Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πολύ αστείος είσαι ρε τύπε,πολύ γελάσαμε με το ποστ σου βλάκα  :jerking: :jerking: :jerking:.Πάλι σου έπεσε βαριά η σφαλιάρα έτσι.Τι να κάνουμε,εδώ μέσα θα σας έχω στα 4 και θα σας γλένταω κωλόζωα  :birdman: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Φιλαράκο αν θέλουν να σε πηδήξουν σου κανονίζουν μια ατιμωτική αποστρατεία (έχουν έρεισμα με αυτά που γράφεις και είναι πανεύκολο να βρουν ποιος είσαι και ας χρησιμοποιείς ψευδώνυμο στο μπου) και τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ γιατί εξω δεν θα παίρνεις πάνω απο 500€ το μήνα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Φιλαράκο αν θέλουν να σε πηδήξουν σου κανονίζουν μια ατιμωτική αποστρατεία (έχουν έρεισμα με αυτά που γράφεις και είναι πανεύκολο να βρουν ποιος είσαι και ας χρησιμοποιείς ψευδώνυμο στο μπου) και τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ γιατί εξω δεν θα παίρνεις πάνω απο 500€ το μήνα.

Κλείσε ρε βλάκα την ''λαμψη'' και το ''καλημέρα ζωή'',άσχετε τρόμπα  :jerking: :jerking: :jerking:.Κι επ.οπ να μην είχα μπει περισσότερα θα έπαιρνα από σένα παπάρα  :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
μουτσε ρεπο  εχεις;

Τύπε ο μούτσος έχει ωράριο γραφείου,πολλά χρόνια τώρα.Αλλά δουλεύει,δεν δουλεύει εδώ μέσα την βγάζει ο τρόμπας αφού τρώει παντόφλα από την ελλεινίδα του  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ξαναπετάνε στο Αιγαίο τον ερχόμενο Ιούλιο τα αναβαθμισμένα P-3B Orion. Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πρώτου αναβαθμισμένου P-3B Orion από την ΕΑΒ στο Πολεμικό Ναυτικό.

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι λειτουργικοί έλεγχοι από τους επιτελείς του ΠΝ και τα στελέχη κατασκευάστριας εταιρείας και ενταχθεί στο στόλο της ανασυσταθείσας Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού. Ταυτόχρονα έχει ήδη μπει στο υπόστεγο της ΕΑΒ για το MLU(Mid-life upgrade) και το δεύτερο από τα συνολικά πέντε P-3B Orion.

Χρειάζονται τέτοια στο αιγαίο ή θα πρεπε τα λεφτά να πάνε σε καράβια.
Ας μας απαντήσει κάνα εποπ

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 27

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
το ζητούμενο δεν είναι αν χρειάζονται (αυτό είναι σίγουρο), αλλά αν οικονομοτεχνικά και επιχειρησιακά έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση ή κάτι άλλο όπως προμήθεια νεου οπλικού συστήματος.
προσωπικά δεν έχω καμία άποψη...
ως προς την υποστήριξη γνωρίζω πάντως ότι ΔΑΥ - ΚΕΦΑ - 353 ΜΝΑΣ, όταν ακόμα πετούσαν, δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα.
με την αναβάθμιση λογικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. άξιζαν όμως τα λεφτά τους?
και επιχειρησιακά μπορούν (ως αναβαθμισμένα) να δώσουν αυτά που θέλει το ΠΝ?
Μπορούσαμε σίγουρα να φτιάξουμε κανένα mirage που δεν πετάει

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
εντάξει το τι χρειάζεται περισσότερο είναι εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα...
και τα mirage πρέπει να ξαναπετάξουν αλλά και αφη ναυτικής συνεργασίας είναι απαραίτητα.
εξάλλου το ένα είναι πρόγραμμα του ΠΝ και το άλλο της ΠΑ
Ξέρεις καλύτερα απο μένα τι μπορεί να φορτώσουν τα mirage, τι ανάγκες υπάρχουν και σε τι πρέπει να δωθεί βαση τουλάχιστον στην ΠΑ. Το πρόβλημα γενικότερα με τα εξοπλιστικά είναι ότι δεν υπήρχε σχεδιασμός σε βάθος χρόνου. Απλά είδαμε στα Ίμια ότι είμαστε ξεβράκωτοι και αγοράσαμε χωρίς σχέδιο σαν να μην υπάρχει αύριο

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Στερεψαμε απο φραγκα, μειναμε μεσα το Σαββατοβραδο και γαμαμε απο το πληκτρολόγιο παλι ε?Τι να κανουμε,τελείωσε το χλιαρικάκι..Και παλι καλά να λες,θα μπορούσες να κανεις βαρδια στη φασινα...Και να μας λες μετα πώς γαμιουνται οι τουαλετες! :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Έλα ρε Ναύαρχε, πώς είσαι κι εσύ στο μπου Σαββατόβραδο? Σου τελείωσαν τα οδοιπορικά και το 1000ρικο? Γαμάμε κι από κοντά αν θέλεις. Στείλε π.μ. με την υπηρεσία σου και θα έρθουμε με στολή επιθεωρήσεως να σου τα πούμε από κοντά. Κι αν είσαι τόσο κότα πάρε και φρουρούς απο τη Φ.Ν.Ε... :)

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρουν ήδη ποιοι είμαστε? Όλος ο ναύσταθμος ξέρει τον Κωστάκη με ονοματεπώνυμο και βαθμό. Εμένα με ξέρουν λιγότεροι αλλά το ΠΝ είναι μικρό και μπορούν να με βρούνε άνετα. Απλά δεν τολμάνε να κάνουν τίποτα γιατί λέμε αλήθειες με αποδείξεις και γεγονότα. Το ΠΝ να ξέρεις ξεροχύνει για το φαινεσθαι πάνω απ' όλα...

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Αφού σε καλεσα ηδη κλωνε..Την επόμενη εβδομαδα στο ΑΣ....
Για κάνε παράθεση την πρόσκληση γιατί δεν είδα να με καλείς. Για γίνε πιο συγκεκριμένος... Σε ποιο γραφείο είσαι? Ή καλύτερα να σε κεράσουμε τον καφέ του Ερωτιάρη στο κυλικείο της ΒΥ... :)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για κάνε παράθεση την πρόσκληση γιατί δεν είδα να με καλείς. Για γίνε πιο συγκεκριμένος... Σε ποιο γραφείο είσαι? Ή καλύτερα να σε κεράσουμε τον καφέ του Ερωτιάρη στο κυλικείο της ΒΥ... :)
Ουτε καφε θελω ,ουτε παρτιδες..Θα ερθεις να πουμε δυο κουβεντες και δεν θα κανω χρηση βαθμου,αρκει να εισαι κοσμιος κι ευπρεπης...Προσκαλεσα και τον original ,οπότε ελατε παρεα...Θα ενημερωθειτε εγκαιρα,δυο μερες θα ειμαι πανω για μια συσκεψη στο ΑΣ...

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Ουτε καφε θελω ,ουτε παρτιδες..Θα ερθεις να πουμε δυο κουβεντες και δεν θα κανω χρηση βαθμου,αρκει να εισαι κοσμιος κι ευπρεπης...Προσκαλεσα και τον original ,οπότε ελατε παρεα...Θα ενημερωθειτε εγκαιρα,δυο μερες θα ειμαι πανω για μια συσκεψη στο ΑΣ...
Έγινε! Στείλε π.μ. για να κανονίσω τις αργίες μου. Έχω πελώρια ανάγκη αυτή τη συνάντηση. Κόσμιος θα είμαι αλλά θα ειπωθούν αλήθειες. Κι αν κάνεις χρήση βαθμού επειδή θα ειπωθούν όλα με το όνομά τους θα βγάλω πολλά στη φορα. έχω συγγενή γνωστό δημοσιογράφο και θα μεριμνήσει ανάλογα. Άλλωστε, αυτός με έβαλε στο ΠΝ με πολιτικό μέσο, μιας κι έχει δυνατές γνωριμίες. Αυτά από μένα, ξηγημένα πράγματα...

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Έγινε! Στείλε π.μ. για να κανονίσω τις αργίες μου. Έχω πελώρια ανάγκη αυτή τη συνάντηση. Κόσμιος θα είμαι αλλά θα ειπωθούν αλήθειες. Κι αν κάνεις χρήση βαθμού επειδή θα ειπωθούν όλα με το όνομά τους θα βγάλω πολλά στη φορα. έχω συγγενή γνωστό δημοσιογράφο και θα μεριμνήσει ανάλογα. Άλλωστε, αυτός με έβαλε στο ΠΝ με πολιτικό μέσο, μιας κι έχει δυνατές γνωριμίες. Αυτά από μένα, ξηγημένα πράγματα...
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Φοράς στολή και δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά;;;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τωρα με εκανες να τρεμω....Αμα εχεις και δημοσιογραφο συγγενη, να σε στειλω στον Βερυκιο να κανετε παρεα τις λαμογιες σας...
Ενα λαμογιο του συστηματος εισαι κι εσυ,γι'αυτο γιναμε όπως γιναμε στο ΠΝ...
Τουλαχιστον ειπες αληθειες....

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Τωρα με εκανες να τρεμω....Αμα εχεις και δημοσιογραφο συγγενη, να σε στειλω στον Βερυκιο να κανετε παρεα τις λαμογιες σας...
Ενα λαμογιο του συστηματος εισαι κι εσυ,γι'αυτο γιναμε όπως γιναμε στο ΠΝ...
Τουλαχιστον ειπες αληθειες....
Και συ ναύαρχε τι κάνεις γι αυτό; γιατί δεν τον πετάς έξω από το ΠΝ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
λαμογια μιζαδοροι

α ρε μουτσε