Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=20pt]H BOU POKER TEAM παει ΛΟΝΔΙΝΟ?????[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συγχαρητηρια αλλα παει ή δεν παει Αρχηγε μας μπερδεψες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;???!!!!!

Ενα εχω να πω παντως...

[size=50pt]ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΓΑΜΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........................ :knockinb: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
υστερα απο τετοιο πεσιμο που εκανα στον ΑΡΧΗΓΟ μας...ενα εχω να πω...ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας ειναι παντα ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ...γι αυτο ειναι και ΑΡΧΗΓΟΣ...

υγ..μετα απο ηθελημενη και μη αποχη...δηλωνω εσω ετοιμος να υπερασπιστω την ομαδα μας...GO GO BOU POKER TEAM...

[size=50pt]ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟ ΤΟΝ ΣΙΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΜΑ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΚΕΡΙΑΣ..... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
[/size]3: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα ποκεράδες κ μη.

Στα γρήγορα διότι δεν έχω πολύ χρόνο.

Εγγραφές 23
Rebuy 6
Addon 17
Πληρωμές 1760 1070 740 570

Ξεκίνησα πολύ καλά, μετά έκανα την αναμενόμενη κοιλιά με σκουδίδια, μετά μέτρια χέρια χωρίς να πάρω ούτε να χάσω τπτ το σπουδαίο απλά συντήρηση κ φτάνουμε final table κ να έχω το 2ο μεγαλύτερο στακ αλλά οι διαφορες με τους άλλους να είναι μικρες.
Συγκεκριμένα είχα 85000 περίπου σε avg 54000.

Εκεί ξεκίνησε της αφυλλίας το κάγκελο.
2-3, 5-2, 2-8, 3-9 κτλ. Το 2 κ το 3 τα παντρεύτηκα. Ούτε να κλέψω δε μπορούσα σε 4000/8000/500 κ με τα πολλά μένω με 60000.
Έχουμε μείνει 6 με τους 4 να έχουμε πάνω κάτω το ίδιο στακ κ 2 να έχουν λίγο παραπάνω.

Σε θέση utg πιάνω τσεκούρια (7-7) κ σοβάρω. Το καλύτερο φύλλο για πάνω από 1 ώρα.
Με βλέπει ένας νορβηγός κ δείχνει Α-Α

Φλοπ: 10-7-Κ οφφ
Τερν: 2
Ρίβερ: Α γαμώ τη Μαρίνα μου μέσα γαμώ..  :tickedoff: :tickedoff:

Οκ ήμουν πίσω pre flop 20-80. Ας μην άνοιγε το 7 στο φλοπ άμα είναι να μας γαμήσει τη ψυχολογία στο ριβερ.

Αυτά έχει το παιχνίδι.

Τώρα είμαι έτοιμος για βουνό κ ΧΧΧ.

[size=30pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ.. ON FIRE!![/size]

ειδες τι μου κανες Υπαρχηγε με ξαγρυπνησες και οσο και αν προσπαθησα δεν τα καταφερα να κοιμηθω και εφαγα τον αγλεουρα και τωρα θα λιωσω στις 3 το μεσημερι παλι με καταστρεψες Υπαρχηγε δεν φταιω εγω που εγινα βαμπιρ δεν φταιω που βρυκολακιασα.... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
υστερα απο τετοιο πεσιμο που εκανα στον ΑΡΧΗΓΟ μας...ενα εχω να πω...ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας ειναι παντα ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ...γι αυτο ειναι και ΑΡΧΗΓΟΣ...

υγ..μετα απο ηθελημενη και μη αποχη...δηλωνω εσω ετοιμος να υπερασπιστω την ομαδα μας...GO GO BOU POKER TEAM...

Aυτά ειναι!Εμπρός να αναβιώσει η παλιά μας σύνθεση..Γατακια τρέμετε,ερχεται ο CAVO!!!!!
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Octoberfest.jpg
    Octoberfest.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 20

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ανακοινωσης προς Μπου Ποκερ Τημ Εξωτερικου και Πασης Ελλαδος να ουμε... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Σε ελαχιστες ωρες απο τωρα θα πατησει τα τιμημενα χωματα της πρωτευουσης ο Ηρωικος Υπαρχηγος Τζονι ''The Orient Express" Τσαν απο το Νησι μας στη Ροδο και το Γραντε Αλμπερτο Ντε λα Ροσσε θα μεταφερει την τεχνη του της Απω Ανατολης στους ναους και τα βουνα του τζογου... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Πατρις Ευγνωμονουσα συσσωμη γκρεμιζει τα τοιχη για να υποδεχτει τον Υπαρχηγο Τζονι και αφιερωνει δυο ηρωικα ασματα προς τιμην του... :rockon: :rockon:  :rockon:

Υποσημειωσις: επειδη δεν υπαρχει "ακομα... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:" ασμα ηρωικο με το ονομα του Υπαρχηγου Τζονι Τσαν συνδιαζουμε δυο κλασσικα αριστουργηματα το τι γυρευεις μες την Κινα Τσακι Τσαν των Ρασουλη/Ημισκουμπρια και το ωλ ταιμ κλασσικ Τζονι Γκιταρ της Πεγκι Λη... :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ανακοινωσης προς Μπου Ποκερ Τημ Εξωτερικου και Πασης Ελλαδος να ουμε... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Σε ελαχιστες ωρες απο τωρα θα πατησει τα τιμημενα χωματα της πρωτευουσης ο Ηρωικος Υπαρχηγος Τζονι ''The Orient Express" Τσαν απο το Νησι μας στη Ροδο και το Γραντε Αλμπερτο Ντε λα Ροσσε θα μεταφερει την τεχνη του της Απω Ανατολης στους ναους και τα βουνα του τζογου... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Πατρις Ευγνωμονουσα συσσωμη γκρεμιζει τα τοιχη για να υποδεχτει τον Υπαρχηγο Τζονι και αφιερωνει δυο ηρωικα ασματα προς τιμην του... :rockon: :rockon:  :rockon:

Υποσημειωσις: επειδη δεν υπαρχει "ακομα... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:" ασμα ηρωικο με το ονομα του Υπαρχηγου Τζονι Τσαν συνδιαζουμε δυο κλασσικα αριστουργηματα το τι γυρευεις μες την Κινα Τσακι Τσαν των Ρασουλη/Ημισκουμπρια και το ωλ ταιμ κλασσικ Τζονι Γκιταρ της Πεγκι Λη... :rockon: :rockon: :rockon:

Πηγαινε ριξε τρια τεσσερα "κλειδια" υπνου γιατι αρχίζεις και ρετάρεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• insomnia.jpg
    insomnia.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 18

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πηγαινε ριξε τρια τεσσερα "κλειδια" υπνου γιατι αρχίζεις και ρετάρεις... :2funny: :2funny: :2funny:

AXAXAXAAAaa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ειναι τα κλειδα υπνου Αρχηγε μου Αριστουργημα το Ινσομνια το εχω δει 15 φορες απο την πρωτη Αβαντ Πρεμιερ to στις Νυχτες Πρεμιερας to 2002 με παρουσια του σκηνοθετη,αναλυσεις απο κριτικους,κτλ πριν βγει κανονικα στο σινεμα μετα πηρα το dvd και την εβλεπα συνεχεια οποτε ημουν ζωντανος νεκρος αγρυπνος για 2-3 μερες κτλ... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: Αριστουργημα επισης ειναι το οριτζιναλ το Νορβηγικο του '97 γιατι με τον πατσινο και τον μακαριτη τον ρομπιν γουιλιαμς ειναι ριμεικ αλλα αντιστοιχα καλο επισης τα'χω δει και τα δυο ξανα και ξανα το νορβηγικο μαλιστα το πρωτοειδα πριν πεταξω για Νορβηγια οντας ηδη δυο μερες αγρυπνος στα τελη Ιουνιου οπου δεν νυχτωνει ποτε για να νοιωσω οπως ο ηρωας στην ταινια που πεταει προς τη Νορβηγια οντας ηδη αγρυπνος και ουτε εκει δεν μπορει να κοιμηθει με τιποτα αφου ειναι συνεχεια μερα με ηλιο εκτυφλωτικο που αντανακλα πανω στο χιονι...!!! ετσι ακριβως ενοιωσα και εγω δεν κοιμηθηκα κανονικα ουτε στην Νορβηγια ελιωνα μονο λιποθυμουσα για λιγα λεπτα στο ταξιδι απο το Οσλο στο Βορειο Ακρωτηρι Nordkapp σαν ζομπι... :cheesy: :grin:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• insomnia_1997_dvdplanetstorepk.jpg
    insomnia_1997_dvdplanetstorepk.jpg
    221,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • oslo to nordkap.png
    oslo to nordkap.png
    35 KB · Εμφανίσεις: 27

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Η Πατρις Ευγνωμονουσα συσσωμη γκρεμιζει τα τοιχη για να υποδεχτει τον Υπαρχηγο Τζονι και αφιερωνει δυο ηρωικα ασματα προς τιμην του... :rockon: :rockon:  :rockon:

Βγαλαμε τους σωστους στιχους τωρα για να τραγουδησουμε το ρεφρεν και το κουπλε στον ρυθμο των Ημισκουμπριων...

[size=30pt]Τι γυρευεις στην Αθηνα Τζονι Τσαν...;;; ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Οι μαρκες σου εκατομμύρια Τζονι Τσαν... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Παιξε τουρνουα μα οχι ολα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παιξε τουρνουα,κας και οχι μονο...;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλωσορίζουμε τον Υπαρχηγό της ομαδας στην Αθήνα.Ειμαι σίγουρος ότι μια ανησυχία την εχουν τα εν Ελλάδι γατακια στο ακουσμα της ειδησης.
και για να κάνω το κλίμα πιο πανηγυρικό,απλώς αναφέρω την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ που κατέλαβα χτες στο "φθηνιάρικο" 60αρι του NAMUR..
Στο τελικό τραπέζι ημουν συνεχώς ON FIRE,πεταξα εξω 5 ταλαίπωρα γατάκια που με παρακαλούσαν από τους 8 παικτες για DEAL!!!
"NO DEAL.PLAY YOUR GAME" ελεγα εγω μεχρι που πεταξα τον πιο βασικό αντίπαλο με στακ 500.000 μαρκες σε επικό call στο all in του με K-Q αυτος και 8-8 εγω..Το φλοπ εδειξε Α-8-7-5-9 και πηγε αδιαβαστος..
Οταν πια ειχα πανω απο 1.000.000 μαρκες,ειχε παει 12.30 η ωρα και ειπα στα δυο εναπομείναντα γατακια τη μαγική λέξη: "DEAL"..
Δεν προλαβα να ολοκληρωσω και ειχαν σηκωθει!! :2funny: :2funny:
[size=20pt]ALWAYS ON FIRE Η ΟΜΑΔΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ!!![/size]
Περιμενω αντιστοιχα καλά νεα από ΕΛΛΑΔΑ!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία5059a.jpg
    Φωτογραφία5059a.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Φωτογραφία5058.jpg
    Φωτογραφία5058.jpg
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 19

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλωσορίζουμε τον Υπαρχηγό της ομαδας στην Αθήνα.Ειμαι σίγουρος ότι μια ανησυχία την εχουν τα εν Ελλάδι γατακια στο ακουσμα της ειδησης.
και για να κάνω το κλίμα πιο πανηγυρικό,απλώς αναφέρω την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ που κατέλαβα χτες στο "φθηνιάρικο" 60αρι του NAMUR..
Στο τελικό τραπέζι ημουν συνεχώς ON FIRE,πεταξα εξω 5 ταλαίπωρα γατάκια που με παρακαλούσαν από τους 8 παικτες για DEAL!!!
"NO DEAL.PLAY YOUR GAME" ελεγα εγω μεχρι που πεταξα τον πιο βασικό αντίπαλο με στακ 500.000 μαρκες σε επικό call στο all in του με K-Q αυτος και 8-8 εγω..Το φλοπ εδειξε Α-8-7-5-9 και πηγε αδιαβαστος..
Οταν πια ειχα πανω απο 1.000.000 μαρκες,ειχε παει 12.30 η ωρα και ειπα στα δυο εναπομείναντα γατακια τη μαγική λέξη: "DEAL"..

[size=60pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

δε μου λες Αρχηγε αφου ησουν μασιβ τσιπ λιντερ και ειχες διαλυσει τα γατακια απο τους 8 ακομα σε παρακαλουσαν για ντιαλ γιατι τους εκανες ντιαλ στους 3 και τα μοιραστηκατε ισα δια του τρια γιατι δεν τους επαιξες κανονικα που τους ειχες παρει τον αερα αντι για 722 ποσο ηταν το επαθλο για την πρωτη θεση αρχικα...;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥ ΠΟΚΕΡ ΤΗΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣΣΣΣΣ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΝΑ ΟΥΜΕΕΕΕΕ.. ;) :cheesy: :grin:  :dancing:  :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δε μου λες Αρχηγε αφου ησουν μασιβ τσιπ λιντερ και ειχες διαλυσει τα γατακια απο τους 8 ακομα σε παρακαλουσαν για ντιαλ γιατι τους εκανες ντιαλ στους 3 και τα μοιραστηκατε ισα δια του τρια γιατι δεν τους επαιξες κανονικα που τους ειχες παρει τον αερα αντι για 722 ποσο ηταν το επαθλο για την πρωτη θεση αρχικα...;;
Φίλε το αρχικό επαθλο ηταν ενα χιλιάρικο..Ειχε παει 12.30 η ωρα,ειχα και μιαμιση ωρα ταξιδι νυχτιάτικα πίσω,δουλειά την άλλη μερα και βαριόμουνα να παιξω για αλλα 280 ευρω..Γι'αυτό το παρατησα...
ΥΓ:Συγχαρητηρια για την προαγωγή..Αλλα ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ θα γίνεις όταν ΤΙΜΗΣΕΙΣ το site... ;) ;)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Που εισαι Αρχηγε μας ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΑΡΧΕ μας τωρα που εχει παρει φωτια το θρεντακι ποσταρουμε βιντεο κλωνους καθρεφτης της κατακτησης του WSOP 1988 απο τον Υπαρχηγο μας που μαγευει ως Τζονι Οριεντ Εξπρες Τσαν...!!!! νεα μελη ρωτουν για το βιογραφικο και τις περγαμηνες μας ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....;;;;;;  :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!
γεια  σου λοχε σορυ π αργησα  :S αυτο το διαστημα ειναι αστα να πανε ... ουτε εχω κ πολυ χρονο  φαντασου να σου απαντω ξημερωματα  :idiot:
απ τη πρωτη στιγμη που ειδα οτι στα μπουρδελα παιζουν ποκερ  :2funny:  διαβασα ΄πολλες σελιδες
κ γω το 11 ξεκινησα.βρε με τη πρωτη 500 τι τους εκανες βρε  :sunglasses: 
κ γω θα θελα να παω λουτρακι αλλα που τετοια τυχη καθως ειμαι επαρχια ισως στο μελλον
οντως τυπε μου αυτα τα νταουν σε χαλανε πολυ εδω κοτζαμ αιβι εχασε λενε καπου το ενα τριτο του μπανκρολ του ....
εγω τυπε τηνπροηγουμενη βδομαδα επαιζα για πλακα . απο μαλακια μου δηλ χαλαρο παιχνιδι επαιζα οτι να ναι κ πολλες αχρειαστες μπλοφες εχασα το 70 του κεφαλαιου μου  :tickedoff:  αλλα ο μαλακας καταφερα αυτη τη βδομαδα να αποκτησω το μισο .
οντως τα τουρνουα εχουν πολυ διακυμανση .
αυτο το διαστημα μειωσα πολυ το παιχνιδι μου γιατι οπως ειπα στην αρχη ειναι αστα να πανε . παιζω λιγο με πραγματικα κ λιγο με εικονικα σε sng τουρνουα .

εγω νικ δε γκρικ ? μακαρι  :2funny:  :2funny:

τωρα παω να παιξω ποκερακι σε κανα ιντερνετικο καζινο τα λεμε λοχε !

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε το αρχικό επαθλο ηταν ενα χιλιάρικο..Ειχε παει 12.30 η ωρα,ειχα και μιαμιση ωρα ταξιδι νυχτιάτικα πίσω,δουλειά την άλλη μερα και βαριόμουνα να παιξω για αλλα 280 ευρω..Γι'αυτό το παρατησα...
ΥΓ:Συγχαρητηρια για την προαγωγή..Αλλα ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ θα γίνεις όταν ΤΙΜΗΣΕΙΣ το site... ;) ;)
ντιαλ απο τοσο νωρις ? δεν το ηξερα . ποσα εχω να μαθω ακομη ευχομαι κ νεες νικες  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ευχαριστω για τις ευχες φιλε,αυριο λεω να κανω πάλι μια προπόνηση πριν το μεγαλο Octoberfest της επόμενης Παρασκευής..
ΥΓ:Τα ΡΕΜΑΛΙΑ τα αλλα ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ??5 Μερες εχουμε να μαθουμε νεα τους..Δεν πιστεύω να παρασυρθηκαν σε ακόλαστες πραξεις και να ξεχασαν τον αρχικό τους στόχο..Θα εχουμε ποινολόγια....
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Συνημμένα

• Octoberfest.jpg
    Octoberfest.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 23

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα ποκεράδες.

Στα γρήγορα να ποστάρω.

Σήμερα είναι το ραντεβού για βουνό.

Ναύαρχε ευχομαι να το σήκωσες χθες.

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE..[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα ποκεράδες.

Στα γρήγορα να ποστάρω.

Σήμερα είναι το ραντεβού για βουνό.

Ναύαρχε ευχομαι να το σήκωσες χθες.

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE..[/size]
H εμφανιση των ..ασώτων (του ενός τουλάχιστον)..Πού γυρίζατε τόσες μέρες???Θέλω ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!
Καλή επιτυχία σημερα αδερφια,σκορπίστε πόνο αλύπητα....
[size=20pt]ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Χτες δεν πήγα, ειχε κωλόκαιρο..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τα αδερφια εχουν εξαφανιστεί..Καλα ο ενας ειναι εκτος εδρας, το Βαμπιρ πού σκατα γυρίζει.....
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom