ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αλβανε σαλτα πιο περα,μυριζεις...μουτσε ρεπο εχεις εχεις;
Αλβανε σαλτα πιο περα,μυριζεις...μουτσε ρεπο εχεις εχεις;
Πολύ αστείος είσαι ρε τύπε,πολύ γελάσαμε με το ποστ σου βλάκα .Πάλι σου έπεσε βαριά η σφαλιάρα έτσι.Τι να κάνουμε,εδώ μέσα θα σας έχω στα 4 και θα σας γλένταω κωλόζωα
Φιλαράκο αν θέλουν να σε πηδήξουν σου κανονίζουν μια ατιμωτική αποστρατεία (έχουν έρεισμα με αυτά που γράφεις και είναι πανεύκολο να βρουν ποιος είσαι και ας χρησιμοποιείς ψευδώνυμο στο μπου) και τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ γιατί εξω δεν θα παίρνεις πάνω απο 500€ το μήνα.
μουτσε ρεπο εχεις;
Μπορούσαμε σίγουρα να φτιάξουμε κανένα mirage που δεν πετάειτο ζητούμενο δεν είναι αν χρειάζονται (αυτό είναι σίγουρο), αλλά αν οικονομοτεχνικά και επιχειρησιακά έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση ή κάτι άλλο όπως προμήθεια νεου οπλικού συστήματος.
προσωπικά δεν έχω καμία άποψη...
ως προς την υποστήριξη γνωρίζω πάντως ότι ΔΑΥ - ΚΕΦΑ - 353 ΜΝΑΣ, όταν ακόμα πετούσαν, δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα.
με την αναβάθμιση λογικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. άξιζαν όμως τα λεφτά τους?
και επιχειρησιακά μπορούν (ως αναβαθμισμένα) να δώσουν αυτά που θέλει το ΠΝ?
Ξέρεις καλύτερα απο μένα τι μπορεί να φορτώσουν τα mirage, τι ανάγκες υπάρχουν και σε τι πρέπει να δωθεί βαση τουλάχιστον στην ΠΑ. Το πρόβλημα γενικότερα με τα εξοπλιστικά είναι ότι δεν υπήρχε σχεδιασμός σε βάθος χρόνου. Απλά είδαμε στα Ίμια ότι είμαστε ξεβράκωτοι και αγοράσαμε χωρίς σχέδιο σαν να μην υπάρχει αύριοεντάξει το τι χρειάζεται περισσότερο είναι εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα...
και τα mirage πρέπει να ξαναπετάξουν αλλά και αφη ναυτικής συνεργασίας είναι απαραίτητα.
εξάλλου το ένα είναι πρόγραμμα του ΠΝ και το άλλο της ΠΑ
Έλα ρε Ναύαρχε, πώς είσαι κι εσύ στο μπου Σαββατόβραδο? Σου τελείωσαν τα οδοιπορικά και το 1000ρικο? Γαμάμε κι από κοντά αν θέλεις. Στείλε π.μ. με την υπηρεσία σου και θα έρθουμε με στολή επιθεωρήσεως να σου τα πούμε από κοντά. Κι αν είσαι τόσο κότα πάρε και φρουρούς απο τη Φ.Ν.Ε...Στερεψαμε απο φραγκα, μειναμε μεσα το Σαββατοβραδο και γαμαμε απο το πληκτρολόγιο παλι ε?Τι να κανουμε,τελείωσε το χλιαρικάκι..Και παλι καλά να λες,θα μπορούσες να κανεις βαρδια στη φασινα...Και να μας λες μετα πώς γαμιουνται οι τουαλετες!
Και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρουν ήδη ποιοι είμαστε? Όλος ο ναύσταθμος ξέρει τον Κωστάκη με ονοματεπώνυμο και βαθμό. Εμένα με ξέρουν λιγότεροι αλλά το ΠΝ είναι μικρό και μπορούν να με βρούνε άνετα. Απλά δεν τολμάνε να κάνουν τίποτα γιατί λέμε αλήθειες με αποδείξεις και γεγονότα. Το ΠΝ να ξέρεις ξεροχύνει για το φαινεσθαι πάνω απ' όλα...Φιλαράκο αν θέλουν να σε πηδήξουν σου κανονίζουν μια ατιμωτική αποστρατεία (έχουν έρεισμα με αυτά που γράφεις και είναι πανεύκολο να βρουν ποιος είσαι και ας χρησιμοποιείς ψευδώνυμο στο μπου) και τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ γιατί εξω δεν θα παίρνεις πάνω απο 500€ το μήνα.
Αφού σε καλεσα ηδη κλωνε..Την επόμενη εβδομαδα στο ΑΣ....
Για κάνε παράθεση την πρόσκληση γιατί δεν είδα να με καλείς. Για γίνε πιο συγκεκριμένος... Σε ποιο γραφείο είσαι? Ή καλύτερα να σε κεράσουμε τον καφέ του Ερωτιάρη στο κυλικείο της ΒΥ...Αφού σε καλεσα ηδη κλωνε..Την επόμενη εβδομαδα στο ΑΣ....
Ουτε καφε θελω ,ουτε παρτιδες..Θα ερθεις να πουμε δυο κουβεντες και δεν θα κανω χρηση βαθμου,αρκει να εισαι κοσμιος κι ευπρεπης...Προσκαλεσα και τον original ,οπότε ελατε παρεα...Θα ενημερωθειτε εγκαιρα,δυο μερες θα ειμαι πανω για μια συσκεψη στο ΑΣ...Για κάνε παράθεση την πρόσκληση γιατί δεν είδα να με καλείς. Για γίνε πιο συγκεκριμένος... Σε ποιο γραφείο είσαι? Ή καλύτερα να σε κεράσουμε τον καφέ του Ερωτιάρη στο κυλικείο της ΒΥ...
,δυο μερες θα ειμαι πανω για μια συσκεψη στο ΑΣ...
Έγινε! Στείλε π.μ. για να κανονίσω τις αργίες μου. Έχω πελώρια ανάγκη αυτή τη συνάντηση. Κόσμιος θα είμαι αλλά θα ειπωθούν αλήθειες. Κι αν κάνεις χρήση βαθμού επειδή θα ειπωθούν όλα με το όνομά τους θα βγάλω πολλά στη φορα. έχω συγγενή γνωστό δημοσιογράφο και θα μεριμνήσει ανάλογα. Άλλωστε, αυτός με έβαλε στο ΠΝ με πολιτικό μέσο, μιας κι έχει δυνατές γνωριμίες. Αυτά από μένα, ξηγημένα πράγματα...Ουτε καφε θελω ,ουτε παρτιδες..Θα ερθεις να πουμε δυο κουβεντες και δεν θα κανω χρηση βαθμου,αρκει να εισαι κοσμιος κι ευπρεπης...Προσκαλεσα και τον original ,οπότε ελατε παρεα...Θα ενημερωθειτε εγκαιρα,δυο μερες θα ειμαι πανω για μια συσκεψη στο ΑΣ...
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Φοράς στολή και δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά;;;Έγινε! Στείλε π.μ. για να κανονίσω τις αργίες μου. Έχω πελώρια ανάγκη αυτή τη συνάντηση. Κόσμιος θα είμαι αλλά θα ειπωθούν αλήθειες. Κι αν κάνεις χρήση βαθμού επειδή θα ειπωθούν όλα με το όνομά τους θα βγάλω πολλά στη φορα. έχω συγγενή γνωστό δημοσιογράφο και θα μεριμνήσει ανάλογα. Άλλωστε, αυτός με έβαλε στο ΠΝ με πολιτικό μέσο, μιας κι έχει δυνατές γνωριμίες. Αυτά από μένα, ξηγημένα πράγματα...
Τωρα με εκανες να τρεμω....Αμα εχεις και δημοσιογραφο συγγενη, να σε στειλω στον Βερυκιο να κανετε παρεα τις λαμογιες σας...Έγινε! Στείλε π.μ. για να κανονίσω τις αργίες μου. Έχω πελώρια ανάγκη αυτή τη συνάντηση. Κόσμιος θα είμαι αλλά θα ειπωθούν αλήθειες. Κι αν κάνεις χρήση βαθμού επειδή θα ειπωθούν όλα με το όνομά τους θα βγάλω πολλά στη φορα. έχω συγγενή γνωστό δημοσιογράφο και θα μεριμνήσει ανάλογα. Άλλωστε, αυτός με έβαλε στο ΠΝ με πολιτικό μέσο, μιας κι έχει δυνατές γνωριμίες. Αυτά από μένα, ξηγημένα πράγματα...
Και συ ναύαρχε τι κάνεις γι αυτό; γιατί δεν τον πετάς έξω από το ΠΝ;Τωρα με εκανες να τρεμω....Αμα εχεις και δημοσιογραφο συγγενη, να σε στειλω στον Βερυκιο να κανετε παρεα τις λαμογιες σας...
Ενα λαμογιο του συστηματος εισαι κι εσυ,γι'αυτο γιναμε όπως γιναμε στο ΠΝ...
Τουλαχιστον ειπες αληθειες....
Και συ ναύαρχε τι κάνεις γι αυτό; γιατί δεν τον πετάς έξω από το ΠΝ;
Δεν εχω τετοια δικαιοδοσία φιλε... Δεν ειναι επιχειρηση μου το ΠΝ.Και συ ναύαρχε τι κάνεις γι αυτό; γιατί δεν τον πετάς έξω από το ΠΝ;