Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Aποστολή σωτηρίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι γιατροί του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ το πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και η επιβαίνουσα διευρυμένη Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα από τη Δευτέρα 21 έως και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 θα βρίσκεται εν πλω στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών του Αιγαίου.

Δυστυχώς το Πολεμικό Ναυτικό έχει καταντήσει ερυθρός σταυρός...
Το έχουν καταντήσει για την ακρίβεια, μόνο Πολεμικό που δεν είναι, όλα τα άλλα μπορεί να είναι....  :hi: 

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με μπέρδεψες λίγο.
Εχεις πληροφόρηση πως συμπεριφέρονται τα ΕΠΟΠ "εκει στο ΠΝ" ή κρίνεις από αυτά που γράφουν εδώ στο bou;
Γιατί το ξέρεις οτι εδώ όλοι έχουμε 25 πόντους ψωλή, περνάμε ζωή μπέικη με το χιλιαρικάκι και ρίχνουμε και έναν πούτσο στον Αρχηγό Γ.Ε.Ν.
Τα άσχημα αρχίζουν όταν απομακρυνθούμε από το πληκτρολόγιο.  :S
Τα ειπες ολα φιλε.Ουτε κομμα παραπανω...
Να διευκρινισω μόνο, για αποφυγη λανθασμενων εντυπώσεων από φασίνες,για το πώς ειναι τα πραγματα στο ΠΝ, δυο τρια πραγματα:
-Τα στελέχη στη συντριπτική τους πλειοψηφία,ΕΠΟΠ,Υπαξκοι, Αξκοι ειναι συνειδητοποιημένοι,υπερβάλλουν εαυτόν καθημερινά και σε αυτο ουδεμία αμφισβητηση χωράει.
-Η θλιβερή μειοψηφία των ΑΡΝΗΤΩΝ που συναντας εδω,μετατρεπεται σε αρνακια στην Υπηρεσία.
-Ο ισχυρός δεσμός του Πολεμικού Ναυτικού με τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νησιώτες,κανένα κινδυνο δε διατρέχει από αυτα που γραφουν στο διαδικτυο οι παραπάνω,εκμεταλλευόμενοι τη διαστρεβλωμένη εννοια της "ελευθεροτυπίας",μετατρεπόμενη σε ΛΑΣΠΗ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ για οτι τους ενοχλεί.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Με μπέρδεψες λίγο.
Εχεις πληροφόρηση πως συμπεριφέρονται τα ΕΠΟΠ "εκει στο ΠΝ" ή κρίνεις από αυτά που γράφουν εδώ στο bou;
Γιατί το ξέρεις οτι εδώ όλοι έχουμε 25 πόντους ψωλή, περνάμε ζωή μπέικη με το χιλιαρικάκι και ρίχνουμε και έναν πούτσο στον Αρχηγό Γ.Ε.Ν.
Τύπε, είσαι πολίτης και δεν μπορείς να καταλάβεις. Αυτά που λέμε δεν κωλόνουμε να τα κάνουμε εκτός σάιτ. Αν δεις παλιό μου ποστ που προκαλώ τον Ναυαρχίδα για συνάντηση άρχισε τις μπούρδες ότι είναι κλώνος κ.τ.λ. Από το πληκτρολόγιο όλοι Ναύαρχοι μπορούμε να το παίξουμε παρόλο που μπορεί να είμαστε χαρτογιακάδες Αξιωματικοί. Ο τύπος σας δουλεύει χρόνια και δεν το πήρατε είδηση...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Με μπέρδεψες λίγο.
Κρίνω απο αυτά που διαβάζω στο μπου. Και το έγραψα για πλάκα γιατί ξέρω ότι στις ένοπλες δυνάμεις είναι όλοι σούζα στην υπηρεσία τους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πάντα ήμουν απαξιωτικος με "συναδέλφους" που ήταν μαλακες βύσματα γιώταδες κλπ. Συνήθως ανώτεροι μου.. Με κυνηγούσαν αλλά στα παπαρια μου
Σας γράφω από Κορσική τωρα, από τα καθήκοντα της νέας μου δουλειας

CACPER

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πάντα ήμουν απαξιωτικος με "συναδέλφους" που ήταν μαλακες βύσματα γιώταδες κλπ. Συνήθως ανώτεροι μου.. Με κυνηγούσαν αλλά στα παπαρια μου
Σας γράφω από Κορσική τωρα, από τα καθήκοντα της νέας μου δουλειας

αεροπορια στρατου  ησουν ;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
κάπως έτσι...
το απόγευμα στο μπου γίνονται "επαναστατημένα παληκάρια". μετά ξανά "αλίκι στο ναυτικό" και τούμπαλιν.
ντόρος να γίνεται
Ειλικρινά όμως δεν ήξερα οτι τα εποπ είναι οι επιβήτορες του ΠΝ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Τύπε, είσαι πολίτης και δεν μπορείς να καταλάβεις. Αυτά που λέμε δεν κωλόνουμε να τα κάνουμε εκτός σάιτ. Αν δεις παλιό μου ποστ που προκαλώ τον Ναυαρχίδα για συνάντηση άρχισε τις μπούρδες ότι είναι κλώνος κ.τ.λ. Από το πληκτρολόγιο όλοι Ναύαρχοι μπορούμε να το παίξουμε παρόλο που μπορεί να είμαστε χαρτογιακάδες Αξιωματικοί. Ο τύπος σας δουλεύει χρόνια και δεν το πήρατε είδηση...

Έτσι ακριβώς είναι μύστη μου και αυτός είναι και ο ρόλος του θρεντ και γενικά του φόρουμ.Γράφουμε την άποψη μας ελεύθερα και ξεφτιλίζουμε τους τζάμπα μάγκες και όσους πουλάνε παραμύθια.Όπως έχω πει και στο παρελθόν,εδώ μέσα θα ακούγονται αλήθειες και όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό θα τρώνε την φάπα τους και θα ηρεμούν,κατάλαβες βλάκα αντμιραλ???κατάλαβες βλάκα john100???Μόνο σφαλιάρα και ξεφτιλίκι θα παίρνετε από αυτό εδώ το θρεντ γιατί μόνο αυτό σας αξίζει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Ειλικρινά όμως δεν ήξερα οτι τα εποπ είναι οι επιβήτορες του ΠΝ

Το έμαθες εδώ μέσα τύπε,εμείς οι επ.οπ γαμάμε γκόμενες όλων των βαθμών γιατί  έτσι γουστάρουν αυτές.Θέλουν άγριο βρώμικο γαμήσι κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε. Από εκεί και πέρα παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο πως θα εξελιχθεί ένα γαμήσι με μια αξιωματικίνα,μια υπαξ/να,μια επ.οπινα,πάντως είτε φανερά είτε κρυφά θα φάνε την πούτσα του επ.οπ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Μιλάμε δήαδή για εποπ- οιία στο ΠΝ
:hi:

Επισκέπτης
Το έμαθες εδώ μέσα τύπε,εμείς οι επ.οπ γαμάμε γκόμενες όλων των βαθμών γιατί  έτσι γουστάρουν αυτές.Θέλουν άγριο βρώμικο γαμήσι κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε. Από εκεί και πέρα παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο πως θα εξελιχθεί ένα γαμήσι με μια αξιωματικίνα,μια υπαξ/να,μια επ.οπινα,πάντως είτε φανερά είτε κρυφά θα φάνε την πούτσα του επ.οπ

Μεταφραζοντας το συγκεκριμενο βιωματικο όπως φαινεται αποσπασμα του kostakis27 , από τον πολυγράφο,  προκυπτει το εξης:
Προσεθεσα μονο τα κομματα για την οσο γινεται ακριβεστερη αποδοση του κειμενου.  :birdman:

[quote author=kostakis27][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Το έμαθες εδώ μέσα τύπε. Εμας τους Επειδη.Πεινασαμε.Ορκιστηκαμε.Παλι, μας γαμανε αξιωματικοι όλων των βαθμών γιατί  έτσι γουστάρουν. Θέλουμε άγριο βρώμικο γαμήσι, κάτι που μόνο αυτοι μπορούν να μας προσφέρουν. Από εκεί και πέρα παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο πως θα εξελιχθεί ένα γαμήσι απο εναν αξιωματικο, μια υπαξ/να, ακομη και από ένα κωλοφανταρο. Πάντως είτε φανερά είτε κρυφά θα φάμε υποτακτικα την πούτσα τους.[/size][/size][/size][/quote]

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Θα συμφωνησω κι εγω οτι το ναυτικο δε χρειαζεται scalp αλλα αεραμυνα περιοχης.  Η υποβρυχια εκδοση μπορει να ηταν ενδιαφερουσα, μονο αυτη ομως... Προσθετα  scalp για τα μιραζ θα ηταν καλοδεχουμενα βεβαια...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
σωστός ως προς το πρώτο σκέλος.
όσον αφορά στα SCALP μάλλον το πρόβλημα είναι περισσότερο ως προς τον αριθμό το mirage...

Παμε στους γαλλους τους λεμε να μας δώσουν τα δικα τους -5 δωρεαν,τα εκσυγχρονιζουμε ολα σε επιπεδο mk3, κανουμε τα παλια ανταλακτικα και τα τουμπανιαζουμε με μετεορ και σκαλπ!!!!!!! (και μετα ξυπνησα)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
λεφτά φίλε macallan, λεφτα...ότι δλδ ΔΕΝ υπάρχει

Πιστευω με ένα δισσεκατομυριο ειμασταν οκ. Καμια πεντακοσαρα η αναβάθμιση (υπολογιστής, link16, κλπ, για εξήντα αεροσκαφη και τα υπόλοιπα για 120 meteor καικαμια εξηνταρια scalp).  Τωρα με τον ερντογαν που εχει κόψει καπιστρι, ειναι ευκαιρια να ξαναγινουμε η προμετωπιδα της ευρωπης. Ας βοηθησει και ο μακρον αν θελει η γαλλια να ηγηθει της εε στρατιωτικα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μεταφραζοντας το συγκεκριμενο βιωματικο όπως φαινεται αποσπασμα του kostakis27 , από τον πολυγράφο,  προκυπτει το εξης:
Προσεθεσα μονο τα κομματα για την οσο γινεται ακριβεστερη αποδοση του κειμενου.  :birdman:

Μπράβο βλάκα,πολύ καλή η δουλειά σου στην μαλακία,πάρε τώρα την καρπαζιά σου γιατί σίγουρα την έχεις τεράστια ανάγκη  :jerking: :jerking: :jerking:.Αφού κάθισες και παιδεύτηκες να φτιάξεις αυτή την παπαριά σου αξίζει ένα καλό δώρο.Έλα σκύψε και φάτην βλάκα  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy: :happy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
σωστός ως προς το πρώτο σκέλος.
όσον αφορά στα SCALP μάλλον το πρόβλημα είναι περισσότερο ως προς τον αριθμό το mirage...

Άστα αυτά τα θέματα εσύ,δεν είναι για ηλίθιους σαν εσένα.Ούτε για c-130 δεν είσαι εσύ βλάκα  :jerking: :jerking: :jerking: :happy: :happy: :happy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
ρε κωστάκη, άντε να ξαναρχίσουμε από την αρχή μήπως το πάμε καλύτερα...
α. όλο τα ίδια και τα ίδια λες. "φάε την καρπαζιά σου" κλπ κλπ
μα καλά, αυτα τα πιστεύεις. μιλώντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μέσω μπου?
β. το νήμα με θέμα "πολεμικό ναυτικό" σου λέει τίποτα? ΘΕΜΑ: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. είναι απλό, τι δεν καταλαβαίνεις?
λέει μήπως "η αλίκη στο ναυτικό", λέει "το πουλάκι του κωστάκι", λέει "γαμιάδες ΕΠΟΠ στο ναύσταθμο? άλλαξε τροπάριο, αν θες πες κάτι για το ναυτικό, να το συζητήσουμε κοκ...

Ότι γουστάρω θα γράφω ρε τύπε.Κάτι βλάκες σαν εσένα και τον αντμιραλ θα σας έχω κάθε μέρα στην φάπα,σας το έχω υποσχεθεί αυτό  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
- μπαμπά ο κωστάκης πάλι γαυγίζει...
- ζώον είναι παιδί μου, αυτή είναι η φύση του
- ναι αλλά παραπονιούνται όλοι. τους ενοχλεί
- καλά, ετοίμασέ τον να τον πάμε βόλτα. Ξέρεις στη λιμνούλα που του αρέσει με τη βάρκα. Αν ήταν μετενσάρκωση θα έλεγα...τέλος πάντων...
- εντάξει
- και ρίξε κάτι πάνω του γιατί κρυώνει εύκολα και μετά βρωμάει το σπίτι...

Πολύ αστείος είσαι ρε τύπε,πολύ γελάσαμε με το ποστ σου βλάκα  :jerking: :jerking: :jerking:.Πάλι σου έπεσε βαριά η σφαλιάρα έτσι.Τι να κάνουμε,εδώ μέσα θα σας έχω στα 4 και θα σας γλένταω κωλόζωα  :birdman: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Στερεψαμε απο φραγκα, μειναμε μεσα το Σαββατοβραδο και γαμαμε απο το πληκτρολόγιο παλι ε?Τι να κανουμε,τελείωσε το χλιαρικάκι..Και παλι καλά να λες,θα μπορούσες να κανεις βαρδια στη φασινα...Και να μας λες μετα πώς γαμιουνται οι τουαλετες! :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom