Λοιπον διάβασα τις πρώτες σελίδες και θα πω και εγώ την γνώμη μου... Ειμαι 25 ετών τελειωσα τη σχολη μου και τον στρατό και είμαι άνεργος... Αυτο το λέω για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Δύο είναι οι απόψεις...
α)περίπου μισά μισά τα οικονομικά
β)μόνο ο άντρας
Γενικά θεώρω ως δεδομένο ότι σε μία σχέση (ανθρώπων, επιχειρηματική...) πρέπει όλα τα μέλη να συμβάλουν με κάποιο τρόπο.
1)Για αυτούς που είναι 40-50+ και είναι της άποψης ότι ο σωστός άντρας πληρώνει και κτλ λειτουργούν με γνώμονα άλλες εποχές όπου η γυναίκα πρόσφερε στο σπίτι περισσότερα ,
επίσης τιμούσε τον άντρα και το σπίτι της και δεν χώριζε εύκολα. Οπότε λογικό ο άντρας να συμβάλλει οικονομικά.
2)Από τις νέες γενιές γυναικών ,της ηλικίας μου και ,μικρότερες, πίστεύω πως σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στη σχεση τους και οικογένια τους όπως οι παλιές...οπότε το γεγονός να τους ακουμπάμε αδρά και να μην προσφέρουν τίποτα και στο μέλλον μας παρατήσουν με οικογένεια και παιδιά στο μέλλον μας κάνει ο λιγότερο θύματα.
Προσωπικά έχω περάσει από τα εξής στάδια...Όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς και δούλευα και δεν είχα εμπειρίες πολλές ήταν καμάρι μου να πληρώνω...Στην πορεία επειδή ακριβώς πλήρωνα (δηλαδή προσέφερα-όχι όπως πληρώνουμε πουτάνα- είχα και περισσότερες απαιτήσεις από την γκόμενα)...Τώρα που είμαι άφραγκος όταν μπορώ θα πληρώσω αλλά γενικά είμαι της άποψης μισά μισά ή εναλλάξ. Σε περίπτωση που είχα φράγκα και η γκόμενα δεν έκανε ποτέ κίνηση πιθανώς να συνέχιζα να πληρώνω αρκεί η γκόμενα να προσέφερε σε άλλους τομείς ώστε να το αντιστάθμιζε ή μέχρι να δώ ότι δεν αξίζει και πω τον εαυτό μου μαλάκα.
Άσχετο σε περιπτώσεις που οι γκόμενες μετα από τα πρώτα ραντεβού δεν πληρώνουν το λέω χύμα...Έχει τύχη σε 2 περιπτώσεις. Στην πρώτη της λέω θες να πληρώσεις εσύ και μου λέι
"ναι εννοείται απλα επειδή τις προηγούμενες φορές δεν με άφηνες νόμιζα ότι δεν ήθελες". Το αποτέλεσμα το γαμίσι μετά να ήταν καλύτερο και δεν μου έφερνε αντίρριση στα χούγια μου που παλία δεν μου έκανε
. Στην άλλη περίπτωση το ξαναλεώ(η γκόμενα δεν είχε κάνει ποτέ κίνηση γιατι ηταν καλομαθημενη) και στραβώνει χωρίς να πει κάτι και τις λέω..."συγνώμη δεν το ήξερα ότι σε πείραξε αυτο που είπα απλά όοοοολες οι πρώην μου ήταν εγωίστριες και θέλαν να πλήρωνουν κάποιες φορεσ." Το αποτέλεσμα ...μετά από 2 μέρες την πήδηξα αφού βγαίναμε ένα μήνα.
ΓΕΝΙΚΑ οι πιτσιρίκες με τουπε και καλομαθημένες κάτι τέτοιες απαντήσεις τις ψαρώνουν και παθαίνουν σοκ γιατι νόμιζαν ότι εκαναν ότι ήθελαν και ήταν το σωστό.
Εν κατακλείδι
θεώρω ως δεδομένο ότι σε μία σχέση (ανθρώπων, επιχειρηματική...) πρέπει όλα τα μέλη να συμβάλουν με κάποιο τρόπο. άρα πλήρώνω υπό προυποθέσεις και αφού έχω(Δεν θα πάρω και δάνειο είπαμε).
Και έχω να πω πως οι ηλικίες 30-35 που πάνε με την λογική του "ΠΛΗΡΩΝΩ την γκόμενα γιατι δεν έιμαι γύφτος" έχουν πέσει σε μια μεταβατική φάση όπου οι γυναικές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ και τους εύχομαι να μην τους γονατήσουν οι γκόμενες στο μέλλον.
Αυτα είχα να πω... Τώρα τι θα κάνω στο μέλλον και πόσο θα αλλάξουν τα μυαλά δεν ξέρω!