Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
δυστηχως δεν ειναι ακριβως ετσι....οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα...

εχεις μια ακαταμαχητη ταση να προσπαθησεις να μειωσεις τον αλλον αντι να προσπαθησεις να προαγεις τον εαυτο σου. Αυτο νομιζω θα σου ηταν ωφελιμο.

Προσωπικα παντα ηθελα να φτασω Καπετανιος, περνωντας απο ολα τα σταδια και τους βαθμους, ωστε να προαγω τον εαυτο μου. Δεν κοιταγα να μειωσω τους αλλους. Αυτες ειναι πρακτικες οσων δεν μπορουν να βγουν στην πραγματικη εργασιακη παλαιστρα, οπου και εκει πεφτουν τα χοντρα φραγκα, παρα βολευονται με το χιλιαρικο. Τι να κανετε βρε με το χιλιαρικο, ουτε στις γκομενες για το γυαλιστικο νυχιων δεν τους φτανει.

Καταντια λεβεντες αυτο . Ρε , ειμαστε αντρες, βγειτε να δουλεψετε να βγαλετε φραγκα χοντρα οχι χωροχιλιαρικο, και να νιωσετε φουλ παραγωγικοι και να δειτε πως αυτους που βγαζουν χρημα τους αναγνωριζουν......οι παντες. Και δεν μιλαω για γκομενες, ολοι...φιλοι, συγγενεις, γνωστοι γκομενες, ...αναγνωριζουν οτι δεν κολωνεις, χωνεσαι φουλ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    :hi: :hi:

Επισκέπτης
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι επαγγελμα που εχει χοντρο κουπι, και προφανως πολλοι θελουν να την κανουν οπως προειπες.

Το μονο σιγουρο ειναι πως τη γυναικα σου/την κοπελα σου θα την γ@μ@ει αλλος , οσο θα λειπεις .  :zfuck:
Επαγγελμα με εγγυηση κερατου.
Θα σε χαιρετανε περιχαρεις στο δρομο αγνωστοι και θα απορεις αν τους γνωριζεις.

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.023
Πόντοι
206
Το μονο σιγουρο ειναι πως τη γυναικα σου/την κοπελα σου θα την γ@μ@ει αλλος , οσο θα λειπεις .
Επαγγελμα με εγγυηση κερατου.
Θα σε χαιρετανε περιχαρεις στο δρομο αγνωστοι και θα απορεις αν τους γνωριζεις.

Για αυτο το λογο δεν εχω και δεν θελω να εχω γυναικα/κοπελα.....θελω και εχω μονο fuck friends...που αυτο μονο θελουν και αυτες....οποτε παμε καλα

επιλογες ειναι και αυτες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θιγεις πολλα θεματα , και ειναι ενδιαφερον να εκθεσουμε σκεψεις και προβληματισμους.

Οταν λεω του "επετρεψαν" εννοω οτι ΑΦΟΥ (ηταν ορος , ας το πουμε ετσι) τελειωσε το Πτυχιο του τοτε συνηγορησαν να του δωσουν καποια χρηματα για να παει στην Αμερικη και να τελειωσει την Σχολη (και αυτο γιατι ο αδελφος μου δεν ηθελε καν να παρακολουθησει το Φυσικο, για αυτο μπηκε αυτο το βετο). Δεν εκανε ταυτοχρονα 2 σχολες. Και για να ειμαι συγκεκριμενος, τελειωσε το Φυσικο σε 4 χρονια (22 ετων), και καπακι 1 ετος Μεταπτυχιακο (23 ετων) και καπακι 20 μηνες θητεια (25 ετων), και τελειωνοτας βρηκε δουλεια των 1100 ψωροευρω (βλεπεις το λεω και για τον αδελφο μου τα ψωροευρω γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙ μονο ετσι χαρακτηρζονται, οπως και ο ιδιος τα χαρακτηριζε), δουλεψε 5 χρονια, και πλεον οριακα στα 30 του και αφου ειχε κανει αιματηρες οικονομιες , πηγε στην Αμερικη , και σε συνδυασμο με καποιο ποσο που του εδωσαν οι γονεις μου, καποια δικα του λεφτα που δεν ηταν και λιγα σε 5 χρονια που εκανε το σκατο παξιμαδι, και καποια που του εδωσα εγω , πληρωσε την σχολη. Τον τυπο του αεροσκαφους το πληρωσε η εταιρεια που τον προσελάβε (εδω ειναι το μεγαλο ποσο, και οχι τοσο αυτα που μαζεψε ο ιδιος και εμεις). Οι θεσεις προκηρηχθηκαν τον τελευταιο μηνα της σχολης του , και εκανε αγωνα δρομου να προλαβει τις διοριες.  Πλεον εδω και 13 χρονια που εργαζεται ως πιλοτος σε αυτη την ιδια πολλη μεγαλη αεροπορικη, κυβερνητης τα τελευταια 8 χρονια, ο μισθος του ειναι 10.000 δολλαρια το μηνα αφορολογητα ως κυβερνητης (χοντρικα μιλαμε για 120.000 δολαρια το χρονο). Φυσικα δεν ειναι σε ελληνικη εταιρια. Η αποσβεση εχει γινει πολλα πολλα χρονια πριν. 

Μια μικρη ιστορια του πατερα μου για να καταληξουμε σε ενα συμπερασμα:

Ο πατερας μου ηταν και αυτος Καπετανιος, και ειχε κανει τελικα σοβαροτατο κουμαντο.

Ωντας ο πατερας μου Υποπλοιαρχος (ανυπαντρος) προκυρηχθηκαν θεσεις στην Εθνικη Τραπεζα, εδωσε εξετασεις και περασε, οποτε κανονισε να μην εχει ταξιδι και να παει να το δοκιμασει. Εμεινε στην στερια 4 μηνες , και πηγαινε στην Εθνικη Τραπεζα αυτους τους 4 μηνες. Ειδε οτι ο μισθος ηταν ψιχουλα κυριολεκτικα (καλα  σε σχεση με του Υποπλοιαρχου ας μην καν το συζητησουμε), και παραιτηθηκε και ξαναγυρισε στα ταξιδια οπου και βγηκε στην συνταξη ως πλεον Αρχιπλοιαρχος σε Ναυτιλιακη. Η προσεγγιση του ηταν οτι με το μισθο της Τραπεζας δεν μπορεις να εχεις αξιωσεις στην ζωη. Ενα και ενα κανει 2, δεν βγαινουν αλλιως η αριθμητικη.

Συμπερασμα:

1) Eιχα απο τοτε προσλαμβανουσα για το τι σου παρεχει μια καλοπληρωμενη εργασια και τι  μια με ψιχουλα, για το τι απαιτειται στην μια και τι στην αλλη περιπτωση . Βεβαια η καλοπληρωμενη θεση θελει να τραβηξεις κουπι, ενω οι πληρωμενες με ψιχουλα οπως της Εθνικης που ειναι ξαπλα ολη μερα δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Αλλα οποιος επιλεγει την ξαπλα, πως εχει αξιωση να εχει μεγαλες αποδοχες. Ειναι τι δινεις και τι παιρνεις σε αυτη την ζωη. Για αυτο απαξιωνω το ψωροχιλιαρικο , γιατι αυτος που το επελεξε επελεξε με βαση την ξαπλα και οχι για να στρωσει κολο και να εχει μια ανετη ζωη.

2)"Δεν εχουν την πολυτέλεια ολοι να φοιτουν δυο σχολές ": Αν και ο πατερας μου οταν ηταν Υποπλοιαρχος, επελεγε την Εθνικη Τραπεζα, τοτε σιγουρα δεν θα ειχα και εγω την πολυτελεια να φοιτω οπως λες σε 2 σχολες. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ! Ο ευκολος δρομος ειναι του χιλιαρικου , ο δυσκολος ειναι να σου βγαινει ο αδοξαστος. Ειμαστε οι επιλογες μας, ΕΠΙΛΕΧΤΑΙ!

Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

Και εγώ πετάω τώρα  business jet αλλά την τελευταια φορά που πήρα φραγκα απ τους γονεις μου ημουν μαθητης Λυκειου..
Αρκετα χρονια στρατιωτικος στον τοπο συμφεροντων μου δεν υπηρετησα ουτε μια μερα..
Σου φαινεται να πήρα τον εύκολο δρομο?

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Και εγώ πετάω τώρα  business jet αλλά την τελευταια φορά που πήρα φραγκα απ τους γονεις μου ημουν μαθητης Λυκειου..
Αρκετα χρονια στρατιωτικος στον τοπο συμφεροντων μου δεν υπηρετησα ουτε μια μερα..
Σου φαινεται να πήρα τον εύκολο δρομο?
Ευτυχώς στο σιχαμερό ΠΝ έχουμε τις περισσότερες υπηρεσίες συγκεντρωμένες στην Αττική, οπότε οι Αθηναίοι υπηρετούμε στον τόπο συμφερόντων μας...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ευτυχώς στο σιχαμερό ΠΝ έχουμε τις περισσότερες υπηρεσίες συγκεντρωμένες στην Αττική, οπότε οι Αθηναίοι υπηρετούμε στον τόπο συμφερόντων μας...
Πόσο κομπλεξ μπορείς να εχεις...Ποση "σφαλιαρα" σου εχουνε ριξει πια....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Τοπος συμφερόντων σου και αμετρητων μπουρδελων Μύστη

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τύποι φιλαράκι μου τώρα που μιλήσαμε, ορκίζεται την Παρασκευή στον Σκαραμαγκά, και σήμερα τους ήρθε φύλλο πορείας, νόμιζε πως θα ναι Αθήνα σε υπηρεσία αλλά τον έστειλαν σε νησί. Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει ; Μάλιστα, ήταν σίγουρος πως θα βολευόταν στην Αθήνα  :undecided: :S

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Τύποι φιλαράκι μου τώρα που μιλήσαμε, ορκίζεται την Παρασκευή στον Σκαραμαγκά, και σήμερα τους ήρθε φύλλο πορείας, νόμιζε πως θα ναι Αθήνα σε υπηρεσία αλλά τον έστειλαν σε νησί. Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει ; Μάλιστα, ήταν σίγουρος πως θα βολευόταν στην Αθήνα  :undecided: :S

Δεν γίνεται εκτός αν έχεις μέσον υπουργό ή κυβερνητικό.
Καλοκαίρι σε νησί μια χαρά θα περάσει, κολλέγιο είναι ..
κόσμο θα γνωρίσει και τα μπανάκια του θα κάνει.
Εντάξει θα χάσει διανυκτερεύσεις στο σπίτι 
αλλά η θητεία είναι σταγόνα στον ωκεανό της ζωής.
Αν βέβαια έχει πρόβλημα οικονομικό ,πάω πάσο.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να είναι περήφανος που θα υπηρετήσει την πατρίδα
σε κάποιο απόμακρο νησί μας.
Τιμή του είναι !!
Δώστε του ηθικό!!
Καλή θητεία να έχει το παλικάρι σας .

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τύποι φιλαράκι μου τώρα που μιλήσαμε, ορκίζεται την Παρασκευή στον Σκαραμαγκά, και σήμερα τους ήρθε φύλλο πορείας, νόμιζε πως θα ναι Αθήνα σε υπηρεσία αλλά τον έστειλαν σε νησί. Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει ; Μάλιστα, ήταν σίγουρος πως θα βολευόταν στην Αθήνα  :undecided: :S

Πέταξες ωμή αλήθεια στα μούτρα τυπων που το παιζουνε μαγκες στους κατωτερους τους
αλλά για τις βυσματομεταθεσεις μώκο..
Αυτη ειναι η πληγη του στρατού η αναξιοκρατια που σε κανει να τον σιχαθεις
και ετρεχε στα δικαστηρια ο Μαυρος Θανατος, φανταζομαι με την κατηγορια οτι προκαλεσε δυσμενη σχολια εις βαρος τις υπηρεσιας..
Δυσμενη σχολια ομως δεν προκαλούν τα τσιμπούκια σε βύσματα..
Ο kostakis σας πειραξε καημενοι..
Για να βυσματα που στηνετε κώλο να σας γαμησουν δεν λετε τιποτα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν γίνεται εκτός αν έχεις μέσον υπουργό ή κυβερνητικό.
Καλοκαίρι σε νησί μια χαρά θα περάσει, κολλέγιο είναι ..
κόσμο θα γνωρίσει και τα μπανάκια του θα κάνει.
Εντάξει θα χάσει διανυκτερεύσεις στο σπίτι 
αλλά η θητεία είναι σταγόνα στον ωκεανό της ζωής.
Αν βέβαια έχει πρόβλημα οικονομικό ,πάω πάσο.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να είναι περήφανος που θα υπηρετήσει την πατρίδα
σε κάποιο απόμακρο νησί μας.
Τιμή του είναι !!
Δώστε του ηθικό!!
Καλή θητεία να έχει το παλικάρι σας .

Ολο και καποιος αξιωματικος θα ανοιξει τον κώλο του φτιάχνοντας την μεταθεση του κωλοφανταρου
Αλλα ειπαμε ο kostakis ντροπιαζει την υπηρεσια

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Πέταξες ωμή αλήθεια στα μούτρα τυπων που το παιζουνε μαγκες στους κατωτερους τους
αλλά για τις βυσματομεταθεσεις μώκο..
Αυτη ειναι η πληγη του στρατού η αναξιοκρατια που σε κανει να τον σιχαθεις
και ετρεχε στα δικαστηρια ο Μαυρος Θανατος, φανταζομαι με την κατηγορια οτι προκαλεσε δυσμενη σχολια εις βαρος τις υπηρεσιας..
Δυσμενη σχολια ομως δεν προκαλούν τα τσιμπούκια σε βύσματα..
Ο kostakis σας πειραξε καημενοι..
Για να βυσματα που στηνετε κώλο να σας γαμησουν δεν λετε τιποτα

Δεν είναι πληγή του στρατού αγαπητέ,
πληγή της κοινωνίας είναι.
Ο στρατός δεν είναι αποκομμένος απο την κοινωνία
ούτε χαράσσει καμιά ..κοινωνική διαπαιδαγώγηση.
Αντιθέτως ,χωρίς να περιέχεται στο καθηκοντολόγιο,
προσπαθεί να κάνει τον διαπαιδαγωγό, τον ψυχολόγο
και να διορθώσει όσα μπορεί προς όφελος του στρατεύσιμου.,
επειδή αγαπά και σέβεται τον κάθε στρατεύσιμο.
Ας μην εξάγουμε γενικά συμπεράσματα από ίσως ατυχείς προσωπικές εμπειρίες
που δεν αμφισβητώ.

Όσα παιδιά θέλουν αξιοκρατία με την κυριολεκτική έννοια της λέξης
και αγαπούν αυτή την πόρνη και συνάμα αγία πατρίδα μας
ας δηλώσουν ειδικές δυνάμεις στην ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ της  ΕΛΔΥΚ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν είναι πληγή του στρατού αγαπητέ,
πληγή της κοινωνίας είναι.
Ο στρατός δεν είναι αποκομμένος απο την κοινωνία
ούτε χαράσσει καμιά ..κοινωνική διαπαιδαγώγηση.
Αντιθέτως ,χωρίς να περιέχεται στο καθηκοντολόγιο,
προσπαθεί να κάνει τον διαπαιδαγωγό, τον ψυχολόγο
και να διορθώσει όσα μπορεί προς όφελος του στρατεύσιμου.,
επειδή αγαπά και σέβεται τον κάθε στρατεύσιμο.
Ας μην εξάγουμε γενικά συμπεράσματα από ίσως ατυχείς προσωπικές εμπειρίες
που δεν αμφισβητώ.

Όσα παιδιά θέλουν αξιοκρατία με την κυριολεκτική έννοια της λέξης
και αγαπούν αυτή την πόρνη και αγία πατρίδα μας
ας δηλώσουν ειδικές δυνάμεις στην ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ της  ΕΛΔΥΚ

Εχω υπηρετησει διψηφιο αριθμο ετων..
Δημοσιες σχεσεις ειναι οι μεταθέσεις και οι προθυμοι να τις φτιάξουν πολλοι..
Με την υποσχεση βεβαια
Ο Στρατος δεν ειναι κοινωνια. Υπάρχουν νομοθεσιες και κανονισμοι για τα πάντα αλλά εφαρμοζονται επιλεκτικά
Οταν επεφτε η Κωνσταντινούπολη περισσοτεροι Ελληνες πολεμούσαν εξω απο τα τειχη..
Αηδιασμενοι με την βυσματοκρατια του Βυζαντιου
Και τώρα καταστρεφουν τον θεσμο που υποτιθεται πως υπηρετούν
Και η ''αμοιβή'' ερχεται με καθε σκατοβυσμα που φτιάχνουν

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Σεβασμός σε όποιο παλικαράκι μας εθελοντικά δήλωσε και υπηρέτησε
είτε στην θρυλική 35
είτε σε οποιαδήποτε πανάξια μονάδα της ΕΛΔΥΚ, φάτσα με τον πούστη τούρκο.
Μάγκες μην ακούτε τα άσχετα ίσως και καλοπροαίρετα
αλλά άσχετα  ανθρωπάκια,
είστε οι πιο μάγκες
οι πραγματικοί μάγκες κ αρσενικοί στην ΨΥΧΗ  Έλληνες.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Εχω υπηρετησει διψηφιο αριθμο ετων..
Δημοσιες σχεσεις ειναι οι μεταθέσεις και οι προθυμοι να τις φτιάξουν πολλοι..
Με την υποσχεση βεβαια
Ο Στρατος δεν ειναι κοινωνια. Υπάρχουν νομοθεσιες και κανονισμοι για τα πάντα αλλά εφαρμοζονται επιλεκτικά
Οταν επεφτε η Κωνσταντινούπολη περισσοτεροι Ελληνες πολεμούσαν εξω απο τα τειχη..
Αηδιασμενοι με την βυσματοκρατια του Βυζαντιου
Και τώρα καταστρεφουν τον θεσμο που υποτιθεται πως υπηρετούν
Και η ''αμοιβή'' ερχεται με καθε σκατοβυσμα που φτιάχνουν

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης στον διάλογο μας.
Υπήρχαν τα  τηλεκατευθυνόμενα ανθρωπάρια (ίσως στη πορεία αναθεωρήσουν)
που επιχαίραν για την δικαστική περιπέτεια δυο ρημαγμένων ελλήνων
απο τον κοτζαμπάση κεμαλμπουτάρ .

Καταλαβαίνω τι λες.
Γνωρίζω άριστα πόσοι ήσαν δίπλα απο τον Παλαιολόγο..πόσοι μη Έλληνες όταν οι έλληνες είχανε λουφάξει.
Σίγουρα σε μια αντιστοιχία εποχών δεν θα ήσαν δίπλα απο τον Αυτοκράτορα
όσοι σήμερα κατέχουν ..επιτελικές (ελέω κόμματος)θέσεις.
Αλλά και δίπλα απο τον Λεωνίδα,πόσοι ήσαν  ??
τι έκανε το ιερατείο της εποχής και οι υπόλοιποι πλην 300 + των ελλήνων ??λούφαξαν !!
Φίλτατε ,
αυτή είναι η πατρίδα μας, ο λαός μας,
δεν άλλαξε με την πάροδο των αιώνων !!

Το ζητούμενο για μας είναι να τους υπερασπιζόμαστε όλους ,
ας μην καταλαβαίνουν το γιατί !!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Κακως οι περισσοτερες μοναδες του στολου βρισκονται στον Ναυσταθμο της Σαλαμίνας...

Θα επρεπε να υπαρχει διασπορά 5-6 περιοχές με ναυσταθμους πχ Θεσσαλονικη, Συρο, Καρπαθο, Σητεία...

ΥΓ1. Μακαρι να σε εντοπισουν και να σε αποταξουν, εισαι ντροπη για το ενδοξο ΠΝ.

ΥΓ2. Στο ΠΝ υπηρετησε θείος μου και σε ανωτατη θεση, τον εκτιμουσα για την αγαπη του στο ΠΝ και την ναυτοσύνη του. Εσύ είσαι ενα σκουληκι μπροστά του... 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Κακως οι περισσοτερες μοναδες του στολου βρισκονται στον Ναυσταθμο της Σαλαμίνας...

Θα επρεπε να υπαρχει διασπορά 5-6 περιοχές με ναυσταθμους πχ Θεσσαλονικη, Συρο, Καρπαθο, Σητεία...

ΥΓ2. Στο ΠΝ υπηρετησε θείος μου και σε ανωτατη θεση, τον εκτιμουσα για την αγαπη του στο ΠΝ και την ναυτοσύνη του.

Συγχαρητήρια τόσο για τη σκέψη σου όσο και για όσα ενστερνίσθηκες απο τον θείο σου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
πεταμενα χρηματα

πληρωνει το κρατος τοσα χρηματα   εμεις δηλαδη και οι τουρκοι κανουν βολτες ανενοχλητοι οπου γουσταρουν

μεχρι να φτασουν τα αργοκινητα στα νησια οι τουρκοι εχουν μπει πινουν και το καφεδακι τους λενε και τα νεα της ημερας και υστερα γυριζουν στο σπιτι τους

και εμεις το μονο που κανουμε ειναι να πληρωνουμε τους μουσατους καραβαναδες

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ολο και καποιος αξιωματικος θα ανοιξει τον κώλο του φτιάχνοντας την μεταθεση του κωλοφανταρου

Λοπόν ?
επειδή κάποιος γαμιέται , γαμιούνται όλοι ?
καταδικάζουμε σωρηδόν ?
σε ποιά κοινωνία, σε ποιό πολίτευμα, σε ποιό σχηματισμό
δεν υπάρχει κάποιος που γαμιέται ?
Μέχρι στον παράδεισο γαμιότανε κάποιος που τον ονόμασαν σατανά  :2funny:
Μήπως όλο αυτό το σκεπτικό προσεγγίζει τη παπαριά της άδικης κοινωνίας
που είναι αριστερό μότο και άλλοθι ?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
πεταμενα χρηματα

πληρωνει το κρατος τοσα χρηματα  εμεις δηλαδη και οι τουρκοι κανουν βολτες ανενοχλητοι οπου γουσταρουν

μεχρι να φτασουν τα αργοκινητα στα νησια οι τουρκοι εχουν μπει πινουν και το καφεδακι τους λενε και τα νεα της ημερας και υστερα γυριζουν στο σπιτι τους

και εμεις το μονο που κανουμε ειναι να πληρωνουμε τους μουσατους καραβαναδες

Εσύ τσακώθηκες με τον admiral και τους παίρνεις παρτούζα όλους τους ναυταίους.
Αντίδραση ανώριμου έφηβου ...

Βρε Τζόνυ ήταν μακάκας ο Αντρέας που ενίσχυε το στράτευμα
και είχε αντιτουρκικό μένος ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom