Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχεις διαβασει την ιστορια του ΜΠιλ Γκειτς?
Και ο JObs τα ιδια και ο Carlos Slim τα ιδια... στις 2 πρωτες θεσεις με τους πλουσιοτερους ειναι πληροφορικαριοι.

δεν την ξες καλά την ιστορία
το forbes σε κάποια φάση είχε βάλει στη λίστα του τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, που είχε μέσα βασίλισσες, κλπ
και έσπευσαν πανικόβλητοι όλοι και τους είπαν να τα βγάλουν γιατί θα φρικάριζε ο κόσμος και θα γινόταν επαναστάσεις

κι έτσι μείναν οι κλασσικοί 5-6 τύποι με τα 60-70 δισεκατομμυριάκια που τους αρέσει να διαφημίζονται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και οπως τον βλεπεις μια χαρα ανθρωπος ειναι... ανετα κτυπαει γκομενιτσες
δεν ειναι νερντ φεις ουτε σπασικλας
400px-Mark_Zuckerberg_at_the_37th_G8_Summit_in_Deauville_018_v1.jpg

και εδω με την γυναικα του
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν την ξες καλά την ιστορία
το forbes σε κάποια φάση είχε βάλει στη λίστα του τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, που είχε μέσα βασίλισσες, κλπ
και έσπευσαν πανικόβλητοι όλοι και τους είπαν να τα βγάλουν γιατί θα φρικάριζε ο κόσμος και θα γινόταν επαναστάσεις

κι έτσι μείναν οι κλασσικοί 5-6 τύποι με τα 60-70 δισεκατομμυριάκια που τους αρέσει να διαφημίζονται

Βρε σε μενα λες οτι δεν ξερω καλα την ιστορια? που ειμαι πληροφορικαριος? Και ασχολουμαι καθημερινα? :P

ο Bill Gates έχει βγαλει το δικο του λειτουργικο συστημα που ξεκινησε απο την εκδοση 1 και αυτη τη στιγμη χρησιμοποιειται σε ολους τους υπολογιστες στον πλανητη.... ακομη και λινουξακιας να εισαι εχεις σιγουρα dual boot ωστε να εχεις πολλαπλο menu οχι μονο για σενα αλλα και την οικογενεια σου.

Συγκρινουμε τους πλουσιοτερους με βαση αυτους που ειναι στη δημοσιοτητα δεν μας αφορουν οι ανθρωποι στα παρασκηνια.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.techthebest.com/wp-admin/uploads/2012/05/mark-zuckerberg.jpg[/img[/URL]]

πσσσσ καύλα είναι !!! έχει κάτι που με φτιάχνει πολύ...
πρέπει να κάνει κάτι πίπες και κάτι κάτι τρελά facefucking η κινεζούλα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.504
Πόντοι
2.886

Απόλυτε βαλε κανενα γκομενακι ,στο μπου.κομ είσαι
μη μας ξενερωνεις με φατσες χειροτερες και από
του Γούντυ Αλλεν !  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρε σε μενα λες οτι δεν ξερω καλα την ιστορια? που ειμαι πληροφορικαριος? Και ασχολουμαι καθημερινα? :P

ο Bill Gates έχει βγαλει το δικο του λειτουργικο συστημα που ξεκινησε απο την εκδοση 1 και αυτη τη στιγμη χρησιμοποιειται σε ολους τους υπολογιστες στον πλανητη.... ακομη και λινουξακιας να εισαι εχεις σιγουρα dual boot ωστε να εχεις πολλαπλο menu οχι μονο για σενα αλλα και την οικογενεια σου.

Συγκρινουμε τους πλουσιοτερους με βαση αυτους που ειναι στη δημοσιοτητα δεν μας αφορουν οι ανθρωποι στα παρασκηνια.

αν θες να μάθεις τι σημαίνει πλούσιος, ξεκίνα από δω:

[URL unfurl="true"]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_7185.html[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Τυπε εγω πραγματικα σου ευχομαι να τα καταφερεις και να γινεις και ακομη πιο πλουσιους απο αυτους
αλλα ποτε περιμενεις;Εισαι οπως εχεις πει κοντα στα 30 και μολις τωρα πηγες φανταρος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν θες να μάθεις τι σημαίνει πλούσιος, ξεκίνα από δω:

[URL unfurl="true"]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_7185.html[/url]

Δες λιγο ποιον εχω στην υπογραφη μου και μετα συμβουλεψε με απο που πρεπει να ξεκινησω για να μαθω... εισαι σιγουρος πως αμα σε ρωτησω πως δουλευει το τραπεζικο συστημα ξερεις να απαντησεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Aρα και πληρωνεις και τρως την παπαρα :2funny:,καλα και οι υπολοιποι γαμιαδες εδω μεσα παρις34 κτλ και πληρωνουν και τρων και κλασσιμο μετα αλλα εδω δεν τα λενε αυτα, εδω λενε οτι εχουν ξεσκιστει να γαμανε,λογω της ανοιχτοχεριας τους :jerking: :jerking: :helpplea:
Τυπε υπαρχουν και χειροτερα,στο θρεντ της ρωσιας αν δεν κανω λαθος ειχαν ξεβρακωσει εναν που πηγε ρωσια και δεν γαμησε γιατι με οποια εβγαινε ειχε την απαιτηση να τον κερασει αυτη γιατι λεει ηταν ομορφος. :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε εγω πραγματικα σου ευχομαι να τα καταφερεις και να γινεις και ακομη πιο πλουσιους απο αυτους
αλλα ποτε περιμενεις;Εισαι οπως εχεις πει κοντα στα 30 και μολις τωρα πηγες φανταρος.

Εδω ρε μαστερ εσυ εχεις φτασει 40+ και ελπιζεις να σου παρουν την παρθενια... για εμενα ανησυχεις? :P

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

ζηλευει τους επ.οπ των 600 ευρο οτι εχουνε δουλεια και αυτος οχι χαχαχαχαχα! ποσο εισαι boldemort?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το κερασμα απο τον αντρα  δεν ειναι εκμεταλευση ειναι καβλωτικο γιατι τον κανει στα ματια μου κιμπαρη.
Εσυ εχεις την τσιγκουνικη και μιζερη αποψη πως αν κερνας τον αλλο ειναι εκμεταλευση . Εγω παλι οχι. Ανοιγω το πορτοφολι και δινω τα λεφτα και ας μην μου μεινει ευρουδακι για τον ανθρωπο που γουσταρω ειτε σε ερωτικο ειτε σε επιπεδο φιλων. Αυτος ο τροπος σκεψης με εκφραζει στους ανθρωπους που θελω διπλα μου. Οποτε αν δω σε αρχικα ραντευου παπαριες τυπου μισα μισα κατανοω οτι ο αλλος ειναι μαλακας. Και δεν εχει να κανει με το αν εχει λεφτα η οχι. ειναι νοοτροπια και δειχνει χαρακτηρα.  

xaxaxa η διαφορα ειναι οτι αυτα που λες ειναι λογια. Πιο μιζερη και τσιγκουνα εισαι εσυ που δεν ανοιγεις μια φορα την τσαντα να πληρωσεις αυτα που παραγγελνεις ελεος... τι ας μην σου μεινει ευρουδακι ρε συ μας κοροιδευεις? εδω οποτε βγαινετε πληρωνει ο αλλος και εσυ κανεις κομποδεμα

Δεν ειναι κιμπαρης αμα πληρωνει συνεχεια μαλακας ειναι για μενα.Και εσυ η εκμεταλευτρια του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ζηλευει τους επ.οπ των 600 ευρο οτι εχουνε δουλεια και αυτος οχι χαχαχαχαχα! ποσο εισαι boldemort?

Εγω ζηλευω τους εποπ ???? Σημερα δεν ενειψες τα χερια σου μετα την μαλακια φαινεται  :P

Επισκέπτης
Δες λιγο ποιον εχω στην υπογραφη μου και μετα συμβουλεψε με απο που πρεπει να ξεκινησω για να μαθω... εισαι σιγουρος πως αμα σε ρωτησω πως δουλευει το τραπεζικο συστημα ξερεις να απαντησεις?

πίστεψέ με ΝΑΙ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ειμαι της αποψης η εχει καποιος οικονομικη ανεση η οχι,το σοστο ειναι μισα μισα,η μια ο ενας και μια ο αλος,η εχουμε οικονομικη κριση η δεν εχουμε. ειπαρχουν καποιες που χαλιουντε αν δεν πληρωσεις το δικο τους ,αυτες της χαρακτηριζω πουτανες!!! σε μια σχεση πρεπει να ειμαστε το ιδιο. Απλα εγραψα αυτο το θεμα για να δω τι κανετε εσεις,και να κανω μια συκριση. Να περνατε καλα παιδια.

Αυτονοητα πραγματα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν καποια βγαινει εξω με καποιον και δεν τον βλεπει σαν προσωπικοτητα ως συνολο... πως εκφραζεται , πως μιλαει , τι θεσεις εχει , τι νοοτροπια και κοιταει μονο αν θα κανει κινηση να πληρωσει δεν ειναι απλα εκμεταλευτρια... ειναι ΣΤΕΓΝΗ εκμεταλευτρια... μ αρεσει που το παιζεις και ανθρωπιστρια εριναλ μετα απο αυτο το ποστ δεν το σωζεις με τιποτα. χαχαχα κοιταω λεει μονο αν θα με πληρωνει ελεος αν δεν με πληρωσει τον στελνω στο διαολο τον παλιομαλακα τον τσιγκουνη εγω η κιμπαρισσα χαχαχαχα ρε ειστε για γελια ορισμενες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε υπαρχουν και χειροτερα,στο θρεντ της ρωσιας αν δεν κανω λαθος ειχαν ξεβρακωσει εναν που πηγε ρωσια και δεν γαμησε γιατι με οποια εβγαινε ειχε την απαιτηση να τον κερασει αυτη γιατι λεει ηταν ομορφος. :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ρε υπαρχουν τετοιοι γαμιαδες μπραβο... :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Εγω να κανω μια αλλη ερωτηση?
Εσεις που λετε πως πληρωνετε παντα, ή εστω στα 4-5 πρωτα ραντεβου, δεν ντρεπεστε να λετε "ασε, πληρωνω εγω"?
Ή απλα οι γκομενές σας ειναι τοσο τσουλαρες και ξετσιπωτες ωστε δεν κανουν ΚΑΝ κινηση?

Επισκέπτης
Εγώ πάντως στα 19 είχα βγει με μια που γούσταρα και δυστυχώς επειδή δεν είχα λεφτά (φοιτητής->τσίμα-τσίμα)
την άφησα να πληρώσει (μισά-μισά)

ακόμα το χω τύψεις

κατ εμέ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

το καλύτερο είναι να κεράσει το πρώτο ποτό μετά το πρώτο πήδημα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom