Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
ωστε με κερατωνεις και δημοσια
να' μαι λοιπον παιδες ο πιο διασημος κερατας ολου του φορουμ!!!!!!!!!!!!!
και με 30αρι και με 40αρι διπλο βερνικομενο κερατο
αχ α υπογλωσια μου
Αυτά τα love stories τελειωσαν προ πολλου  αγάπη... :sunglasses:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.462
Πόντοι
26.141
Αυτά τα love stories τελειωσαν προ πολλου  αγάπη... :sunglasses:
καλα μην ερθεις εδω θα σε σερνω με το καρο δεμενη πισω βαζωντας σου πινακιδα Η ΑΠΙΣΤΗ μεσα στο πουρναλικ και στο δροσερο

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλα μην ερθεις εδω θα σε σερνω με το καρο δεμενη πισω βαζωντας σου πινακιδα Η ΑΠΙΣΤΗ μεσα στο πουρναλικ και στο δροσερο
Στο πούρναλικ και το δροσερό;;;;;; :2funny:
Πωπω τι γέλιο έριξα σήμερα ρε αγάπη με σένα;!!
Κρίμα που οι συναγωνιστές δεν καταλαβαίνουν τι γράφεις...!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω δεν ειχα πολλους κλωνους και το ξερεις

Και ολοι ηταν δηλωμενοι εκτος απο δυο

Εναν που εθεσα καποια προσωπικα μου και δεν ξαναχρησιμοποιηθηκε και ο πλειμποι που καρφωθηκε απο λαθος μου σε μια αντιπαραθεση.......

Πανω απο 10 δεν ειχα παντως

Ο αβραμακος εχει παρα πολλους
Η αλλη η κλωνα με το ονομα
Ο γλ
Η σοκοφρετακι μαριαννα κτλ κτλ κτλ (αυτα παιζει να ειναι ο Αβραμακος)

Και μερικοι αλλοι που δεν εχει νοημα να αναφερω
πως λεμε δηλωμενες πουτανες,τωρα βγηκαν και οι δηλωμενοι κλωνοι.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Σε γκομενα που θελω να γαμησω κερναω την πρωτη φορα ναι...και μετα αν κανει πως παει να πληρωσει και αυτη την πεταω την ατακα "την επομενη φορα εσυ δεν χανομαστε" και απο εκει βλεπω αν θελει γενικα εμενα η αν θελει διπλα της εναν χορηγο...πολλες γκομενες μετα το πρωτο κερασμα και την ατακα ¨την επομενη φορα εσυ δεν χανομαστε" την εκαναν λουις...:)
Αλλωστε παντα ενεργω με βαση την υπογραφη μου :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
.......... σου είπα και χτες το ψέμα θέλει tact!

Δεν ξερω απο ψεματα φιλε.... ωστε να σου πω τι θελουν κτλπ
εσυ και ο λοπεζ που ξερετε απο ψεματα πατε να κανετε σε μενα μαθημα....
δεν μου χρειαζονται τα ψεματα γιατι οτι θελω το εχω στην πραγματικοτητα, εσυ κοπτεσαι τωρα να σου βαλω φωτογραφιες απο δικες μου γκομενες
για αυτο τα λες συνεχεια αυτα. Δεν τις εκθετω στον οποιονδηποτε σορρυ.

Οσο για το θεμα που ειπε ο μαστερ και τους πληροφορικαριους κανεις σοβαρος πληροφορικαριος δεν δουλευει στα ΙΚΕΑ και στα σουπερ μαρκετ.... μην λετε χαζομαρες. Οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στο κοσμο ειναι πληροφορικαριοι. Η πληροφορικη σαν επαγγελμα αυτη τη στιγμη ειναι μακραν... ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο επαγγελμα στο κοσμο με τις μεγαλυτερες προοπτικες ευρεσεως εργασιας.

Στο εξωτερικο ειδικα κανουν κρα για πληροφορικαριους... μην βιαζεστε. Ειδικα οταν δεν γνωριζετε.

Επισκέπτης
Οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στο κοσμο ειναι πληροφορικαριοι.

Και τι μ αυτό ρε τύπε;
είναι σα να μου λέει ένας μηχανικός στη Βιομηχανική Επανάσταση ότι οι Βιομήχανοι είναι οι πιο πλούσιοι
ή στη φεουδαρχία ένας γεωπόνος ότι οι γεωκτήμονες είναι οι πιο πλούσιοι

μην τρελένεσαι τόσο
ένας ήταν ο Μπιλ Γκέιτσ, τού κατσε με το ταιμιγκ της Πληροφορικής Επανάστασης σκούπισε 70 δις και τέλος, δεύτερος δε θα ξαναβγει,
από κει και μετά έχουν βγει εκατομμύρια κομπιουτεράδες που είναι απλά ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΙ με μισθό

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε γκομενα που θελω να γαμησω κερναω την πρωτη φορα ναι...και μετα αν κανει πως παει να πληρωσει και αυτη την πεταω την ατακα "την επομενη φορα εσυ δεν χανομαστε" και απο εκει βλεπω αν θελει γενικα εμενα η αν θελει διπλα της εναν χορηγο...πολλες γκομενες μετα το πρωτο κερασμα και την ατακα ¨την επομενη φορα εσυ δεν χανομαστε" την εκαναν λουις...:)
Αλλωστε παντα ενεργω με βαση την υπογραφη μου :)
Aρα και πληρωνεις και τρως την παπαρα :2funny:,καλα και οι υπολοιποι γαμιαδες εδω μεσα παρις34 κτλ και πληρωνουν και τρων και κλασσιμο μετα αλλα εδω δεν τα λενε αυτα, εδω λενε οτι εχουν ξεσκιστει να γαμανε,λογω της ανοιχτοχεριας τους :jerking: :jerking: :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και τι μ αυτό ρε τύπε;
είναι σα να μου λέει ένας μηχανικός στη Βιομηχανική Επανάσταση ότι οι Βιομήχανοι είναι οι πιο πλούσιοι
ή στη φεουδαρχία ένας γεωπόνος ότι οι γεωκτήμονες είναι οι πιο πλούσιοι

μην τρελένεσαι τόσο
ένας ήταν ο Μπιλ Γκέιτσ, τού κατσε με το ταιμιγκ της Πληροφορικής Επανάστασης σκούπισε 70 δις και τέλος, δεύτερος δε θα ξαναβγει,
από κει και μετά έχουν βγει εκατομμύρια κομπιουτεράδες που είναι απλά ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΙ με μισθό

Εχεις διαβασει την ιστορια του ΜΠιλ Γκειτς?
Και ο JObs τα ιδια και ο Carlos Slim τα ιδια... στις 2 πρωτες θεσεις με τους πλουσιοτερους ειναι πληροφορικαριοι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχεις διαβασει την ιστορια του ΜΠιλ Γκειτς?
Και ο JObs τα ιδια και ο Carlos Slim τα ιδια... στις 2 πρωτες θεσεις με τους πλουσιοτερους ειναι πληροφορικαριοι.
και αυτος ο νερντ με το φατσοβιβλιο τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και αυτος ο νερντ με το φατσοβιβλιο τυπε