Μια φορά την εβδομάδα μπαινεις και κανεις το thread ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως το site που μας φιλοξενεί εδω!!
Ενα ενα γιατί τιλταρα:
-FELICITATIONS (!!) -ατσα και το γαλλικό ε?-για τα κασέρια,μη μασας ερχονται ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
-ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,αναμενω τα καλύτερα και θελω γρηγορη ενημέρωση,όχι μετα από μια εβδομάδα πάλι...
-ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ CAVO!!!Εμφανίστηκε κι επαιξε ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ???ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ????Γι' αυτό εκανεδιδυμο σεισμό χτες στα μέρη του στην ΕΥΒΟΙΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ τυπου Καραθανου,Κότσαρη,Μπαραμπα-ΜΥΤΟΥΣΗ (
)
-Στην προπόνηση,απλά προπόνηση..120 ατομα 18 πληρωμές,εφυγα νωρίς...
-Για το φιλο με το HOLD'EM Manager..Εχω το POKER TRACKER 4,σε δοκιμαστική εκδοση 1 μηνα και το εχω παρατείνει για 12 μηνες ακόμα με "σπασιμο" απο You tube..Καλό φαινεται,αλλά γεμιζει η οθόνη με πληροφορίες και με μπερδευει..
-H POKERSTARS λεγεται και JOCKERSTARS λόγω των τρελλών φυλλων που βγαινουν και χανεις με nuts!!!!Κατι σαν τους Ρηγαδες που ελεγε ο LOXXOS που εχασαν απο ξεφτιλοκέντα...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
[size=30pt]12 και σημερα για τη συμμετοχή μας στο ακριβότερο live τουρνουα μας ΕVER!!!!![/size]