loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τον εχω πετυχει αυτον! Ποιος ειναι ?
που τον εχεις πετυχει..;;
Τον εχω πετυχει αυτον! Ποιος ειναι ?
που..;;
που τον εχεις πετυχει..;;
Διημερακι.
Στον ιδιο χωρο.
Στο χωριο για αραγμα αν ολα πανε καλα.
Εκει στο ευαγες ιδρυμα, τι ειναι αυτος και εβαλες τοσα ερωτηματικα?
Μια φορα τον εχω δει τον ανθρωπο, μη τον καψω κιολας. Που να ξερω τι προηγουμενα εχετε μαζι του
Ας μιλησει η φωτο.
Αχααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Τι ηταν αυτό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
ΤΙ ΓΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ??
Ο Μουστακιας όλα τα φραγκα,η γκόμενα ειναι πρωινό για τον premioum,ο τυπάς που θα μας παρει με 7-2.....
Ε ρε να μην ειμαι Ελλάδα να περασω μια βόλτα να τους ΣΑΡΩΣΩ!!!!
[size=20pt]Αρχηγέ εν Ελλάδι ευχαριστω για τις ευχές και τα καλά σου λόγια ,αλλά θα σου κάνω RE-RAISE!!
Επισυνάπτω φωτό με προτεινόμενες ημερομηνίες-μεσα στο BPC- και εισητηρια κερασμένα από μενα!!Ενα ΝΑΙ σου και στα στέλνω!!!
ΠΕΣ ΜΟΥ ASAP!!![/size]
Αυτοκίνητο υπαρχει, σπιτι υπαρχει ,δε θα δωσεις μια!!!!Ανεβα πανω να τους ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ!!!!!
ΥΓ: Σταυρο ευχαριστω για τις ευχές,καλή επιτυχία φιλε αυριο,φυσικά ισχύουν και για σενα τα παραπάνω,ξερω ότι εχεις δουλειά ομως και δεν σε πουσάρω..
Ακυρο για αύριο παίδες.
Έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ισως πάω για cash το ΣΚ ανάλογα με τα κέφια.
Πολύ καλή φάση Ναύαρχε, αλλά όπως το είπες δουλειά. Ας ελπίσουμε ο Loxxos να έρθει κ να γίνει της [size=30pt]
BOU ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ..[/size]
εχει και φατσοβιβλιο Αρχηγε και Υπαρχηγε κοιταξτε ποιος χαιρετα την καμερα σας θυμιζει καποιον... :S :S :S;;;???
παλι τα ιδια εχει καταντησει κουραστικος ο Τρικυμιας Τραμου ουτε τις λεξεις δεν αλλαζει πια κοπι πειστ τα κανει τα ποστ του Ναυαρχε πρεπει να επεμβει το Ναυτοδικειο Παραυτααααααααα...
RE-RE-RAISE:Υπεκφευγεις και θα σε χωσω μέσα!Σιγά μη χρειαστείς 3 χιλιάρικα bankroll! 6-7 κατοσταρικα και πολλά είναι..Δεν παμε για cash,αν κοιταξεις στο πρόγραμμα όλα τα sats αλλα και τα side events ειναι απο 200-250 εως 550..ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΙΑ σε μια εβδομάδα??Εχεις 3 τωρα,μαζεψε άλλα 4,ειμαι κι εγω buck up ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!AXAXAAAAA Ελιωσα με την αντιδραση σου στο βιντεο και το ριρειζ ευχαριστω πολυ Αρχηγε μου αλλα οπως σου πα και απο κοντα οταν ησασταν εδω χρειαζεται ενα μινιμουμ μπατζετ για να προβω στο απονενοημενο ατοπημα...ρε συ δεν μπορω να ερθω με 300$ που ειναι το μπανκρολ που διαθετω τωρα οταν χρειαζονται μινιμουμ τα δεκαπλασια για να το ευχαριστηθουμε περα απτα εισητηρια για τα οποια σε ευχαριστω θερμα και παλι ειναι και τα εξοδα της ζωης εκει φαγητα,ποτα,βολτες,αγορες,πουρα με Πριμιουμ.. ;) και φυσικα το ξεχωριστο ποκερικο μπανκρολ καθαρα για το αθλημα... !!! στο ειπα και δεσμευομαι για αυτο εχεις τον λογο μου γραπτα και δημοσια εδω και τωρα αν κανεις μεγαλο Κας στο 1000αρι μιλαμε για 10.000+ τοτε απο τη χαρα που θα εχουμε ολοι θα δεχτω και τα τικετια και το στακαρισμα σε οτι τουρια θες να παιξουμε μαζι αλλιως θα ειναι αδυνατον να παιξω το παραμικρο αφου θα ερθω με τα 300$ που εχω τωρα ολα και ολα φτανουν ισα ισα για τα μικροεξοδα στο ταξιδι,αεροδρομιο,κτλ και τα πουρα που θα κανουμε με Πριμιουμ...Cohiba,Montechristo,Bolivar και δεν συμμαζευεται... !!!! [size=50pt]Οποτε Αρχηγε μας προετοιμασου οσο καλυτερα μπορεις για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡ που εχει παρει μερος εβερ η Μπου Τημ κανονισε να το σηκωσεις το γαμημενο γιατι δεν μπορω (να ερθω..) να περιμμμμμεεεεεεεεεενννννωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Τον ειδα τον ..κολλητό!δεν μου το σχολιασες αυτο Αρχηγε μου βλεπεις οτι βλεπω.. :S :S;;;???
RE-RE-RAISE:Υπεκφευγεις και θα σε χωσω μέσα!Σιγά μη χρειαστείς 3 χιλιάρικα bankroll! 6-7 κατοσταρικα και πολλά είναι..Δεν παμε για cash,αν κοιταξεις στο πρόγραμμα όλα τα sats αλλα και τα side events ειναι απο 200-250 εως 550..ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΙΑ σε μια εβδομάδα??Εχεις 3 τωρα,μαζεψε άλλα 4,ειμαι κι εγω buck up ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
Τον ειδα τον ..κολλητό!