sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πληρωνει αυτος?Η Ελενικ Σιγουεης με κυριο μετοχο τον βαρδινογιαννη
πληρωνει αυτος?Η Ελενικ Σιγουεης με κυριο μετοχο τον βαρδινογιαννη
Δεν γινεται να εισαι ανθρωπιστρια και να εκμεταλευεσαι τον ιδιο σου τον συντροφο
εσυ πρεπει να τα ξεκαθαρισεις με το να πουλας τρελα και να αποφευγεις συνεχως δεν βγαζεις κατι
ισα ισα το αντιθετο πετυχαινεις. ΕΓω μια χαρα τα εχω ξεκαθαρισμενα ...
Τωρα χωρις μαλακιες και αντιπαλοτητες,πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα εσυ.δεν υπαρχει λογος,οι προγραμματιστες και οι πληροφορικαριοι βρισκουν παντου.και κανουν και δικες τους δουλειες οπως το μπου π.χ.δεν τους χαλασε καθολου νομιζω αυτους που εφτιαξαν αυτο το σαϊτ
Κανενας δεν πληρωνει 3 μηνες μεσα μας εχει.πληρωνει αυτος?
τελικα ο μονος που ειναι τζετλεμαν μεχρι στιγμης ειναι ο βγενοπουλος....κανενας αλλος απο οτι ξερωΚανενας δεν πληρωνει 3 μηνες μεσα μας εχει.
και τι θα κανει ρε τυπε ο μορτης στα καραβια?Μακαρι να μπορουσες να μπεις σε καραβια για δουλεια .......
Αυτο που πρεπει να ρωτησεις βασικα ειναι ενα .....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ?
Η Ελενικ Σιγουεης με κυριο μετοχο τον βαρδινογιαννη
Ναι ξερω μονο αυτος πληρωνει κανονικα.Οχι οτι οι αλλοι εχουν προβλημα αλλα εχουν βρει τωρα και τα επενδυουν και τους εχουν ολους στο περιμενε.Και καλα εμεις οι μεγαλυτεροι στα αρχιδια μας εχουμε καβατζα αλλα κατι παιδακια που τους κυνηγανε οι τραπεζες και οι υποχρεωσεις που τα βαζεις;Και αν τολμησει κανεις να ζητησει τα λεφτα του του λενε θα τα παρεις αλλα ξεχνας δουλεια.τελικα ο μονος που ειναι τζετλεμαν μεχρι στιγμης ειναι ο βγενοπουλος....κανενας αλλος απο οτι ξερω
Το ξερω αυτο ...και τι θα κανει ρε τυπε ο μορτης στα καραβια?
τον καπτεν ιγκλο?
ο ανθρωπος σπουδασε και εγινε πληροφορικαριος και θα παει στα καραβια? :S
τυπε στα κρουαζεροπλοια εχουν ειδικοτητα πληροφορικαριου...και τι θα κανει ρε τυπε ο μορτης στα καραβια?
τον καπτεν ιγκλο?
ο ανθρωπος σπουδασε και εγινε πληροφορικαριος και θα παει στα καραβια? :S
γαματα....Ναι ξερω μονο αυτος πληρωνει κανονικα.Οχι οτι οι αλλοι εχουν προβλημα αλλα εχουν βρει τωρα και τα επενδυουν και τους εχουν ολους στο περιμενε.Και καλα εμεις οι μεγαλυτεροι στα αρχιδια μας εχουμε καβατζα αλλα κατι παιδακια που τους κυνηγανε οι τραπεζες και οι υποχρεωσεις που τα βαζεις;Και αν τολμησει κανεις να ζητησει τα λεφτα του του λενε θα τα παρεις αλλα ξεχνας δουλεια.
σαν να εχεισ δικιολαθος κανεις. Βασικος μετοχος ειναι ο Γκριμαλντι της Μινωαν, ο Βαρδινογιαννης ελεγχει την εταιρεια λογο ΑΝΕΚ και (εμμεσα) Πειραιως. Και γενικα θα φατε πολυ ξυλο (αν δουλευεις εκει) γιατι τα αφεντικα σας δεν εχουν και πολυ καλες σχεσεις. Ασχετο που ρουφαει λεφτα απο την HSW η "μαμα" ΑΝΕΚ.
Το ξερω φιλε για αυτο εβαλα το απο τοτε που μπηκε ο βαρδινογιαννης μας εχει γαμησει,εχει δωσει πολλα καραβια και εχει παρει πολλα λεφτα απο την εταιρια για να σωσει την ΑΝΕΚ.ο γκριμαλντι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορει να ειναι μετοχος αλλα δεν εχει τον ελεγχο,προσπαθει ομως και οντως υπαρχει μεγαλη συγκρουση για τα λεφτα που εφυγαν απο την HSW προς ΑΝΕΚ.λαθος κανεις. Βασικος μετοχος ειναι ο Γκριμαλντι της Μινωαν, ο Βαρδινογιαννης ελεγχει την εταιρεια λογο ΑΝΕΚ και (εμμεσα) Πειραιως. Και γενικα θα φατε πολυ ξυλο (αν δουλευεις εκει) γιατι τα αφεντικα σας δεν εχουν και πολυ καλες σχεσεις. Ασχετο που ρουφαει λεφτα απο την HSW η "μαμα" ΑΝΕΚ.
Τωρα χωρις μαλακιες και αντιπαλοτητες,πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα εσυ.
τυπε στα κρουαζεροπλοια εχουν ειδικοτητα πληροφορικαριου...
Μα για αυτο στο λεω,επειδη εγω ειμαι ο μαλακας της σχεσης,οχι σαν εσενα,που προτιμας να σκας τα πενηνταρικα για 5 λεπταPari34 εισαι σοβαρος,μιλας σοβαρα??? δε θελω αν σε χαρακτηρισω οπος ειπες για αυτους που δεν κερνανε παντα την κοπελα τους γιατι δεν ειναι εβγενικο... θα σε χαρακτηρισω εγς "ΕΞΥΠΝΟ" κυριε εξυπνε που ακνεις και ιποδιξειςτο τι ειναι ο ακθενας που δε πληρωνει.... αν θες να εισαι ο "εξυπνος" =Μαλακας της σχεσης ,με γεια σου με χαρα σου!!!
αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελειο....ναι αλλα δεν πρόκειται να πάρουνε ποτε τον boldemort που δεν θα σαπίσει στην θάλασσα αλλα σπίτι γράφοντας παραμυθια ότι έχει γκόμενες στο bourdela.com!
εγω αγαπουλης? χαχααχ καλο. το αλλο με τον τοτο το ξερεις? Μετα μην παραπομιεσαι οτι οι γκομενες σας γραφουν. αμα δεν ξερετε τι σημαινει αρσενικο, τοτε...αλλος αγαπουλης απο'κει.ειμαι σιγουρος οτι οι γυναικες θα κανουν ουρα να σεμαδησουνπαρουν
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ανθωποι που κανουν δουλειες,λεω οτι αυτοι ειναι ελαχιστοι.Αυτοι που πιανουν ειναι πολυ λιγοι.Μακαρι να επιαναν ολοι.εαν παρακολουθουσες τι γινεται γυρω σου,θα ηξερες οτι ακομα και τωρα υπαρχουν ανθρωποι που κανουν δουλεια,και πολυ μαλιστα,αλλα σε συγκεκριμενα αντικειμενα.εσυ ακολουθησες τον τυφλοσουρτη,και την σιγουρη λυση.υπαρχουν παρα πολλοι προγραμματιστες που κανουν ενα καρο σαϊτ,το καθενα με διαφορετικο αντικειμενο.καποια πιανουν,και γινονται εταιριες με προϋπολογισμουν εκατονταδων χιλιαδων,η και περισσοτερο,καποιες αλλες οχι.το ιδιο και σε καποια αλλα επαγγελματα.ασε μαστερ,μην μου μιλας για την στερια.δεν την ξερεις.εχεις το κλασικο προβλημα των ναυτικων που χανουν εντελως επαφη με την στερια.αυτο που ειπα για τους προγραμματιστες,ισχυει και σε αρκετα αλλα επαγγελματα.ακομα και τωρα μεσα στην κριση.δεν σου λεω τιποτα αλλο,ακομα και οι πλαστικοι χειρουσγοι εχουν θησαυρισει με τις γκομενες που βαζουν σιλικονες στα στηθη τους.ειτε ειναι ιεροδουλες ειτε οχι.