Νέα

Poker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Πάλι εξαφανίστηκε ο εν Ελλαδι Αρχηγός...
Επαιξε την Τριτη?Δεν πρόλαβε>Τον φαγαν τα Ελαφια???
[size=20pt]Θα σε βάλω στο POKER ALERT ΡΕ!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny:
Τέλος πάντων,μετα από αγρανάπαυση δυο εβδομάδων, ανηφορίζω αυριο για πρόπόνηση στο 60αρι..
Wish me luck γιατί η Jockerstars μας εχει δωσει πολύ πόνο τις τελευταίες 10 μερες...
ΥΓ:15 και σήμερα αδερφια...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
ξερει κανεις απο που θα μπορουσα να κατεβαασω δωρεαν το hold em manager2 ?
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Δουλεια ημουν φιλεεεεεεεεεεεεεεεε!!παρε ενα τφ και κανε αναπαντητη ντε!!!!!
Τωρα μπηκα,[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΕΡΙΑ!!!!![/size]
Εγω σε περιμενω παντως!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η ηρωικη επιστροφη του Ασωτου εν Ελλαδι Αρχηγου μια βδομαδα απο το προηγουμενο ποστ μου ακριβως τη προηγουμενη τεταρτη ηταν η οριστικη χαριστικη βολη του νταουνσουινγκ Ναυαρχε και Αρχηγε μου επτα ΕΦΤΑ (7... :o :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συναπτες φορες σερι οπου εφευγα με χασουρα με νταουνσουινγκ 500+ ημουν ετοιμος να κανω σελφ μπαν φορεβερ απτο ποκερ και τη ζωη αλλα χαρη στην αγαπη και υποστηριξη των αγαπημενων αδερφων Αρχηγου και Υπαρχηγου οι δυο τελευταιες φορες χτες και προχτες σαββατο και κυριακη ηταν ενα σωτηριο απσουινγκ σανιδα σωτηριας ποκερικη οαση μαρκων και στακων οπου το νταουνσουινγκ μειωθηκε κατα 300-350 οποτε μπορουμε να ατενιζουμε το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια χαρη σε σας Αγαπημενοι μου φιλοι οπως ακριβως το ειπες Αρχηγε μου μαζεμενα ερχονται τα κασερια και χαρη στο λαιβ ψυχολογικο κοουτσαρισμα του εμπειρου αθλητη και προσωπικου μου προπονητη Υπαρχηγου και ετσι επιστρεφω στα ποστ μετα απο μια βδομαδα να κανω την μεγαλη ανακοινωση... :o :o :o :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Πάλι εξαφανίστηκε ο εν Ελλαδι Αρχηγός...
Επαιξε την Τριτη?Δεν πρόλαβε>Τον φαγαν τα Ελαφια???
[size=20pt]Θα σε βάλω στο POKER ALERT ΡΕ!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny:

ο εν Ελλαδι Αρχηγός ειναι εδω ενωμενος δυνατος δεν θα χρειαστει το POKER ALERT...ελιωσα με τα ελαφια... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: Αρχηγε μου και ποιον αλλον παιρνεις μαζι δωρακι με τον εν Ελλαδι Αρχηγό ερχεται και ο εν Ελλαδι χαμενος Ανθυπαρχηγος της Ποκεριας εσκασε σημερα τηλ απτο πουθενα για καταδρομικη αναβαση βουνο στα ξαφνικα μετα απο τρελο στοιχηματικο κερδος 500+ με λεει ο τρελαμενος και χαμενος(μεχρι προτινος.. :cheesy: :dancing:) Ανθυπαρχηγος.."ετοιμασου τωρα αμεσως ερχομαι και σε παιρνω με την κουρσαρα να ανεβουμε βουνο για κας και τον λεω τι με λες πας καλα Ανθυπαρχηγε μου 2 μερες τωρα ημουν εκει σερι 15 ωρες στο βουνο εκλεισα με 2 ωρες υπνο ενδιαμεσα και σημερα ειμαι ζωντανος νεκρος αλλα ο Ανθυπαρχηγος Καβο δεν ακουγε τιποτες οσο χρυσον και αν τον εκανα να κανει λιγο υπομονη για να ανεβουμε μαζι τη Τεταρτη για το τουρ αν προλαβει ή για κας μετα αλλα τελικα προεβη στο απονενοημενο διαβημα και προχωρησε στα ενδοτερα του κας εν τω φαλακρο βουνο και ειναι προς τιμην του παρακαλω οτι πηγε να παιξει 1-2 λαιβ για πρωτη φορα παρακαλωωωω...Δοξα και Τιμη στον Ηρωικο Ανθυπαρχηγο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Η ηρωικη επιστροφη του Ασωτου εν Ελλαδι Αρχηγου μια βδομαδα απο το προηγουμενο ποστ μου ακριβως τη προηγουμενη τεταρτη ηταν η οριστικη χαριστικη βολη του νταουνσουινγκ Ναυαρχε και Αρχηγε μου επτα ΕΦΤΑ (7... :o :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συναπτες φορες σερι οπου εφευγα με χασουρα με νταουνσουινγκ 500+ ημουν ετοιμος να κανω σελφ μπαν φορεβερ απτο ποκερ και τη ζωη αλλα χαρη στην αγαπη και υποστηριξη των αγαπημενων φιλων Αρχηγου και Υπαρχηγου οι δυο τελευταιες φορες χτες και προχτες σαββατο και κυριακη ηταν ενα σωτηριο απσουινγκ σανιδα σωτηριας ποκερικη οαση μαρκων και στακων οπου το νταουνσουινγκ μειωθηκε κατα 300-350 οποτε μπορουμε να ατενιζουμε το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια χαρη σε σας Αγαπημενοι μου φιλοι οπως ακριβως το ειπες Αρχηγε μου μαζεμενα ερχονται τα κασερια και χαρη στο λαιβ κοουτσαρισμα του εμπειρου αθλητη και προπονητη Υπαρχηγου και ετσι επιστρεφω στα ποστ μετα απο μια βδομαδα να κανω την μεγαλη ανακοινωση... :o :o :o :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:


και οπως υποσχεθηκα μετα απο υπερπροσεκτικο και κοπιαστικο υπερυψηλης ποιοτητος cam scanning προς τιμην του Αρχηγου μας που αρεσκεται στην παραθεση των εισιτηριων των Τουρ παραθετω ενα Ιστορικο εισιτηριο Τουρνουα για την Μπου Τημ ειναι το πρωτο Live Bounty Terminator Tournament οπου παιρνει μερος η Ομαδα μας και μαλιστα ο Εν Ελλαδι Αρχηγος βρισκεται στην πρωτη πρωτη θεση των συμμετοχων Entry Number 1... :rockon: :rockon: :rockon:!!! αφου για τα μας ειδικα ανοιξε τις εγγραφες ο Γενικος Υπευθυνος Ποκερ Μανατζερ ολου του βουνου Αντωνης λαγγης οποτε ας ελπιζουμε μετα το περας της αποπερατωσεως του Τουρ το βραδυ αργα της Τεταρτης το χαρτι που θα παρει στα χερια η Μπου Τημ να παραμενει στην πρωτη πρωτη θεση της τελικης καταταξης του τουρνουα με καμια δεκαρια κομμενα κεφαλια Bountyς στον ντορβα υπο μαλης... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Συνημμένα

  • 20141117085426.jpg
    20141117085426.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 20141117085126.jpg
    20141117085126.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 21

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Τέλος πάντων,μετα από αγρανάπαυση δυο εβδομάδων, ανηφορίζω αυριο για πρόπόνηση στο 60αρι..
Wish me luck γιατί η Jockerstars μας εχει δωσει πολύ πόνο τις τελευταίες 10 μερες...
ΥΓ:15 και σήμερα αδερφια...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σου ευχομαστε UNLIMITED LUCK+SUCCESS στο προπονητικο 60αρι Αρχηγε μας αναμενουμε το ματωμενο σεντονι χαλαρα βεβαια λογω μεγεθους του τουρ αφου ζουμε και αναπνεουμε για το 1000αρι 13 και σημερα Αρχηγε μας οπως και μια και καμια για το μινι εξολοθρευτακη που θα παιξωμεν αυριον αναμενομεν με υπεραγωνια... :o :o :o :o  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Υ.Γ.ο Ανθυπαρχηγος Καβο εδωσε τον λογο της ποκερικης του τιμης οτι θα κανει τα αδυνατα δυνατα για να καταφερει να ερθει μαζι τη τεταρτη στο τουρ αφου δεν γραφτηκε σημερα που ηταν στο βουνο μεχρι πριν λιγη ωρα που με πηρε τηλ να με ενημερωσει για τα του αγωνος αφου δεν εχει το κουραγιο να μπει και να γραψει ματωμενο σεντονι τωρα δυστυχως εφυγε με 50- μειον ενω βρισκοταν 500+ συν αφου μεσα στα πρωτα 6 χερια... :o :o :o!!! της ζωης του στο 1-2 τα 200$ του αρχικου μπαι ιν του τα ειχε διομισαπλασιασει με σετ γυναικων στο τερν,ασορηγα,κτλ... :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δυστυχως ομως κατι τα μετρια χερια μετα, κατι τα σκουπιδοφλοπ, κατι η αλλαγη τραπεζιου, αφου εκλεισε το αρχικο που καθοταν και τον πηγαν διπλα σε regs seasoned pros οπως βλεπε σπυρος καραθανος,κτλ τον εριχαν αργα αλλα σταθερα ωσπου κατι σετ απς Ασσοβαλο κοντρα σε Ασσο νταμο σε μπορντ: QJJQ, και σετ ρηγαδων στο τερν σε φλοπ 234 καρα οπου ο κωλερ στο ΣΒ του αρχικου ρειζ Καβου κραταγε 56 οφ και σακαρε αγρια των Ηρωικο Ανθυπαρχηγο μας...σου θυμιζει κατι το σετ Ρηγαδων κοντρα σε σκουπιδοκεντα Υπαρχηγε μου... :- :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Καποια απ'τα ποστ που λεγαμε οπου μαλλον δεν εχεις δει και γιαυτο δεν εχεις σχολιασει Υπαρχηγε μου στα παραθετω παραυτα...!!!


Αρχηγε και Υπαρχηγε βρειτε μου με ποιον πασιγνωστο παιχτη ειναι ΙΔΙΟΣ ο πικερ ΛΕΜΕ.... :o :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon:!!!! ειναι σικε για σενα Υπαρχηγε πανευκολο... ;) :cheesy: :grin:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Καποια απ'τα ποστ που λεγαμε οπου μαλλον δεν εχεις δει και γιαυτο δεν εχεις σχολιασει Υπαρχηγε μου στα παραθετω παραυτα...!!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ για την υπερπροσπαθεια του απολυτου στοχου ζωης για τον ερχομο εις την δευτερη πατριδα της ομαδος μας τη γη της Επαγγελιας Ντε Λουξ ο Ελλην Αρχηγος θα κανει την υστατη και απελπιδα προσπαθεια για μια τελευταια φορα με τα τελευταια του 250-300 περιπου γιουρια στον ντορβα με τα ευρουδια ανεβαινοντας για αλλη μια φορα αυριο τον κολασμενο γολγοθα προς το καραφλο βουνο του πονου για πεμπτη συνεχη φορα μετα απο τοτε που ξεκινησε το καταστροφικο νταουνσουινγκ το χειροτερο στην λαιβ ποκερικη καρριερα στο κας αφου 4 απανωτες φορες οπου εχω παει τα δυο τελευταια ΠΣΚ δυο ημερες εκαστο δηλαδη παρασκευη+σαββατο ή σαββατο+κυριακη εχω φαει τις απιστευτες σακες και μπαντιμπιτς και φευγω με 60,70-130,140 μειον την καθε φορα...χανοντας τα μεγαλα και καθοριστικα ποτς της βραδιας με σακες και στησιματα σετ απς οπως νατς φουλ εναντιων καρεεεε.. :o :o :o :o!!! στρειτ φλασ, απανωτες φορες με πανω κατω κεντα χρωμα στο φλοπ με τα αγαπημενα σουτιντ κοννεκτορς 9-10 σπαθια,μπαστουνια,καρα 6-7 κτλ να μην χτυπανε τιποτα μεχρι το ριβερ και να χανουμε απο μεσαια ζευγη ή ασορηγα και ασονταμα που δεν πατανε καν και τα παιρνουν με ασσο χαι... :headbang: :headbang: :headbang: την προηγουμενη φορα το δευτερο πενηνταρι εφυγε με μαυρα εξαρια σε φλοπ 345 σπαθια ο αρχικος ρειζερ απτο μπατον χτυπαγε οβερμπετς προφανες οτι εχει μεγαλο ζευγος ή ασορηγο μπορει και σπαθια η μεγαλυτερο ζευγος με ενα σπαθι αλλα δεν το πετας το οπεν εντιντ στρειτ φλας ντρο στο φλοπ στο 1-2 με 50-100 στακ δεν παιζουμε και κανα πεντακοσαρι σουπερ σλου ντιπ τουρ με 50.000 μαρκες μπροστα μας ελεος πια και αφου δεν βγηκε τιποτα ως το ριβερ ουτε σπαθι ουτε 2αρι ή εφταρι να τα παιρνει με κοκκινα οχταριαααααααα... :headbang: :headbang: :headbang: αλλο ενδεικτικο χερι σε φλοπ Α 6 4 ρεινμπο με ασσονταμο το παιζουμε εντελως στρειτ ξεκαθαρα χτυπαμε αλυπητα με ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 150$ και να ερχεται τριαρι στο ριβερ και να ανοιγει ο αλλος διστακτικα τα φυλλα του αφου κοιτα με τρομο το ασσονταμο ανοιγει 6 3 οφ  και να λεει εκπληκτος οτι νικησε ωχ σορρυ ρε φιλε σε εβαλα οτι κραταγες 57 και πηγαινες για πανω κατω κεντα...και δεν καταλαβαινει ο ασχετος οτι αν πας για τη κεντα ειναι μπροστα γιατι σου κρατα ενα μπλοκερ το τριαρι για να την πιασεις...που να καταλαβουν οι καφενεδες απο μπλοκερς, αουτς, εκιουτι, οντς, ριβερς εκιουτι,κτλ.. οτι ναι ποκα και πρεφα καφενειου... αη σιχτιρ πια ελεος...:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: α μην παραλειψουμε και το σουπερ μπαντμπιντ της προπροηγουμενης φορας οπου σεταρουμε τα παπακια(22) στο μπατον σε φλοπ Κ52 με δυο σπαθια χτυπαμε ξεκαθαρα εντελως στρειτ φοβουμενοι τα σπαθια μπαινουμε ωλ ιν στο ασχετο τερν το ποτ γυρω στα 200$ και ερχεται πενταρι στο ριβερ και ανοιγει ο αθλιος βιλαιν Κ5 οφφφφφφφφφφφφφφ....!!!! ελεος ρε πουστη μου ελεος.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τι αλλα χερια να θυμηθουμε και να αναφερουμε τα εχουμε παραθεσει ολα σχεδον [size=30pt]στον ηρωικο και υπερυπομονετικο Υπαρχηγο που εχει στεφθει εδω και 3 βδομαδες επισημα ο λαιβ κας κοουτς της Μπου ποκερ τημ Ελλαδος οπως εχει ο Φιλ Χελμουθ στο big game για να τον ηρεμει τον Layne Flack ο οποιος με τη σειρα του ειχε προπονηθει απο τον μεγαλο Τζονι the orient express Channnnnn :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!
ειδες που ολα εχουν συνεχεια και τιποτα δεν ειναι τυχαιο ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ.......... :huh: :think: :S;;;;;????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
ξερει κανεις απο που θα μπορουσα να κατεβαασω δωρεαν το hold em manager2 ?

γεια σου και παλι φιλε νικ δεν εχω ιδεα αν και απο που μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν φιλε δεν εχω παιξει σοβαρα ιντερνετ εδω και ακριβως δυο χρονια φιλε ακριβως λεμε απ'τον Νοεμβρη του '12 οπου εφυγε το ΠΚΡ απ'την ελλαδα απο τοτε παιζω σοβαρα μονο κας οποτε δε μπορω να σε βοηθησω φιλε μου ισως ξερει ο Ναυαρχος που αντεχει ακομα να ασχολειται με φαν τουρς ψιχουλα στη Τζοκερσταρς... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
οπως σου χα γραψει παλιοτερα επαιζα ον λαιν αλλα τελευταια εκοψα λογω προσωπικων προβληματων κ ελλειψης χρονου :S
εσυ  συνεχισε αδελφε

μπερδευτηκα φιλε Νικ τι κανεις τελικα το εκοψες το ονλαιν ή συνεχιζεις ξαναρχιζεις τωρα απ'την αρχη γιαυτο ψαχνεις το χολντεμ μανατζερ... :huh: :think: :S;;;???

Υ.Γ. ελπιζω να εισαι καλυτερα απο τα προσωπικα προβληματα φιλε μου η υγεια ψυχικη και σωματικη πανω απο ολα ειλικρινα ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται...
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
γεια σου και παλι φιλε νικ δεν εχω ιδεα αν και απο που μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν φιλε δεν εχω παιξει σοβαρα ιντερνετ εδω και ακριβως δυο χρονια φιλε ακριβως λεμε απ'τον Νοεμβρη του '12 οπου εφυγε το ΠΚΡ απ'την ελλαδα απο τοτε παιζω σοβαρα μονο κας οποτε δε μπορω να σε βοηθησω φιλε μου ισως ξερει ο Ναυαρχος που αντεχει ακομα να ασχολειται με φαν τουρς ψιχουλα στη Τζοκερσταρς... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σαι καλα φιλε μ ! εδω μεσα γιατι κολλησατε αυτο το παρατσουκλι στην τζοκερσταρς ?
χαιρετω   :rockon: :rockon:
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
μπερδευτηκα φιλε Νικ τι κανεις τελικα το εκοψες το ονλαιν ή συνεχιζεις ξαναρχιζεις τωρα απ'την αρχη γιαυτο ψαχνεις το χολντεμ μανατζερ... :huh: :think: :S;;;???

Υ.Γ. ελπιζω να εισαι καλυτερα απο τα προσωπικα προβληματα φιλε μου η υγεια ψυχικη και σωματικη πανω απο ολα ειλικρινα ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται...
το ξερα οτι θα σε μπερδεψω τυπε  :cheesy:
ειμαι λιγο καλητερα με το προσωπικο θεμα μου κ ναι θα θελα να αρχισω παλι
το μικροβιο του ποκερ δε σου φευγει ποτε  :2funny:
λογω των προβληματων που ειχα δεν εξελιχθηκα ως παικτης κ πιστευω το χολντ εμ θα με βοηθουσε

βλεπω κ συ πηρες τα πανω σου  ;)
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Μια φορά την εβδομάδα μπαινεις και κανεις το thread ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως το site που μας φιλοξενεί εδω!!
Ενα ενα γιατί τιλταρα:
-FELICITATIONS (!!) -ατσα και το γαλλικό ε?-για τα κασέρια,μη μασας ερχονται ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
-ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,αναμενω τα καλύτερα και θελω γρηγορη ενημέρωση,όχι μετα από μια εβδομάδα πάλι...
-ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ CAVO!!!Εμφανίστηκε κι επαιξε ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ???ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ????Γι' αυτό εκανεδιδυμο σεισμό χτες στα μέρη του στην ΕΥΒΟΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ τυπου Καραθανου,Κότσαρη,Μπαραμπα-ΜΥΤΟΥΣΗ ( :2funny: :2funny:)
-Στην προπόνηση,απλά προπόνηση..120 ατομα 18 πληρωμές,εφυγα νωρίς...
-Για το φιλο με το HOLD'EM Manager..Εχω το POKER TRACKER 4,σε δοκιμαστική εκδοση 1 μηνα και το εχω παρατείνει για 12 μηνες ακόμα με "σπασιμο" απο You tube..Καλό φαινεται,αλλά γεμιζει η οθόνη με πληροφορίες και με μπερδευει..
-H POKERSTARS λεγεται και JOCKERSTARS λόγω των τρελλών φυλλων που βγαινουν και χανεις με nuts!!!!Κατι σαν τους Ρηγαδες που ελεγε ο LOXXOS που εχασαν απο ξεφτιλοκέντα...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
[size=30pt]12 και σημερα για τη συμμετοχή μας στο ακριβότερο live τουρνουα μας ΕVER!!!!![/size]
 

Συνημμένα

  • BPC 1.jpg
    BPC 1.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • livboeree12877312.jpg
    livboeree12877312.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 23

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
-Για το φιλο με το HOLD'EM Manager..Εχω το POKER TRACKER 4,σε δοκιμαστική εκδοση 1 μηνα και το εχω παρατείνει για 12 μηνες ακόμα με "σπασιμο" απο You tube..Καλό φαινεται,αλλά γεμιζει η οθόνη με πληροφορίες και με μπερδευει..
-H POKERSTARS λεγεται και JOCKERSTARS λόγω των τρελλών φυλλων που βγαινουν και χανεις με nuts!!!!Κατι σαν τους Ρηγαδες που ελεγε ο LOXXOS που εχασαν απο ξεφτιλοκέντα...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
[size=30pt]12 και σημερα για τη συμμετοχή μας στο ακριβότερο live τουρνουα μας ΕVER!!!!![/size]
ευχαριστω φιλε ναυαρχε για την πληροφορια . να σαι καλα θα το δω το poker tracker κ θα βρω κ το βιντεακι
ωστε λογω των τρελλωφυλων την βγαλατε τζοκερσταρς ... καλα κανατε . κ γω νομιζα για πλακα κυριως το κανατε
ευχομαι καλη τυχη στο κυριλε τουρνουα  :rockon: :thumbsup:
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
Μια φορά την εβδομάδα μπαινεις και κανεις το thread ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως το site που μας φιλοξενεί εδω!!
Ενα ενα γιατί τιλταρα:
-FELICITATIONS (!!) -ατσα και το γαλλικό ε?-για τα κασέρια,μη μασας ερχονται ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
-ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,αναμενω τα καλύτερα και θελω γρηγορη ενημέρωση,όχι μετα από μια εβδομάδα πάλι...
-ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ CAVO!!!Εμφανίστηκε κι επαιξε ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ???ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ????Γι' αυτό εκανεδιδυμο σεισμό χτες στα μέρη του στην ΕΥΒΟΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ τυπου Καραθανου,Κότσαρη,Μπαραμπα-ΜΥΤΟΥΣΗ ( :2funny: :2funny:)
-Στην προπόνηση,απλά προπόνηση..120 ατομα 18 πληρωμές,εφυγα νωρίς...
-Για το φιλο με το HOLD'EM Manager..Εχω το POKER TRACKER 4,σε δοκιμαστική εκδοση 1 μηνα και το εχω παρατείνει για 12 μηνες ακόμα με "σπασιμο" απο You tube..Καλό φαινεται,αλλά γεμιζει η οθόνη με πληροφορίες και με μπερδευει..
-H POKERSTARS λεγεται και JOCKERSTARS λόγω των τρελλών φυλλων που βγαινουν και χανεις με nuts!!!!Κατι σαν τους Ρηγαδες που ελεγε ο LOXXOS που εχασαν απο ξεφτιλοκέντα...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
[size=30pt]12 και σημερα για τη συμμετοχή μας στο ακριβότερο live τουρνουα μας ΕVER!!!!![/size]
Καλησπέρα Αρχηγέ.

Κάνω παράθεση σε σένα διότι με το Loxxo τα λέμε συχνότερα.

Μη νομίζεις πως δε παρακολουθώ τα δρώμενα, απλά μπαίνω διαβάζω κ τέλος. Ούτε log in δε κάνω.
Βέβαια δε μπορώ να μη σχολιάσω διάφορα.

Αρχικά συμφωνω απόλυτα μαζί σου για το ρεμάλι που κάνει το θρεντ μπουρδέλο. Γραφει γράφει γράφει, κάνει παραθέσεις στα ποστ του κ τον πέρνει το ξημέρωμα. Ευτυχώς που δεν έχει κ like.
[size=15pt]ΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ..[/size] Εχουμε αγώνα αύριο.

Αυτή την προσμονή για το τουρ την ένιωσα κ εγώ πέρσι που περίμενα να περάσουν οι μέρες για το Cyprus Poker Tour.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Θα τους ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙΣ.. GUARANTEE..

Σε εμάς εδώ ΤΙΠΟΤΑ.
Όλο το Νοέμβριο δεν έχουν γίνει τουρ.
Ρώτησα κ μου είπαν πως δεν τους αφήνουν, διότι έδιωξαν τους εποχιακούς dealer κ τους έχουν κάνει 4ώρους κ δεν βγαίνουν.
Ας ελπίσουμε το Δεκέμβριο να γινει κάτι..

[size=20pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]


 

Katsifaras88

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε ναυαρχε για την πληροφορια . να σαι καλα θα το δω το poker tracker κ θα βρω κ το βιντεακι
ωστε λογω των τρελλωφυλων την βγαλατε τζοκερσταρς ... καλα κανατε . κ γω νομιζα για πλακα κυριως το κανατε
ευχομαι καλη τυχη στο κυριλε τουρνουα  :rockon: :thumbsup:
poker tracker και απο την πλευρα μου, πολυ απλουστερο και πιο ευχρηστο απο το manager
αυτο που ειχα μεχρι περισυ μαλιστα δεν ηταν καν σπασμενο, trial ηταν που του εσβηνα συγκεκριμενα αρχεια πριν κλεισει το 30ημερο και ανανεωνοταν η χρηση του
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Μια φορά την εβδομάδα μπαινεις και κανεις το thread ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως το site που μας φιλοξενεί εδω!!
Ενα ενα γιατί τιλταρα:
... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-FELICITATIONS (!!) -ατσα και το γαλλικό ε?-για τα κασέρια,μη μασας ερχονται ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
-ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,αναμενω τα καλύτερα και θελω γρηγορη ενημέρωση,όχι μετα από μια εβδομάδα πάλι...
-ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ CAVO!!!Εμφανίστηκε κι επαιξε ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ???ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ????Γι' αυτό εκανεδιδυμο σεισμό χτες στα μέρη του στην ΕΥΒΟΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ τυπου Καραθανου,Κότσαρη,Μπαραμπα-ΜΥΤΟΥΣΗ ( :2funny: :2funny:)
-Στην προπόνηση,απλά προπόνηση..120 ατομα 18 πληρωμές,εφυγα νωρίς...
-Για το φιλο με το HOLD'EM Manager..Εχω το POKER TRACKER 4,σε δοκιμαστική εκδοση 1 μηνα και το εχω παρατείνει για 12 μηνες ακόμα με "σπασιμο" απο You tube..Καλό φαινεται,αλλά γεμιζει η οθόνη με πληροφορίες και με μπερδευει..
-H POKERSTARS λεγεται και JOCKERSTARS λόγω των τρελλών φυλλων που βγαινουν και χανεις με nuts!!!!Κατι σαν τους Ρηγαδες που ελεγε ο LOXXOS που εχασαν απο ξεφτιλοκέντα...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
[size=30pt]12 και σημερα για τη συμμετοχή μας στο ακριβότερο live τουρνουα μας ΕVER!!!!![/size]


ΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!! ελιωσα Αρχηγε μου δεν μπορω να περιμενω για αυριο ο Ανθυπαρχηγος Καβος με ξαναπηρε σημερα μου τα μασαει για το τουρ θα μπορει να ερθει λεει μονο αν ακυρωθει μια κουρσα για το αεροδρομιο αλλιως θα ερθει αργα για κασερι αλλα εγω τον ειπα εκ των προτερων επειδη ειναι γνωστες οι αντιδρασεις μου σε πιθανον μπασταρισμα σακαρισμα οτι αν δεν φτασω επαθλα ουτε καν παρω πισω το μπαι ιν μια δυο φορες σε μπαουντις απ΄τα κεφαλια που θα κοψω δεν θα μαι οχι ουτε καν για κας αλλα για σελφ μπαν και βουτια στο κενο απτο τελεφερικ στα ελαφια και στο σανατοριο της Παρνηθας... :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: ουτε γω δε μπορω να περιμενω για το μεγαλο μας Τουρ τι το εβαλες το Λιβακι με τα κοκκινα για να τρελαθει ο Υπαρχηγος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:;;???!!!
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αρχηγέ.

Κάνω παράθεση σε σένα διότι με το Loxxo τα λέμε συχνότερα.

Μη νομίζεις πως δε παρακολουθώ τα δρώμενα, απλά μπαίνω διαβάζω κ τέλος. Ούτε log in δε κάνω.
Βέβαια δε μπορώ να μη σχολιάσω διάφορα.

Αρχικά συμφωνω απόλυτα μαζί σου για το ρεμάλι που κάνει το θρεντ μπουρδέλο. Γραφει γράφει γράφει, κάνει παραθέσεις στα ποστ του κ τον πέρνει το ξημέρωμα. Ευτυχώς που δεν έχει κ like.
[size=15pt]ΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ..[/size] Εχουμε αγώνα αύριο.
... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή την προσμονή για το τουρ την ένιωσα κ εγώ πέρσι που περίμενα να περάσουν οι μέρες για το Cyprus Poker Tour.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Θα τους ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙΣ.. GUARANTEE..

Σε εμάς εδώ ΤΙΠΟΤΑ.
Όλο το Νοέμβριο δεν έχουν γίνει τουρ.
Ρώτησα κ μου είπαν πως δεν τους αφήνουν, διότι έδιωξαν τους εποχιακούς dealer κ τους έχουν κάνει 4ώρους κ δεν βγαίνουν.
Ας ελπίσουμε το Δεκέμβριο να γινει κάτι..

[size=20pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]

Ελιωσα Υπαρχηγε μου ευχαριστουμε για το ποσταρισμα αν δεν απαντουσες δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να παμε καλα αυριο ειναι αδυνανατον χωρις τον Live Coach της ομαδος μας... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γι'αυτο αλλωστε αναλαμβανεις και τα Live updates του θρεντ αυριο την ωρα του μεγαλου αγωνα θα σου στελνω μηνυματα με τα κρισιμα χερια,key hands,huge pots,κτλ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
το ξερα οτι θα σε μπερδεψω τυπε  :cheesy:
ειμαι λιγο καλητερα με το προσωπικο θεμα μου κ ναι θα θελα να αρχισω παλι
το μικροβιο του ποκερ δε σου φευγει ποτε  :2funny:
λογω των προβληματων που ειχα δεν εξελιχθηκα ως παικτης κ πιστευω το χολντ εμ θα με βοηθουσε

βλεπω κ συ πηρες τα πανω σου  ;)

χαιρομαι που εισαι καλυτερα αδελφε καλη συνεχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
poker tracker και απο την πλευρα μου, πολυ απλουστερο και πιο ευχρηστο απο το manager
αυτο που ειχα μεχρι περισυ μαλιστα δεν ηταν καν σπασμενο, trial ηταν που του εσβηνα συγκεκριμενα αρχεια πριν κλεισει το 30ημερο και ανανεωνοταν η χρηση του

γεια σου φιλε κατσιφαρα παιζεις ποκερακι ιντερνετ μονο ποκερσταρς δεν παιζεις καθολου λαιβ..;;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom