Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πάλι για κουμάρι ρε μούτσε ????

θα σε σαπίσω στην φάπα ναυτόπαιδα…

παλι τα ιδια Ναυαρχε μου πρεπει να επεμβει η Ναυτικη Δικαιοσυνη να αναλαβει δραση παραυτα το Ναυτοδικειο ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ποκερικο τραγουδι μολις το ακουσα και ελιωσα στα γελια αφιερωμενο εξαιρετικα στην Μεγαλη ΤιτανοΤεραστια Νικη του Πριμιουμ και σε ολη την Μπου Τημ Ελλαδος Εξωτερικου και πασης Υφηλιου να ουμε... :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ποκερικο τραγουδι μολις το ακουσα και ελιωσα στα γελια αφιερωμενο εξαιρετικα στην Μεγαλη ΤιτανοΤεραστια Νικη του Πριμιουμ και σε ολη την Μπου Τημ Ελλαδος Εξωτερικου και πασης Υφηλιου να ουμε... :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Στίχοι:  Γιάννης Λογοθέτης
Μουσική:  Γιάννης Λογοθέτης
1. Γιάννης Λογοθέτης
2. Δημήτρης Πουλικάκος

Ένα δύο, δύο ένα
κάτι ζάρια πεθαμένα,
πόκερ, πόκα, χαρακίρι
με τον σπιτονοικοκύρη

Ήτανε και συν τοις άλλοις
ένας κύριος μπακάλης
με μια κίτρινη κουρσάρα
πιο χιοντρη κι απ’ την κουμπάρα

Ήτανε και καραφλός
έστρωσε μια κέντα φλος
και μας πήρε τα λεφτά.
Αυτά.

Ένας κύριος με γραβάτα
λίγο σκύλος, λίγο γάτα
με μοντέρνο μουστακάκι
και τον λέγαν κύριο Τάκη

Παραμύθι και φιγούρα
μάσαγε και κάτι πούρα,
κάτι δόντια μαυρισμένα
σα βαγόνια από τραίνα

Ήτανε και καραφλός
έστρωσε μια κέντα φλος
και μας πήρε τα λεφτά.
Αυτά.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που ειστε ρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεμμμμμαααααααααααααλλλιιιιιααααααααααααααα..... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τοσα ποσταρισματα αναλυσεις επι αναλυσεων τραγουδια και λουλουδια για την Ηρωικη Νικη του Πριμιουμ και ουτε μια απαντηση απο τα Μεγαλα Κεφαλια της Ομαδος τα Επιτημα μελη Αρχηγο και Υπαρχηγο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno::hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Ετσι οπως παμε εδω σε λιγο θα ποσταρει μονο ο Τρικυμιας Τραμου... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Που ειστε ρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεμμμμμαααααααααααααλλλιιιιιααααααααααααααα..... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τοσα ποσταρισματα αναλυσεις επι αναλυσεων τραγουδια και λουλουδια για την Ηρωικη Νικη του Πριμιουμ και ουτε μια απαντηση απο τα Μεγαλα Κεφαλια της Ομαδος τα Επιτημα μελη Αρχηγο και Υπαρχηγο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno::hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Ετσι οπως παμε εδω σε λιγο θα ποσταρει μονο ο Τρικυμιας Τραμου... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να πω ρε φιλε???Μια νικη ηταν όπως όλες οι άλλες..Δεν εχεις καταλάβει ότι η ομάδα εχει ανέβει επίπεδο και στοχεύει στα ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ??Αυτα ειναι για προπόνηση πια...
ΥΓ:Τα άλλα μελη μας πεσαν με τα μουτρα στο διαβασμα-μεταπτυχιακα,διδακτορικά κλπ- και δεν ακολουθησαν..Ελπίζω να ερθουν και παλι στον ισιο δρόμο!!! :2funny: :2funny:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρες - Καλησπέρες.

Η ομάδα βλέπω πετάει. Πολλά μπράβο στον premioum για τη νίκη.

Δε πολυμπαίνω μέσα, δουλειά, βαρεμάρα, όλα μαζί.

Ο loxxos, τα γνωστά του..  :2funny:

Λογικά θα πάω σε ένα από τα 2 επόμενα Τεταρτιάτικα τουρνουά.
Λέω λογικά για ευνόητους λόγους. Θα ενημερώσω.

Έως τότε να περνάμε καλά.

[size=20pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χαθηκαμε αδερφια και σας εχω νεα!
Ο Αρχηγός εκανε εκ νέου το καθήκον του,λαμβάνοντας μερος στο MONSTER POKER TOURNAMENT με 30.000 εγγυημένο prize pool και εισητηρια 1.100€ για το BELGIAN POKER CHALLENGE για τους 10 πρωτους περα από τα φραγκα..
Buy in 50€ με ενα re-entry και 50.000 μαρκες ,μια ωρα blinds!
5 αρχικές μερες,επαιξα στη δευτερη,σακούλιασα 61.000 μαρκες και παιζω εκ νεου το Σαββάτο.
Στα αξιοσημείωτα του τουρνουα,το self dealing ,μοιραζουμε δηλαδή εμείς τα χαρτια με τη σειρά και ανακατεύουμε..
Στα του παιχνιδιού,ενα φλοπάτο καρε της Νταμας και κατι semi μπλοφες, με μετρο ομως γιατι το buy in και το re-entry επετρεπε παιχνίδι τρελλοκομείο!
Μπηκα all in 25.000 μαρκες με K-9 καρα σε board 7-9-10-10 και ο αλλος με callαρε με Α-Q,με σχεδόν ιδιο στακ!
Με 8-9 off, board A-8-9-7-J off,bet σε ολα τα χερια από θεση και στο river μου χτυπαει ο άλλος 60.000 μαρκες...
Τι κανουμε?Φευγω και μου δειχνει ...Κ-3!!!!
τέλος παντων,σακουλιασα 61.000 μαρκες 57ο στακ στα 67,αλλά επειδη τα blinds ειναι ακόμη χαμηλα 600-1200,εχω 55 ΒΒ κι ελπίζω!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!
[size=20pt]BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• MONSTER TOURNAMENT 2.jpg
    MONSTER TOURNAMENT 2.jpg
    126,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • MONSTER TOURNAMENT 3.jpg
    MONSTER TOURNAMENT 3.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 17

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Χαθηκαμε αδερφια και σας εχω νεα!
Ο Αρχηγός εκανε εκ νέου το καθήκον του,λαμβάνοντας μερος στο MONSTER POKER TOURNAMENT με 30.000 εγγυημένο prize pool και εισητηρια 1.100€ για το BELGIAN POKER CHALLENGE για τους 10 πρωτους περα από τα φραγκα..
Buy in 50€ με ενα re-entry και 50.000 μαρκες ,μια ωρα blinds!
5 αρχικές μερες,επαιξα στη δευτερη,σακούλιασα 61.000 μαρκες και παιζω εκ νεου το Σαββάτο.
Στα αξιοσημείωτα του τουρνουα,το self dealing ,μοιραζουμε δηλαδή εμείς τα χαρτια με τη σειρά και ανακατεύουμε..
Στα του παιχνιδιού,ενα φλοπάτο καρε της Νταμας και κατι semi μπλοφες, με μετρο ομως γιατι το buy in και το re-entry επετρεπε παιχνίδι τρελλοκομείο!
Μπηκα all in 25.000 μαρκες με K-9 καρα σε board 7-9-10-10 και ο αλλος με callαρε με Α-Q,με σχεδόν ιδιο στακ!
Με 8-9 off, board A-8-9-7-J off,bet σε ολα τα χερια από θεση και στο river μου χτυπαει ο άλλος 60.000 μαρκες...
Τι κανουμε?Φευγω και μου δειχνει ...Κ-3!!!!
τέλος παντων,σακουλιασα 61.000 μαρκες 57ο στακ στα 67,αλλά επειδη τα blinds ειναι ακόμη χαμηλα 600-1200,εχω 55 ΒΒ κι ελπίζω!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!
[size=20pt]BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=40pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Καλη συνεχεια το Σαββατον ευχομεθα Αρχηγε μου επετρεψε μου να σου δωσω ενα τιπ Ναυαρχε μου κατα τη γνωμη μου λογω του πενιχρου μπαι ιν και του τεραστιου φιλντ που θα εχει υποθετω το τερατικο τουρ λογω των 5 πεντεεεε.... :o :o :o :o :o :o :o !!!! πρωτων ημερων θα ειναι πολλες οι πρωτες θεσεις των επαθλων μετα που θα σκασει το μπαμπλ οπου τα λεφτα θα ειναι πολυ λιγα στο κερδος δηλαδη αντε να ναι 25-50 ευρω κερδος μαξ στα μινιμουμ επαθλα αν γινουν πολλα ριμπαι οποτε κατα τη γνωμη μου παντα Αρχηγε μου δεν αξιζει να παιξεις ταιτ ισα ισα για να μπεις στα επαθλα ειδικα λογω και του εξτρα κινητρου των εισητηριων για το μεγαλο στους 10 πρωτους αυτο και αν ειναι κινητρο για να πας τελικο τραπεζι εστω και με μισο αντε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!! οποτε Ναυαρχε και Αρχηγε μου προτεινω να παιξεις σουπερ ΛΑΓΚ Μανιακ οταν πλησιαζετε στα επαθλα ωστε ειτε να φτιαξεις μεγαλο στακ για να αντεξει μεχρι το τελικο τραπεζι ειτε να μπασταρεις πριν τα επαθλα δεν αξιζει το πενηνταρι να το κουραζεις για το μπαμπλ οποτε.... [size=40pt]GOOD LUCK ADMIRAL CAPTAIN OF EUROPEAN POKER TEAM ALWAYS ON FIREEEEEEEEEEEEEE... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=40pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Καλη συνεχεια το Σαββατον ευχομεθα Αρχηγε μου επετρεψε μου να σου δωσω ενα τιπ Ναυαρχε μου κατα τη γνωμη μου λογω του πενιχρου μπαι ιν και του τεραστιου φιλντ που θα εχει υποθετω το τερατικο τουρ λογω των 5 πεντεεεε.... :o :o :o :o :o :o :o !!!! πρωτων ημερων θα ειναι πολλες οι πρωτες θεσεις των επαθλων μετα που θα σκασει το μπαμπλ οπου τα λεφτα θα ειναι πολυ λιγα στο κερδος δηλαδη αντε να ναι 25-50 ευρω κερδος μαξ στα μινιμουμ επαθλα αν γινουν πολλα ριμπαι οποτε κατα τη γνωμη μου παντα Αρχηγε μου δεν αξιζει να παιξεις ταιτ ισα ισα για να μπεις στα επαθλα ειδικα λογω και του εκξτρα κινητρου των εισητηριων για το μεγαλο στους 10 πρωτους αυτο και αν ειναι κινητρο για να πας τελικο τραπεζι εστω και με μισο αντε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!! οποτε Ναυαρχε και Αρχηγε μου προτεινω να παιξεις σουπερ ΛΑΓΚ Μανιακ οταν πλησιαζετε στα επαθλα ωστε ειτε να φτιαξεις μεγαλο στακ για να αντεξει μεχρι το τελικο τραπεζι ειτε να μπασταρεις πριν τα επαθλα δεν αξιζει το πενηνταρι να το κουραζεις για το μπαμπλ οποτε.... [size=40pt]GOOD LUCK ADMIRAL CAPTAIN OF EUROPEAN POKER TEAM ALWAYS ON FIREEEEEEEEEEEEEE... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Υ.Γ. τελειες οι αφισες του Τερατικου Τουρ Σουπερ επιρεασμενες απο το Χαλογουιν για το οποιο τρελαινονται σε ολη την Ευρωπη η νυχτα με τις μασκες,κτλ... :rockon: :rockon: :rockon:!!! και τωρα μια ερωτηση για τους σουπερ ψαγμενους του ποκερ οχι μονο παιχτικα αλλα και με ολη την παραφιλολογια και ποκερικη κουλτουρα σε τεχνη μουσικη σινεμα κτλ οποιος ξερει να μου πει γιατι το σκελετωμενο χερι (τιπ: ειναι το χερι του Διαβολου... :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest:) κρατα δυο Ασσους και δυο οχταρια και το πεμπτο φυλλο δεν φαινεται γιατι ειναι απο αλλαγη στο five card draw και δεν ειναι καθολου τυχαιο το συγκεκριμενο χερι οποιος λοιπον ξερει απο που προερχεται θα τον παραδεχτωωωωωω τρελλλλαααααααααααα ;) ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Υ.Γ. τελειες οι αφισες του Τερατικου Τουρ Σουπερ επιρεασμενες απο το Χαλογουιν για το οποιο τρελαινονται σε ολη την Ευρωπη η νυχτα με τις μασκες,κτλ... :rockon: :rockon: :rockon:!!! και τωρα μια ερωτηση για τους σουπερ ψαγμενους του ποκερ οχι μονο παιχτικα αλλα και με ολη την παραφιλολογια και ποκερικη κουλτουρα σε τεχνη μουσικη σινεμα κτλ οποιος ξερει να μου πει γιατι το σκελετωμενο χερι (τιπ: ειναι το χερι του Διαβολου... :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest:) κρατα δυο Ασσους και δυο οχταρια και το πεμπτο φυλλο δεν φαινεται γιατι ειναι απο αλλαγη στο five card draw και δεν ειναι καθολου τυχαιο το συγκεκριμενο χερι οποιος λοιπον ξερει απο που προερχεται θα τον παραδεχτωωωωωω τρελλλλαααααααααααα ;) ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!καποτε,καποιος ,δε θυμαμαι πού,πηρε την παρτίδα με αυτά τα φύλλα και ο άλλος τον πυροβόλησε!
Σωστός?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!καποτε,καποιος ,δε θυμαμαι πού,πηρε την παρτίδα με αυτά τα φύλλα και ο άλλος τον πυροβόλησε!
Σωστός?

Εισαι Τεραστιος Ποκερας Αρχηγε μου παει και τελειωσε Τελεια και Παυλα Ναυαρχε εισαι Καυλα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Το διασημο χερι που εχει μεινει αθανατο στην ποκερικη ιστορια κραταγε ο περιβοητος πιστολερο Μπιλι Χικοκ την στιγμη που τον πυροβολησαν πισωπλατα στο σαλουν που επαιζει ποκερ με τα πεντε κλειστα το κλασσικο της εποχης των καουμποιδων five card draw απτο οποιο ξεκινησαμε και ολοι αλλωστε με τους πατεραδες μας κτλ θυμαμαι αυτην την ιστορια με τον Μπιλυ Χικοκ την ειχα διαβασει απο πολυ μικρος σε κλασσικο εικονογραφημενο και μαλιστα μου ειχε μεινει το οτι εκανε το λαθος για πρωτη φορα να παιζει με την πλατη στο παραθυρο και ετσι τον πυροβολησαν απο εξω απο τον δρομο... :- :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( και κατω εδειχνε να εχει πεσει το χερι που κραταγε δυο Ασσοι και δυο οχταρια οπου τα σηκωσε ενας φιλος του απο το πατωμα που ειχαν πεσει και η παραφιλολογια για το πεμπτο φυλλο το κικερ λεει οτι δεν ανεσυρθη απο τη σκηνη του φονου αν και ο αστικος μυθος λεει οτι ηταν η Νταμα κουπα...  :dunno: :dunno: :dunno:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Καλη συνεχεια το Σαββατον ευχομεθα Αρχηγε μου επετρεψε μου να σου δωσω ενα τιπ Ναυαρχε μου κατα τη γνωμη μου λογω του πενιχρου μπαι ιν και του τεραστιου φιλντ που θα εχει υποθετω το τερατικο τουρ λογω των 5 πεντεεεε.... :o :o :o :o :o :o :o !!!! πρωτων ημερων θα ειναι πολλες οι πρωτες θεσεις των επαθλων μετα που θα σκασει το μπαμπλ οπου τα λεφτα θα ειναι πολυ λιγα στο κερδος δηλαδη αντε να ναι 25-50 ευρω κερδος μαξ στα μινιμουμ επαθλα αν γινουν πολλα ριμπαι οποτε κατα τη γνωμη μου παντα Αρχηγε μου δεν αξιζει να παιξεις ταιτ ισα ισα για να μπεις στα επαθλα ειδικα λογω και του εξτρα κινητρου των εισητηριων για το μεγαλο στους 10 πρωτους αυτο και αν ειναι κινητρο για να πας τελικο τραπεζι εστω και με μισο αντε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!! οποτε Ναυαρχε και Αρχηγε μου προτεινω να παιξεις σουπερ ΛΑΓΚ Μανιακ οταν πλησιαζετε στα επαθλα ωστε ειτε να φτιαξεις μεγαλο στακ για να αντεξει μεχρι το τελικο τραπεζι ειτε να μπασταρεις πριν τα επαθλα δεν αξιζει το πενηνταρι να το κουραζεις για το μπαμπλ οποτε.... [size=40pt]GOOD LUCK ADMIRAL CAPTAIN OF EUROPEAN POKER TEAM ALWAYS ON FIREEEEEEEEEEEEEE... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Δεν μου σχολιασες την στρατηγικη που σου προτεινα Αρχηγε μου δεν νομιζω να το παιξεις ταιτ το τουρακι για να φτασεις οριακα στα επαθλα μην τυχον μας παρουσιασεις κανα μινιμουμ επαθλο 100-150 ευρωπουλων... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!! 'Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΝΑΥΑΡΧΕ γυρισε με το επαθλο του τελικου τραπεζιου και το εισητηριο για το Μεγαλο χιλιαρι Τουρ ή μην επιστρεψεις καθολου απο τον Ποκερικο Πολεμο ή Ταν ή Πουταν... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=50pt]SHOW US THE FINAL TABLE BIG TOUR TICKET ADMIRALLLLLLLLLLLLLLL GRRRRRRRRRR.... ;) ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• PLACE BPC.jpg
    PLACE BPC.jpg
    226,5 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Φωτογραφία5144.jpg
    Φωτογραφία5144.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 19

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάλι στο κουμάρι είσαι ρε μούτσε ??????

θα σε τρελλάνω στην φάπα ρε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λοιπόοοον..Μετά το απαραίτητο "σαπισμα" ακολουθεί σεντόνι ανασκόπησης..
Το Monster δεν με πηγε καλά,καθότι ενω ειχα ανεβει απο τις 61.000 στις 230.000, εντούτοις εχασα μερικά καλά κόλπα ακολουθώντας τις συμβουλές του LOXXOU ,κυνηγώντας καποια φυλλα μεχρι το τελος ή παιζοντας tight..Εν τελει αποχωρησα γυρω στη 240η θεση εχοντας φλοπάτη κέντα,από φλοπάτο χρωμα..Anyway ηταν τρομερή εμπειρία,το τουρνουά εκανε ρεκόρ Βελγίου σε συμμετοχες-993 εγγραφές και 210 re-entries καταγραφοντας ενα prize pool πάνω απο 40.000€..Aλλά ..όπως πολύ σωστα ειπε ο LOXXOS τα χρηματα μοιράστηκαν σε πολλούς ,με αποτέλεσμα να ειναι λίγα τα κερδη μεχρι τη δεκαδα,να μην πω πενταδα..
Δειτε εδω..
1 – €7.127,15 (comprenant un ticket BPC Namur d’une valeur de €1.100)

2 – €4.192,44

3 – €3.144,33

4 – €2.515,46

5 – €2.096,22

6 – €1.676,98

7 – €1.257,73

8 – €939,11

9 – €712,71

10>18 – €545

19>27 – €419,24

28>36 – €293,47

37>45 – €209,62

46>54 – €155,12

55>63 – €125,77

64>72 – €104,81

73>81 – €92,23
Δηλαδή ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ παιρνει εισητήριο...
Τέλος παντων,αφού μπασταρα,ανασυγκροτησα τις σκεψεις μου,καθαρισα το μυαλό μου και μπηκα με late registration στο 165αρι satelite..
40 ατομα,4 εισητηρια..
Ρε παιδιά ειναι αυτό που λενε,να σε πηγαινει τρένο!
Δεν εχασα παρτιδα,μπηκα chip leader στο τραπέζι μου σε δυο χερια και συντομα όλου του τουρνουά..
Πεταγα τα γατακια ενα ενα εξω και σε τρεις περιπτωσεις δυο-δυο.
Σε όλα τα showdown ημουν μπροστα και σκορπούσα πόνο..
Τριπλο all in σε φλοπ 10-J-Q off ,ο ενας 10-10,ο αλλος 10-J κι εγω..9-Κ (!!)
Τριπλό all in pre flop ο ενας 4-4,ο αλλος 5-5,εγω Q-Q ,flop 5-9-K turn Q (!!)
Να μη με χτυπαει κανεις, να περνω τα blinds αερα..
Σε μια φαση ΒΒ εγω, πασο ολοι,με κοιτάει o SB και σκεφτεται να κανει raise..Του λεω προσεχε,δεν εχω δει φυλλα...Με κοιτάει,παει πασο ανοιχτα J-Q σπαθια και πεταω ανοιχτα τα χαρτια μου να δω τι ειχα: K-K (!!!) τετοια τρομοκρατία μιλάμε ,σταυροκοπιοτανε και δοξαζε το Θεό μετα που δεν μου εκανε raise..
Τελικό τραπέζι συνεχίζεται η ρεντα,τους πεταγα εναν εναν εξω,καποια στιγμη μου λεει ο απεναντι μη με χτυπάς να το παρω κι εγω..
Χαμογελάω και συνεχίζουμε..
Μετα από 2 λεπτα χτυπάει πρωτος από UTG 20.000 σε blinds 4000-8000 με στακ από πισω 60-70.000..
Εγω εχω γυρω στις 300.000 κοιταω φυλλά και βρισκω Α-Q off..
Βαζω card protector στα χαρτια,τον κοιτάω μεσα από τους καθρεπτες και ανακοινωνω re-raise στις 55.000..
Καλά,τους άλλους τους μαζευα απο τα γυρω τραπέζια,αυτός όμως instant open fold με ...J-J (!!!!) :2funny: :2funny: :2funny:
"Respect" μου λεει!! :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!![/size] :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
3 η ωρα τελειώσαμε κλασσικα πρωτος εγω με το ticket στην τσεπη..Μακαρι να με παει ετσι και στο μεγαλο τουρνουά,τεραστια εμπειρία αδερφια,ενα μικρό EPT ειναι...
Όπως και να εχει παντως,ελαβα τη θεση και θα δωσω τον υπέρτατο αγωνα για το καλύτερο..
Με μεγάλη χαρα λοιπόν ανακοινώνεται κι επίσημα [size=30pt]"Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ BOU POKER TEAM STO BELGIAN POKER CHALLENGE ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ"!!![/size]
[size=20pt]Ο Αρχηγός σας θα ειναι εκεί και θα κάνει το καθήκον του!!!![/size]
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία5140.jpg
    Φωτογραφία5140.jpg
    119,1 KB · Εμφανίσεις: 17
  • BPC 1.jpg
    BPC 1.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 46

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=15pt]2 λέξεις:[/size] [size=20pt]ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..[/size]

Θα σηκώσουμε κ το BELGIAN POKER CHALLENGE!!

Μας κάβλωσες Αρχηγέ. Ας ελπίσουμε τη Τετάρτη αν έχει τουρ κ να πάω διότι δεν έχει ανακοινωθεί στο νετ.

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

[size=99pt]AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόοοον..Μετά το απαραίτητο "σαπισμα" ακολουθεί σεντόνι ανασκόπησης..
Το Monster δεν με πηγε καλά,καθότι ενω ειχα ανεβει απο τις 61.000 στις 230.000, εντούτοις εχασα μερικά καλά κόλπα ακολουθώντας τις συμβουλές του LOXXOU ,κυνηγώντας καποια φυλλα μεχρι το τελος ή παιζοντας tight..Εν τελει αποχωρησα γυρω στη 240η θεση εχοντας φλοπάτη κέντα,από φλοπάτο χρωμα..Anyway ηταν τρομερή εμπειρία,το τουρνουά εκανε ρεκόρ Βελγίου σε συμμετοχες-993 εγγραφές και 210 re-entries καταγραφοντας ενα prize pool πάνω απο 40.000€..Aλλά ..όπως πολύ σωστα ειπε ο LOXXOS τα χρηματα μοιράστηκαν σε πολλούς ,με αποτέλεσμα να ειναι λίγα τα κερδη μεχρι τη δεκαδα,να μην πω πενταδα..
Δειτε εδω..
1 – €7.127,15 (comprenant un ticket BPC Namur d’une valeur de €1.100)

2 – €4.192,44

3 – €3.144,33

4 – €2.515,46

5 – €2.096,22

6 – €1.676,98

7 – €1.257,73

8 – €939,11

9 – €712,71

10>18 – €545

19>27 – €419,24

28>36 – €293,47

37>45 – €209,62

46>54 – €155,12

55>63 – €125,77

64>72 – €104,81

73>81 – €92,23
Δηλαδή ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ παιρνει εισητήριο...
Τέλος παντων,αφού μπασταρα,ανασυγκροτησα τις σκεψεις μου,καθαρισα το μυαλό μου και μπηκα με late registration στο 165αρι satelite..
40 ατομα,4 εισητηρια..
Ρε παιδιά ειναι αυτό που λενε,να σε πηγαινει τρένο!
Δεν εχασα παρτιδα,μπηκα chip leader στο τραπέζι μου σε δυο χερια και συντομα όλου του τουρνουά..
Πεταγα τα γατακια ενα ενα εξω και σε τρεις περιπτωσεις δυο-δυο.
Σε όλα τα showdown ημουν μπροστα και σκορπούσα πόνο..
Τριπλο all in σε φλοπ 10-J-Q off ,ο ενας 10-10,ο αλλος 10-J κι εγω..9-Κ (!!)
Τριπλό all in pre flop ο ενας 4-4,ο αλλος 5-5,εγω Q-Q ,flop 5-9-K turn Q (!!)
Να μη με χτυπαει κανεις, να περνω τα blinds αερα..
Σε μια φαση ΒΒ εγω, πασο ολοι,με κοιτάει o SB και σκεφτεται να κανει raise..Του λεω προσεχε,δεν εχω δει φυλλα...Με κοιτάει,παει πασο ανοιχτα J-Q σπαθια και πεταω ανοιχτα τα χαρτια μου να δω τι ειχα: K-K (!!!) τετοια τρομοκρατία μιλάμε ,σταυροκοπιοτανε και δοξαζε το Θεό μετα που δεν μου εκανε raise..
Τελικό τραπέζι συνεχίζεται η ρεντα,τους πεταγα εναν εναν εξω,καποια στιγμη μου λεει ο απεναντι μη με χτυπάς να το παρω κι εγω..
Χαμογελάω και συνεχίζουμε..
Μετα από 2 λεπτα χτυπάει πρωτος από UTG 20.000 σε blinds 4000-8000 με στακ από πισω 60-70.000..
Εγω εχω γυρω στις 300.000 κοιταω φυλλά και βρισκω Α-Q off..
Βαζω card protector στα χαρτια,τον κοιτάω μεσα από τους καθρεπτες και ανακοινωνω re-raise στις 55.000..
Καλά,τους άλλους τους μαζευα απο τα γυρω τραπέζια,αυτός όμως instant open fold με ...J-J (!!!!) :2funny: :2funny: :2funny:
"Respect" μου λεει!! :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!![/size] :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
3 η ωρα τελειώσαμε κλασσικα πρωτος εγω με το ticket στην τσεπη..Μακαρι να με παει ετσι και στο μεγαλο τουρνουά,τεραστια εμπειρία αδερφια,ενα μικρό EPT ειναι...
Όπως και να εχει παντως,ελαβα τη θεση και θα δωσω τον υπέρτατο αγωνα για το καλύτερο..
Με μεγάλη χαρα λοιπόν ανακοινώνεται κι επίσημα [size=30pt]"Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ BOU POKER TEAM STO BELGIAN POKER CHALLENGE ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ"!!![/size]
[size=20pt]Ο Αρχηγός σας θα ειναι εκεί και θα κάνει το καθήκον του!!!![/size]
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οπως λεει και ο Υπαρχηγοσ μας αρρωστησες Ναυαρχε θα με κανεις να ξαναρχισω τα τουρ και να παρατησω το 1-2 που με παει γαμιοντας... :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: ευχαριστω και το εκτιμω πολυ που παραδεχτηκες την στρατηγικη μου και την προβλεψη μου για το μεγαλο φτηνιαρικο οτι δεν θα ειχε βαλιου εκτος τελικου τραπεζιου πολυ καλα εκανες και το καρφωσες Αρχηγε μας φαντασου οτι αν δεν ειχες μπασταρει θα επαιζες μεχρι τα ξημερωματα για κανα επαθλακι με 50-100 γιουρια κερδος...οχι δεν σφαξανε :- :- :- :( :( :booty: :booty: :booty:!!! Συγχαρητηρια και παλι για την σουπερ Νικη και κατακτηση του Σουπερ Σατ ετσι θα σε παει και στο χιλιαρι στο εγγυωμεθα... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεσμευσαι απο τωρα γραπτως και ρητως παρουσης της πληρους απαρτιας της Μπου Τημ οτι αν φτασεις στο τελικο τραπεζι του μεγαλου οπου το μινιμουμ επαθλο θα ειναι 25.000+...θα μας βγαλεις εισητηρια αμεσα και θα μας στακαρεις σε οποια τουρ θες να παιξουμε μαζι Ναμουρ και Σπα που εχετε φαγωθει τοσο καιρο μετα του Τιμημενου Πριμιουμ να σας επισκεπτωμεν... ;) ;) :cheesy: :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:!!! γιατι αν περιμενουμε να μαζεψουμε μπανκρολ απο το 1-2 ζητω που καηκαμε δεν θα σας επισκεπτωμεν ουτε στον αιωνα τον απαντα... :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'(  :dunno: :dunno: :dunno::headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
[size=60pt] Συγχαρητηρια και παλι Ναυαρχε και Αρχηγε μου ενα σου λεω για το 1000αρι [/size][size=50pt]ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ 300.000 ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙΡΟ απο τωρα Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=15pt]2 λέξεις:[/size] [size=20pt]ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..[/size]

Θα σηκώσουμε κ το BELGIAN POKER CHALLENGE!!

Μας κάβλωσες Αρχηγέ. Ας ελπίσουμε τη Τετάρτη αν έχει τουρ κ να πάω διότι δεν έχει ανακοινωθεί στο νετ.

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]

[size=50pt]Καλη επιτυχια και σε εσενα την Τεταρτη Υπαρχηγε μου θα το σηκωσεις λεμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom