Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το κερασμα απο τον αντρα  δεν ειναι εκμεταλευση ειναι καβλωτικο γιατι τον κανει στα ματια μου κιμπαρη.
Εσυ εχεις την τσιγκουνικη και μιζερη αποψη πως αν κερνας τον αλλο ειναι εκμεταλευση . Εγω παλι οχι. Ανοιγω το πορτοφολι και δινω τα λεφτα και ας μην μου μεινει ευρουδακι για τον ανθρωπο που γουσταρω ειτε σε ερωτικο ειτε σε επιπεδο φιλων. Αυτος ο τροπος σκεψης με εκφραζει στους ανθρωπους που θελω διπλα μου. Οποτε αν δω σε αρχικα ραντευου παπαριες τυπου μισα μισα κατανοω οτι ο αλλος ειναι μαλακας. Και δεν εχει να κανει με το αν εχει λεφτα η οχι. ειναι νοοτροπια και δειχνει χαρακτηρα.  

Μεταφρασμένο με βιολογικούς όρους. Ο άντρας δίνει άπλα λεφτά και είναι ανοιχτοχέρης στέλνει το μήνυμα στο θηλυκό ότι ξέρεις αν κάνεις παιδιά μαζί μου θα είναι εξασφαλισμένα και θα έχουν καλή ζωή, και το θηλυκό αναζητά αυτή τη συμπεριφορά υποσυνείδητα γιατί ξέρει ότι με κάποιον που δεν έχει λεφτά τα παιδιά της ίσως έχουν προβλήματα. Ζώα είμαστε κ εμείς και η ζούγκλα μας λέγεται κοινωνία.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μα για αυτο στο λεω,επειδη εγω ειμαι ο μαλακας της σχεσης,οχι σαν εσενα,που προτιμας να σκας τα πενηνταρικα για 5 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι σχεση εχει ρε αυτο με το να σε εκμεταλευεται η γκομενα επειδη εισαι κεφτες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ναι αλλα κοιτα τι εγραψες παραπανω,σας εχει 3 μηνες απληρωτους ο μαλακας.αρα λοιπον υπαρχουν παντου προβληματα,και καμια λυση δεν ειναι εντελως σιγουρη.ενταξει η θαλασσα ειναι καπως πιο σιγουρη.αλλα φιλε τετοια ζωη ουτε στον εχθρο μου.καλυτερα να αργησω να παρω καποια καλυτερα λεφτα,παρα αυτο το χαλι.συμμαθητες μου απο το λυκειο εγιναν μηχανικοι,και μου τα εχουν πει.οσοι δηλαδη συνεχισαν την δουλεια  :S ασε ξερω τι σου λεω.και παντα υπαρχει το εξωτιρικο.γιατι να κατσεις να χτυκιαζεις εδω οταν εχεις ενα καλο πτυχιο,με τον καθε μαλακα,οταν εξω υπαρχουν περισσοτερες ευκαιριες.κυριε αξιζεις;δειξ'το!ετσι κι αλλιως κι εδω σαν μαυρος θα δουλευεις,και θα παιρνεις τρεις και μια.ασε που στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει τσατσιλικι μεχρι θανατου.εαν ειναι να βγαλεις το χτυκιο,τουλαχιστον να το βγαλεις εξω,που και δουλεια υπαρχει ακομα,και οχι απλως καλυτερα,αλλα ΚΑΛΑ λεφτα

Πιστεψετο υπάρχουνε πολλά λεφτά στην ελλάδα και μέχρι πριν ίσως ήταν η μοναδική χωρα που μπορούσε ακόμα και ένας βρωμοχοριατις να βγάλει λεφτά! και σήμερα υπάρχουνε πολλά λεφτά αλλα τα έχουνε λίγοι αλλα ότι υπάρχουνε ,υπάρχουνε και μάλιστα πολλά! ένας γείτονας που έχω αγόρασε πριν καμια βδομάδα ένα τραπεζάκι κρυστάλλινο παραγγελια από ιταλία που έκανε 75.000 ευρώ, δεν ξέρω καν τι επάγγελμα κάνει τον ρωτάω και μ λέει αλλα νταλών ένας που δεν τον πιάνει το μάτι σου για φραγκατο, ο διπλανός μου πληρώνει 10.000 ευρώ σε μπατσάκια τις δίας το μηνα που με το που τελειωσεουνε την βάρδια στην ΕΛΛΑΣ πάνε στην ιδιωτική ασφάλεια του, ο τύπος κάτι με συστήματα συναγερμού έχει και πόρτες ασφαλειας βάζω το όνομα του στο google και ούτε δείχνει τπτ φαντάσου δηλαδή για λεφταδες επονυμους τι έχουνε... να σημειώσω ότι και οι δυο έχουνε 7,8 πολυτελή αμάξια και ακίνητα εκατομμυρίων, δεν μιλαω για γνωστους αγγελοπουλους,μαρτυνους,βαρδιδες γιατι λιγο πολυ ολοι τους ξερουμε!

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Paris..... εισαι μεγαλος π@π@ρις...!!! :grin:
Παρομοιος φιλαρακο. Η μονη διαφορα ομως- ή καλυτερα η μεγαλυτερη- ειναι οτι εγω πηδαω με συναισθημα, ενω εσενα δεν σου καθεται γκομενα και θα πηδας μια ζωη πουτανες στα μπουρδελα. Μην γινομαστε ολοι ισα και ομοια...  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι πολλες μαλακιες διαβασα ως τωρα.
Το σωστο ειναι ο αντρας να πλερω τα της γκομενας. Θα βγαλω εγω τη γυναικα στο καφε-ψησταρια του χωριου μου και θα πληρωσει αυτη ? Με τι μουτρα θα κυκλοφορω μετα εγω στο χωριο ?
Γνωριζω γκομενακι φινο το καλοκαιρι και κανονιζουμε ραντεβου. Που να την παω, στο χωριο φυσικα που ειναι και ρομαντικα. Την αραζουμε σε τραπεζακιον κατω απο τα πλατανια και παραγγελνω 1 κιλο κρασι, σαλατα, κατι πιτογυρα με απ' ολα, μη φανω τσιγκουνης και μια μεριδα κοκορετσι. Φυσικα πληρωσα εγω. Αυτο ηταν, την εριξα χωρις πολυ προσπαθεια. Πεσαν κατι γαμησια εκεινο το βραδι......
ειναι αφροδισιακο φαγητο το κοκορετσι τυπε γιαυτο :tooth:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεψετο υπάρχουνε πολλά λεφτά στην ελλάδα και μέχρι πριν ίσως ήταν η μοναδική χωρα που μπορούσε ακόμα και ένας βρωμοχοριατις να βγάλει λεφτά! και σήμερα υπάρχουνε πολλά λεφτά αλλα τα έχουνε λίγοι αλλα ότι υπάρχουνε ,υπάρχουνε και μάλιστα πολλά! ένας γείτονας που έχω αγόρασε πριν καμια βδομάδα ένα τραπεζάκι κρυστάλλινο παραγγελια από ιταλία που έκανε 75.000 ευρώ, δεν ξέρω καν τι επάγγελμα κάνει τον ρωτάω και μ λέει αλλα νταλών ένας που δεν τον πιάνει το μάτι σου για φραγκατο, ο διπλανός μου πληρώνει 10.000 ευρώ σε μπατσάκια τις δίας το μηνα που με το που τελειωσεουνε την βάρδια στην ΕΛΛΑΣ πάνε στην ιδιωτική ασφάλεια του, ο τύπος κάτι με συστήματα συναγερμού έχει και πόρτες ασφαλειας βάζω το όνομα του στο google και ούτε δείχνει τπτ φαντάσου δηλαδή για λεφταδες επονυμους τι έχουνε... να σημειώσω ότι και οι δυο έχουνε 7,8 πολυτελή αμάξια και ακίνητα εκατομμυρίων, δεν μιλαω για γνωστους αγγελοπουλους,μαρτυνους,βαρδιδες γιατι λιγο πολυ ολοι τους ξερουμε!
Αυτοί πρέπει να πληρώνουν τις γκόμενες...και εξόδους, και φαγητά και τις Prada γοβούλες! :cheesy:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε να τον παιζεις γιατι αυτο κανεις...και φανταζομαι και πως θα σαι γιατι για να μιλας ετσι θα χεις  φαει του κοσμου τα ακυρα και σου βγαινει αυτο το μισος προς τις γυναικες...
Πως να μην φαει ακυρα με τετοιες αποψεις?  :dancing: :dancing: :dancing:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μεταφρασμένο με βιολογικούς όρους. Ο άντρας δίνει άπλα λεφτά και είναι ανοιχτοχέρης στέλνει το μήνυμα στο θηλυκό ότι ξέρεις αν κάνεις παιδιά μαζί μου θα είναι εξασφαλισμένα και θα έχουν καλή ζωή, και το θηλυκό αναζητά αυτή τη συμπεριφορά υποσυνείδητα γιατί ξέρει ότι με κάποιον που δεν έχει λεφτά τα παιδιά της ίσως έχουν προβλήματα. Ζώα είμαστε κ εμείς και η ζούγκλα μας λέγεται κοινωνία.
Μεταφρασμένο με βιολογικούς όρους,επειδη εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση και φοβαμαι μη φαω χυλοπιτα απο το κυριαρχο φυλο που στην προκειμενη περιπτωση ειναι το θυληκο,καθομαι και κανω τον μαλακα,και μετα παω στο μπου και λεω οτι ειμαι αντρας σε αλλους πιρφορους ωσαν τον παρι34 να με συχαρουν :S

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι σχεση εχει ρε αυτο με το να σε εκμεταλευεται η γκομενα επειδη εισαι κεφτες
Η γκομενα σε εκμεταλλευεαι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Η πουτανα που της πληρωνεις τα 50αρικα για πεντε λεπτα δεν σε εκμεταλλευεται επειδη ξερει οτι θες να πηδηξεις?  :grin: :grin: :grin: :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
επιστημη το κανατε μερικοι.

πληρωνεις στο πρωτο ραντεβου κι απο κει και περα βλεπεις και κανεις.αμα πληρωσεις και 2η και 3η φορα και δε πει κουβεντα για λεφτα ε σε περναει για μαλακα μαλλον  :2funny:

εξαλλου να σου κατσει ειναι το θεμα,μετα ετσι κι αλλιως δε της ξαναμιλας  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom