apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπε κοψε λιγο τα οσπρια γιατι ολο βαζειςΠωωωωωωωωωωωωωω ρε και μου ελειψε γαμωτο !!!!!!!!!!
Κυριακη λεω να παω για κοψιδια οπωσδηποτε !!!!!!!
ετσι τυπε κοψε λιγο τα οσπρια γιατι ολο βαζειςΠωωωωωωωωωωωωωω ρε και μου ελειψε γαμωτο !!!!!!!!!!
Κυριακη λεω να παω για κοψιδια οπωσδηποτε !!!!!!!
μας δουλευεις? πιο πανω δεν ελεγες οτι ειχες sugar daddy....Σε αυτή την ηλικία μπορώ να πω πως δεν έχω εμπειρία..
Βρηκες και ατομο να το πεις,οπως εχω πει πολλες φορες δεν παω σε πουτανες,αλλα τι συζηταω μαζι σου αδιορθωτος εισαι τι σχεση εχει η πουτανα με την δηθεν σχεση που υποτιθεται οτι εχεις,πες οτι δεν βλεπεσαι και φοβασαι μην φας κλασσιμο τουλαχιστον,δεν θα σε κρινω εγω για την φυση που ...σε αδικησεΗ γκομενα σε εκμεταλλευεαι? Η πουτανα που της πληρωνεις τα 50αρικα για πεντε λεπτα δεν σε εκμεταλλευεται επειδη ξερει οτι θες να πηδηξεις?
Αφραγκιες τυπε.......ετσι τυπε κοψε λιγο τα οσπρια γιατι ολο βαζεις
τυπε γιατι δεν παιρνεις αλογου που ειναι πιο φτηνο?Αφραγκιες τυπε.......
Ειναι και ακριβο το κρεας....
τυπε γιατι δεν παιρνεις αλογου που ειναι πιο φτηνο?
Για να χλιμιντριζω μετα ? :Sτυπε γιατι δεν παιρνεις αλογου που ειναι πιο φτηνο?
30 σελιδες μαλακιες
τυπε εχει αναβολικα μεσα λενεΓια να χλιμιντριζω μετα ? :S
Απαπαπαπαπαπαπαπα καλυτερα οσπρια και
Εγω λεω να τους κερασω σουβλακια και να γινουμε τα καλυτερα φιλαρακιατυπε εχει αναβολικα μεσα λενε
θα γινεις τουρμπο και θα κατατροπωσεις τους αλητηριους τυπους που θελουν να σε ξεβρακογιαουρτωσουν
Πολλα ζητας.....πες τιποτα σοβαρο..
μητσο οταν δεν σε πειραζουν δεν μπορεις.....το τραβαει ο οργανισμος σου..Πολλα ζητας.....
Τι ειπα ρε συ ?μητσο οταν δεν σε πειραζουν δεν μπορεις.....το τραβαει ο οργανισμος σου..
μα ποιος ειναι?Τι ειπα ρε συ ?
Ειδες ποτε σε τοσους κλωνους να γραψει κατι σοβαρο ?
Mητσο με την Αγγελικουλα θα βγεις?Ραντεβουδακι?Εφυγα για καφεδακι αλανια ...........
ελα ρεεεεεε...Υγ. ποιος ειναι ?
Αντιγονειτορ !!!!!
ελα ρεεεεεε...