Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εγω ζηλευω τους εποπ ???? Σημερα δεν ενειψες τα χερια σου μετα την μαλακια φαινεται  :P

ΟΚ, το πας στην χαζη πλακα, κανε οτι θες στη ζωη σου αν εισαι οντως κοντα 30 και δεν βγαζεις τουλαχιστον και το ξανα λεω τουλαχιστον 3.000 το μηνα για εμενα εχεις αποτυχει οχι μονο εσυ αλλα ολοι... βαζω το πλαφον 3.000  λογο κρισης! εσυ αν θυμαμαι εισαι ανεργος ,πιθανον δεν ειχες και ποτε καμια σοβαρη δουλεια οποτε ΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οταν καποια βγαινει εξω με καποιον και δεν τον βλεπει σαν προσωπικοτητα ως συνολο... πως εκφραζεται , πως μιλαει , τι θεσεις εχει , τι νοοτροπια και κοιταει μονο αν θα κανει κινηση να πληρωσει δεν ειναι απλα εκμεταλευτρια... ειναι ΣΤΕΓΝΗ εκμεταλευτρια... μ αρεσει που το παιζεις και ανθρωπιστρια εριναλ μετα απο αυτο το ποστ δεν το σωζεις με τιποτα. χαχαχα κοιταω λεει μονο αν θα με πληρωνει ελεος αν δεν με πληρωσει τον στελνω στο διαολο τον παλιομαλακα τον τσιγκουνη εγω η κιμπαρισσα χαχαχαχα ρε ειστε για γελια ορισμενες
Ετσι, ετσι ξεφτυλισε την να μην μπορει να ξαναβρει πιρφορο απο το σαιτ,μεχρι και ο παρις να την κλανει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτονοητα πραγματα...
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.

:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΟΚ, το πας στην χαζη πλακα, κανε οτι θες στη ζωη σου αν εισαι οντως κοντα 30 και δεν βγαζεις τουλαχιστον και το ξανα λεω τουλαχιστον 3.000 το μηνα για εμενα εχεις αποτυχει οχι μονο εσυ αλλα ολοι... βαζω το πλαφον 3.000  λογο κρισης! εσυ αν θυμαμαι εισαι ανεργος ,πιθανον δεν ειχες και ποτε καμια σοβαρη δουλεια οποτε ΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χαχαχα ποιος βγαζεις στην ελλαδα 3.000 ευρω το μηνα για πες μου να ειναι κατω απο 30 ακομη και 40. Η Ελλαδα ειναι πεθαμενη... ειδικα στον κλαδο της τεχνολογιας.Δεν ειναι η πληροφορικη το προβλημα... η πληροφορικη σαν επαγγελμα ειπαμε και πριν ειναι πολυ ισχυρο. Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες. Εγω αυτη τη στιγμη νιωθω περηφανος που εχω σπουδασει μια απο τις καλυτερες επιλογες και λεγε εσυ τα δικα σου.

26 ειμαι. Εσυ ποσα βγαζεις το μηνα και τι δουλεια κανεις για πες μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ειχα πει για τους ΕΠΟΠ , ειχα πει για τους αξιωματικους οτι έχουν σιγουρο μισθο αυτη την περιοδο και ειναι απο τους λιγους οι οποιοι εχουν κρατημα και δεν θα πεινασουν ευκολα.

Ειδικα οι αξιωματικοι ναυτικου... 2 η ωρα ειναι σπιτι τους οταν δεν παιζουν ταξιδια ... 1200 ευρω το μηνα με 1300. Για αυτη την εποχη ειναι μεγαλη επιτυχια αυτο για τον μεσο ελληνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περνουσα Ναυτικων ΔΟκιμων το 2005  αλλα δεν ηθελα να γινω στρατιωτικος...  ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
χαχαχα ποιος βγαζεις στην ελλαδα 3.000 ευρω το μηνα για πες μου. Η Ελλαδα ειναι πεθαμενη... ειδικα στον κλαδο της τεχνολογιας.Δεν ειναι η πληροφορικη το προβλημα... η πληροφορικη σαν επαγγελμα ειπαμε και πριν ειναι πολυ ισχυρο. Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες. Εγω αυτη τη στιγμη νιωθω περηφανος που εχω σπουδασει μια απο τις καλυτερες επιλογες και λεγε εσυ τα δικα σου.

26 ειμαι. Εσυ ποσα βγαζεις το μηνα και τι δουλεια κανεις για πες μας

Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Στα ονειρα σου τα βγαζουν αυτα πλεον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πως βλέπεις το μέλλον σου τώρα τύπε;
τι σκοπεύεις να κάνεις;

Αμα ειχα κάρτα θα εφευγα απευθειας για Αμερικη. Τωρα εδω δεν ξερω ακομη ... εχω ενα φροντιστηριο που ειχα δουλεψει παλια και μου ειπε τωρα που θα τελειωσω μπορει να μου δωσει καποιες ωρες ... παραλληλα θα ψαξω και καποια ιδιωτικη ... εχω και καποιες καλλιεργειες στο χωριο που παω μια φορα στο τοσο και τις βλεπω... εχω επιλεξει καποιες που δεν απαιτουν πολλη φροντιδα θα δουμε... σαν εξτρα εισοδημα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Καλα αυτο γινοταν καποτε τυπε τωρα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ δεν εχει ο κοσμος λεφτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αμα ειχα κάρτα θα εφευγα απευθειας για Αμερικη.
balki.jpg
:grin:

τυπε εχεις κανενα γνωστο στο αμερικα?

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλα αυτο γινοταν καποτε τυπε τωρα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ δεν εχει ο κοσμος λεφτα.

Eχει λεφτά πολλά απλά είναι για πολύ λίγους ΄λεφτα θα υπαρχουνε παντα ,τι να σου πω ότι έχω φίλο personal trainer που βγάζει 250 ευρώ την ημερα κάνοντας μαθήματα από πχ την βανδή μέχρι τον ποιο νεόπλουτο τις εκάλης??? λεφτά υπάρχουνε και θα υπάρχουνε ανέκαθεν απλά είναι για λίγους δυστυχώς! ο boldemort ας ξεκινήσει να δουλεύει και ας βγάλει τα πρώτα 600 ευρώ το μηνα και μετά ας προχωρήσει σε ανατρεπτικές και πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού και ας γίνει πάμπλουτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom