Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
αλλιντισα θα μας πεις τελικα το στυλακι που σου αρεσει? :think: :think: :think: :think:

Μπα θα σιδερώνει τίποτε πουκάμισα του δικού της.

Εμ κι' αυτός δεν της έχει μία γυναίκα για το σίδερο;

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
25αρα, στο 1.75+ , στα 50-60 max, μακρια μαλλια (προτιμω μαυρα) και γκρι ματια. Προσωπο αλαβαστρινο και αψεγαδιαστο. Αποφοιτη ΑΕΙ με διδακτορικο και τουλαχιστον 4 γλωσσες. Απο ζαμπλουτους γονεις και δυστυχως ορφανη πλεον.. Τρελλη καυλιαρα με ΜDA στο ξεκωλιασμα και με ατελειωτη ανοχη !

Αυτα

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
θέλει και ρώτημα? αυτή που τον τρώει αμέσως και εύκολα  :2funny:

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε παιδες...καταληξατε πουθενα ??? οι στατιστικες τι λενε...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
images

Επισκέπτης
αλλιντισα θα μας πεις τελικα το στυλακι που σου αρεσει? :think: :think: :think: :think:
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως.. :idiot: :idiot:
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως.. :idiot: :idiot:
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..

ανωμαλιαρα...καθολου..πολυ προσγειωμενη σε κοβω...και εξυπνη...ευγε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ούτε που θα γυρίσω να σε κοιτάξω, ούτε που θα φτύσω προς τα κει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια χαρα τα λες,δεν εισαι ανωμαλιαρα,οι περισσοτερες αυτο θελουν.

αποδεικνυτε παντως για ακομα μια φορα,οτι ο φετας του γυμναστηριου,ειναι μονο για οφθαλμολουτρο.
ο σωστος παικτης τρωει την μπριζολα στο τελος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ούτε που θα γυρίσω να σε κοιτάξω, ούτε που θα φτύσω προς τα κει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το φτύσιμο είναι αφροδισιακό.Όταν ο άντρας φτύνει την γυναίκα,αυτή κολλάει.Όταν η γυναίκα φτύνει τον άντρα(ξερεις που και ποια στιγμή!!) επίσης κολλάει.

Επισκέπτης
μια χαρα τα λες,δεν εισαι ανωμαλιαρα,οι περισσοτερες αυτο θελουν.

αποδεικνυτε παντως για ακομα μια φορα,οτι ο φετας του γυμναστηριου,ειναι μονο για οφθαλμολουτρο.
ο σωστος παικτης τρωει την μπριζολα στο τελος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το φτύσιμο είναι αφροδισιακό.Όταν ο άντρας φτύνει την γυναίκα,αυτή κολλάει.Όταν η γυναίκα φτύνει τον άντρα(ξερεις που και ποια στιγμή!!) επίσης κολλάει.

α εισαι ΚΑΙ από τα τσιμπούρια δηλαδή  :headbang:

what part of FTOY don't you understand?  :birdman: :cheesy:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.
συμφωνω οτι ο αντρας ειναι οπτικος τυπος,αλλα νομιζω μονο οταν θελει να γαμησι.οι περισσοτεροι οταν την πανε την δουλεια για γαμο κοιτανε και αλλα πραγματα.μην ξεχνας οτι υπαρχουν και πολλοι αντρες που δεν θελουν η γυναικα που θα παντρευτουν να ειναι η μεγαλυτερη μουναρα,για πολλους και διαφορους λογους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom