EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
κανε μια προσπαθεια να αγνοήσεις εστω και ενα ποστ μου...
ακολουθει και ο σφουγγοκωλαριος σου....
πισωκολλητοι ειστε?
Θες να σε βάλουμε ανάμεσα???
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
κανε μια προσπαθεια να αγνοήσεις εστω και ενα ποστ μου...
ακολουθει και ο σφουγγοκωλαριος σου....
πισωκολλητοι ειστε?
ποσο θιχτηκα!!!!
![]()
![]()
![]()
Όντως, είναι τραγικό το μουστάκι, δεν ξέρουν ότι στη μόδα είναι τα γένια;
Ναι ρε γμτ! Είπαμε ισότητα των φύλων αλλά όχι κι έτσιΗ λέξη κερί δεν τους λέει κάτι?
![]()
αλλιντισα θα μας πεις τελικα το στυλακι που σου αρεσει?![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι αρνητικη..ρεαλιστρια ειμαι...δε στη προξενευω για γαμο ρεεε.
αμεσως αρνητισμο. τετοια κανετε και μετα αναρωτιεστε για ραφια.
που το ξερεις.?
και την abbey brooks βρίσκω μουναρο
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...αλλιντισα θα μας πεις τελικα το στυλακι που σου αρεσει?![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως..![]()
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..
ανωμαλιαρα...καθολου..πολυ προσγειωμενη σε κοβω...και εξυπνη...ευγε..
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..
μια χαρα τα λες,δεν εισαι ανωμαλιαρα,οι περισσοτερες αυτο θελουν.Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως..![]()
Το φτύσιμο είναι αφροδισιακό.Όταν ο άντρας φτύνει την γυναίκα,αυτή κολλάει.Όταν η γυναίκα φτύνει τον άντρα(ξερεις που και ποια στιγμή!!) επίσης κολλάει.ούτε που θα γυρίσω να σε κοιτάξω, ούτε που θα φτύσω προς τα κει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.μια χαρα τα λες,δεν εισαι ανωμαλιαρα,οι περισσοτερες αυτο θελουν.
αποδεικνυτε παντως για ακομα μια φορα,οτι ο φετας του γυμναστηριου,ειναι μονο για οφθαλμολουτρο.
ο σωστος παικτης τρωει την μπριζολα στο τελος.![]()
![]()
![]()
Το φτύσιμο είναι αφροδισιακό.Όταν ο άντρας φτύνει την γυναίκα,αυτή κολλάει.Όταν η γυναίκα φτύνει τον άντρα(ξερεις που και ποια στιγμή!!) επίσης κολλάει.
συμφωνω οτι ο αντρας ειναι οπτικος τυπος,αλλα νομιζω μονο οταν θελει να γαμησι.οι περισσοτεροι οταν την πανε την δουλεια για γαμο κοιτανε και αλλα πραγματα.μην ξεχνας οτι υπαρχουν και πολλοι αντρες που δεν θελουν η γυναικα που θα παντρευτουν να ειναι η μεγαλυτερη μουναρα,για πολλους και διαφορους λογους.Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.