You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 353K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Aφού ξεφτιλίσαμε ενα γατακι....Με όλα αυτά το το νήμα!!!
Απο σμηνίτης χειριστής σίγουρα δεν έγινε. Μετά που απολύθηκε και είχε τις απαραίτητες ώρες τοτε πηγε και αφου συμετειχε σε κάποιο διαγωνισμό και πετα πυροσβεστικά ή ραντιστικά!
Οι σχολές είναι με πανελλαδικές εδώ και 30 χρόνια.
Εδώ και χρόνια δεν γίνονται αεροψεκασμοί από την πολεμική αεροπορία. Σε ότι αφορά τα ψεκαστικά αεροπλάνα της τα Γκρούμαν αποσύρθηκαν πριν μερικά χρόνια ενώ τα Πεζετέλ έχουν μετατραπεί σε πυροσβεστικά.
Μη γελάς καθόλου,τέτοιοι καραγκιόζηδες είστε όλοι οι καραβανάδες.Να παρακαλάτε να μην κάνουν ντου οι Τούρκοι και κλαίτε όπως τότε στα Ιμια.Πήγαινε τώρα να φωτογραφίσεις κανά κώλο ;)
Αρχικλώνε και μεγάλο νούμερο μην ανοίγεις νέα προφίλ.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καποιοι λενε οτι ο κοστακισ27 ουτε καν πανω σε φρεγατα δεν ειναι , η φρεγατα του ειναι αραγμενη και αυτος κανει βαρδιες σε ενα κοντεϊνερ , εναλλαξ με τους υπολοιπους και με καποιο τροπο δικαιολογουν και πλευσιμα χαχαχαχααχχαχ ! κουνανε οι βαρκες χαχααχαχαχχα!
παει κανει το 8ωρο παιζοντας ταβλι και μακρια γαιδουρα , παιρνει και μερικες πιπες δινει και κωλο και ο μισθος σταζει κανονικα !
κατα τα αλλα υπηρετει την πατριδα και το κρατος τον πληρωνει ! και μεταξυ μας δεν φταιει αυτος , το κρατος φταιει , αυτος κανει την καβλα του γαμιεται και πιπωνει , χαζολογαει και ο μισθος να πεφτει στην ωρα του!
παει κανει το 8ωρο παιζοντας ταβλι και μακρια γαιδουρα , παιρνει και μερικες πιπες δινει και κωλο και ο μισθος σταζει κανονικα !
κατα τα αλλα υπηρετει την πατριδα και το κρατος τον πληρωνει ! και μεταξυ μας δεν φταιει αυτος , το κρατος φταιει , αυτος κανει την καβλα του γαμιεται και πιπωνει , χαζολογαει και ο μισθος να πεφτει στην ωρα του!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αααα και το 8ωρο δεν καθεται κανονικα .... μολις τον πηδηξουν μερικοι και παρει μερικες πιπες την κανει με ελαφρα ψωλοχυμενος μεσα στην τρελη χαρα που ακομη τον πηδαν !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.373
- Πόντοι
- 7.885
αααα και το 8ωρο δεν καθεται κανονικα .... μολις τον πηδηξουν μερικοι και παρει μερικες πιπες την κανει με ελαφρα ψωλοχυμενος μεσα στην τρελη χαρα που ακομη τον πηδαν !
Tέτοιες ιστορίες λέτε στο ίδρυμα ρε ανάπηρε .Προφανώς είστε πολλές οι καθυστερημένες λούγκρες εκεί μέσα .Άντε ψάρεψε κανα πακιστανό στην πιάτσα να σε ξεκολιάσει που μου έμαθες και για το 8ωρο στη φρεγάτα
Επισκέπτης
οταν μπαιναμε στο στρατο την εποχη προ κρισης, αλλοι απο αγαπη για το επαγγελμα αλλοι για αποκατασταση ολοι μας κοροιδευατε καραβαναδες κοκ και τωρα που σας εκοψε λορδα, μας λετε κρατικοδιαιτους, τεμπεληδες και μας κατηγορειτε για την χρεοκοπια της χωρας ενω παραλληλα θα δινατε και τον κωλο σας για να εχετε και σεις μια θεση στο στρατο!αααα και το 8ωρο δεν καθεται κανονικα .... μολις τον πηδηξουν μερικοι και παρει μερικες πιπες την κανει με ελαφρα ψωλοχυμενος μεσα στην τρελη χαρα που ακομη τον πηδαν !
οταν εγω εφαγα τα νιατα μου στην παραμεθωριο με ενα μισθο ισα ισα να καλειπτει τις βασικες μπου αναγκες, οι υπολοιποι θησαυριζατε με κομπινες, λαμογιες, εσποφαγιες, επιδοτησεις φοροδιαφυγες και και και...
εντομεταξι μαρεσει που κατηγορεις τους στρατιωτικους ενω παραλληλα διαβαζω οτι συντηρησαι απο καποιο τρελοεπιδομα και μαλιστα δεν ειδα να το διαψευδεις πουθενα...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
οταν μπαιναμε στο στρατο την εποχη προ κρισης, αλλοι απο αγαπη για το επαγγελμα αλλοι για αποκατασταση ολοι μας κοροιδευατε καραβαναδες κοκ και τωρα που σας εκοψε λορδα, μας λετε κρατικοδιαιτους, τεμπεληδες και μας κατηγορειτε για την χρεοκοπια της χωρας ενω παραλληλα θα δινατε και τον κωλο σας για να εχετε και σεις μια θεση στο στρατο!
οταν εγω εφαγα τα νιατα μου στην παραμεθωριο με ενα μισθο ισα ισα να καλειπτει τις βασικες μπου αναγκες, οι υπολοιποι θησαυριζατε με κομπινες, λαμογιες, εσποφαγιες, επιδοτησεις φοροδιαφυγες και και και...
εντομεταξι μαρεσει που κατηγορεις τους στρατιωτικους ενω παραλληλα διαβαζω οτι συντηρησαι απο καποιο τρελοεπιδομα και μαλιστα δεν ειδα να το διαψευδεις πουθενα...
ο προοδευτικός μόλις σφίξουν οι κώλοι, εκτονώνεται στην εκκλησία και στο στρατό.
μόλις μυρίζουν χρέη σκέφτονται την εκκλησία ή μόλις έρθει το ραβασάκι για την θητεία σκέφτονται την κορλοουγλάνη που δεν έχει υποχρεωτική στράτευση.
αφού άμα τους έλεγες να επιλέξουν μεταξύ δήμευσης της περιουσίας της εκκλησίας ή τη φυλάκιση τσίπρα/σαμαρα/γαπ θα επιλέξουν το πρώτο.
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
αδερφε τα ειπες ολαοταν μπαιναμε στο στρατο την εποχη προ κρισης, αλλοι απο αγαπη για το επαγγελμα αλλοι για αποκατασταση ολοι μας κοροιδευατε καραβαναδες κοκ και τωρα που σας εκοψε λορδα, μας λετε κρατικοδιαιτους, τεμπεληδες και μας κατηγορειτε για την χρεοκοπια της χωρας ενω παραλληλα θα δινατε και τον κωλο σας για να εχετε και σεις μια θεση στο στρατο!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εδω πριν κατι χρονια οταν δεν υπηρχαν πολλες ενοπλες συραξεις ανα την υφηλιο,ηταν τοσο ηλιθιοι μερικοι αριστεροι τοτε ΣΥΡΙΖΑ του 3% και βγαιναν και λεγαν σοβαρα,Τι τον θελουμε τον στρατο,αφου δε προκειται να ξαναγινει πολεμος στο μελλον,αυτα ανηκουν στο παρελθον.Και τωρα,λιγα χρονια μετα,δε προλαβαινουμε να μετραμε πολεμικες αντιπαραθεσεις,αλλαγες συνορων,αποκεφαλισμους,εκρηξεις,σκοτωμους που δεν ειχαμε δει ουτε καν φανταστει.Μιλαμε για στοκους.ο προοδευτικός μόλις σφίξουν οι κώλοι, εκτονώνεται στην εκκλησία και στο στρατό.
μόλις μυρίζουν χρέη σκέφτονται την εκκλησία ή μόλις έρθει το ραβασάκι για την θητεία σκέφτονται την κορλοουγλάνη που δεν έχει υποχρεωτική στράτευση.
αφού άμα τους έλεγες να επιλέξουν μεταξύ δήμευσης της περιουσίας της εκκλησίας ή τη φυλάκιση τσίπρα/σαμαρα/γαπ θα επιλέξουν το πρώτο.
Ο ένας αλήτης να φωτογραφίζει γυναικείους κώλους και ο άλλος να περηφανεύεται πως γαμάει ακάποτα στο Μεταξουργείο γύφτισες.Ένδοξοι αξιωματικοί του ναυτικου ,μεγα το της θαλασσης μπουρδέλο
Τα σκάσε κοίτα να τα πεις σε κανά φουκαρά που κάνει τη θητεία του και δεν μπορεί να αντιδράσει,εκεί που σε παίρνει δηλαδή
Γράψε μου βρε γαμιμένο υποκείμενο γαμώ την πουτάνα που σε έβγαλε, το πως σε λένε και που μένεις που με απειλείς μέσω π.μ και λες το ναυτικό το μέγα της θαλάσσης μπουρδέλο και θα τα πούμε από κοντά.
gianis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Θα σου γαμήσω τα πεθαμένα παλιοπούστη.Πες ώρα στην πλατεία του Μεταξουργείου σήμερα και θα δεις τι θα πάθεις.Αν θες φέρε και τη μάνα σου θέλω πολύ να της ρίξω ένα πούτσο αφού θα έχω ξεκωλιάσει πρώτα το γιο της.Και που σαι άμα τολμήσει και μου τον δαγκώσει θα της σπάσω τα δόντια ;)Γράψε μου βρε γαμιμένο υποκείμενο γαμώ την πουτάνα που σε έβγαλε, το πως σε λένε και που μένεις που με απειλείς μέσω π.μ και λες το ναυτικό το μέγα της θαλάσσης μπουρδέλο και θα τα πούμε από κοντά.
Θα σου γαμήσω τα πεθαμένα παλιοπούστη.Πες ώρα στην πλατεία του Μεταξουργείου σήμερα και θα δεις τι θα πάθεις.Αν θες φέρε και τη μάνα σου θέλω πολύ να της ρίξω ένα πούτσο αφού θα έχω ξεκωλιάσει πρώτα το γιο της.Και που σαι άμα τολμήσει και μου τον δαγκώσει θα της σπάσω τα δόντια ;)
Πως σε λένε βρε μαλάκα και που μένεις να έρθω τώρα από το σπίτι σου ?? Που μου γράφεις αρχίδι αόριστα για πλατεία σε τάδε μέρος. Για να φάει μερικές αδέσποτες και 'κάνας περαστικός ?? Αρχίδι έ ΑΡΧΙΔΙ.
gianis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Στείλε μήνυμα στον Κωστάκη για να κανονίσει να είναι ο διαιτητής και να απαθανατίσει τη στιγμή.Σου λέω 11 σήμερα,θα είμαι εκεί και θα φοράω πράσινη φόρμα και μαύρο tshirt.Πως σε λένε βρε μαλάκα και που μένεις να έρθω τώρα από το σπίτι σου ?? Που μου γράφεις αρχίδι αόριστα για πλατεία σε τάδε μέρος. Για να φάει μερικές αδέσποτες και 'κάνας περαστικός ?? Αρχίδι έ ΑΡΧΙΔΙ.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με εσένα το μαλάκα,σε 1 ώρα θα είμαι εκεί με την παρέα μου...φέρε λοιπόν και δικους σου και θα τα πούμε.
Τελος από εμένα,σε μια ώρα θα είμαι εκεί κάτω.
Στείλε μήνυμα στον Κωστάκη για να κανονίσει να είναι ο διαιτητής και να απαθανατίσει τη στιγμή.Σου λέω 11 σήμερα,θα είμαι εκεί και θα φοράω πράσινη φόρμα και μαύρο tshirt.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με εσένα το μαλάκα,σε 1 ώρα θα είμαι εκεί με την παρέα μου...φέρε λοιπόν και δικους σου και θα τα πούμε.
Τι ύψος έχεις και πως είσαι στο πρόσωπο ?? (μούσι, μουστάκι, μαλλιά κτλ) Μόνος σου θα έρθεις. Οι αθώοι δεν φταίνε σε τίποτα.
Στείλε μήνυμα στον Κωστάκη για να κανονίσει να είναι ο διαιτητής και να απαθανατίσει τη στιγμή.Σου λέω 11 σήμερα,θα είμαι εκεί και θα φοράω πράσινη φόρμα και μαύρο tshirt.
Πλατεία λες την πλατεία Καραισκάκη ??
gianis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
θα σε βρω εγώ εκεί κάτω μην στενοχωριέσαι.Οι φίλοι είναι απαραίτητοι μιας και δεν ξέρω τι μουνόπανο είσαι και τι μπορεί να κουβαλάς μαζί σου.Θα πάρουμε λοιπόν και εμείς τα μέτρα μας ;)Τι ύψος έχεις και πως είσαι στο πρόσωπο ?? (μούσι, μουστάκι, μαλλιά κτλ) Μόνος σου θα έρθεις. Οι αθώοι δεν φταίνε σε τίποτα.
11 πλατεία Μεταξοργείου,δίπλα από το περίπτερο που είναι οι μικρές μπάρες-καθίσματα.
Φεύγω,όποιος γουστάρει να πάρει μάτι ας είναι εκείνη την ώρα.
Και θα σου πω εγώ μετά πουστράκο που πρώτος είπες πως θα κομματιάσεις την οικογένεια μου,σήμερα οι πρόσφυγες της Βικτώριας θα φάνε κρέας έπειτα από πολύ καιρό ;)
Πω είσαι και ηλίθιος,πλατεία μεταξουργείου μόλις βγεις από το μετρό απέναντι από το σουβλατζίδικο Μεγας Αλέξανδρος.
θα σε βρω εγώ εκεί κάτω μην στενοχωριέσαι.Οι φίλοι είναι απαραίτητοι μιας και δεν ξέρω τι μουνόπανο είσαι και τι μπορεί να κουβαλάς μαζί σου.Θα πάρουμε λοιπόν και εμείς τα μέτρα μας ;)
11 πλατεία Μεταξοργείου,δίπλα από το περίπτερο που είναι οι μικρές μπάρες-καθίσματα.
Φεύγω,όποιος γουστάρει να πάρει μάτι ας είναι εκείνη την ώρα.
Και θα σου πω εγώ μετά πουστράκο που πρώτος είπες πως θα κομματιάσεις την οικογένεια μου,σήμερα οι πρόσφυγες της Βικτώριας θα φάνε κρέας έπειτα από πολύ καιρό ;)
Πω είσαι και ηλίθιος,πλατεία μεταξουργείου μόλις βγεις από το μετρό απέναντι από το σουβλατζίδικο Μεγας Αλέξανδρος.
Καντο στις 12. Δεν προλαβαίνω να ερθω νωρίτερα λογω απόστασης.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Ρε μαλάκες αφήστε τις μαλακίες τώρα και σοβαρευτείτε να πούμε ολόκληροι λεβέντες.
Τραβάτε εκεί μεταξουργείο να πιείτε κανένα ποτό μαζί ή να κομματιάσετε κανένα μουνάκι και αφήστε τις ταρζανιές νυχτιάτικα λες και έχετε να χωρίσετε τίποτα.
Τραβάτε εκεί μεταξουργείο να πιείτε κανένα ποτό μαζί ή να κομματιάσετε κανένα μουνάκι και αφήστε τις ταρζανιές νυχτιάτικα λες και έχετε να χωρίσετε τίποτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 6