Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
balki.jpg
:grin:

τυπε εχεις κανενα γνωστο στο αμερικα?

Στον Καναδα εχω μονο.  :(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Eχει λεφτά πολλά απλά είναι για πολύ λίγους ΄λεφτα θα υπαρχουνε παντα ,τι να σου πω ότι έχω φίλο personal trainer που βγάζει 250 ευρώ την ημερα κάνοντας μαθήματα από πχ την βανδή μέχρι τον ποιο νεόπλουτο τις εκάλης??? λεφτά υπάρχουνε και θα υπάρχουνε ανέκαθεν απλά είναι για λίγους δυστυχώς! ο boldemort ας ξεκινήσει να δουλεύει και ας βγάλει τα πρώτα 600 ευρώ το μηνα και μετά ας προχωρήσει σε ανατρεπτικές και πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού και ας γίνει πάμπλουτος.

Φιλε οταν εγω εβγαζα μισθο το μηνα σαν σερβιτορος οταν ημουν 20 χρονων εσενα ακομα σου πληρωνανε την συνδεση  :2funny: :2funny:

3 φορες δουλευα επαιρνα μεροκαματο 50 ευρω το λιγοτερο 800 ευρω το μηνα σε καλες φασεις τα καθαριζα ... σαν φοιτητης δεν βαρυνα την οικογενεια μου οι φιλες σου ειναι μοντελες οπως λες μπορουν να βγαζουν πολλα περισσοτερα μονο απο βιζιτες.... το μουνι παντα πληρωνεται δεν βλεπεις εδω μεσα στο θρεντ ποσοι ειναι προθυμοι να δωσουν ολα τους τα χρηματα ωστε να ικανοποιησουν την ματαιοδοξια τους με τις γυναικες.

Επισκέπτης
balki.jpg
:grin:

τυπε εχεις κανενα γνωστο στο αμερικα?

τύπε ο Μπόλντης είναι δυκτυωμένος σε παγκόσμιο επίπεδο
εγώ ξέρω τουλάχιστον 2 φιλαράκια του στην Αμερική που θα τον καβατζώσουν:

http://[URL unfurl="true"]www.pxleyes.com/images/contests/nerds/fullsize/mathematical-nerd-4ed837e6ab689_hires.jpg[/img[/URL]]

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSV50k8WC6o0rzfhYi8IL1gV1hqAHZ6BfhwJRq-KIomqBBeLp4hHQ

Επισκέπτης
ο boldemort ας ξεκινήσει να δουλεύει και ας βγάλει τα πρώτα 600 ευρώ το μηνα και μετά ας προχωρήσει σε ανατρεπτικές και πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού και ας γίνει πάμπλουτος.

ισχυρίζεσαι ότι ο μπόλντ δεν έχει βγάλει ακόμη 600 ευρώ στα 26 του χρόνια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε ο Μπόλντης είναι δυκτυωμένος σε παγκόσμιο επίπεδο
εγώ ξέρω τουλάχιστον 2 φιλαράκια του στην Αμερική που θα τον καβατζώσουν:

http://[URL unfurl="true"]www.pxleyes.com/images/contests/nerds/fullsize/mathematical-nerd-4ed837e6ab689_hires.jpg[/img[/URL]]

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSV50k8WC6o0rzfhYi8IL1gV1hqAHZ6BfhwJRq-KIomqBBeLp4hHQ
καλα κοροιδευε εσυ τυπε
αν τον δεις να γινει φιρμα να δω τι θα λες μετα
μην τον παρακαλας να σου δωσει δουλεια μονο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε οι μεγαλες εταιριες ειναι στον βορρα ομως :S
Τυπε φαντασου τωρα σκηνικο να παει ο μπολντ αμερικη να γινει παμπλουτος να γυρισει και να αγορασει την ΑΕΚ.
και να εχω εγω τωρα προεδρο τον μπολντεμορτ και να του πληρωνω και εισητηριο. :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε οι μεγαλες εταιριες ειναι στον βορρα ομως :S

εΞΑΡΤΑΤΑΙ τι εννοεις ... η GOOGLE ειναι στην Καλιφορνια οπως και η Apple.
Η Apple ιδρυθηκε απο τον Jobs που τσακωθηκε με τον συνεργατη του εφυγε απο την εταιρεια ιδρυσε την NEXT και μετα ξαναγυρισε στην Apple θριαμβευτικα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
xaxaxa η διαφορα ειναι οτι αυτα που λες ειναι λογια. Πιο μιζερη και τσιγκουνα εισαι εσυ που δεν ανοιγεις μια φορα την τσαντα να πληρωσεις αυτα που παραγγελνεις ελεος... τι ας μην σου μεινει ευρουδακι ρε συ μας κοροιδευεις? εδω οποτε βγαινετε πληρωνει ο αλλος και εσυ κανεις κομποδεμα

Δεν ειναι κιμπαρης αμα πληρωνει συνεχεια μαλακας ειναι για μενα.Και εσυ η εκμεταλευτρια του

Εγω νομιζω εισαι τσιγκουνης και μικροτσουτσουνος και εχεις μια αδελφη στο καιρο και ενω εχεις απειρα χρηματα σκαβεις στον κηπο και τα χωνεις μεσα σαν τον γερολαδα μην στα φαει η γρια θεια σου που πασχει απο αλζχαιμερ, την οποια εχωσες στο ασυλο που αγορασες απο ενα γερο μπιλιονερ ονοματι απολυτο.. που τα εφτιξε τελικα με την θεια σου  :sunglasses:

μπολ η θα μιλησουμε λογικα η ο καθενας θα λεει οτι θελει για τον αλλον και θα φτιαχνουμε ιστοριουλες.αποφασισε και πες μου, γιατι αν η φαντασια σου για το τι κανω οργιαζει εμενα κανει παρτουζες.. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα γραφεια της Microsoft βρισκονται επισης στην Ουάσινγκτον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε φαντασου τωρα σκηνικο να παει ο μπολντ αμερικη να γινει παμπλουτος να γυρισει και να αγορασει την ΑΕΚ.
και να εχω εγω τωρα προεδρο τον μπολντεμορτ και να του πληρωνω και εισητηριο. :2funny: :2funny:
σαν τον μπαμ κοζωνης τυπε? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω νομιζω εισαι τσιγκουνης και μικροτσουτσουνος και εχεις μια αδελφη στο καιρο και ενω εχεις απειρα χρηματα σκαβεις στον κηπο και τα χωνεις μεσα σαν τον γερολαδα μην στα φαει η γρια θεια σου που πασχει απο αλζχαιμερ, την οποια εχωσες στο ασυλο που αγορασες απο ενα γερο μπιλιονερ ονοματι απολυτο.. που τα εφτιξε τελικα με την θεια σου  :sunglasses:

μπολ η θα μιλησουμε λογικα η ο καθενας θα λεει οτι θελει για τον αλλον και θα φτιαχνουμε ιστοριουλες.αποφασισε και πες μου, γιατι αν η φαντασια σου για το τι κανω οργιαζει εμενα κανει παρτουζες.. :grin:

Δεν γινεται να ακυρωνεις καποιον μονο και μονο επειδη δεν σε κερασε. Εφοσον κάποιος ειναι σωστος σε ολα τα αλλα δεν υπαρχει θεμα να μην θελει να κερασει μια γυναικα επειδη ειναι της αποψης οτι δεν θελει να την δωροδοκησει. Ολοι κερνανε σημερα... δεν ξεχωριζεις ετσι.

Εμενα αν καποια ηταν τσιγκουνα... δεν θα την ελεγα μαλακισμενη. Απλα θα της εδινα να καταλαβει οτι πρεπει και αυτη να συμβαλει... αν δεν ηθελε να το καταλαβει και ξεκοβε θα ξεκοβε μονη της αυτη θα ειχε το προβλημα οχι εγω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα γραφεια της Microsoft βρισκονται επισης στην Ουάσινγκτον.
τυπε το να μιλας για μικροσοφτ,μηλο,γουγλη δεν ειναι λιγο υπεροβλικο? :-
δεν θα ειναι τοσο ευκολο να πιασεις δουλεια εκει

Επισκέπτης

erinal τραβάς καμιά μαλακία/τρως κάναν πούτσο στα ενδιάμεσα ή μόνο ποστινγκ είσαι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε το να μιλας για μικροσοφτ,μηλο,γουγλη δεν ειναι λιγο υπεροβλικο? :-
δεν θα ειναι τοσο ευκολο να πιασεις δουλεια εκει

Ναι δεν ειπα οτι ειναι ευκολο. Αλλα εσυ ποιες εταιρειες εννοεις ας πουμε? οτι ειναι ολες στον βορρα
αν εχεις διαβασει κατι καπου παραθεσε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom