Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.

συμφωνω και επαυξανω.....σε βρισκω πολυ προσγειωμενη κοπελα μου....ευγε

υ.γ  μα που χανεσε συνεχως.... :S

Επισκέπτης
ρε μαλακα ο παπαζολο ανηκη στην δικη μας σχολη,απλα τον ανελαβες εσυ,επειδη ανηκει στην αναρχοαριστερα.
σας βλεπω να καταληγετε μαζι στην ξανθη να γαματε μουσουλμανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κεντρόαριστερα γμτ!!! :tickedoff:
Αναρχοαριστερές ήταν κάποιες ηλίθιες που είχα συναναστροφές,κομμένα αυτά!!! :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μαλακα ο παπαζολο ανηκη στην δικη μας σχολη,απλα τον ανελαβες εσυ,επειδη ανηκει στην αναρχοαριστερα.
σας βλεπω να καταληγετε μαζι στην ξανθη να γαματε μουσουλμανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι πρέπει να κόψει όλες τις κακές συνήθειες για να πάει μπροστά! αλλιώς ΠΠ θα καταντήσει!

και όσον αφορά το στυλάκι της γκόμενας αυτό που με εξιτάρει εμένα είναι της τσουλίτσας!!!

δυστυχώς όμως από παλούκι σε παλούκι κάποια μου το έβαλε και τώρα τρέχω!

Παπαζόλη θα στα μάθω κι αυτά! μη στεναχωριέσαι!

Δάσκαλε πρέπει να βάλουμε ένα τέτοιο μάθημα στη σχολή: "Πώς να αποφεύγετε να σας γαμήσει τη ζωή μια τσούλα" ή κάπως έτσι!
Ταίριαξέ το και φτιάξε θρεντάκι!
νομίζω απ αυτό πάσχουμε περισσότερο στην ελ.κοινωνία και πάμε κατά διαόλου!

¨οταν το ανοίξεις θα σου πω και μια πρόσφατη ιστορία που μου έτυχε με μια τσουλίτσα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θες τσουλες κ μετα γκρινιαζεις που σου φερθηκαν ασχημα?! :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι ειναι αυτα ρε papazol?πιασε την γκομενα απο το μαλλυ κ συρε την στη σπυλια σου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories