MASTER CHIEF CAPTAIN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 206
Πλοίαρχε έχεις δίκιο για την αξία της σκληρής δουλειάς. Αν ήθελα να βγάζω τα χοντρά τα φράγκα θα έμπαινα στην ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού και θα το φύσαγα το μαρούλι. Απλά τα ταξίδια τα απεχθάνομαι και γι αυτό πάντα πήγαινα σε πλοία που είτε δεν ταξίδευαν είτε ταξίδευαν ελάχιστα. Και φυσικά πάντα με τηλέφωνο από τον μπάρμπα μου. Χολή βγάζουν κάτι δικοί μας σιχαμεροί και κομπλεξικοί μηχανικοί προς τους διόπους μηχανικούς από το Ε.Ν. γιατί ζηλεύουν το μισθό τους. Ευχαριστώ βέβαια δε λένε όταν τους βγάζουν τη δουλειά και τις βάρδιες στο κέντρο ελέγχου...
Ασχετα απο την αφετηρια του καθενως μας, εχω δει εμπρακτως την αξια της σκληρης δουλειας. Αλλωστε ρε μαγκες, ειμαστε αντρες, και προσωπικα πιστευω πρεπει να κανουμε την διαφορα απο τις γκομενες. Δεν το λεω σεξιστικα, αλλα ειμαστε φτιαγμενοι απο την φυση για να βαραμε γροθια στο μαχαιρι. Και εαν δεν βγαλοουμε καποια χοντρα φραγκα σε ηλικιες απο 30 - 50, τοτε τι να λεμε.
Προσωπικα εκτος απο την ΑΔΣΕΝ Ασπροπυργου τελειωσα σχεδον ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και το Εθνικο και Καποδιστρικο , Τμημα Φυσικής. ΕΙδα οτι θα εβγαζα και εγω το ψωροχιλιαρικο, και στραφηκξα φουλ στο Εμπορικο Ναυτικο. Βεβαια το γουσταρα φουλ το Καπετανιλικι, και εξακολουθω και το γουσταρω τρελλα.
Στιψτε την πετρα ρεεεεεε .....γαμωτο....
ΥΓ. οσο για το σχολιο σου για τα φραγκα , πραγματι οι διαφορες ειναι ουρανομηκεις, αλλα αυτα ειναι γνωστα αλλωστε....αν καποιος ηθελε ας κατευθυνοταν προς τα εκει..
Παντως , τον admiral τον κατανοω απο την σκοπια του αξιωματικου γεφυρας. Τ αυπολοιπα στρατιωτικα δεν τα γνωριζω και δεν εμπλεκομαι.....αλλα δεν αρκει πια αυτη η κοντρα?