Νέα

Poker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Δεν με περιμένατε τόσο γρηγορα να γράψω αλλα...Αμα σε στησει η τράπουλα δε γλυτωνεις,το Θεό μπαρμπα να εχεις...
Τριτη πασα της DAY 2....
SB εγω,ΒΒ η Kινέζα exterminator-που καθαρισε τρεις χτες στο τραπέζι μας-blinds 1000-2000 ante 300..
Πασο ολοι, εγω με Κ-6 raise στις 5000 για να παρω τα blinds..
Call η κινεζα..
Flop [size=20pt]5-K-5...[/size]
Bet 8000 εγω,raise 17.000 η κινεζα...
Σκεφτομαι και θελω γνωμες:
Δεν την εχω για Κ,παιζουν 2 ακόμη,πολύ περισσότερο για 5-παιζει 1..Αρα εχει μεσαίο ζευγαρι και με εχει ότι ριχνω βαρελια
για να κλέψω...
Τη γυρναω ρεστα ,instant call...δειχνει Α-5 !
Turn [size=20pt]5!!!!![/size]
River 9 και αντε γεια..Full house VS QUADS με ενα γαμοπενταρι..
Για την ιστορία εφυγε 20 λεπτα μετα κι εκείνη...
Θελω κουβέντα στην παρτίδα,πιστευω ότι επαιξα καλά ,αλλα οι συμβουλές ειναι παντα καλοδεχούμενες..
Πριν μου πειτε ότι μπορούσε να κρατούσε Κ-7,8,9,10 και θα μπορούσα να την callαρω απλώς για να δω ενα φυλλο ακόμη,στο 5 θα ημουν auto all in..

Καλα τα ζσμπρωξες Ναυαρχε μου απτη στιγμη που μπηκες με αυτο το χερι πριφλοπ αμα χτυπησεις τον παπα δεν μπορεις να πας πασο ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΜΙΑ να κανεις τζαστ κωλ στο ρειζ της οπως ειπε ο νεος φιλος μας γιατι αν πηγαινες στο τερν θα ησουν εκτος θεσης ποτ κομιτιντ αφου το στακ σου θα ηταν λιγοτερο απο το μισο ποτ και αναγκασμενος να τα ζμπρωξεις ολα σε οτι και να επεφτε ασχετο με το πενταρι που σου εδινε τα νατς κοντρα σε καρρε αυτο ηταν απλα ατυχια... :- :- :-  :( :( :( το μονο ισως που θα μπορουσες να κανεις διαφορετικα πριφλοπ θα ηταν αφου ειχες δει οτι η κινεζα ειναι λουζ αγγρεσιβ μανιακ με τρελη ευνοια θα μπορουσες να πας πασο το ρηγα 6 καθως δεν νικα σχεδον τιποτα στην ουσια ακομα και εναντιων 2 7 οφ ειναι λιγο καλυτερα απο φλιπα..παιζεις μονο με το ρηγα χαι σε περιπτωση που εισαι σουπερ σορτ στακ με 4-5 μπλαιντς οποτε εκει πας ωτο ωλ ιν..ποστ φλοπ τωρα αυτο το φλοπ ειναι τελειως ξεκαθαρο και το ριρειζ της ειναι εντελως πολαραιζιντ δηλαδη ειτε σε εχει νεκρο με καλυτερο ρηγα ή πενταρι(οπως ισχυε τελικα.. :( :- :'() ή μπλοφαρει με ασσο χαι,οποιοδηποτε ζευγος,κτλ..στο φλοπ που στα γυρισε ειτε ωλ ιν εισαι οπως σωστα επραξες ή αμα δε θες να το ρισκαρεις πας πασο επειδη εισαι κοντα στα επαθλα και δεν εχασεσ και το μισο στακ σου μεχρι στιγμης 13000 το 1/3 απο τις 45000 και ειναι σουπερ σλοου ντιπ στακ το τουρ ειχες ακομα πολλες μαρκες να κινηθεις αν δεν ηθελες να το ρισκαρεις με οριακο χερι..μην σκεφτεσαι το τερν με το νατς φουλ οπου και ο Φιλ Αιβι θα τα ειχε σπρωξει ειναι σαν να μη παιχτηκε αφου σωστα τα εζμπρωξες στο φλοπ..δυο απ'τους αλλους Φιλ του ποκερ παντως ο Χελμουθ και ο Γκορντον λενε οτι το Κ 9 ειναι το οριακο χερι για να τα ζμπρωξεις ωλ ιν πριφλοπ οταν εισαι σορτ στακ..με αυτο το χερι ειχα πεταξει εξω τον γερο-Μαρκο τον ξεφτιλα στο πρωτο τουρ που επαιξα στο νησι μας στη Ροδο ηρωικες στιγμες. :rockon: :rockon: :rockon: οταν απτο ΣΒ τα εσπρωξα με Κ9 και με εκανε κωλ απτο ΒΒ με Κ7 ηρθε το 7 στο φλοπ και το 9 στο τερν... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: θυμασαι που ειχαμε μια συζητηση για το Κ 9 στα τουρνουα οταν πηγαιναμε στο ναο με το αμαξι σου τις ηρωικες μερες περυσι και μου ελεγες που ειχες διαβασει ενα αρθρο για αυτο το χερι.. ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι,να αρχισουμε την κουβεντα...
κατ'αρχην ευχαριστω για τη συμμετοχη σου στο θεμα που εβαλα..
Τα δεδομενα εδω ειναι τα εξης:
-Μπαινω στη DAY2 με λιγοτερα απο 25 ΒΒ σε τραπέζι που ειχα το 8ο στακ στους 9 και από θεση τον Chipleader του τουρνουα.
Αρα,τη στιγμη που φευγουν ολοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΩ-γιατι φυσικά και δε θα εμπαινα σε οποιοδηποτε αλλο σημείο νωριτερα με Κ-6 off-για να παρω μαρκες..
-Στο φλοπ εχω Τοp double pairs me mid/low kicker.Τι χειροτερο να βρω για να κρατησω το ποτ χαμηλα΄?
-Πεφτεις κι εσυ στην ιδια λουμπα που εγραψα για να την αποφυγετε:
  -Να εβλεπα το turn..Με Turn 5 μιλάω πρώτος και θα ημουν 1000% all-in αφου θα ειχα full house nuts,την εσωζε ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΝΤΑΡΙ η σπλιτ αν κρατούσε Ρηγα...Ημουν καταδικασμενος από την αρχή,λαθος στιγμη/θεση/φυλλα..ΙΣΩΣ λεω να σωζόμουν με all in pre flop αλλα τα καρφωνεις ολα με Κ-6 off kai 23 BB?
Παμε...

οχι ρε δεν θα πηγαινε ποτε πασο το Α5 αν τα επσπρωχνες πριφλοπ και οπως σου ανελυσα παραπανω το Κ 6 οφ ειναι πολυ οριακο χερι να τα ζμπρωξεις με το στακ σου και το σουπερ ντιπ σλοου στρακτιουρ του τουρνουα...αν ειναι οι τουρμπινες που παιζουμε συνηθως εδω και εισαι με 4-5 μπλαιντς εννοειται τα ζμπρωχνεις...μονο αν δεν ειχες παιξει το Κ6 θα ειχες σωθει γιατι ετσι οπως εξελιχθηκε ησουν καταδικασμενος... :- :- :- :( :( :(
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
οχι ρε συ,αυτο λεω..τριτη πασα της ημερας ηταν..Πηγα κι εφυγα στο καπακι...

σαν τον τζιμ ποκερσταρς την πατησες στο μεγαλο 660αρι που ειχατε παιξει στο ναο ολοι σας εκτος απο μενα με το Πριμιουμ και τον χαμενο Ανθυπαρχηγο της Ποκεριας... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: οπου ο ποκερσταρς ειχε μεγαλο στακ και εφυγε στο πρωτο χερι της ημερας 13ος με τα δεκαρια εναντιων του ασσονταμου...γιαυτο λεω να μην παιζετε τα πρωτα χερια της ημερας σε σουπερ σλοου ντιπ στακ καταστασεις εγκυμονουν κινδυνους... ;) ;) ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Thanks φιλε,ετσι σκεφτομαι κι εγω..Παμε παρακατω..
ΥΓ:Περιμενω λεπτομερη αναλυση από τον ετερο Καπαδοκη όταν ...ξυπνησει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελπιζω να χορτασες με την επαγγελματικη υπεραναλυση Αρχηγε μας ξυπνησα πριν απο λιγες ωριτσες μετα απο 12 ωρες υπνο ελιωσα... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Ξύπνιος είναι τώρα. Μεσάνυχτα, νύχτωσε..

Πίνει το ποτάκι του να στανιάρει. [size=15pt][size=15pt]Bloond[/size] in the rock..[/size]  :2funny: :2funny:

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι ομως κοιμομουν τα μεσανυχτα Υπαρχηγε μου Τζονι Τσαν τι ειναι το [size=20pt]Bloond[/size] in the rock... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;?????
μηπως εννοεις Bloody Mary on the rocks... :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest: ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Πρώτα συγχαρητήρια για το που πήρες μέρος στο Τουρνουά και οτι μας ενημερονεις !!! Εμένα η γνώμη μου ειναι οτι έκανες ένα λαθως που κάνω και εγω συχνά, Overbet και ξανα overbet!!!
Μετά το flop είχες μόνο 30% πιθανότητα να νικήσεις οποτε το all in δεν ειταν οτι καλύτερω!!!

Στο online την εχω πατηση πολες φορές ετσι,
Εγω στην θέση σου θα κρατούσα το pot όσο το δυνατών χαμηλά

γεια σου και παλι φιλε σκυλοπνιχτη μια μικρη διορθωση μονο δεν εκανε κανενα οβερμπετ ο Ναυαρχος ουτε η Κινεζα...για να αναφερομαστε με ακριβεια στου ορους απλως στο λεω οτι οβερμπετ λεγεται οταν πονταρεις πολυ παραπανω απο το ποτ οποτε ειναι ορος καθαρα για το ποσοστο του ποτ σε σχεση με το πονταρισμα σου...αν το ποτ πχ. εχει 1000 μαρκες και πονταρεις 2000 τοτε ναι εκανες μεγαλο οβερμπετ γιατι πονταρες δυο φορες το ποτ...αν πονταρεις σε καθε στριτ απο πριφλοπ ως το ριβερ μεχρι περιπου το 100% του ποτ τοτε δεν εχεις κανει κανενα οβερμπετ ασχετα απο το χερι σου και αν εχεις 1% να κερδισεις...φιλικα πολυ και συναδελφικα παντα φιλε συνεχισε να γραφεις και να συμμετεχεις αγαπαμε τα νεα μελη :) :) :) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι ομως κοιμομουν τα μεσανυχτα Υπαρχηγε μου Τζονι Τσαν τι ειναι το [size=20pt]Bloond[/size] in the rock... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;?????
μηπως εννοεις Bloody Mary on the rocks... :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest: ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ναι!! Κάνεις πως δε καταλαβαίνεις.

Bloond in the rock = Αίμα με πάγο γαμώ την Μαρίνα μου μέσα.

Ρε εσύ ούτε εβδομάδα δεν έμεινε κ συνεχίζεις τα βαμπιρικά σου..  :s&m_3:
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Ναι ναι!! Κάνεις πως δε καταλαβαίνεις.

Bloond in the rock = Αίμα με πάγο γαμώ την Μαρίνα μου μέσα.

Ρε εσύ ούτε εβδομάδα δεν έμεινε κ συνεχίζεις τα βαμπιρικά σου..  :s&m_3:
Ελα πανω να τον συνεφέρεις..Σε λίγο θα μετακομίσει στα ..ΚΑΡΠΑΘΙΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Κατα τα άλλα καλή η αναλυση του ΒΑΜΠΙΡ,θα μας χρησιμευσει στο μελλον.μελλον το οποίο ερχεται σε δυο εβδομάδες 
OCTOBERFEST POKER TOURNAMENT...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
..οβερμπετ λεγεται οταν πονταρεις πολυ παραπανω απο το ποτ οποτε ειναι ορος καθαρα για το ποσοστο του ποτ σε σχεση με το πονταρισμα σου... η σε σχέση με το ποσοστό νίκης????
γιατί νόμιζα ότι είναι έχει σχέσει με το ποσοστό νίκης δηλαδή στην περίπτωση του ADMIRAL για παραδίγαμ μετά το flop K-5-5 είχε 30% ποσόστο νίκης οπότε ένα ποντάρισμα πάνω από το 30% του ποτ είναι overbet, δηλαδή πληρώνης ακριβά το KK σου (7 στις 10 θα χασεις  :think:)
Το pot μετά το flop είναι 8300 και το 30% από τα 8300 είναι 2500 μάρκες μέχρι εκεί μπορείς να ποντάρης...Τεσπα έτσι το βλέπω εγώ αναμένω σχόλια

τώρα είναι και λίγο δυσκολο να υπολογιζεις μέσα σου όταν καθεσε σε τραπέζι εγώ δεν μπορώ ακόμα χωρίς κομπιουτεράκι  :S
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
..οβερμπετ λεγεται οταν πονταρεις πολυ παραπανω απο το ποτ οποτε ειναι ορος καθαρα για το ποσοστο του ποτ σε σχεση με το πονταρισμα σου... η σε σχέση με το ποσοστό νίκης????
γιατί νόμιζα ότι είναι έχει σχέσει με το ποσοστό νίκης δηλαδή στην περίπτωση του ADMIRAL για παραδίγαμ μετά το flop K-5-5 είχε 30% ποσόστο νίκης οπότε ένα ποντάρισμα πάνω από το 30% του ποτ είναι overbet, δηλαδή πληρώνης ακριβά το KK σου (7 στις 10 θα χασεις  :think:)
Το pot μετά το flop είναι 8300 και το 30% από τα 8300 είναι 2500 μάρκες μέχρι εκεί μπορείς να ποντάρης...Τεσπα έτσι το βλέπω εγώ αναμένω σχόλια

τώρα είναι και λίγο δυσκολο να υπολογιζεις μέσα σου όταν καθεσε σε τραπέζι εγώ δεν μπορώ ακόμα χωρίς κομπιουτεράκι   :S
Xωρις να το παιζω ειδήμων,σχετικά με το δευτερο πονταρισμά μου στο φλοπ..Με τα blinds 1000-2000 ante 300,μετά το πρωτο "βαρέλι" preflop στα 5000,δεν μπορείς να βαλεις 2500.Χανεις το πλεονέκτημα του "ισχυρού φύλλου" και μετα ο άλλος σε παει κουρσα..τα "βαρέλια" ειναι εκθετικά αυξανόμενα,εκτος και αν σου κατσει το φύλλο,οπότε παυουν να λέγονται "βαρέλια"..
Και το ποτ μετα το φλοπ δεν ηταν 8300..Ηταν 2700antes+5000 δικα μου+2000 αρχικα της Κινεζας=9700..
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
..οβερμπετ λεγεται οταν πονταρεις πολυ παραπανω απο το ποτ οποτε ειναι ορος καθαρα για το ποσοστο του ποτ σε σχεση με το πονταρισμα σου... η σε σχέση με το ποσοστό νίκης????
γιατί νόμιζα ότι είναι έχει σχέσει με το ποσοστό νίκης δηλαδή στην περίπτωση του ADMIRAL για παραδίγαμ μετά το flop K-5-5 είχε 30% ποσόστο νίκης οπότε ένα ποντάρισμα πάνω από το 30% του ποτ είναι overbet, δηλαδή πληρώνης ακριβά το KK σου (7 στις 10 θα χασεις  :think:)
Το pot μετά το flop είναι 8300 και το 30% από τα 8300 είναι 2500 μάρκες μέχρι εκεί μπορείς να ποντάρης...Τεσπα έτσι το βλέπω εγώ αναμένω σχόλια

τώρα είναι και λίγο δυσκολο να υπολογιζεις μέσα σου όταν καθεσε σε τραπέζι εγώ δεν μπορώ ακόμα χωρίς κομπιουτεράκι   :S

Γεια κ από μένα αγαπητέ φίλε.

Overbet είναι αυτό που περιέγραψε ο Loxxos.

Το bet του Ναυάρχου στο φλοπ ήταν σωστό. 2700antes+5000+5000=12700 8000 είναι ένα λογικότατο c-bet.

Αυτό το 30% που λες ποσοστό νίκης πως το έβγαλες? Διότι ποσοστά βγαζουμε όταν έχουμε show down.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση Κ-6 vc Α-5 σε φλοπ 5-5-Κ ο Αρχηγός έχει ποσοστό νίκης 9% κ στο τερν 4% δηλ 2 outs.

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε..

 

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μπαααα ούτε έχω είμαι ειδήμων, αν θα πάρεις μέρος και σε αλλά τουρνουά γράψε το κλίμα έτσι γενικά τη επικρατή, μου είναι ενδιαφέρον να μάθω !!! φαντάζομαι γίνονται κουφά πράγματα....Αν καποιος παει να παίξει πρώτη φορά σε τουρνουά θα κάνει μπαμ  τρακ άγχος κτλ

Σε κρουαζεροπλια έχεις παιξει ποτέ σου?
 

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γεια κ από μένα αγαπητέ φίλε.

Overbet είναι αυτό που περιέγραψε ο Loxxos.

Το bet του Ναυάρχου στο φλοπ ήταν σωστό. 2700antes+5000+5000=12700 8000 είναι ένα λογικότατο c-bet.

Αυτό το 30% που λες ποσοστό νίκης πως το έβγαλες? Διότι ποσοστά βγαζουμε όταν έχουμε show down.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση Κ-6 vc Α-5 σε φλοπ 5-5-Κ ο Αρχηγός έχει ποσοστό νίκης 9% κ στο τερν 4% δηλ 2 outs.

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε..

γεια σου φίλε.. κοίτα έχω ένα προγραμα το Poker tools και μου βγάζει τα odds και probability of win
Με  K-6 και με 8 παίκτες στο τραπέζι τα  στατιστικά είναι : pre flop            9%  probability of win
                                                                flop  5-K-5    29% probability of win
                                                                turn  5-K-5-5  28% probability of win
                                                                river 5-K-5-5-9 29% probability of win
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου φίλε.. κοίτα έχω ένα προγραμα το Poker tools και μου βγάζει τα odds και probability of win
Με  K-6 και με 8 παίκτες στο τραπέζι τα  στατιστικά είναι : pre flop            9%  probability of win
                                                                flop  5-K-5     29% probability of win
                                                                turn  5-K-5-5   28% probability of win
                                                                river 5-K-5-5-9 29% probability of win

Pre-flop για μένα, όλα αυτά είναι άχρηστα.

Μη μπαίνεις στη λογική αυτή. Δε σε βοηθάει καθόλου, ούτε κ για να κολλάρεις σε κάποιο raise που μπορεί να έχει γίνει.

Αν δεν ανοίξει το φλοπ να δεις που βρίσκεσαι δε μπορείς να πεις τπτ με σιγουριά κ ας κρατάς κ σφαίρες(Α-Α)

 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
γεια σου φίλε.. κοίτα έχω ένα προγραμα το Poker tools και μου βγάζει τα odds και probability of win
Με  K-6 και με 8 παίκτες στο τραπέζι τα  στατιστικά είναι : pre flop            9%  probability of win
                                                                flop  5-K-5     29% probability of win
                                                                turn  5-K-5-5   28% probability of win
                                                                river 5-K-5-5-9 29% probability of win
δεν καταλαβαινω τα στατς..Χωρίς να δεις τα φυλλα του άλλου,με τι χανει στο turn to K-6?Μόνο με ΑΑ και το πενταρι...Αν εχει και ο αλλος Κ-any ειναι σπλιτ..αρα τι 29%? 95% το βγαζω εγω,4outs οι Ασσοι κι ενα το πενταρι...
Μπερδευτηκα ... :think: :think: :think:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ναι!! Κάνεις πως δε καταλαβαίνεις.

Bloond in the rock = Αίμα με πάγο γαμώ την Μαρίνα μου μέσα...Ορμα και ζμπρωξτην παραυτα... :knockinb: :fuck1: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε εσύ ούτε εβδομάδα δεν έμεινε κ συνεχίζεις τα βαμπιρικά σου..  :s&m_3:

Την καταλληλη στιγμη ο Ελλην Αρχηγος θα ειναι παρων στην ωρα του... ;) ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Ελα πανω να τον συνεφέρεις..Σε λίγο θα μετακομίσει στα ..ΚΑΡΠΑΘΙΑ!!!...ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατα τα άλλα καλή η αναλυση του ΒΑΜΠΙΡ,θα μας χρησιμευσει στο μελλον.μελλον το οποίο ερχεται σε δυο εβδομάδες 
OCTOBERFEST POKER TOURNAMENT...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η υπερεναλυση Αρχηγε μου καλη επιτυχια στο Οκτομπερφεστ φαινεται γαματο θα εχει και μπιρονια 2λιτρα α λα Μοναχο... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Γεια κ από μένα αγαπητέ φίλε.

Overbet είναι αυτό που περιέγραψε ο Loxxos.

Το bet του Ναυάρχου στο φλοπ ήταν σωστό. 2700antes+5000+5000=12700 8000 είναι ένα λογικότατο c-bet.

Αυτό το 30% που λες ποσοστό νίκης πως το έβγαλες? Διότι ποσοστά βγαζουμε όταν έχουμε show down.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση Κ-6 vc Α-5 σε φλοπ 5-5-Κ ο Αρχηγός έχει ποσοστό νίκης 9% κ στο τερν 4% δηλ 2 outs.

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε..

Συμφωνω απολυτα με τα στατιστικα του Υπαρχηγου Οριεντ Εξπρες Τζονι Τσαν οπως παντα ειναι αλλανθαστααααααααααααααααααααααααααααα..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε Τζονι το κινητο σου βγαζει οτι κοντρα σε καρε πενταρια στο τερν εχει 4%.. :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S ;;;??? πως γινεται αυτο αφου οτι και να πεσει εχει χασει... :think: :think: :think: δεν το σωζει πχ κανα στρειτ φλος στο ριβερ οπως τον Αμερικανο που μου πηρε ποτ 500 γιουρο με 1 αουτ στο ριβερ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν εννοεις 4% δηλ 2 outs στο τερν χωρις να εχει πεσει πενταρει ουτε ασσος που δινει το νατς φουλ στην κινεζα αλλα αν ειχε πεσει ασχετο τερν τουβλο οτι εχει μονο δυο αουτς για το ριβερ τους δυο ρηγαδες που απομενουν στην τραπουλα για  καλυτερο φουλ απο της κινεζας οποτε τοτε ναι ειναι 4%.... ;) ;) ;)  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
..οβερμπετ λεγεται οταν πονταρεις πολυ παραπανω απο το ποτ οποτε ειναι ορος καθαρα για το ποσοστο του ποτ σε σχεση με το πονταρισμα σου... η σε σχέση με το ποσοστό νίκης????
γιατί νόμιζα ότι είναι έχει σχέσει με το ποσοστό νίκης δηλαδή στην περίπτωση του ADMIRAL για παραδίγαμ μετά το flop K-5-5 είχε 30% ποσόστο νίκης οπότε ένα ποντάρισμα πάνω από το 30% του ποτ είναι overbet, δηλαδή πληρώνης ακριβά το KK σου (7 στις 10 θα χασεις  :think:)
Το pot μετά το flop είναι 8300 και το 30% από τα 8300 είναι 2500 μάρκες μέχρι εκεί μπορείς να ποντάρης...Τεσπα έτσι το βλέπω εγώ αναμένω σχόλια

τώρα είναι και λίγο δυσκολο να υπολογιζεις μέσα σου όταν καθεσε σε τραπέζι εγώ δεν μπορώ ακόμα χωρίς κομπιουτεράκι   :S

Μην τρελενεσαι φιλαρα θα τα μαθεις ολα σιγα σιγα δεν διαβαζεις τα βιβλια που εχεις κατεβασει.. :huh: :think: :S ;;; Το ποσοστο νικης ειναι το hand win percentage at the showdown το ενα χερι απεναντι απο το αλλο ειναι εντελως ασχετα απο το πονταρισμα κατα τη διαρκεια των διαφορων στριτς,πριφλοπ,φλοπ,τερν,ριβερ...το 30% που λες ειναι το ποσοστο που σου βγαζουν τα απλοικα προγραμματα του τι πιθανοτητες εχει το χερι σου απεναντι σε ενα τυχαιο χερι ποστ φλοπ που στην ουσια ειναι εντελως αχρηστη πληροφορια γιατι αφου εχει μεινει μεσα ο αντιπαλος δεν εχει ενα τυχαιο χερι αλλα κατι καλυτερο ή οριακα χειροτερο απο εσενα ή απλα μια μπλοφα οπου εκει εχει <1% να σε κερδισει οποτε δεν σε ενδιαφερει... ;) ;) ;) το ποσοστο νικης του χεριου σου δεν πρεπει να καθοριζει το ποσοστο πονταρισματος σου αυτο ειναι εντελως λαθος σκεπτικο στο νο λιμιτ χολντεμ..στο φιξντ λιμιτ και ποτ λιμιτ χολντεμ εχει καποια λογικη καθως εκει παιρνεις βαλιου με το σταγονομετρο και δεν μπορεις να μπλοφαρεις με αερα ή να προστατεψεις το χερι σου οταν ειναι ευαλωτο με μεγαλα πονταρισματα, οβερμπετς που λεγαμε πριν, ωλ ιν κτλ γι'αυτο αλλωστε και ο γερο Τεχας Ντολι Μπρανσον εχει πει οτι το Νο Λιμιτ Τεξας Χολντεμ ειναι η Καντιλακ του Ποκερ... ;) ;) ;)  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
μπαααα ούτε έχω είμαι ειδήμων, αν θα πάρεις μέρος και σε αλλά τουρνουά γράψε το κλίμα έτσι γενικά τη επικρατή, μου είναι ενδιαφέρον να μάθω !!! φαντάζομαι γίνονται κουφά πράγματα....Αν καποιος παει να παίξει πρώτη φορά σε τουρνουά θα κάνει μπαμ  τρακ άγχος κτλ

Σε κρουαζεροπλια έχεις παιξει ποτέ σου?

και παλι θα σου πω μην τρελενεσαι νεε φιλε μας μετα τις πρωτες μια δυο φορες σε λαιβ τουρ θα παρεις αμεσως το κολλαι γι'αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το δοκιμασεις παρ'αυτα... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!! ενδιαφερον αυτο με τα κρουαζεροπλια ξερεις μεσω τις δουλειας σου κρουαζεροπλια που να οργανωνουν κρουαζιερες ποκερ τουρ εν ελλαδι...;;;??? εγω μια φορα ειχα δει μια διαφημιση για κατι τετοιο οπου συμμετειχε και ενας επαγγελματιας παιχτης οπου επαιζες μαζι του σε κας και τουρ αλλα το ολο κοστος της κρουαζιερας μαζι με τα μπαι ιν για ποκερ ηταν κατι χιλιαρικα... :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang:  :jerking:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom