Νέα

Poker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Δεν πειραζει μην μας στενοχωριεσαι Υπαρχηγε μας θα πας στο Κασερι και θα τους σαρωσεις και για να σε κανω να γελασεις λιγο και να σου ανεβασω λιγο την πεσμενη διαθεση (ελπιζω να στην ανεβασε και η Τουρκαλα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon:) Υπαρχηγε μου περιμενω απο τωρα να μου πεις το cash and table formation οταν πας στο Γκραντε Αλμπερτο ντε λα Ροσε ποιοι θα ειναι εκει... :huh: :think: :S;;; ξεκιναμε... :coffee: :hmm:  :think: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Τονι;, Ο Τολης;, ο Τζον Ταραμας;, ο Τζον Αγγελακης;, ο Αμερικανος;, ο Ρωσος ο χοντρος;, ο Ρωσος ο ψηλος λεπτος;, ο Μαγειρας;, ο Φωτογραφος; ο ξερω τι εχεις;, ο Καβασιλας;, Ο Καραγιαννης Καρατζοπουλος;, ο Ζησιμοπουλος; ο Γιαννης ο Σαλονικιος;, ο φιλος του Σαλονικιου ο νεος ψηλος; ο γερομαρκος ο ξεφτιλας;
ο γιος του γερομαρκου; ο αδελφος του γερομαρκου; αυτος που παιζει Ποκερσταρς με 100.000 μπανκρολ και τη ξεμανικωτη μπλουζα;, ο αλλος που ειναι ποκερσταρςπρο;, ο μανουσος;, ο πατερας του μανουσου ο ψυχιατρος;, η Τουρκαλα με το κοτερο..;; ποιον αλλον ξεχασα... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;;???!!!!

Α ξεχασα τον Λακη Υπαρχηγε που μου εισαι.... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S ;;;;????!!!!!!!!!
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16

Αρχηγε και Υπαρχηγε βρειτε μου με ποιον πασιγνωστο παιχτη ειναι ΙΔΙΟΣ ο πικερ ΛΕΜΕ.... :o :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon:!!!! ειναι σικε για σενα Υπαρχηγε πανευκολο... ;) :cheesy: :grin:
 

Συνημμένα

  • picker.jpg
    picker.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 19

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Σε ευχαριστω και παλι θερμα και για το μπακ απ αλλα θελω να μαι ξηγημενος και αξιοπρεπης Αρχηγε μου οπως ειπα θα δεχτω μπακ απ και φουλ στακινγ μονο αν κανεις μεγαλο κας στο χιλιαρι απο την χαρα και τον ενθουσιασμο που θα εχουμε ολοι μας και το μπονους του επαθλου οπου και θα το φτασεις το μεγαλο επαθλο στο τελικο τραπεζι αυτο ειναι σιγουρο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!! τα 600-700 παντως που λες δεν φτανουν ουτε για ζητω ουτε καν για μια βδομαδα στην παραδεισενια χωρα σας της αφθονιας και του πλουτου εδω ρε συ θυμασαι που σου ελεγα οταν σας επισκεπτηκα το καλοκαιρι στο καπακι μολις ειχα ερθει απο τις ταπεινες Καλαμαις οπου μεσα σε λιγοτερο απο μια βδομαδα και με στεγη φουλ τσαμπε κομπλε και διατροφη ημικομπλε εφυγαν πανω απο 500+ στο νερο κυριολεκτικα χωρις εξτριμ αγορες και εξοδα και χωρις υπονοια ποκερ εννοειται για Λουξ χρειαζονται τα διπλασια μινιμουμ για τη ζωη αγορες,ψωνια,δωρακια,πουρακια,κτλ ;) :cheesy: :rockon: οσο για ποκερ ακομα και ενα-δυο μονο κατοσταρια αντε διακοσαρια τουρια να παιζουμε τη φορα αμεσως αμεσως μαζευονται πανω απο 1000 χωρις καν να αγγιξουμε κας εννοειται ουτε για αστειο δεν φτανουν κατω απο 2-3Κ ειναι μαθηματικως και λογιστικως εμπεριστατωμενο...!!! οποτε Αρχηγαρα μου κοιτα να...[size=50pt]ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]!!!!!!!!!
Μου ξεφευγεις αλλά τελος πάντων..Η προσφορά ισχύει παντως.. ;) ;)
ειδες Ναυαρχε μου εκει φαινεται να ξημεροβραδιαζεται στις λεσχες τελικα δεν μου απαντησες αν ξερεις που σε ρωτησα και στο μην ασχολειται μονο με το ποκερ επαγγελματικα ή κανει και κατι αλλο... :huh: :think: :S;;;???
Δεν ξερω τι κανει,ειναι φίλος στο face με τον premioum,αυτο ξερω μόνο...
ουτε αυτο μου το σχολιασες Ναυαρχε που ειναι το Ναυτοδικειο... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Τραμου ειναι κολλητός,εχει το ελευθερο να λεει τις μαλακίες του..Ξερει ότι θα τον κραξω στο αντίσοιχο νημα που βαζει τα ΜΠΑΖΑ του!! ;) ;)

Αρχηγε και Υπαρχηγε βρειτε μου με ποιον πασιγνωστο παιχτη ειναι ΙΔΙΟΣ ο πικερ ΛΕΜΕ.... :o :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon:!!!! ειναι σικε για σενα Υπαρχηγε πανευκολο... ;) :cheesy: :grin:
Εμένα πάντως μου θυμίζει εναν ξαδερφό μου!!! :2funny: :2funny:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Μου ξεφευγεις αλλά τελος πάντων..Η προσφορά ισχύει παντως.. ;) ;)Δεν ξερω τι κανει,ειναι φίλος στο face με τον premioum,αυτο ξερω μόνο...Ο Τραμου ειναι κολλητός,εχει το ελευθερο να λεει τις μαλακίες του..Ξερει ότι θα τον κραξω στο αντίσοιχο νημα που βαζει τα ΜΠΑΖΑ του!! ;) ;)Εμένα πάντως μου θυμίζει εναν ξαδερφό μου!!! :2funny: :2funny:

συντομος και περιεκτικος οπως παντα ο Αρχηγος μας all inclusive full Κομπλε πανταχου παρων Ναυαρχε μου ευχαριστω και παλι για την προσφορα :rockon: :rockon: :rockon:!!! καλα μην μου πεις οτι δεν βρηκες με την μια με ποιον ειναι ομοζυγωτικος διδυμος σωσιας ο πικερ ειναι σικε για σας ειδικα για τον Υπαρχηγο που δεν εχει απαντησει και στα προηγουμενα ποστ που του απευθυνοντο γιαυτο δεν τον δινουμε φορα παρτιδα μεχρι να μπει και να μας τον κατανομασει αλλιως... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποιος ξαδερφος Αρχηγε μου μην μου πεις οτι εννοεις τον αδελφο της ξαδερφης σου που ακουμε καθε μερα στο ραδιο σημερα την ακουγα παλι ειναι παρα πολυ καλη... :rockon: :rockon: :rockon:!!! εκτος και αν εχεις ξαδερφο τον αγαπημενο σου Ρουμανο... ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: αντε σου δωσα τρελο τιπ αν δεν το βρεις και τωρα... :- :- :-  :hmm: :hmm: :hmm: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16

καλη προσπαθεια φιλε σεξαρτημενε αλλα επεσες λιγο μακρια... :- :- :- :dunno: :dunno: :dunno: οχι οτι δεν μοιαζουν καθολου παντως απτη μυτη και κατω αλλα απο μυτη μετωπο και πανω και κυριως μαλλια ο πικερ ειναι ολοιδιος σε χρωμα και πυκνοτητα με καποιον αλλον... ;) ;) ;) και ρε συ ο Φιλ 'The Poker Brat' Χελμουθ ειναι εντελως μελλαχρινος με αρκετα πυκνο μαλλι για την ηλικια του 50+ καμμια σχεση με πικερ που ειναι πιο κοντα στην ηλικια του αλλου που λεμε... :hmm: :hmm: :hmm:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Μου ξεφευγεις αλλά τελος πάντων..Η προσφορά ισχύει παντως.. ;) ;)Δεν ξερω τι κανει,ειναι φίλος στο face με τον premioum,αυτο ξερω μόνο...Ο Τραμου ειναι κολλητός,εχει το ελευθερο να λεει τις μαλακίες του..Ξερει ότι θα τον κραξω στο αντίσοιχο νημα που βαζει τα ΜΠΑΖΑ του!! ;) ;)Εμένα πάντως μου θυμίζει εναν ξαδερφό μου!!! :2funny: :2funny:

παραθεσε μας το θρεντακι οπου ποσταρει μπαζα ο τραμου Αρχηγε πως και δεν εχει πεσει το ματι μας μεχρις τωρα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;???
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ για την υπερπροσπαθεια του απολυτου στοχου ζωης για τον ερχομο εις την δευτερη πατριδα της ομαδος μας τη γη της Επαγγελιας Ντε Λουξ ο Ελλην Αρχηγος θα κανει την υστατη και απελπιδα προσπαθεια για μια τελευταια φορα με τα τελευταια του 250-300 περιπου γιουρια στον ντορβα με τα ευρουδια ανεβαινοντας για αλλη μια φορα αυριο τον κολασμενο γολγοθα προς το καραφλο βουνο του πονου για πεμπτη συνεχη φορα μετα απο τοτε που ξεκινησε το καταστροφικο νταουνσουινγκ το χειροτερο στην λαιβ ποκερικη καρριερα στο κας αφου 4 απανωτες φορες οπου εχω παει τα δυο τελευταια ΠΣΚ δυο ημερες εκαστο δηλαδη παρασκευη+σαββατο ή σαββατο+κυριακη εχω φαει τις απιστευτες σακες και μπαντιμπιτς και φευγω με 60,70-130,140 μειον την καθε φορα...χανοντας τα μεγαλα και καθοριστικα ποτς της βραδιας με σακες και στησιματα σετ απς οπως νατς φουλ εναντιων καρεεεε.. :o :o :o :o!!! στρειτ φλασ, απανωτες φορες με πανω κατω κεντα χρωμα στο φλοπ με τα αγαπημενα σουτιντ κοννεκτορς 9-10 σπαθια,μπαστουνια,καρα 6-7 κτλ να μην χτυπανε τιποτα μεχρι το ριβερ και να χανουμε απο μεσαια ζευγη ή ασορηγα και ασονταμα που δεν πατανε καν και τα παιρνουν με ασσο χαι... :headbang: :headbang: :headbang: την προηγουμενη φορα το δευτερο πενηνταρι εφυγε με μαυρα εξαρια σε φλοπ 345 σπαθια ο αρχικος ρειζερ απτο μπατον χτυπαγε οβερμπετς προφανες οτι εχει μεγαλο ζευγος ή ασορηγο μπορει και σπαθια η μεγαλυτερο ζευγος με ενα σπαθι αλλα δεν το πετας το οπεν εντιντ στρειτ φλας ντρο στο φλοπ στο 1-2 με 50-100 στακ δεν παιζουμε και κανα πεντακοσαρι σουπερ σλου ντιπ τουρ με 50.000 μαρκες μπροστα μας ελεος πια και αφου δεν βγηκε τιποτα ως το ριβερ ουτε σπαθι ουτε 2αρι ή εφταρι να τα παιρνει με κοκκινα οχταριαααααααα... :headbang: :headbang: :headbang: αλλο ενδεικτικο χερι σε φλοπ Α 6 4 ρεινμπο με ασσονταμο το παιζουμε εντελως στρειτ ξεκαθαρα χτυπαμε αλυπητα με ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 150$ και να ερχεται τριαρι στο ριβερ και να ανοιγει ο αλλος διστακτικα τα φυλλα του αφου κοιτα με τρομο το ασσονταμο ανοιγει 6 3 οφ  και να λεει εκπληκτος οτι νικησε ωχ σορρυ ρε φιλε σε εβαλα οτι κραταγες 57 και πηγαινες για πανω κατω κεντα...και δεν καταλαβαινει ο ασχετος οτι αν πας για τη κεντα ειναι μπροστα γιατι σου κρατα ενα μπλοκερ το τριαρι για να την πιασεις...που να καταλαβουν οι καφενεδες απο μπλοκερς, αουτς, εκιουτι, οντς, ριβερς εκιουτι,κτλ.. οτι ναι ποκα και πρεφα καφενειου... αη σιχτιρ πια ελεος...:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: α μην παραλειψουμε και το σουπερ μπαντμπιντ της προπροηγουμενης φορας οπου σεταρουμε τα παπακια(22) στο μπατον σε φλοπ Κ52 με δυο σπαθια χτυπαμε ξεκαθαρα εντελως στρειτ φοβουμενοι τα σπαθια μπαινουμε ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 200$ και ερχεται πενταρι στο ριβερ και ανοιγει ο αθλιος βιλαιν Κ5 οφφφφφφφφφφφφφφ....!!!! ελεος ρε πουστη μου ελεος.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τι αλλα χερια να θυμηθουμε και να αναφερουμε τα εχουμε παραθεσει ολα σχεδον στον ηρωικο και υπερυπομονετικο Υπαρχηγο που εχει στεφθει εδω και 3 βδομαδες επισημα ο λαιβ κας κοουτς της Μπου ποκερ τημ Ελλαδος οπως εχει ο Φιλ Χελμουθ στο big game για να τον ηρεμει τον Layne Flack ο οποιος με τη σειρα του ειχε προπονηθει απο τον μεγαλο Τζονι the orient express Channnnnn :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!
ειδες που ολα εχουν συνεχεια και τιποτα δεν ειναι τυχαιο ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ.......... :huh: :think: :S;;;;;????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

  • daniel-negreanu.jpg
    daniel-negreanu.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 20

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ για την υπερπροσπαθεια του απολυτου στοχου ζωης για τον ερχομο εις την δευτερη πατριδα της ομαδος μας τη γη της Επαγγελιας Ντε Λουξ ο Ελλην Αρχηγος θα κανει την υστατη και απελπιδα προσπαθεια για μια τελευταια φορα με τα τελευταια του 250-300 περιπου γιουρια στον ντορβα με τα ευρουδια ανεβαινοντας για αλλη μια φορα αυριο τον κολασμενο γολγοθα προς το καραφλο βουνο του πονου για πεμπτη συνεχη φορα μετα απο τοτε που ξεκινησε το καταστροφικο νταουνσουινγκ το χειροτερο στην λαιβ ποκερικη καρριερα στο κας αφου 4 απανωτες φορες οπου εχω παει τα δυο τελευταια ΠΣΚ δυο ημερες εκαστο δηλαδη παρασκευη+σαββατο ή σαββατο+κυριακη εχω φαει τις απιστευτες σακες και μπαντιμπιτς και φευγω με 60,70-130,140 μειον την καθε φορα...χανοντας τα μεγαλα και καθοριστικα ποτς της βραδιας με σακες και στησιματα σετ απς οπως νατς φουλ εναντιων καρεεεε.. :o :o :o :o!!! στρειτ φλασ, απανωτες φορες με πανω κατω κεντα χρωμα στο φλοπ με τα αγαπημενα σουτιντ κοννεκτορς 9-10 σπαθια,μπαστουνια,καρα 6-7 κτλ να μην χτυπανε τιποτα μεχρι το ριβερ και να χανουμε απο μεσαια ζευγη ή ασορηγα και ασονταμα που δεν πατανε καν και τα παιρνουν με ασσο χαι... :headbang: :headbang: :headbang: την προηγουμενη φορα το δευτερο πενηνταρι εφυγε με μαυρα εξαρια σε φλοπ 345 σπαθια ο αρχικος ρειζερ απτο μπατον χτυπαγε οβερμπετς προφανες οτι εχει μεγαλο ζευγος ή ασορηγο μπορει και σπαθια η μεγαλυτερο ζευγος με ενα σπαθι αλλα δεν το πετας το οπεν εντιντ στρειτ φλας ντρο στο φλοπ στο 1-2 με 50-100 στακ δεν παιζουμε και κανα πεντακοσαρι σουπερ σλου ντιπ τουρ με 50.000 μαρκες μπροστα μας ελεος πια και αφου δεν βγηκε τιποτα ως το ριβερ ουτε σπαθι ουτε 2αρι ή εφταρι να τα παιρνει με κοκκινα οχταριαααααααα... :headbang: :headbang: :headbang: αλλο ενδεικτικο χερι σε φλοπ Α 6 4 ρεινμπο με ασσονταμο το παιζουμε εντελως στρειτ ξεκαθαρα χτυπαμε αλυπητα με ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 150$ και να ερχεται τριαρι στο ριβερ και να ανοιγει ο αλλος διστακτικα τα φυλλα του αφου κοιτα με τρομο το ασσονταμο ανοιγει 6 3 οφ  και να λεει εκπληκτος οτι νικησε ωχ σορρυ ρε φιλε σε εβαλα οτι κραταγες 57 και πηγαινες για πανω κατω κεντα...και δεν καταλαβαινει ο ασχετος οτι αν πας για τη κεντα ειναι μπροστα γιατι σου κρατα ενα μπλοκερ το τριαρι για να την πιασεις...που να καταλαβουν οι καφενεδες απο μπλοκερς, αουτς, εκιουτι, οντς, ριβερς εκιουτι,κτλ.. οτι ναι ποκα και πρεφα καφενειου... αη σιχτιρ πια ελεος...:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: α μην παραλειψουμε και το σουπερ μπαντμπιντ της προπροηγουμενης φορας οπου σεταρουμε τα παπακια(22) στο μπατον σε φλοπ Κ52 με δυο σπαθια χτυπαμε ξεκαθαρα εντελως στρειτ φοβουμενοι τα σπαθια μπαινουμε ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 200$ και ερχεται πενταρι στο ριβερ και ανοιγει ο αθλιος βιλαιν Κ5 οφφφφφφφφφφφφφφ....!!!! ελεος ρε πουστη μου ελεος.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τι αλλα χερια να θυμηθουμε και να αναφερουμε τα εχουμε παραθεσει ολα σχεδον στον ηρωικο και υπερυπομονετικο Υπαρχηγο που εχει στεφθει εδω και 3 βδομαδες επισημα ο λαιβ κας κοουτς της Μπου ποκερ τημ Ελλαδος οπως εχει ο Φιλ Χελμουθ στο big game για να τον ηρεμει τον Layne Flack ο οποιος με τη σειρα του ειχε προπονηθει απο τον μεγαλο Τζονι the orient express Channnnnn :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!
ειδες που ολα εχουν συνεχεια και τιποτα δεν ειναι τυχαιο ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ.......... :huh: :think: :S;;;;;????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ ποιος δεν εχει νταουνσουινγκ  :S :S
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Από το γραψιμο του LOXXOU καταλαβαίνει κανείς ότι λειτουργεί οπως ο Dr House!!!Μονο που ο House επαιρνε Vikodin ενω ο δικός μας κατεβάζει αμφεταμίνες (?) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Λοιπόν ενα ενα τα ερωτήματα:
-O παικτης δε μου θυμιζει κατι.Ο Νεγκρεάνου στο πολύ μακρινό του..
-Ο Ξαδερφος αυτός ειναι άλλος.Ξεκίνησε Πιλότος στην Ολυμπιακή,εγινε χρηματιστής,μετά ανοιξε δυο HAAGEN DAAS στη Γλυφαδα και στη Χαλκίδα,μετά τα εκλεισε και γυρίζει με ενα τρικυκλο και παιρνει ανακυκλώμενα χαρτια απο JUMBO-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κλπ και τα πουλαέι!!!!
Βιος και Πολιτεία,παρατσούκλι "Φιδης" λόγω των ψεμμάτων που αραδιάζει!Δε θα μου εκανε εντύπωση να τον δω σε κανενα τραπέζι και ας μην ξερει ποια ειναι η Νταμα!!!!
-Τον Τραμου και τα μπαζα του θα τον βρεις στο νημα "Γυμνες φωτογραφίες από κοπέλες/γυναίκες μας",όπου ποσταρει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑ [size=20pt]EVER AND EVER FOREVER AND EVER!!!![/size],εχει φαει δε το [size=20pt]ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ[/size] από μενα!!
-Για το downswing:λογικό,αναμενόμενο και περαστικό!Αναλογίσου πόσες σακκες εχεις ριξει εσυ και θα ερθεις στα ισια σου,εγω αυτό κανω και μετα κοιμάμαι σαν πουλάκι..
Χτες επαιζε ενα 3,5 R 180αρι και πριν τις πληρωμές κονταρομαι με ισο στακ raise-re-raise εγω,all in αυτός..
Εγω Α-Α κλασσικά,αυτός Α-Q..Φλοπ 5-8-10 turn 9 river βρες το μόνος σου! :headbang: :headbang: :headbang:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Από το γραψιμο του LOXXOU καταλαβαίνει κανείς ότι λειτουργεί οπως ο Dr House!!!Μονο που ο House επαιρνε Vikodin ενω ο δικός μας κατεβάζει αμφεταμίνες (?) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Λοιπόν ενα ενα τα ερωτήματα:
-O παικτης δε μου θυμιζει κατι.Ο Νεγκρεάνου στο πολύ μακρινό του..
-Ο Ξαδερφος αυτός ειναι άλλος.Ξεκίνησε Πιλότος στην Ολυμπιακή,εγινε χρηματιστής,μετά ανοιξε δυο HAAGEN DAAS στη Γλυφαδα και στη Χαλκίδα,μετά τα εκλεισε και γυρίζει με ενα τρικυκλο και παιρνει ανακυκλώμενα χαρτια απο JUMBO-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κλπ και τα πουλαέι!!!!
Βιος και Πολιτεία,παρατσούκλι "Φιδης" λόγω των ψεμμάτων που αραδιάζει!Δε θα μου εκανε εντύπωση να τον δω σε κανενα τραπέζι και ας μην ξερει ποια ειναι η Νταμα!!!!
-Τον Τραμου και τα μπαζα του θα τον βρεις στο νημα "Γυμνες φωτογραφίες από κοπέλες/γυναίκες μας",όπου ποσταρει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑ [size=20pt]EVER AND EVER FOREVER AND EVER!!!![/size],εχει φαει δε το [size=20pt]ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ[/size] από μενα!!
-Για το downswing:λογικό,αναμενόμενο και περαστικό!Αναλογίσου πόσες σακκες εχεις ριξει εσυ και θα ερθεις στα ισια σου,εγω αυτό κανω και μετα κοιμάμαι σαν πουλάκι..
Χτες επαιζε ενα 3,5 R 180αρι και πριν τις πληρωμές κονταρομαι με ισο στακ raise-re-raise εγω,all in αυτός..
Εγω Α-Α κλασσικά,αυτός Α-Q..Φλοπ 5-8-10 turn 9 river βρες το μόνος σου! :headbang: :headbang: :headbang:

ΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε αγαπαω Αρχηγε μου σε ευχαριστω για τον παραληρισμο με τον τζινιους ναρκομανη χαουζ ειναι ο αγαπημενος μου τηλεοπτικος ηρωας ετσι ακριβως νοιωθω και γω υπο την επιρεια της ποκερικης καφεινικης εμπνευσης... ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τρελο γελιο ο ξαδερφος φιδης με τον βιο και πολιτεια του... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: θα επισκεπτω το θρεντ του τραμου να παρω μπαζοματι... :dancing: :dancing: :dancing: τι να πω για το σπασιμο των σφαιρων αμερικανικων αερογραμμων απτο ασσονταμο εσυ τουλαχιστον το παθες σε τουρ ψιχουλο για χαβαλε τι να πω εγω που το επαθα στο πρωτο ΧΧΧ στο Ναο που παιξαμε μαζι πριν απο δυο χρονια ακριβως τελος Νοεμβρη του 2012 οταν και γνωριστηκαμε που μπασταρα 20ος με πανω απο 35.000 στακ οταν με εβαλε ωλ ιν ο αλλος με ασσονταμο οφ εναντιων των ασσων μου και με τις δυο νταμες κατευθειαν απτο φλοπ θυμασαι Αρχηγε μου ημουν ετοιμος να πηδηξω στον γκρεμο του λουτρακιου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τρεχω τωρα αναχωρω για το βουνο [size=30pt]ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕ ΛΟΥΞ ΜΑΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
ωραιος το βρηκες με την μια Νικ παιζεις ποκερακι αδερφε που παιζεις λαιβ σε καζινο,λεσχες..; ονλαιν σταρς,κτλ..;
οπως σου χα γραψει παλιοτερα επαιζα ον λαιν αλλα τελευταια εκοψα λογω προσωπικων προβληματων κ ελλειψης χρονου :S
εσυ  συνεχισε αδελφε
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
........ τρεχω τωρα αναχωρω για το βουνο [size=30pt]ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕ ΛΟΥΞ ΜΑΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]MAY THE BOU FORCE BE WITH YOU!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τρεχω τωρα αναχωρω για το βουνο [size=30pt]ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕ ΛΟΥΞ ΜΑΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Ακόμα να κατέβεις????τι εγινε????Σε φαγαν τα ελάφια?????
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
[size=20pt]MAY THE BOU FORCE BE WITH YOU!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόμα να κατέβεις????τι εγινε????Σε φαγαν τα ελάφια?????
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Σε ευχαριστω πολυ και για την Μπου δυναμη και για τα ελαφια Ναυαρχε και Αρχηγε μου μακαρι να με ετρωγαν αυτα παρα οι σακες,τα μπαντμπιτς,οι ντονκς,τα φις,κτλ δεν αντεχω αλλο Αρχηγε μου εχω σπασει καθε ρεκορ εκτη(6η.... :o :o :o :o :o :o :o) απανωτη φορα σερι με αρνητικο προσημο απιστευτο νταουνσουινγκ... :- :- :- :( :( :( :headbang: :headbang: :headbang: τι να πω και τι να πρωτοαναφερω απο χερια... :dunno: :dunno: :dunno: ποτς 200$+ με νατς χρωμα στον ασσο στο τερν να σπρωχνω ρεστα να κολαρει ο αλλος με μποτομ σετ και να διπλωνει στο ριβερ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλο ποτ επισης 200$+ εγω με μιντλ σετ αυτη τη φορα δυο χρωματα κατω(οχι two tone board δεν εννοω δηλαδη να εχει στο τερν πχ δυο σπαθια και δυο κουπες αλλα με δυο καρτες μονο ενος χρωματος και οι αλλες διαφορετικες μεταξυ τους..) να τα σπρωχνω στο τερν παλι και να του βγαινει το χρωμα στο ριβερ....!!!! μικροτερα ποτς γυρω στα 100 να τα σπρωχνω με πανω κατω κεντα χρωμα σε φλοπ 8 10 σκουπιδι με το 8 10 ιδιο σουτ με το 79 που κρατω στο χερι και να κολαρει με βαλε δεκα οφ και φυσικα ουτε 6 ουτε βαλες ουτε χρωμα φυσικα σε τερν και στο ριβερ του βγηκε αλλο ενα δεκαρι ετσι για το κερασακι στην τουρτα... :headbang: :headbang: :headbang:!!!

εχω τιλταρει τοσο οπου θα προβω στο απονενοημενο διαβημα και θα συμμετασχω σε λαιβ τουρ μετα απο σχεδον ενα χρονο οπου δεν εχω παιξει λαιβ τουρ (1 σατελαιτ το φθινοπωρο του 13 και ενα μεγα Σατ τον δεκεμβρη στο βουνο και 2 ΧΧΧ στο λουτρο τον Φλεβαρη οπου ημουν τσιπ λιντερ του τουρνουα απο τα πρωτα χερια μετα το ριμπαι και για κανα 2 ωρες ωσπου μπασταρα καπου 12-13ος με το χρωματιστο ασσονταμο εναντιων βαλεδων με αφησε με κανα δυο μπλαιντς..το ιδιο χερι ακριβως απο την αντιστροφη ειχα στο μεγα σατ του βουνου τον δεκεμβρη οπου εχασα το σιγουρο τικετ για το 1000αρι τουρ οταν κραταγα τους βαλεδες εναντιων του ασσονταμου οφ...) και παρολα αυτα και εχοντας να κασαρω απο τον Ιουνιο του 13 σε λαιβ τουρ λεω να παιξω την αλλη βδομαδα στο Bounty Terminator to MP Wanted στη νεα σειρα τεταρτιατικων τουρ στο βουνο το οποιο παει να κλεψει ολοκληρωτικα την δοξα και την παραδοση του λουτρου...

δεν θα ασχολιομουν καν αλλα τα Bounty Terminator ηταν τα αγαπημενα μου στο παλαι ποτε ενδοξο και ηρωικο PKR τα ειχα ξεσκισει εκει 1 στα 2 Terminator που επαιζα ημουν ειτε στα επαθλα ειτε επαιρνα το μπαι ιν πισω 2+3 φορες απο τα κεφαλια μπαουντις που μαζευα και μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να παιξω εναν εξολοθρευτη λαιβ αφου δεν ειχε γινει οποτε λεω να κατεβω ηρωικα για μια τελευταια φορα σαν αλλος Ελ Σιντ πανω στο αλογο Ή Ταν ή επι Τας η μονη ελπιδα για ερχομο στο Ντε Λουξ μας ειναι η πρωτη θεση στον Εξολοθρευτη με 5-6 κομμενα κεφαλια παραμασχαλα... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβαινω αυριο για απεγνωσμενο κας σεσσιον και για να γραφτω στο τουρ μην το αφησουμε για τελευταια στιγμη μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω πολυ και για την Μπου δυναμη και για τα ελαφια Ναυαρχε και Αρχηγε μου μακαρι να με ετρωγαν αυτα παρα οι σακες,τα μπαντμπιτς,οι ντονκς,τα φις,κτλ δεν αντεχω αλλο Αρχηγε μου εχω σπασει καθε ρεκορ εκτη(6η.... :o :o :o :o :o :o :o) απανωτη φορα σερι με αρνητικο προσημο απιστευτο νταουνσουινγκ... :- :- :- :( :( :( :headbang: :headbang: :headbang: τι να πω και τι να πρωτοαναφερω απο χερια... :dunno: :dunno: :dunno: ποτς 200$+ με νατς χρωμα στον ασσο στο τερν να σπρωχνω ρεστα να κολαρει ο αλλος με μποτομ σετ και να διπλωνει στο ριβερ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλο ποτ επισης 200$+ εγω με μιντλ σετ αυτη τη φορα δυο χρωματα κατω(οχι two tone board δεν εννοω δηλαδη να εχει στο τερν πχ δυο σπαθια και δυο κουπες αλλα με δυο καρτες μονο ενος χρωματος και οι αλλες διαφορετικες μεταξυ τους..) να τα σπρωχνω στο τερν παλι και να του βγαινει το χρωμα στο ριβερ....!!!! μικροτερα ποτς γυρω στα 100 να τα σπρωχνω με πανω κατω κεντα χρωμα σε φλοπ 8 10 σκουπιδι με το 8 10 ιδιο σουτ με το 79 που κρατω στο χερι και να κολαρει με βαλε δεκα οφ και φυσικα ουτε 6 ουτε βαλες ουτε χρωμα φυσικα σε τερν και στο ριβερ του βγηκε αλλο ενα δεκαρι ετσι για το κερασακι στην τουρτα... :headbang: :headbang: :headbang:!!!

εχω τιλταρει τοσο οπου θα προβω στο απονενοημενο διαβημα και θα συμμετασχω σε λαιβ τουρ μετα απο σχεδον ενα χρονο οπου δεν εχω παιξει λαιβ τουρ (1 σατελαιτ το φθινοπωρο του 13 και ενα μεγα Σατ τον δεκεμβρη στο βουνο και 2 ΧΧΧ στο λουτρο τον Φλεβαρη οπου ημουν τσιπ λιντερ του τουρνουα απο τα πρωτα χερια μετα το ριμπαι και για κανα 2 ωρες ωσπου μπασταρα καπου 12-13ος με το χρωματιστο ασσονταμο εναντιων βαλεδων με αφησε με κανα δυο μπλαιντς..το ιδιο χερι ακριβως απο την αντιστροφη ειχα στο μεγα σατ του βουνου τον δεκεμβρη οπου εχασα το σιγουρο τικετ για το 1000αρι τουρ οταν κραταγα τους βαλεδες εναντιων του ασσονταμου οφ...) και παρολα αυτα και εχοντας να κασαρω απο τον Ιουνιο του 13 σε λαιβ τουρ λεω να παιξω την αλλη βδομαδα στο Bounty Terminator to MP Wanted στη νεα σειρα τεταρτιατικων τουρ στο βουνο το οποιο παει να κλεψει ολοκληρωτικα την δοξα και την παραδοση του λουτρου...

δεν θα ασχολιομουν καν αλλα τα Bounty Terminator ηταν τα αγαπημενα μου στο παλαι ποτε ενδοξο και ηρωικο PKR τα ειχα ξεσκισει εκει 1 στα 2 Terminator που επαιζα ημουν ειτε στα επαθλα ειτε επαιρνα το μπαι ιν πισω 2+3 φορες απο τα κεφαλια μπαουντις που μαζευα και μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να παιξω εναν εξολοθρευτη λαιβ αφου δεν ειχε γινει οποτε λεω να κατεβω ηρωικα για μια τελευταια φορα σαν αλλος Ελ Σιντ πανω στο αλογο Ή Ταν ή επι Τας η μονη ελπιδα για ερχομο στο Ντε Λουξ μας ειναι η πρωτη θεση στον Εξολοθρευτη με 5-6 κομμενα κεφαλια παραμασχαλα... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβαινω αυριο για απεγνωσμενο κας σεσσιον και για να γραφτω στο τουρ μην το αφησουμε για τελευταια στιγμη μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Που εισαι Ναυαρχε και Αρχηγε μου μπηκα μπου λιγο πριν τρεξω για τον απελπισμενο και απεγνωσμενο αγωνα να διαβασω το ποστ σου και να παρω κουραγιο και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο Αρχηγο και Υπαρχηγο που ειστε Ρεεεεεεεεεμααααααααααλλλλιαααααααααααααααα....... :huh: :think: :S :- :- :( :( :'( :'( :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:(  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Που εισαι Ναυαρχε και Αρχηγε μου μπηκα μπου λιγο πριν τρεξω για τον απελπισμενο και απεγνωσμενο αγωνα να διαβασω το ποστ σου και να παρω κουραγιο και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο Αρχηγο και Υπαρχηγο που ειστε Ρεεεεεεεεεμααααααααααλλλλιαααααααααααααααα....... :huh: :think: :S :- :- :( :( :'( :'( :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:(  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Δουλεια ημουν φιλεεεεεεεεεεεεεεεε!!παρε ενα τφ και κανε αναπαντητη ντε!!!!!
Τωρα μπηκα,[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΕΡΙΑ!!!!![/size]
Εγω σε περιμενω παντως!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom