Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εχουμε ανταποκριση απο το σημειο του ραντεβου θανατου?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εχουμε ανταποκριση απο το σημειο του ραντεβου θανατου?

Ακουγεται για απιστευτο ξυλο με κινησεις που θα ζηλευε ακομη και ο Μπολντης.  :S :S :S

tumblr_n41fb9oCIp1tv7yt8o1_400.gif

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τελειώσαν τα κρουασάν στο περίπτερο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
οταν μπαιναμε στο στρατο την εποχη προ κρισης, αλλοι απο αγαπη για το επαγγελμα αλλοι για αποκατασταση ολοι μας κοροιδευατε καραβαναδες κοκ και τωρα που σας εκοψε λορδα, μας λετε κρατικοδιαιτους, τεμπεληδες και μας κατηγορειτε για την χρεοκοπια της χωρας ενω παραλληλα θα δινατε και τον κωλο σας για να εχετε και σεις μια θεση στο στρατο!
οταν εγω εφαγα τα νιατα μου στην παραμεθωριο με ενα μισθο ισα ισα να καλειπτει τις βασικες μπου αναγκες, οι υπολοιποι θησαυριζατε με κομπινες, λαμογιες, εσποφαγιες, επιδοτησεις φοροδιαφυγες και και και...
εντομεταξι μαρεσει που κατηγορεις τους στρατιωτικους ενω παραλληλα διαβαζω οτι συντηρησαι απο καποιο τρελοεπιδομα και μαλιστα δεν ειδα να το διαψευδεις πουθενα...

Ο στρατός είναι καθρέπτης της κοινωνίας.

Και όταν εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός, σημαίνει ότι και η κοινωνία δεν στέκει καλά.

Η νοοτροπία μας μας φταίει.

Χωρίς παρεξήγηση, δεν εμπιστεύομαι κανέναν αξιωματικό, όσο ισοπεδωτικό κι αν διαβάζεται αυτό.

Αν ήμασταν σε μία χώρα που σέβονταν τον εαυτό της όπως πχ το Ισραήλ,

θα επεδίωκα να ενταχθώ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά όχι εδώ. Με τίποτα.

Ήταν προσωπική σου επιλογή να το διαλέξεις γνωρίζοντας τί σήμαινε αυτό το επάγγελμα,

και οι ανώτεροί σου συμμετείχαν στο φαγοπότι με δέλεαρ χρήματα και αστέρια.

Δεν είναι ο κλάδος σου άμωμος.

Προμήθειες οπλικών συστημάτων; Λαθρεμπόριο ναρκωτικών; Λαθρεμπόριο όπλων... Λαθρεμπόριο λευκής σάρκας. Λαθρομετανάστευση πριν την έγερση του φράχτη;

Άσε που η κάθε χώρα έχει άτομα που επ'αμοιβή δίνουν σε εχθρούς απόρρητα μυστικά.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και ούτε να θυμώνεις, ούτε να μεμψιμοιρείς.

Από δω και μπρος τί κάνουμε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.373
Πόντοι
7.885
Εγώ πέρασα κατά τις 24:00 από το σημείο που είχε δοθεί το ραντεβού  :rockon: :rockon:,όμως εκείνη την ώρα ήταν σταματημένοι στο σημείο πέντε ζητάδες και τσέκαραν τον χώρο  :S :S.Μέχρι να παρκάρω πέρασαν από δίπλα μου άλλα 2 περιπολικά συν τζιπ με οπκε  :o :o.Όπως καταλαβαίνετε έγινε καρφωτή από κάποιον πούστη εδώ μέσα για να μην γίνει το ραντεβού  :jerking: :jerking:.Περιμένουμε ενημέρωση και από τους 2 μονομάχους για το πως κινήθηκαν  :wanker: :wanker:.Όσο για τον ρουφιάνο υποψιάζομαι ποιος είναι και αργά η γρήγορα θα μαθευτεί  :orchestra:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στείλε μήνυμα στον Κωστάκη για να κανονίσει να είναι ο διαιτητής και να απαθανατίσει τη στιγμή.Σου λέω 11 σήμερα,θα είμαι εκεί και θα φοράω πράσινη φόρμα και μαύρο tshirt.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με εσένα το μαλάκα,σε 1 ώρα θα είμαι εκεί με την παρέα μου...φέρε λοιπόν και δικους σου και θα τα πούμε.
Τελος από εμένα,σε μια ώρα θα είμαι εκεί κάτω.

:effemine: :gay: :effemine:
:2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Απο σμηνίτης χειριστής σίγουρα δεν έγινε. Μετά που απολύθηκε και είχε τις απαραίτητες ώρες  τοτε πηγε και αφου συμετειχε σε κάποιο διαγωνισμό και πετα πυροσβεστικά ή ραντιστικά!

Οι σχολές είναι με πανελλαδικές εδώ και 30 χρόνια.

Kαι όμως έγινε...
σε phantom. Ο μπαμπάς ήταν πολύ μεγάλος...
Πριν πολλά πολλά χρόνια.
Ευτυχώς απο την κατηγορία αυτών που μπήκαν με έναν τενεκέ λάδι έχουν αποστρατευτεί σχεδόν όλοι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για όσους τους πέφτουν βαριές οι εξετάσεις, η στολή, οι μεταθέσεις κτλ υπάρχει λύση να αμοίβονται από τον στρατό χωρίς να υποστούν τα παραπάνω.
Γίνονται προσλήψεις με 5μηνα για πολιτικούς υπαλλήλους :new_shocked: :new_shocked:
Χωρίς εξετάσεις.
Μερικά   :pipa2: :pipa1: :2on1: :fuck2: :fuck1: στο βύσμα σας και τον λογαριασμό θα σας τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι :orchestra:

Αντε καθυστερημένοι που σπάζεστε με την μισθοδοσία στρατιωτικών που μπήκαν με εξετάσεις και καλύπτουν πραγματικές οργανικές θέσεις.
Για το πραγματικό μπουρδέλο και τις αργομισθίες αβαβα πουστρίγκες

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγώ πέρασα κατά τις 24:00 από το σημείο που είχε δοθεί το ραντεβού  :rockon: :rockon:,όμως εκείνη την ώρα ήταν σταματημένοι στο σημείο πέντε ζητάδες και τσέκαραν τον χώρο  :S :S.Μέχρι να παρκάρω πέρασαν από δίπλα μου άλλα 2 περιπολικά συν τζιπ με οπκε  :o :o.Όπως καταλαβαίνετε έγινε καρφωτή από κάποιον πούστη εδώ μέσα για να μην γίνει το ραντεβού  :jerking: :jerking:.Περιμένουμε ενημέρωση και από τους 2 μονομάχους για το πως κινήθηκαν  :wanker: :wanker:.Όσο για τον ρουφιάνο υποψιάζομαι ποιος είναι και αργά η γρήγορα θα μαθευτεί  :orchestra:

ποιος ειναι ο ρουφιανος

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Πήγα στο σημείο που εδώθη το ραντεβού θανάτου στις 23:30 μαζί με 5 ζητάδες φιλαράκια μου καλά να ελέγξουμε και δεν είδαμε τίποτα.
Είπαμε μπας και ρίξουμε και εμείς καμιά ψιλή αλλά αρχίδια δεν έγινε τίποτα τελικά.

:'( :'( :'(

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πήγα στο σημείο που εδώθη το ραντεβού θανάτου στις 23:30 μαζί με 5 ζητάδες φιλαράκια μου καλά να ελέγξουμε και δεν είδαμε τίποτα.
Είπαμε μπας και ρίξουμε και εμείς καμιά ψιλή αλλά αρχίδια δεν έγινε τίποτα τελικά.

:'( :'( :'(

Περασε και ο λεφτις με αφισσες του λαφαζανη, αλλά δεν είδε τίποτα :grin:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Περασε και ο λεφτις με αφισσες του λαφαζανη, αλλά δεν είδε τίποτα :grin:

Αρχίδια τύπε αν είχε περάσει θα τον είχαμε πάρει πρέφα , θα είχε πέσει και σύρμα από πριν και θα τον μπουζουριάζαμε αφού τον σπάγαμε στο ξύλο πρώτα.
Τίποτα δεν έγινε.

:orchestra:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αρχίδια τύπε αν είχε περάσει θα τον είχαμε πάρει πρέφα , θα είχε πέσει και σύρμα από πριν και θα τον μπουζουριάζαμε αφού τον σπάγαμε στο ξύλο πρώτα.
Τίποτα δεν έγινε.

:orchestra:

Εμενα που είπε πως μοιρασε και φυλλαδια της λαικής ενοτητας :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Kαι όμως έγινε...
σε phantom. Ο μπαμπάς ήταν πολύ μεγάλος...
Πριν πολλά πολλά χρόνια.
Ευτυχώς απο την κατηγορία αυτών που μπήκαν με έναν τενεκέ λάδι έχουν αποστρατευτεί σχεδόν όλοι

Ειδικής μονιμότητας δεν πετούν μαχητικά!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Νομίζεις οτι εδω δεν παρακολουθεί κανείς απο την ΕΛΑΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom