You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 353K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τωρα που ξαναποσταρε ο Κωστακης τις 2 πιρφοριες του, κανε ενα κοπο και συ να μας πεις ποτε γαμησες τελευταια φορα.Οχι μονο δυο. Ολεσ κυριως οταν γνωρισες τη μπαζοελλεηνιδα μπριζολα. Περιττο να πω οτι θα πρεπει να απαξιωσεις τη μπριζολα . Και να πεις ενωπιον ολων οτι ηταν ενα μπαζο και μισο.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
[size=24pt]ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΣΤΟΝ ΚΟSTAKIS27! ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΕΥΓΕ ΠΟΡΝΟΣ!!![/size]
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
ο κωστακης εχει περάσει με επιτυχία το καθαρτήριο ψυχών του Δάντη με το παραπάνω ποστ τι λες εσυ ντόπα ;πιστευω ο κωστακης ειναι καθαρος
αν κ τωρα που θυμαμαι ο τσινας κατι αλλο ελεγε για την ελληνιδα απο τη φρεγατα
οτι ηταν παντρεμενη κ ηξερε ο αντρας της για τον κωστακη κατι τετοιο θυμαμαι
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εντάξει λοιπόν,αφού βλέπω ότι είναι λαική απαίτηση από τους μύστες θα ομολογήσω και πάλι δημόσια τις 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει γιατί δεν θέλω να κρύβω τίποτα από το φόρουμ.Το 2011 έκανα σχέση με ελλεινίδα από φρεγάτα και για πάρτη της απαξίωσα την πιάτσα και τους μύστες που έκανα παρέα τότε ,έμπαινα στα κρυφά στο σάιτ,δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν :S :S.Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πότε θα την γαμήσω ακα,είχα εθιστεί για τα καλά στην βρωμο-ελλεινίδα και αυτή με ξεφτίλιζε κάθε μέρα.Περίπου 2 χρόνια όλα αυτά με κάποια διαστήματα χωρισμού ενδιάμεσα. Αυτή η περίοδος ήταν και η μεγαλύτερη ντροπή για μένα,δεν μπορούσα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη .Πριν από περίπου 1,5 χρόνο κι ενώ συμμετείχα σε κάποιες παρτούζες ένας φίλος μου γνώρισε μια καινούρια του γκόμενα σε μια παρτούζα.Και πάλι ελλεινίδα,η εμφάνισή της ήταν καλτ και αυτό μου άρεσε.Μιλάγαμε συνέχεια όλο το βράδι που παίχτηκε η παρτούζα.Την άλλη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και βγήκαμε.Δεν ξέρω πως αλλά με τρέλαινε η ιδέα να φάω το κορίτσι του φίλου μου και να κάνω ακα γαμήσια μαζί της .Όντως αυτό προσπάθησα αλλά τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να την χάσουμε και οι δύο και μετά σαν κλασσική ελλεινίδα να μας βρίζει.Δέχτηκα την καραμούζα από τους μύστες και παραδέχτηκα ακόμα μία πιρφοριά μου.
Συνημμένα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Τωρα που ξαναποσταρε ο Κωστακης τις 2 πιρφοριες του, κανε ενα κοπο και συ να μας πεις ποτε γαμησες τελευταια φορα.
Mυστη δε θυμαμαι ακριβως. Αυτο που θυμαμαι σιγουρα ομως ειναι οτι τελευταια φορα που ανησυχισε καποιος σχετικα με το ποτε πως αν γαμησα και ηταν αντρας ηταν πουστης.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
[size=24pt]ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΣΤΟΝ ΚΟSTAKIS27! ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΕΥΓΕ ΠΟΡΝΟΣ!!![/size]
α καλα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω δεν βλεπω ειλικρινη μεταμελεια ουτε νιωθω οτι τα ειπε ολα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εγω δεν βλεπω ειλικρινη μεταμελεια ουτε νιωθω οτι τα ειπε ολα
Eνταξει αυτο που ηταν να κανει το εκανε. Κανει και πραξεις απο οτι μαθαινω. Βεβαια μενει να γινει αιφνιδιαστικη εφοδος.
Ημουν λιγο σκληρος με τον συναγωνιστη, για να μη ξανακυλησει πρωτον και οποιος θελει να προδοσει να το σκεφτει δυο φορες δεύτερον .
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Eνταξει αυτο που ηταν να κανει το εκανε. Κανει και πραξεις απο οτι μαθαινω. Βεβαια μενει να γινει αιφνιδιαστικη εφοδος.
Ημουν λιγο σκληρος με τον συναγωνιστη, για να μη ξανακυλησει πρωτον και οποιος θελει να προδοσει να το σκεφτει δυο φορες δεύτερον .
Συνημμένα
gianis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Μη γελάς καθόλου,τέτοιοι καραγκιόζηδες είστε όλοι οι καραβανάδες.Να παρακαλάτε να μην κάνουν ντου οι Τούρκοι και κλαίτε όπως τότε στα Ιμια.Πήγαινε τώρα να φωτογραφίσεις κανά κώλο ;)
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
ο κωστακης μετα απο αυτη την εξομολογηση εχει μια θεση στον παραδεισο!!!αλλα σαν ελαχιστη τιμωρια που μπορει να του επιβληθει ειναι να γαμαει μονο με καποτα duo φωσφοριζε!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΣΚΑΣΕ ΚΛΩΝΕ!!Που εχεις και αποψη..Μη γελάς καθόλου,τέτοιοι καραγκιόζηδες είστε όλοι οι καραβανάδες.Να παρακαλάτε να μην κάνουν ντου οι Τούρκοι και κλαίτε όπως τότε στα Ιμια.Πήγαινε τώρα να φωτογραφίσεις κανά κώλο ;)
gianis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Ο ένας αλήτης να φωτογραφίζει γυναικείους κώλους και ο άλλος να περηφανεύεται πως γαμάει ακάποτα στο Μεταξουργείο γύφτισες.Ένδοξοι αξιωματικοί του ναυτικου ,μεγα το της θαλασσης μπουρδέλοΣΚΑΣΕ ΚΛΩΝΕ!!Που εχεις και αποψη..
Τα σκάσε κοίτα να τα πεις σε κανά φουκαρά που κάνει τη θητεία του και δεν μπορεί να αντιδράσει,εκεί που σε παίρνει δηλαδή
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μη γελάς καθόλου,τέτοιοι καραγκιόζηδες είστε όλοι οι καραβανάδες.
και οι μουτσοι
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πλακωσανε και οι Αλβανοί...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και ξαναλέω:ΣΚΑΣΕ ΚΛΩΝΕ..Και σου επιστρεφω το "αλητης" να το πεις εκει που σε παιρνει,μαγκακο του PC κι εσυ..Ο ένας αλήτης να φωτογραφίζει γυναικείους κώλους και ο άλλος να περηφανεύεται πως γαμάει ακάποτα στο Μεταξουργείο γύφτισες.Ένδοξοι αξιωματικοί του ναυτικου ,μεγα το της θαλασσης μπουρδέλο
Τα σκάσε κοίτα να τα πεις σε κανά φουκαρά που κάνει τη θητεία του και δεν μπορεί να αντιδράσει,εκεί που σε παίρνει δηλαδή
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Εντάξει λοιπόν,αφού βλέπω ότι είναι λαική απαίτηση από τους μύστες θα ομολογήσω και πάλι δημόσια τις 2 μεγάλες πιρφοριές που έχω κάνει γιατί δεν θέλω να κρύβω τίποτα από το φόρουμ.Το 2011 έκανα σχέση με ελλεινίδα από φρεγάτα και για πάρτη της απαξίωσα την πιάτσα και τους μύστες που έκανα παρέα τότε ,έμπαινα στα κρυφά στο σάιτ,δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν :S :S.Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πότε θα την γαμήσω ακα,είχα εθιστεί για τα καλά στην βρωμο-ελλεινίδα και αυτή με ξεφτίλιζε κάθε μέρα.Περίπου 2 χρόνια όλα αυτά με κάποια διαστήματα χωρισμού ενδιάμεσα. Αυτή η περίοδος ήταν και η μεγαλύτερη ντροπή για μένα,δεν μπορούσα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη .Πριν από περίπου 1,5 χρόνο κι ενώ συμμετείχα σε κάποιες παρτούζες ένας φίλος μου γνώρισε μια καινούρια του γκόμενα σε μια παρτούζα.Και πάλι ελλεινίδα,η εμφάνισή της ήταν καλτ και αυτό μου άρεσε.Μιλάγαμε συνέχεια όλο το βράδι που παίχτηκε η παρτούζα.Την άλλη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και βγήκαμε.Δεν ξέρω πως αλλά με τρέλαινε η ιδέα να φάω το κορίτσι του φίλου μου και να κάνω ακα γαμήσια μαζί της .Όντως αυτό προσπάθησα αλλά τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να την χάσουμε και οι δύο και μετά σαν κλασσική ελλεινίδα να μας βρίζει.Δέχτηκα την καραμούζα από τους μύστες και παραδέχτηκα ακόμα μία πιρφοριά μου.
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Καλή χρονιά Ναύαρχε!
Ερώτηση έκανα, πραγματικά δεν ξέρω
Πάντως είναι μεγάλη ειρωνία να κοροιδεύει κάποιος τους ΕΠΟΠ εάν έχει μπει σε παραγωγικές σχολές με το σύστημα προ πανελλαδικών
Το που θα φτάσεις μετά είναι θέμα γνωριμιών.
Εχω πολλά ελεεινά παραδείγματα κατά νου.
Εφεδροι αξιωματικοί που μονιμοποιήθηκαν ως αξιωματικοί χωρίς να περάσουν απο το καθαρτήριο στρκων σχολών
Γιος ''μεγάλου'' από φαντάρος στην ΠΑ βρέθηκε πιλότος ως χειριστής ειδικής μονιμότητας και αξιωματικός εννοείται, και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Αν είναι να κρίνουμε, οι ΕΠΟΠ θα έπρεπε να βρίσκονται στο τέλος.
Το χειρότερο είναι να έχεις ανώτερους καθυστερημένους
Οι κατώτεροι παλεύονται.
Τα σέβη μου
Απο σμηνίτης χειριστής σίγουρα δεν έγινε. Μετά που απολύθηκε και είχε τις απαραίτητες ώρες τοτε πηγε και αφου συμετειχε σε κάποιο διαγωνισμό και πετα πυροσβεστικά ή ραντιστικά!
Οι σχολές είναι με πανελλαδικές εδώ και 30 χρόνια.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 6