dhmosios_ipallilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
α ρε κωστακη καρναβαλε σε πληρώνουν για να τα τρως στις πτανες ο ελληνικος λαος σουργελο.
Ειδικής μονιμότητας δεν πετούν μαχητικά!!
Νομίζεις οτι εδω δεν παρακολουθεί κανείς απο την ΕΛΑΣ?
δεν διαφωνω μαυτα που λες αλλα η απαντηση σου δεν εχει σχεση μαυτα που εγραψα.Ο στρατός είναι καθρέπτης της κοινωνίας.
Και όταν εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός, σημαίνει ότι και η κοινωνία δεν στέκει καλά.
Η νοοτροπία μας μας φταίει.
Χωρίς παρεξήγηση, δεν εμπιστεύομαι κανέναν αξιωματικό, όσο ισοπεδωτικό κι αν διαβάζεται αυτό.
Αν ήμασταν σε μία χώρα που σέβονταν τον εαυτό της όπως πχ το Ισραήλ,
θα επεδίωκα να ενταχθώ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά όχι εδώ. Με τίποτα.
Ήταν προσωπική σου επιλογή να το διαλέξεις γνωρίζοντας τί σήμαινε αυτό το επάγγελμα,
και οι ανώτεροί σου συμμετείχαν στο φαγοπότι με δέλεαρ χρήματα και αστέρια.
Δεν είναι ο κλάδος σου άμωμος.
Προμήθειες οπλικών συστημάτων; Λαθρεμπόριο ναρκωτικών; Λαθρεμπόριο όπλων... Λαθρεμπόριο λευκής σάρκας. Λαθρομετανάστευση πριν την έγερση του φράχτη;
Άσε που η κάθε χώρα έχει άτομα που επ'αμοιβή δίνουν σε εχθρούς απόρρητα μυστικά.
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και ούτε να θυμώνεις, ούτε να μεμψιμοιρείς.
Από δω και μπρος τί κάνουμε.
τρελος ειναι ο μιμικος?δεν διαφωνω μαυτα που λες αλλα η απαντηση σου δεν εχει σχεση μαυτα που εγραψα.
το ποστ μου απευθυνοταν στον mimiko2000 και τον καθε μιμικο που τοσα χρονια ετρωγε λεφτα απ τα τρελοεπιδοματα σε ταξιδακια στην ταυλανδη οπως διαβασα και τωρα που του τα κοψαν και ψωμολυσαει κατηγορει τους στρατιωτικους για αργομισθια.
τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη
Μόλις επέστρεψα μετά από 10 μέρες πιρφοριάς στην φρεγάτα :S :S .Καραμούζιασα και τραμπούκισα τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο που όποτε με συναντούσαν στον διάδρομο έσκυβαν το κεφάλι και τώρα είμαι σεληνιασμένος για καλτ γαμήσια και παράνομα εξτραδάκια μπας και συνέλθω από τους θλιβερούς και μίζερους πιρφόρους της φρεγάτας που η μόνη λύση που υπάρχει γι αυτούς είναι η αυτοκτονία
Λαμπάδες στον ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ πες στους πιρφόρους της φρεγάτας να ανάβουν που χουν δουλειά...Ας βγουν παραέξω να δουν τι γίνεται. Μου έχουν μάθει εκεί. Δε φτάνει που τσιμπάνε τη χιλιαρικούμπα χωρίς να κινδυνεύει επουδενί η θέση εργασίας τους, μου κλαίγονται και πιρφορίζουν από πάνω.
Πες τους να βγουν και να πάνε για κανα καλτ γαμήσι όπως εσύ, σαν άνθρωποι.
Καλά τα λες μύστη αλλά γι αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή .Η κατάντια τους μονόδρομος όπως έλεγε και ο μέγιστος ''ΚΟΜΠΡΑ'' .
Μη φοβασαι,αλλος θα αυτοκτονησει πρωτος..Το κακό ειναι οτι θα σου κανουμε και αγημα,τρομαρα σου...Μόλις επέστρεψα μετά από 10 μέρες πιρφοριάς στην φρεγάτα :S :S .Καραμούζιασα και τραμπούκισα τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο που όποτε με συναντούσαν στον διάδρομο έσκυβαν το κεφάλι και τώρα είμαι σεληνιασμένος για καλτ γαμήσια και παράνομα εξτραδάκια μπας και συνέλθω από τους θλιβερούς και μίζερους πιρφόρους της φρεγάτας που η μόνη λύση που υπάρχει γι αυτούς είναι η αυτοκτονία
Καλά τα λες μύστη αλλά γι αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή .Η κατάντια τους μονόδρομος όπως έλεγε και ο μέγιστος ''ΚΟΜΠΡΑ'' .
Αφού δεν σου αρέσει το επάγγελμα αυτό γιατί δεν φεύγεις να ασκήσεις κάποιο άλλο?
Γιατι ειναι αχρηστος,που να παει;Αφού δεν σου αρέσει το επάγγελμα αυτό γιατί δεν φεύγεις να ασκήσεις κάποιο άλλο?
Μόλις επέστρεψα μετά από 10 μέρες πιρφοριάς στην φρεγάτα :S :S .Καραμούζιασα και τραμπούκισα τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο που όποτε με συναντούσαν στον διάδρομο έσκυβαν το κεφάλι και τώρα είμαι σεληνιασμένος για καλτ γαμήσια και παράνομα εξτραδάκια μπας και συνέλθω από τους θλιβερούς και μίζερους πιρφόρους της φρεγάτας που η μόνη λύση που υπάρχει γι αυτούς είναι η αυτοκτονία
Γιατι ειναι αχρηστος,που να παει;
τρελος ειναι ο μιμικος?
Μύστη kostakis27.
Ημουν στην δουλειά (οχι πν) με ελεεινο πιρφοροπαντρεμένο συνάδελφο. Με σύζυγο επίσης συνάδελφο.
Αφου τον τάπωνα διαρκώς για τις μαλακίες που έλεγε τσατίστηκε και έφυγε σε άλλο χώρο όπου ήταν ο γαμιάς της γυναίκας του, επίσης συνάδελφος.
Αυτή η τύχη αξίζει στους πιρφόρους.
Οσο και να τους απαξιώνουμε εμείς, η απαξίωση που έχουν δώσει στον εαυτό τους δεν συγκρίνεται ούτε με κινέζικα βασανιστήρια
Πες τα ρε μύστη .Οι πιρφόροι ανεξαρτήτως ηλικίας είναι γέροι στο μυαλό και στην συμπεριφορά γι αυτό και μια ζωή θα τους ξεφτιλίζουμε και θα τους γλεντάμε τόσο άνετα .Εγώ αραχτός στο κατάστρωμα να λέω για πουτάνες με τον μαύρο θάνατο και αυτοί να τρώνε τηλεφωνική παντόφλα από την ελλεινίδα τους .Όσο για τις ελλεινίδες της φρεγάτας μόλις μας έβλεπαν παρέα με τον μαύρο θάνατο άλλαζαν δρόμο
Δε μας τα γραφεις όπως ειναι και σε διορθώνω...Πες τα ρε μύστη .Εγώ στο κατάστρωμα πεσμενος στα τεσσερα να σφουγγαρίζω μετά το ματσακόνι, να λέω για πουτάνες με τον μαύρο θάνατο που ειχε ρεψει από την "καλλιόπη" ..Όσο για τις ελλεινίδες της φρεγάτας μόλις μας έβλεπαν παρέα με τον μαύρο θάνατο άλλαζαν δρόμο λέγοντας: "Ωχ, τα μαλακισμένα"...
Δε μας τα γραφεις όπως ειναι και σε διορθώνω...