ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αλβανε, για μπανιο και γρηγορα....τι να κανει μωρε ο μουτσος κατω στο αμπαρι
αντε να πεταξει κανα αρουραιο
Αλβανε, για μπανιο και γρηγορα....τι να κανει μωρε ο μουτσος κατω στο αμπαρι
αντε να πεταξει κανα αρουραιο
Τύπε, οι στολές, οι εθιμοτυπίες κ.τ.λ. είναι όλα μάταια. Το 85% και άνω μπήκε στο στράτευμα για το 1000ρικο και σχεδόν τίποτα παραπάνω. Άντε και για να πληρώνουν τον καφέ 45 λεπτά του € στο ΘΑΝ και 120€ την παραθεριστική περίοδο για όλη την στρατιωτική οικογένεια. Οι μόνοι που σέβομαι και δεν απαξιώνω είναι οι ειδικές δυνάμεις που μπήκαν για τα πιστεύω και την κάβλα τους. Μόνο αυτοί αξίζουν σεβασμό. Τέλος...Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Φοράς στολή και δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά;;;
To ΠΝ όπως και οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Στο λέει μέσα στα μούτρα σου ότι είναι βύσμα και θα σε γαμήσει. Είσαι ανώτερος ή ανώτατος αξιωματικός και δεν μπορείς να τον ελέγξεις τουλάχιστον πειθαρχικά;;; Αλλιώς μου τα μάθανε εμένα.Δεν εχω τετοια δικαιοδοσία φιλε... Δεν ειναι επιχειρηση μου το ΠΝ.
Αν το πιστεύεις αυτό να σηκωθείς να φύγεις. Κάτι τέτοιες νοοτροπίες έβλεπε ο Μπένυ και ήθελε να μας ανοίξει δεύτερη κωλοτρυπίδαΤύπε, οι στολές, οι εθιμοτυπίες κ.τ.λ. είναι όλα μάταια. Το 85% και άνω μπήκε στο στράτευμα για το 1000ρικο και σχεδόν τίποτα παραπάνω. Άντε και για να πληρώνουν τον καφέ 45 λεπτά του € στο ΘΑΝ και 120€ την παραθεριστική περίοδο για όλη την στρατιωτική οικογένεια. Οι μόνοι που σέβομαι και δεν απαξιώνω είναι οι ειδικές δυνάμεις που μπήκαν για τα πιστεύω και την κάβλα τους. Μόνο αυτοί αξίζουν σεβασμό. Τέλος...
Όποτε θες, στείλε μέ με απόσπαση σε κανένα κανάλι. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό που ήρθε ο Προέδρος της Δημοκρατίας στο σιχαμερό ναύσταθμο ήταν μια εποπίνα τρελο βύσμα που τραβούσε πλάνα με το τηλεοπτικό συνεργείο. Οι φαντάροι είχαν ξεροχυσει στο άγημα αλλά εγώ όπως πάντα απαξιώνω τις ένστολες...Τωρα με εκανες να τρεμω....Αμα εχεις και δημοσιογραφο συγγενη, να σε στειλω στον Βερυκιο να κανετε παρεα τις λαμογιες σας...
Ενα λαμογιο του συστηματος εισαι κι εσυ,γι'αυτο γιναμε όπως γιναμε στο ΠΝ...
Τουλαχιστον ειπες αληθειες....
Αντε και τον ελεγξα..Και?Θα φαει 10 μερες Π και μετα θα λεει παλι τα ιδια και χειροτερα,καλυπτόμενος πισω απο τους "καραβαναδες, κομπλεξικους που μου τη στησανε κανοντας χρηση βαθμού"..'Η νομιζεις οτι θα παει Ναυτοδικείο επειδη γραφει σε ενα μπουρδελο-σαιτ τις παπαριες του?To ΠΝ όπως και οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Στο λέει μέσα στα μούτρα σου ότι είναι βύσμα και θα σε γαμήσει. Είσαι ανώτερος ή ανώτατος αξιωματικός και δεν μπορείς να τον ελέγξεις τουλάχιστον πειθαρχικά;;; Αλλιώς μου τα μάθανε εμένα.
Δεν έχεις άδικο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.Αντε και τον ελεγξα..Και?Θα φαει 10 μερες Π και μετα θα λεει παλι τα ιδια και χειροτερα,καλυπτόμενος πισω απο τους "καραβαναδες, κομπλεξικους που μου τη στησανε κανοντας χρηση βαθμού"..'Η νομιζεις οτι θα παει Ναυτοδικείο επειδη γραφει σε ενα μπουρδελο-σαιτ τις παπαριες του?
Κατι τετοιοι πρεπει να μενουν μακρια απο τις ΕΔ,αλλα διαβασες και μονος σου πώς μπαινουν και μας βρωμιζουν...Εγω τουλαχιστον περασα και μια ΣΝΔ,αυτος τι περασε για να μαθει Πειθαρχία και Σεβασμό στο Στρατευμα?ενα 15νθημερο σχολείο?
Αστα λοιπόν να πανε στο διαολο,το ξερουν οτι ειναι στο απυροβλητο και ριχνουν λασπη σε ολους...
Admiral, ως αξιωματικος, και μαλιστα ανωτατος, φερσου αναλογα....
Τώρα που μπήκα δεν πρόκειται να κουνηθώ. Και φυσικά θα με πληρώνεις εσύ, ο Έλληνας φορολογούμενος με τους φόρους σου...Αν το πιστεύεις αυτό να σηκωθείς να φύγεις. Κάτι τέτοιες νοοτροπίες έβλεπε ο Μπένυ και ήθελε να μας ανοίξει δεύτερη κωλοτρυπίδα
Ο,τι και να μου ρίξεις δεν τα εκτίω μέσα. Άδικος κόπος. Εδώ ο Μαύρος Θάνατος πέρασε από Ναυτοδικείο και δεν του πειράξανε τρίχα. Ούτε τον διώξανε, ούτε του κόψανε από το μισθό, ούτε έφαγε στέρηση βαθμού και πάντα σχόλαγε στην ώρα του.Αντε και τον ελεγξα..Και?Θα φαει 10 μερες Π και μετα θα λεει παλι τα ιδια και χειροτερα,καλυπτόμενος πισω απο τους "καραβαναδες, κομπλεξικους που μου τη στησανε κανοντας χρηση βαθμού"..'Η νομιζεις οτι θα παει Ναυτοδικείο επειδη γραφει σε ενα μπουρδελο-σαιτ τις παπαριες του?
Κατι τετοιοι πρεπει να μενουν μακρια απο τις ΕΔ,αλλα διαβασες και μονος σου πώς μπαινουν και μας βρωμιζουν...Εγω τουλαχιστον περασα και μια ΣΝΔ,αυτος τι περασε για να μαθει Πειθαρχία και Σεβασμό στο Στρατευμα?ενα 15νθημερο σχολείο?
Αστα λοιπόν να πανε στο διαολο,το ξερουν οτι ειναι στο απυροβλητο και ριχνουν λασπη σε ολους...
Tα ιδια λεμε αν δεν καταλαβες..Μην περιμενεις όμως να σε εκτιμησουμε που εισαι φυρα αναμεσά μας...Ουτε να παραπονιεσαι για τη φασινα...Ο,τι και να μου ρίξεις δεν τα εκτίω μέσα. Άδικος κόπος. Εδώ ο Μαύρος Θάνατος πέρασε από Ναυτοδικείο και δεν του πειράξανε τρίχα. Ούτε τον διώξανε, ούτε του κόψανε από το μισθό, ούτε έφαγε στέρηση βαθμού και πάντα σχόλαγε στην ώρα του.
Έστω ότι εγώ δεν έβγαλα στρατιωτική σχολή. Ο Κωστάκης που σε δουλεύει ψιλό γαζί και είναι απόφοιτος της ΣΜΥΝ? Για το 1000ρικο κι αυτός σαν εμένα. Στα παλιά μας τα ημιάρβυλα ο στόλος. Οι ακα κρεμπιέδες είναι το κύριο μέλημα μας...
Στο πρώτο σκέλος συμφωνούμε. Απλά έγραψα λεπτομέρειες για τον κόσμο που μας διαβάζει και δεν γνωρίζει.Tα ιδια λεμε αν δεν καταλαβες..Μην περιμενεις όμως να σε εκτιμησουμε που εισαι φυρα αναμεσά μας...Ουτε να παραπονιεσαι για τη φασινα...
ΥΓ: Και οσο ο αλλος εχει βγαλει ΣΜΥΝ ,εγω εχω πτυχιο αστροφυσικης...
Tα ιδια λεμε αν δεν καταλαβες..Μην περιμενεις όμως να σε εκτιμησουμε που εισαι φυρα αναμεσά μας...Ουτε να παραπονιεσαι για τη φασινα...
ΥΓ: Και οσο ο αλλος εχει βγαλει ΣΜΥΝ ,εγω εχω πτυχιο αστροφυσικης...
Ξαναπετάνε στο Αιγαίο τον ερχόμενο Ιούλιο τα αναβαθμισμένα P-3B Orion. Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πρώτου αναβαθμισμένου P-3B Orion από την ΕΑΒ στο Πολεμικό Ναυτικό.
Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι λειτουργικοί έλεγχοι από τους επιτελείς του ΠΝ και τα στελέχη κατασκευάστριας εταιρείας και ενταχθεί στο στόλο της ανασυσταθείσας Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού. Ταυτόχρονα έχει ήδη μπει στο υπόστεγο της ΕΑΒ για το MLU(Mid-life upgrade) και το δεύτερο από τα συνολικά πέντε P-3B Orion.
Χρειάζονται τέτοια στο αιγαίο ή θα πρεπε τα λεφτά να πάνε σε καράβια.
Ας μας απαντήσει κάνα εποπ
Φόδρα, αν δεν είσαι ο κωστάκης, που πολύ πιθανόν να είσαι για πολλούς λόγους όπως η μη ταυτόχρονη παρουσίας σας στο φόρουμ, ή η χρήση των ίδιων ηλήθιων εκφράσεων τύπου "πελώρια ανάγκη", "τεράστια ανάγκη", "μύστη μου" και βέβαια το κλασικό πλέον "φάε τις φάπες σου" (αυτές τις διαδυκτιακές που είναι και οι μόνες που μπορείς να δώσεις μέσα στο δαιδαλώδες συνοθύλευμα συνάψεων που διαθέτεις και περνιούνται για εγκέφαλος homo sapiens sapiens αλλά ούτε για νεάτερνταλ δεν κάνουν), αν λοιπόν δεν είσαι...τότε κατάλαβε κι εσύ (μαζί και ο κωστάκης) ότι το νήμα ΔΕΝ - ΔΕΝ - ΔΕΝ (το έπιασες άραγε?) αφορά στην πούτσα σας, αλλά στο πολεμικό ναυτικό...
Τι διάολο τόσο δύσκολο είναι???
επίσης...καταλαβαίνεις τι γράφεις πιο πάνω? ήηηηηη γκέγκε?
Τύπε, με τον Κωστάκη είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια από αυτό το φόρουμ. Έτσι μιλάμε οι μύστες, με κωδικοποιημένο λεξιλόγιο. Ταυτόχρονα δεν μπαίνουμε γιατί ο Κωστάκης απαξιώνει τη μέρα και μπαίνει προς τα μεσάνυχτα αν έχεις προσέξει. Εγώ ξυπνάω τα χαράματα συνήθως για να πάω στην πιρφορικη υπηρεσία μου. Το νήμα αφορά και εμάς γιατί είμαστε στελέχη του ΠΝ. Όσο και να θέλετε να μας αποστρατεύσετε θα μας πληρώνετε με τους φόρους σας θα μας δώσετε σύνταξη λίγο μετά τα 50 και θα πάρουμε παχυλό εφάπαξ. Και μέχρι τότε θα μπαίνουμε, εκτός αν σας βαρεθούμε εντελώς και σας απαξιώσουμε...Φόδρα, αν δεν είσαι ο κωστάκης, που πολύ πιθανόν να είσαι για πολλούς λόγους όπως η μη ταυτόχρονη παρουσίας σας στο φόρουμ, ή η χρήση των ίδιων ηλήθιων εκφράσεων τύπου "πελώρια ανάγκη", "τεράστια ανάγκη", "μύστη μου" και βέβαια το κλασικό πλέον "φάε τις φάπες σου" (αυτές τις διαδυκτιακές που είναι και οι μόνες που μπορείς να δώσεις μέσα στο δαιδαλώδες συνοθύλευμα συνάψεων που διαθέτεις και περνιούνται για εγκέφαλος homo sapiens sapiens αλλά ούτε για νεάτερνταλ δεν κάνουν), αν λοιπόν δεν είσαι...τότε κατάλαβε κι εσύ (μαζί και ο κωστάκης) ότι το νήμα ΔΕΝ - ΔΕΝ - ΔΕΝ (το έπιασες άραγε?) αφορά στην πούτσα σας, αλλά στο πολεμικό ναυτικό...
Τι διάολο τόσο δύσκολο είναι???
Τα σέβη μου μύστη Ακαποτέιρα! Να ένας άνθρωπος που πέταξε τη στολή στα σκουπίδια και ακολουθεί το όνειρό του μακριά από το στρατιωτικό πλαίσιο.Ρε φίλε το site που φιλοξενεί το νημα αυτό λέγεται bourdela
Τα σέβη μου μύστη Ακαποτέιρα! Να ένας άνθρωπος που πέταξε τη στολή στα σκουπίδια και ακολουθεί το όνειρό του μακριά από το στρατιωτικό πλαίσιο.
Μύστη, θα σου πω το πιο απλό. Μόνο οι προβλήτες του ναύσταθμου Σαλαμίνας έχουν σχεδόν όλα τα πολεμικά πλοία του στόλου μας. Δέκα πύραυλους να ρίξουν οι γείτονες έχουμε μείνει χωρίς τα σημαντικότερα πλοία για τη μάχη. Συν ότι περνάνε εμπορικά πλοία ανενόχλητα χύμα απο δίπλα...
Βλεπεις τι γραφεις ή εχεις χαπακωθεί μεσημεριατικα ρε?" δεν ξέρεις καν το ίδιο το πλήρωμά σου"...Ποιος σου ειπε οτι ειμαστε στην ιδια υπηρεσια με το φασινα?....Ο Κωστάκης είναι αρχικελέας ΣΜΥΝ κι αν σ' αρέσει. Εγώ πάντα μιλάω με αλήθειες και δεν εχω λόγο να πω ψέματα. Και μετά αναρωτιούνται τα μέλη γιατί σου ρίχνουν φάπες οι υφιστάμενοι. Αφού δεν ξέρεις καν το ίδιο το πλήρωμά σου, γεγονός απαράδεκτο...