MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 617
- Πόντοι
- 81
και έτσι πρέπει να είναι ... γιατί ότι μαλακία και να κάνει το πλήρωμα την πληρώνει ο καπετάνιος πρώτα..
πχ βάζει ένας δέκα κιλά κόκα στο πλοίο στην ζούλα και πάει σούμπιτος φυλακή και ο καπετάνιος (χώρια κατασχέσεις πλοίου κλπ)...
οπότε έτσι πρέπει να είναι... Θεός πρώτα, καπετάνιος μετά..
οπως ακριβως τα λες, 12 χρονια πλεον στο βαθμο και θεση Πλοιαρχου τα εχωδει απο την καλη και την αναποδη...
ο Καπετανιος την πληρωνει πρωτα απο ολους ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....ο παραλογισμος εχει φτασει στο να παραπατησει επιβατης σε πασατζερικο και να εγειρουν αξιωσεις απο τον Καπετανιο...
Οπως και να εχει, επιβαλω με την ληψη της ΠΛΟΙΑΡΧΙΑΣ μου ΣΕΒΑΣΜΟ και ΥΠΑΚΟΗ ολου του προσωπικου στους ευθυς ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ τους, και βαση chain of command, ολοι καταληγουν σε μενα, και ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ οποιος δεν συμορφωνεται με τις εντολες της ΠΛΟΙΑΡΧΙΑΣ μου. Αυτα πηγαζουν απο την θεση μου ως Πλοιαρχου, και οποιου δεν του αρεσει ειτε αποχωρει ο ιδιος είτε τον απομακρυνω εγω παραυτα. Το Καραβι για να λειτουργησει χρειαζεται πειθαρχια, υπακοη και σεβασμο. Ο εφοπλιστης ζηταει τον Λογο παντα απο τον Πλοιαρχο, ΑΛΛΑ και του δινει ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. Ετσι απλα και καθαρα.
Admiral, ως Καπετανιος , πρεπει να αναγνωρισεις οτι ορισμενοι τους φτηνουν και νομιζουν οτι βρεχει....αλλα δεν ξερουν ολοι οτι δεν φτυνουμε απο την σοφρανο...απο την σταβεντο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε