Οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο πληροφορικαριοι ειναι οχι ναυτικοι ουτε πετρελαιαδες.
όχι προγραμματιστές... στον κλάδο της πληροφορικής είναι...
Οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο πληροφορικαριοι ειναι οχι ναυτικοι ουτε πετρελαιαδες.
Εγω ζηλευω τους εποπ ???? Σημερα δεν ενειψες τα χερια σου μετα την μαλακια φαινεται![]()
Ετσι, ετσι ξεφτυλισε την να μην μπορει να ξαναβρει πιρφορο απο το σαιτ,μεχρι και ο παρις να την κλανειΟταν καποια βγαινει εξω με καποιον και δεν τον βλεπει σαν προσωπικοτητα ως συνολο... πως εκφραζεται , πως μιλαει , τι θεσεις εχει , τι νοοτροπια και κοιταει μονο αν θα κανει κινηση να πληρωσει δεν ειναι απλα εκμεταλευτρια... ειναι ΣΤΕΓΝΗ εκμεταλευτρια... μ αρεσει που το παιζεις και ανθρωπιστρια εριναλ μετα απο αυτο το ποστ δεν το σωζεις με τιποτα. χαχαχα κοιταω λεει μονο αν θα με πληρωνει ελεος αν δεν με πληρωσει τον στελνω στο διαολο τον παλιομαλακα τον τσιγκουνη εγω η κιμπαρισσα χαχαχαχα ρε ειστε για γελια ορισμενες
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.Αυτονοητα πραγματα...
Ετσι, ετσι ξεφτυλισε την να μην μπορει να ξαναβρει πιρφορο απο το σαιτ,μεχρι και ο παρις να την κλανει
όχι προγραμματιστές... στον κλάδο της πληροφορικής είναι...
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.
ΟΚ, το πας στην χαζη πλακα, κανε οτι θες στη ζωη σου αν εισαι οντως κοντα 30 και δεν βγαζεις τουλαχιστον και το ξανα λεω τουλαχιστον 3.000 το μηνα για εμενα εχεις αποτυχει οχι μονο εσυ αλλα ολοι... βαζω το πλαφον 3.000 λογο κρισης! εσυ αν θυμαμαι εισαι ανεργος ,πιθανον δεν ειχες και ποτε καμια σοβαρη δουλεια οποτε ΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΚ, το πας στην χαζη πλακα, κανε οτι θες στη ζωη σου αν εισαι οντως κοντα 30 και δεν βγαζεις τουλαχιστον και το ξανα λεω τουλαχιστον 3.000 το μηνα για εμενα εχεις αποτυχει οχι μονο εσυ αλλα ολοι... βαζω το πλαφον 3.000 λογο κρισης! εσυ αν θυμαμαι εισαι ανεργος ,πιθανον δεν ειχες και ποτε καμια σοβαρη δουλεια οποτε ΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περνουσα Ναυτικων ΔΟκιμων το 2005 αλλα δεν ηθελα να γινω στρατιωτικος... ;)
χαχαχα ποιος βγαζεις στην ελλαδα 3.000 ευρω το μηνα για πες μου. Η Ελλαδα ειναι πεθαμενη... ειδικα στον κλαδο της τεχνολογιας.Δεν ειναι η πληροφορικη το προβλημα... η πληροφορικη σαν επαγγελμα ειπαμε και πριν ειναι πολυ ισχυρο. Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες. Εγω αυτη τη στιγμη νιωθω περηφανος που εχω σπουδασει μια απο τις καλυτερες επιλογες και λεγε εσυ τα δικα σου.
26 ειμαι. Εσυ ποσα βγαζεις το μηνα και τι δουλεια κανεις για πες μας
Στα ονειρα σου τα βγαζουν αυτα πλεονΕγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως βλέπεις το μέλλον σου τώρα τύπε;
τι σκοπεύεις να κάνεις;
Καλα αυτο γινοταν καποτε τυπε τωρα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ δεν εχει ο κοσμος λεφτα.Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεσα στα πραγματα ο ποντιος πιλατος![]()
Αμα ειχα κάρτα θα εφευγα απευθειας για Αμερικη.
Καλα αυτο γινοταν καποτε τυπε τωρα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ δεν εχει ο κοσμος λεφτα.