Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dhmosios_ipallilos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
α ρε κωστακη καρναβαλε σε πληρώνουν για να τα τρως στις πτανες ο ελληνικος λαος σουργελο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειδικής μονιμότητας δεν πετούν μαχητικά!!

Kαποτε πετούσαν.
Φαντάζομαι έχεις κατά νου τον μουσάτο τύπο στο Τατόι.
Αλλη περίπτωση αυτός που μπήκε με CPL.
Υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι εισαγωγής ΧΕΜ, κάποιοι πετούσαν και μαχητικά.
Πάμε στοίχημα και ένα σιτιτουράκι αν ψήνεσαι :erection:

Επισκέπτης
Ο στρατός είναι καθρέπτης της κοινωνίας.

Και όταν εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός, σημαίνει ότι και η κοινωνία δεν στέκει καλά.

Η νοοτροπία μας μας φταίει.

Χωρίς παρεξήγηση, δεν εμπιστεύομαι κανέναν αξιωματικό, όσο ισοπεδωτικό κι αν διαβάζεται αυτό.

Αν ήμασταν σε μία χώρα που σέβονταν τον εαυτό της όπως πχ το Ισραήλ,

θα επεδίωκα να ενταχθώ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά όχι εδώ. Με τίποτα.

Ήταν προσωπική σου επιλογή να το διαλέξεις γνωρίζοντας τί σήμαινε αυτό το επάγγελμα,

και οι ανώτεροί σου συμμετείχαν στο φαγοπότι με δέλεαρ χρήματα και αστέρια.

Δεν είναι ο κλάδος σου άμωμος.

Προμήθειες οπλικών συστημάτων; Λαθρεμπόριο ναρκωτικών; Λαθρεμπόριο όπλων... Λαθρεμπόριο λευκής σάρκας. Λαθρομετανάστευση πριν την έγερση του φράχτη;

Άσε που η κάθε χώρα έχει άτομα που επ'αμοιβή δίνουν σε εχθρούς απόρρητα μυστικά.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και ούτε να θυμώνεις, ούτε να μεμψιμοιρείς.

Από δω και μπρος τί κάνουμε.
δεν διαφωνω μαυτα που λες αλλα η απαντηση σου δεν εχει σχεση μαυτα που εγραψα.
το ποστ μου απευθυνοταν στον mimiko2000 και τον καθε μιμικο που τοσα χρονια ετρωγε λεφτα απ τα τρελοεπιδοματα σε ταξιδακια στην ταυλανδη οπως διαβασα και τωρα που του τα κοψαν και ψωμολυσαει κατηγορει τους στρατιωτικους για αργομισθια.
τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη :headbang:

Επισκέπτης
δεν διαφωνω μαυτα που λες αλλα η απαντηση σου δεν εχει σχεση μαυτα που εγραψα.
το ποστ μου απευθυνοταν στον mimiko2000 και τον καθε μιμικο που τοσα χρονια ετρωγε λεφτα απ τα τρελοεπιδοματα σε ταξιδακια στην ταυλανδη οπως διαβασα και τωρα που του τα κοψαν και ψωμολυσαει κατηγορει τους στρατιωτικους για αργομισθια.
τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη :headbang:
τρελος ειναι ο μιμικος?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Μόλις επέστρεψα μετά από 10 μέρες πιρφοριάς στην φρεγάτα  :S :S :tickedoff: :headbang:.Καραμούζιασα και τραμπούκισα τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο που όποτε με συναντούσαν στον διάδρομο έσκυβαν το κεφάλι  :grin: :grin: και τώρα είμαι σεληνιασμένος για καλτ γαμήσια και παράνομα εξτραδάκια μπας και συνέλθω από τους θλιβερούς και μίζερους πιρφόρους της φρεγάτας που η μόνη λύση που υπάρχει γι αυτούς είναι η αυτοκτονία  :orchestra: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.493
Πόντοι
2.356
Μόλις επέστρεψα μετά από 10 μέρες πιρφοριάς στην φρεγάτα  :S :S :tickedoff: :headbang:.Καραμούζιασα και τραμπούκισα τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο που όποτε με συναντούσαν στον διάδρομο έσκυβαν το κεφάλι  :grin: :grin: και τώρα είμαι σεληνιασμένος για καλτ γαμήσια και παράνομα εξτραδάκια μπας και συνέλθω από τους θλιβερούς και μίζερους πιρφόρους της φρεγάτας που η μόνη λύση που υπάρχει γι αυτούς είναι η αυτοκτονία  :orchestra: :2funny: :2funny:

Λαμπάδες στον ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ πες στους πιρφόρους της φρεγάτας να ανάβουν που χουν δουλειά...Ας βγουν παραέξω να δουν τι γίνεται. Μου έχουν μάθει εκεί. Δε φτάνει που τσιμπάνε τη χιλιαρικούμπα χωρίς να κινδυνεύει επουδενί η θέση εργασίας τους, μου κλαίγονται και πιρφορίζουν από πάνω.

Πες τους να βγουν και να πάνε για κανα καλτ γαμήσι όπως εσύ, σαν άνθρωποι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Λαμπάδες στον ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ πες στους πιρφόρους της φρεγάτας να ανάβουν που χουν δουλειά...Ας βγουν παραέξω να δουν τι γίνεται. Μου έχουν μάθει εκεί. Δε φτάνει που τσιμπάνε τη χιλιαρικούμπα χωρίς να κινδυνεύει επουδενί η θέση εργασίας τους, μου κλαίγονται και πιρφορίζουν από πάνω.

Πες τους να βγουν και να πάνε για κανα καλτ γαμήσι όπως εσύ, σαν άνθρωποι.

Καλά τα λες μύστη αλλά γι αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή  :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Η κατάντια τους μονόδρομος όπως έλεγε και ο μέγιστος ''ΚΟΜΠΡΑ''  :rockon: :rockon:.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.493
Πόντοι
2.356
Καλά τα λες μύστη αλλά γι αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή  :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Η κατάντια τους μονόδρομος όπως έλεγε και ο μέγιστος ''ΚΟΜΠΡΑ''  :rockon: :rockon:.

Έλεος πες τους ρε φίλε. Χαρείτε τη μοναδική ευκαιρία που σας δόθηκε: ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. Ότι πρέπει για να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Και μου πιρφορίζουν απο πάνω.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μη φοβασαι,αλλος θα αυτοκτονησει πρωτος..Το κακό ειναι οτι θα σου κανουμε και αγημα,τρομαρα σου...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλά τα λες μύστη αλλά γι αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή  :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Η κατάντια τους μονόδρομος όπως έλεγε και ο μέγιστος ''ΚΟΜΠΡΑ''  :rockon: :rockon:.

Αφού δεν σου αρέσει το επάγγελμα αυτό γιατί δεν φεύγεις να ασκήσεις κάποιο άλλο?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αφού δεν σου αρέσει το επάγγελμα αυτό γιατί δεν φεύγεις να ασκήσεις κάποιο άλλο?

Oλες οι δουλειές έχουν τα συν και τα πλην.
Αυτή την δουλειά την παρατάς όταν βρεις κάποια άλλη με καλύτερη αναλογία των ανωτέρω

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Μύστη kostakis27.
Ημουν στην δουλειά (οχι πν) με ελεεινο πιρφοροπαντρεμένο συνάδελφο. Με σύζυγο επίσης συνάδελφο.
Αφου τον τάπωνα διαρκώς για τις μαλακίες που έλεγε τσατίστηκε και έφυγε σε άλλο χώρο όπου ήταν ο γαμιάς της γυναίκας του, επίσης συνάδελφος.
Αυτή η τύχη αξίζει στους πιρφόρους.
Οσο και να τους απαξιώνουμε εμείς, η απαξίωση που έχουν δώσει στον εαυτό τους δεν συγκρίνεται ούτε με κινέζικα βασανιστήρια :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατι ειναι αχρηστος,που να παει;

Ξέρεις πολλές δουλειές σήμερα στην Ελλάδα που σε πληρώνουν καλύτερα από τον στρατό?
Θυμάμαι πριν την κρίση πολλούς που σνομπάρανε τα στρατιωτικά επαγγέλματα.
Περίμεναν ότι θα βολευτούνε κάπου καλύτερα.
Αντί να σκίζουν τώρα τα καλτσόν τους, ας έκαναν κάποτε μια πιο επώδυνη επιλογή από το να περιμένουν το βόλεμα :dunno:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Μύστη kostakis27.
Ημουν στην δουλειά (οχι πν) με ελεεινο πιρφοροπαντρεμένο συνάδελφο. Με σύζυγο επίσης συνάδελφο.
Αφου τον τάπωνα διαρκώς για τις μαλακίες που έλεγε τσατίστηκε και έφυγε σε άλλο χώρο όπου ήταν ο γαμιάς της γυναίκας του, επίσης συνάδελφος.
Αυτή η τύχη αξίζει στους πιρφόρους.
Οσο και να τους απαξιώνουμε εμείς, η απαξίωση που έχουν δώσει στον εαυτό τους δεν συγκρίνεται ούτε με κινέζικα βασανιστήρια :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Πες τα ρε μύστη  :rockon: :rockon: :orchestra: :hi:.Οι πιρφόροι ανεξαρτήτως ηλικίας είναι γέροι στο μυαλό και στην συμπεριφορά γι αυτό και μια ζωή θα τους ξεφτιλίζουμε και θα τους γλεντάμε τόσο άνετα  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Εγώ αραχτός στο κατάστρωμα να λέω για πουτάνες με τον μαύρο θάνατο και αυτοί να τρώνε τηλεφωνική παντόφλα από την ελλεινίδα τους  :jerking: :jerking: :grin: :grin:.Όσο για τις ελλεινίδες της φρεγάτας μόλις μας έβλεπαν παρέα με τον μαύρο θάνατο άλλαζαν δρόμο  :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πες τα ρε μύστη  :rockon: :rockon: :orchestra: :hi:.Οι πιρφόροι ανεξαρτήτως ηλικίας είναι γέροι στο μυαλό και στην συμπεριφορά γι αυτό και μια ζωή θα τους ξεφτιλίζουμε και θα τους γλεντάμε τόσο άνετα  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Εγώ αραχτός στο κατάστρωμα να λέω για πουτάνες με τον μαύρο θάνατο και αυτοί να τρώνε τηλεφωνική παντόφλα από την ελλεινίδα τους  :jerking: :jerking: :grin: :grin:.Όσο για τις ελλεινίδες της φρεγάτας μόλις μας έβλεπαν παρέα με τον μαύρο θάνατο άλλαζαν δρόμο  :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πες τα ρε μύστη  .Εγώ  στο κατάστρωμα πεσμενος στα τεσσερα να σφουγγαρίζω μετά το ματσακόνι, να λέω για πουτάνες με τον μαύρο θάνατο που ειχε ρεψει από την "καλλιόπη" ..Όσο για τις ελλεινίδες της φρεγάτας μόλις μας έβλεπαν παρέα με τον μαύρο θάνατο άλλαζαν δρόμο λέγοντας: "Ωχ, τα μαλακισμένα"... :2funny: :2funny:
Δε μας τα γραφεις όπως ειναι και σε διορθώνω... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom