Μάχης την 10-05-12 έπεσα για ύπνο στο γραφείο,βάζοντας πάνω τα πόδια μου και καραμουζιάζοντας την ελλεινίδα μπαζο-υπόλογο .Στο πλοίο έκοβε βόλτες και ο Αρχηγός Στόλου απ'ότι έμαθα όταν ξύπνησα αλλά εγώ περίμενα πότε θα σχολάσει το πανηγύρι να πάω να γαμήσω .Οι πιρφόροι πλέον μου μιλάνε ελάχιστα και τα μπάζα με αποφεύγουν όπου κι αν με συναντήσουν γιατί εγώ συνεχίζω να πηγαίνω πιάτσα και μετά τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων.Σήμερα τραμπούκισα την ελλεινίδα φώκια υπαξιωματικό που έχω για υπόλογο επειδή μου είπε να κάτσω μέχρι το βράδι στην F-455,να παρακολουθήσω ένα νατοικό γυμνάσιο(NCX 99),μια που γίνεται κάθε 2-3 μήνες με κάποια νατοικά καράβια.Εγώ πήγα για τα μάτια των πιρφόρων εκεί και απαξίωσα καμια 10αρια μπάζα που ήταν όλα μαζεμένα για να δουν το γυμνάσιο.Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να ρωτήσω κανέναν και πήγα να λιώσω στον ύπνο
Από κάτι [size=20pt]ΕΠΟΠάκια[/size] σαν κι εσένα δεν περίμενα καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας.Δε φτάνει που τσεπώνεις 1.200 ΚΑΘΑΡΑ για να κάνεις εύκολα τις τσάρκες σου στις πουτάνες,αντί να κάνεις και το σταυρό σου που ΚΩΛΟΒΑΡΑΣ ολη μέρα μιλάς κι από πάνω....Δε τραβας μια παραίτηση να δούμε πόσο μάγκας είσαι και στην απ'έξω???Άντε Ομορφάντρα μου να δούμε ποσα κιλά μάγκας είσαι.....Τολμάτε και μιλάτε τσουτσέκια για το ΠΝ, τη στιγμή που σας ταίζει τόσα χρόνια στα σίγουρα....Αντε μην αρχίσω τα γαμωκάντηλα πρωι πρωί...
ΥΓ:Προκάλεσέ με λίγο να σου βγάλω κι άλλα στη φόρα......Αντε γιατί το παραγάμησες το θέμα...
Τις τελευταίες μέρες γυρνάω κάθε μέρα κομμάτια σπίτι,λόγω καθημερινής απαξίωσης σε πιρφόρους και μπάζα της F-462 .Αποκορύφωμα την ώρα του γενικού συναγερμού κατά την Εκπαίδευση Μάχης την 10-05-12 έπεσα για ύπνο στο γραφείο,βάζοντας πάνω τα πόδια μου και καραμουζιάζοντας την ελλεινίδα μπαζο-υπόλογο .Στο πλοίο έκοβε βόλτες και ο Αρχηγός Στόλου απ'ότι έμαθα όταν ξύπνησα αλλά εγώ περίμενα πότε θα σχολάσει το πανηγύρι να πάω να γαμήσω .Οι πιρφόροι πλέον μου μιλάνε ελάχιστα και τα μπάζα με αποφεύγουν όπου κι αν με συναντήσουν γιατί εγώ συνεχίζω να πηγαίνω πιάτσα και μετά τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων.Σήμερα τραμπούκισα την ελλεινίδα φώκια υπαξιωματικό που έχω για υπόλογο επειδή μου είπε να κάτσω μέχρι το βράδι στην F-455,να παρακολουθήσω ένα νατοικό γυμνάσιο(NCX 99),μια που γίνεται κάθε 2-3 μήνες με κάποια νατοικά καράβια.Εγώ πήγα για τα μάτια των πιρφόρων εκεί και απαξίωσα καμια 10αρια μπάζα που ήταν όλα μαζεμένα για να δουν το γυμνάσιο.Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να ρωτήσω κανέναν και πήγα να λιώσω στον ύπνο
κε με τετια πλιροματα περιμενουμε προκοπι...αμα γινι ντου...αρε ναβαρχε τι τραβατεΑπό κάτι ΕΠΟΠάκια σαν κι εσένα δεν περίμενα καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας.Δε φτάνει που τσεπώνεις 1.200 ΚΑΘΑΡΑ για να κάνεις εύκολα τις τσάρκες σου στις πουτάνες,αντί να κάνεις και το σταυρό σου που ΚΩΛΟΒΑΡΑΣ ολη μέρα μιλάς κι από πάνω....Δε τραβας μια παραίτηση να δούμε πόσο μάγκας είσαι και στην απ'έξω???Άντε Ομορφάντρα μου να δούμε ποσα κιλά μάγκας είσαι.....Τολμάτε και μιλάτε τσουτσέκια για το ΠΝ, τη στιγμή που σας ταίζει τόσα χρόνια στα σίγουρα....Αντε μην αρχίσω τα γαμωκάντηλα πρωι πρωί...
ΥΓ:Προκάλεσέ με λίγο να σου βγάλω κι άλλα στη φόρα......Αντε γιατί το παραγάμησες το θέμα...
δλδ αυτο το χαζο που του τα χωνεις εχει βαθμο?Από κάτι ΕΠΟΠάκια σαν κι εσένα δεν περίμενα καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας.Δε φτάνει που τσεπώνεις 1.200 ΚΑΘΑΡΑ για να κάνεις εύκολα τις τσάρκες σου στις πουτάνες,αντί να κάνεις και το σταυρό σου που ΚΩΛΟΒΑΡΑΣ ολη μέρα μιλάς κι από πάνω....Δε τραβας μια παραίτηση να δούμε πόσο μάγκας είσαι και στην απ'έξω???Άντε Ομορφάντρα μου να δούμε ποσα κιλά μάγκας είσαι.....Τολμάτε και μιλάτε τσουτσέκια για το ΠΝ, τη στιγμή που σας ταίζει τόσα χρόνια στα σίγουρα....Αντε μην αρχίσω τα γαμωκάντηλα πρωι πρωί...
και εσυ ναυτικο ειχες κανει την θητεια σου?φτενε ι ανοτερι ομοσ για το ποσ φεροντε ι κατοτερι...
ναφτικο γλικου νερου το ενδοκσοτερο ναφτικο στον κοσμο
εγο ιμε γιοτασκαι εσυ ναυτικο ειχες κανει την θητεια σου?
γιατι?μια χαρα παιδι εισαιεγο ιμε γιοτασ
για αγκιρα σε αντιτορπιλικο οτι πρεπιγιατι?μια χαρα παιδι εισαι
ποσα κιλα εισαι δηλαδη που κανεις για αγκυρα?για αγκιρα σε αντιτορπιλικο οτι πρεπι
ΡΙΔποσα κιλα εισαι δηλαδη που κανεις για αγκυρα?