loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν με περιμένατε τόσο γρηγορα να γράψω αλλα...Αμα σε στησει η τράπουλα δε γλυτωνεις,το Θεό μπαρμπα να εχεις...
Τριτη πασα της DAY 2....
SB εγω,ΒΒ η Kινέζα exterminator-που καθαρισε τρεις χτες στο τραπέζι μας-blinds 1000-2000 ante 300..
Πασο ολοι, εγω με Κ-6 raise στις 5000 για να παρω τα blinds..
Call η κινεζα..
Flop [size=20pt]5-K-5...[/size]
Bet 8000 εγω,raise 17.000 η κινεζα...
Σκεφτομαι και θελω γνωμες:
Δεν την εχω για Κ,παιζουν 2 ακόμη,πολύ περισσότερο για 5-παιζει 1..Αρα εχει μεσαίο ζευγαρι και με εχει ότι ριχνω βαρελια
για να κλέψω...
Τη γυρναω ρεστα ,instant call...δειχνει Α-5 !
Turn [size=20pt]5!!!!![/size]
River 9 και αντε γεια..Full house VS QUADS με ενα γαμοπενταρι..
Για την ιστορία εφυγε 20 λεπτα μετα κι εκείνη...
Θελω κουβέντα στην παρτίδα,πιστευω ότι επαιξα καλά ,αλλα οι συμβουλές ειναι παντα καλοδεχούμενες..
Πριν μου πειτε ότι μπορούσε να κρατούσε Κ-7,8,9,10 και θα μπορούσα να την callαρω απλώς για να δω ενα φυλλο ακόμη,στο 5 θα ημουν auto all in..
Καλα τα ζσμπρωξες Ναυαρχε μου απτη στιγμη που μπηκες με αυτο το χερι πριφλοπ αμα χτυπησεις τον παπα δεν μπορεις να πας πασο ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΜΙΑ να κανεις τζαστ κωλ στο ρειζ της οπως ειπε ο νεος φιλος μας γιατι αν πηγαινες στο τερν θα ησουν εκτος θεσης ποτ κομιτιντ αφου το στακ σου θα ηταν λιγοτερο απο το μισο ποτ και αναγκασμενος να τα ζμπρωξεις ολα σε οτι και να επεφτε ασχετο με το πενταρι που σου εδινε τα νατς κοντρα σε καρρε αυτο ηταν απλα ατυχια... :- :- :- το μονο ισως που θα μπορουσες να κανεις διαφορετικα πριφλοπ θα ηταν αφου ειχες δει οτι η κινεζα ειναι λουζ αγγρεσιβ μανιακ με τρελη ευνοια θα μπορουσες να πας πασο το ρηγα 6 καθως δεν νικα σχεδον τιποτα στην ουσια ακομα και εναντιων 2 7 οφ ειναι λιγο καλυτερα απο φλιπα..παιζεις μονο με το ρηγα χαι σε περιπτωση που εισαι σουπερ σορτ στακ με 4-5 μπλαιντς οποτε εκει πας ωτο ωλ ιν..ποστ φλοπ τωρα αυτο το φλοπ ειναι τελειως ξεκαθαρο και το ριρειζ της ειναι εντελως πολαραιζιντ δηλαδη ειτε σε εχει νεκρο με καλυτερο ρηγα ή πενταρι(οπως ισχυε τελικα.. :- :'() ή μπλοφαρει με ασσο χαι,οποιοδηποτε ζευγος,κτλ..στο φλοπ που στα γυρισε ειτε ωλ ιν εισαι οπως σωστα επραξες ή αμα δε θες να το ρισκαρεις πας πασο επειδη εισαι κοντα στα επαθλα και δεν εχασεσ και το μισο στακ σου μεχρι στιγμης 13000 το 1/3 απο τις 45000 και ειναι σουπερ σλοου ντιπ στακ το τουρ ειχες ακομα πολλες μαρκες να κινηθεις αν δεν ηθελες να το ρισκαρεις με οριακο χερι..μην σκεφτεσαι το τερν με το νατς φουλ οπου και ο Φιλ Αιβι θα τα ειχε σπρωξει ειναι σαν να μη παιχτηκε αφου σωστα τα εζμπρωξες στο φλοπ..δυο απ'τους αλλους Φιλ του ποκερ παντως ο Χελμουθ και ο Γκορντον λενε οτι το Κ 9 ειναι το οριακο χερι για να τα ζμπρωξεις ωλ ιν πριφλοπ οταν εισαι σορτ στακ..με αυτο το χερι ειχα πεταξει εξω τον γερο-Μαρκο τον ξεφτιλα στο πρωτο τουρ που επαιξα στο νησι μας στη Ροδο ηρωικες στιγμες. οταν απτο ΣΒ τα εσπρωξα με Κ9 και με εκανε κωλ απτο ΒΒ με Κ7 ηρθε το 7 στο φλοπ και το 9 στο τερν... ;) ;) ;) θυμασαι που ειχαμε μια συζητηση για το Κ 9 στα τουρνουα οταν πηγαιναμε στο ναο με το αμαξι σου τις ηρωικες μερες περυσι και μου ελεγες που ειχες διαβασει ενα αρθρο για αυτο το χερι.. ;) ;) ;)