Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο Στρατηλατης περασε μια μικρης διαρκειας φαση πιρφοριας πριν 2 χρονια, αλλα εχει επιστρεψει στα πορνικα δρωμενα πιο μαχιμος απο ποτε. :rockon:
Παρτουζες, τσοντοσινεμα, κωλομπαρα, σαουνες, πιατσες, παρανομα εξτραδακια τα παντα ολα  :rockon: :rockon: :rockon:

Εσυ και ο Πιρφοροναυαρχος δε γαματε ποτε, οποτε δεν εχετε το δικαιωμα ουτε να μιλατε oυτε να κρινετε, ποσο μαλλον να καραμουζιαζετε και να απαξιωνετε...

Υ.Γ Πιρφοροναυαρχε γαμιοντας σε παει ο Κωστακης, σε χει ταραξει στη φαπα.
Εσυ παλι μαγκακο τι εισαι?Ο Γαμιας του ή ο δικηγόρος του και θιχτηκες?Αντε τραβα στην τρυπα σου...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειπα ξεκαθαρα τι θα κανει για να επανορθώσει. Στον τακο και θα αυτοεκτεθει. Ιερα Εξομολογηση εδω ενωπιον ολων.
Την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον Προδότη ουδείς
Και τι θα κανει δηλαδή?Θα τα ριξει σε καμια και θα την παρατήσει γυμνη στο δρόμο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• laskari_sexy_skhnes_01a.jpg
    laskari_sexy_skhnes_01a.jpg
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τι θα κανει δηλαδή?Θα τα ριξει σε καμια και θα την παρατήσει γυμνη στο δρόμο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπα τι θα κανει. Θα πει μονος του τις πυρφοριες που εκανε. Αλλα με καθε λεπτομερεια.
Ενταξει ενα καποιο παρελθον το χει, αν κανει αυτο που πρεπει θα αποκατασταθει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Του τα χει σουρει και ο Μαύρος Θάνατος , πριν απο ολους

οσο περναει η ωρα βλεπω και πιο αδιασειστα στοιχεια. δεν ξερω αν επανορθωνονται ολα αυτα. ο ορος πιρφορορεστης δεν πιανει μια πλεον. πρεπει να γινει ονοματοδοσια επισημη προς  :jerking: του

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οσο περναει η ωρα βλεπω και πιο αδιασειστα στοιχεια. δεν ξερω αν επανορθωνονται ολα αυτα. ο ορος πιρφορορεστης δεν πιανει μια πλεον. πρεπει να γινει ονοματοδοσια επισημη προς  :jerking: του

o νεος χρονος θα φερει και νεα ορολογια. Το ΚΩΣΤΑΚΗΣ θα τα περιγραφει ολα αυτα με ακριβεια και περιεκτικα :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
o νεος χρονος θα φερει και νεα ορολογια. Το ΚΩΣΤΑΚΗΣ θα τα περιγραφει ολα αυτα με ακριβεια και περιεκτικα :grin:

επισης ο καθαροαιμος πορνος της πιατσας καθεται και μαχεται τις κατηγοριες δεν το βαζει στην τρεχαλα σαν Κωστακης

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Μύστες νομίζω έχω παραδεχτεί ξεκάθαρα στο φόρουμ 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει  :rockon: :rockon:,τις έχω αναλύσει μέσα στα θρεντ  :sunglasses: :sunglasses:.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τις ξαναπώ  :S :S,θα προτιμούσα να αναφέρω τις μεγάλες καλτίλες που έχω κάνει και τα πιο ακραία εξτραδάκια που πιστεύω ότι με έχουν ήδη εξιλεώσει στα μάτια των σκληρών ακάποτων μυστών του φόρουμ  :orchestra: :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μύστες νομίζω έχω παραδεχτεί ξεκάθαρα στο φόρουμ 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει  :rockon: :rockon:,τις έχω αναλύσει μέσα στα θρεντ  :sunglasses: :sunglasses:.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τις ξαναπώ  :S :S,θα προτιμούσα να αναφέρω τις μεγάλες καλτίλες που έχω κάνει και τα πιο ακραία εξτραδάκια που πιστεύω ότι με έχουν ήδη εξιλεώσει στα μάτια των σκληρών ακάποτων μυστών του φόρουμ  :orchestra: :hi:

Eδω και τωρα ξανα. Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα. Τωρα στο εδωλιο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μύστες νομίζω έχω παραδεχτεί ξεκάθαρα στο φόρουμ 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει  :rockon: :rockon:,τις έχω αναλύσει μέσα στα θρεντ  :sunglasses: :sunglasses:.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τις ξαναπώ  :S :S,θα προτιμούσα να αναφέρω τις μεγάλες καλτίλες που έχω κάνει και τα πιο ακραία εξτραδάκια που πιστεύω ότι με έχουν ήδη εξιλεώσει στα μάτια των σκληρών ακάποτων μυστών του φόρουμ  :orchestra: :hi:

Βγάλτα από μέσα σου να εξιλεωθεί η ψυχούλα σου πια...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

τυπε εγω δεν τις εχω διαβασει  τις πιρφοριες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
εξιλεωσει και καθιερώσει  :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε σταματειστε!Θα χασουμε ενα στελεχος,όπως το πατε....Και τι θα κάνουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι μονο δυο. Ολεσ κυριως οταν γνωρισες τη μπαζοελλεηνιδα μπριζολα. Περιττο να πω οτι θα πρεπει να απαξιωσεις τη μπριζολα . Και να πεις ενωπιον ολων οτι ηταν ενα μπαζο και μισο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε σταματειστε!Θα χασουμε ενα στελεχος,όπως το πατε....Και τι θα κάνουμε... :2funny: :2funny: :2funny:
τις δύσκολες τούτες μέρες που η εθνική μας κυριαρχεια και τα σύνορα μας βάλλονται και αμφισβητούνται πρεπει να σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα σε ολα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μεγάλα η μικρά όπως ο κωστακης που δίνουν και την τελευταία ρανίδα αίματος τους φυλαττοντας θερμοπυλες σε παρακμιακά μπαράκια και παράνομα εξτραδακια  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Εντάξει λοιπόν,αφού βλέπω ότι είναι λαική απαίτηση από τους μύστες θα ομολογήσω και πάλι δημόσια τις 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει γιατί δεν θέλω να κρύβω τίποτα από το φόρουμ.Το 2011 έκανα σχέση με ελλεινίδα από φρεγάτα και για πάρτη της απαξίωσα την πιάτσα και τους μύστες που έκανα παρέα τότε  :headbang: :headbang:,έμπαινα στα κρυφά στο σάιτ,δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν  :S :S.Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πότε θα την γαμήσω ακα,είχα εθιστεί για τα καλά στην βρωμο-ελλεινίδα και αυτή με ξεφτίλιζε κάθε μέρα.Περίπου 2 χρόνια όλα αυτά με κάποια διαστήματα χωρισμού ενδιάμεσα. Αυτή η περίοδος ήταν και η μεγαλύτερη ντροπή για μένα,δεν μπορούσα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη  :vomit: :vomit:.Πριν από περίπου 1,5 χρόνο κι ενώ συμμετείχα σε κάποιες παρτούζες ένας φίλος μου γνώρισε μια καινούρια του γκόμενα σε μια παρτούζα.Και πάλι ελλεινίδα,η εμφάνισή της ήταν καλτ και αυτό μου άρεσε.Μιλάγαμε συνέχεια όλο το βράδι που παίχτηκε η παρτούζα.Την άλλη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και βγήκαμε.Δεν ξέρω πως αλλά με τρέλαινε η ιδέα να φάω το κορίτσι του φίλου μου και να κάνω ακα γαμήσια μαζί της  :rockon: :rockon:.Όντως αυτό προσπάθησα αλλά τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να την χάσουμε και οι δύο και μετά σαν κλασσική ελλεινίδα να μας βρίζει.Δέχτηκα την καραμούζα από τους μύστες και παραδέχτηκα ακόμα μία πιρφοριά μου.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οχι μονο δυο. Ολεσ κυριως οταν γνωρισες τη μπαζοελλεηνιδα μπριζολα. Περιττο να πω οτι θα πρεπει να απαξιωσεις τη μπριζολα . Και να πεις ενωπιον ολων οτι ηταν ενα μπαζο και μισο.

Πιρφόριζε με ελλεεινίδα μπαζόλα ο Kostakis;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom