Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
![]()
τυπε εχεις κανενα γνωστο στο αμερικα?
Στον Καναδα εχω μονο.
![]()
Tυπε θα ξεκινησει πρωτα απο τα χαμηλα![]()
εκει πως και δεν θες να πας?Στον Καναδα εχω μονο.![]()
Eχει λεφτά πολλά απλά είναι για πολύ λίγους ΄λεφτα θα υπαρχουνε παντα ,τι να σου πω ότι έχω φίλο personal trainer που βγάζει 250 ευρώ την ημερα κάνοντας μαθήματα από πχ την βανδή μέχρι τον ποιο νεόπλουτο τις εκάλης??? λεφτά υπάρχουνε και θα υπάρχουνε ανέκαθεν απλά είναι για λίγους δυστυχώς! ο boldemort ας ξεκινήσει να δουλεύει και ας βγάλει τα πρώτα 600 ευρώ το μηνα και μετά ας προχωρήσει σε ανατρεπτικές και πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού και ας γίνει πάμπλουτος.
![]()
εκει πως και δεν θες να πας?
ο boldemort ας ξεκινήσει να δουλεύει και ας βγάλει τα πρώτα 600 ευρώ το μηνα και μετά ας προχωρήσει σε ανατρεπτικές και πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού και ας γίνει πάμπλουτος.
τυπε οι μεγαλες εταιριες ειναι στον βορρα ομως :SΔεν ειπα οτι δεν θελω... αλλα θα προτιμουσα Αμερικη και πιο ζεστη πολιτεια
καλα κοροιδευε εσυ τυπετύπε ο Μπόλντης είναι δυκτυωμένος σε παγκόσμιο επίπεδο
εγώ ξέρω τουλάχιστον 2 φιλαράκια του στην Αμερική που θα τον καβατζώσουν:
http://[URL unfurl="true"]www.pxleyes.com/images/contests/nerds/fullsize/mathematical-nerd-4ed837e6ab689_hires.jpg[/img[/URL]]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSV50k8WC6o0rzfhYi8IL1gV1hqAHZ6BfhwJRq-KIomqBBeLp4hHQ
Τυπε φαντασου τωρα σκηνικο να παει ο μπολντ αμερικη να γινει παμπλουτος να γυρισει και να αγορασει την ΑΕΚ.τυπε οι μεγαλες εταιριες ειναι στον βορρα ομως :S
τυπε οι μεγαλες εταιριες ειναι στον βορρα ομως :S
xaxaxa η διαφορα ειναι οτι αυτα που λες ειναι λογια. Πιο μιζερη και τσιγκουνα εισαι εσυ που δεν ανοιγεις μια φορα την τσαντα να πληρωσεις αυτα που παραγγελνεις ελεος... τι ας μην σου μεινει ευρουδακι ρε συ μας κοροιδευεις? εδω οποτε βγαινετε πληρωνει ο αλλος και εσυ κανεις κομποδεμα
Δεν ειναι κιμπαρης αμα πληρωνει συνεχεια μαλακας ειναι για μενα.Και εσυ η εκμεταλευτρια του
καλα κοροιδευε εσυ τυπε
αν τον δεις να γινει φιρμα να δω τι θα λες μετα
μην τον παρακαλας να σου δωσει δουλεια μονο
σαν τον μπαμ κοζωνης τυπε?Τυπε φαντασου τωρα σκηνικο να παει ο μπολντ αμερικη να γινει παμπλουτος να γυρισει και να αγορασει την ΑΕΚ.
και να εχω εγω τωρα προεδρο τον μπολντεμορτ και να του πληρωνω και εισητηριο.![]()
![]()
Εγω νομιζω εισαι τσιγκουνης και μικροτσουτσουνος και εχεις μια αδελφη στο καιρο και ενω εχεις απειρα χρηματα σκαβεις στον κηπο και τα χωνεις μεσα σαν τον γερολαδα μην στα φαει η γρια θεια σου που πασχει απο αλζχαιμερ, την οποια εχωσες στο ασυλο που αγορασες απο ενα γερο μπιλιονερ ονοματι απολυτο.. που τα εφτιξε τελικα με την θεια σου
μπολ η θα μιλησουμε λογικα η ο καθενας θα λεει οτι θελει για τον αλλον και θα φτιαχνουμε ιστοριουλες.αποφασισε και πες μου, γιατι αν η φαντασια σου για το τι κανω οργιαζει εμενα κανει παρτουζες..![]()
τυπε το να μιλας για μικροσοφτ,μηλο,γουγλη δεν ειναι λιγο υπεροβλικο? :-Τα γραφεια της Microsoft βρισκονται επισης στην Ουάσινγκτον.
Εγω νομιζω εισαι τσιγκουνης και μικροτσουτσουνος και εχεις μια αδελφη στο καιρο και ενω εχεις απειρα χρηματα σκαβεις στον κηπο και τα χωνεις μεσα σαν τον γερολαδα μην στα φαει η γρια θεια σου που πασχει απο αλζχαιμερ, την οποια εχωσες στο ασυλο που αγορασες απο ενα γερο μπιλιονερ ονοματι απολυτο.. που τα εφτιξε τελικα με την θεια σου
μπολ η θα μιλησουμε λογικα η ο καθενας θα λεει οτι θελει για τον αλλον και θα φτιαχνουμε ιστοριουλες.αποφασισε και πες μου, γιατι αν η φαντασια σου για το τι κανω οργιαζει εμενα κανει παρτουζες..![]()
τυπε το να μιλας για μικροσοφτ,μηλο,γουγλη δεν ειναι λιγο υπεροβλικο? :-
δεν θα ειναι τοσο ευκολο να πιασεις δουλεια εκει
την οποια εχωσες στο ασυλο που αγορασες απο ενα γερο μπιλιονερ ονοματι απολυτο.. που τα εφτιξε τελικα με την θεια σου![]()