Θα σου πω πραγματική ιστορία :
Ένας συνάδελφος μου είπε ότι σε ακροβατικό σμήνος, ο leader τους έβαλε σε έναν ελιγμό έχοντας ξεχάσει το φορτίο που είχανε και την πυκνότητα του αέρα (θερμοκρασία / υγρασία). Μόλις λοιπόν βρεθήκανε ανάποδα, τα αεροσκάφη ψόφησαν από ενέργεια και παραλίγο να χτυπούσαν μεταξύ τους.
Στην ερώτηση : μα καλά ο leader ξέχασε το φορτίο, κάνεις από τους υπόλοιπους δεν του το θυμίσατε ;
Εκεί κόλλησε για λίγο το μυαλό του(όπως είπες απαγορεύεται να αμφισβητήσεις διαταγή ανώτερου)..... και απάντησε :
Σε έναν σχηματισμό δεν υπάρχει δημοκρατία......
Απώλεια ανθρωπίνων ζωών/ ωρών εκπαίδευσης και επένδυση σε ανθρώπινο παράγοντα/ κόστος αεροσκαφών..... επειδή ένας άνθρωπος έκανε λάθος.
Αν είσαι στον ιδιωτικό τομέα φίλε μου, μάλλον είχες λάθος αφεντικά.
Ε αφού επιμένεις να πετάς την μπάλα στην εξέδρα....
Είχα, που λες, σωστό αφεντικό και παράλληλα είχα και δική μου επιχείρηση με εργαζόμενους.
Το αφεντικό και με ρωτούσε και μου είχε επιτρέψει να εκφράζομαι, ΟΜΩΣ σε αυτά που ήταν του αντικειμένου μου και των σπουδών μου.
Στα υπόλοιπα............δεν υπήρχα.
Στην δε δική μου κάθε άποψη σεβαστή αλλά η τσέπη μου έχει πρώτη δίκιο αφού αυτή θα πληρώσει.
Σε όλα αυτά που γράφεις το παρουσιάζεις σαν να είσαι υπτάμενος με βάση το "Ένας συνάδελφος μου είπε ότι σε ακροβατικό σμήνος,".
Μάλιστα, ας είμεθα καλοί ανθρώποι και ας σε πιστέψουμε.
Έχεις περάσει και από το ανάλογο τμήμα αγορών/προμηθείων που κάνει παρόμοιες αγορές?
Αν ναι, σεβαστή η άποψη σου και σόρρυ για την ταλαιπωρία κιόλας.
Αν όχι, ε τότε κάνε μια αίτηση, δούλεψε και μετά πες μας γιατί οι τιμές αλλάζουν ανά περίπτωση.