Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είδες Αρκανς οτι οι γυναικες είμαστε πιο ψαγμένες??Ο φέτες του γυμναστηρίου είναι για οφθαλμόλουτρο,η μοντελίτσα του περιοδικού όμως μπορεί και να σας ψαρώσει όμως και να την δείτε μέχρι και για γάμο.Ο άντρας είναι οπτικός τύπος περισσότερο.

τόσο ανίδεη είσαι για το άλλο φύλο. Είσαι και παντρεμένη/χωρισμένη και ΞΕΡΕΙΣ σίγουρα αυτό που θα σου πω, απλά δεν έχεις το μυαλό να το αποκωδικοποιήσεις. Μάθε πριν γεράσεις λοιπόν ότι ο άνδρας είναι ΠΙΟ εγκεφαλικός από τις γυναίκες, όπως μπορεί να φτιαχτεί, το ίδιο εύκολα μπορεί και να ξενερώσει με άπειρα πράγματα, εξώφθαλμα και μη.

Επισκέπτης
τόσο ανίδεη είσαι για το άλλο φύλο. Είσαι και παντρεμένη/χωρισμένη και ΞΕΡΕΙΣ σίγουρα αυτό που θα σου πω, απλά δεν έχεις το μυαλό να το αποκωδικοποιήσεις. Μάθε πριν γεράσεις λοιπόν ότι ο άνδρας είναι ΠΙΟ εγκεφαλικός από τις γυναίκες, όπως μπορεί να φτιαχτεί, το ίδιο εύκολα μπορεί και να ξενερώσει με άπειρα πράγματα, εξώφθαλμα και μη.
Μαλακίες λες.Ξέρω πολλούς άντρες που έχουν κολλήσει με γκόμενα απλά και μόνο γιατί ήταν μουνάρα κι ας είχε μυαλό κουκούτσι.Και για γάμο την ήθελαν και οτι θελήσει η κούτρα της το πρόσφεραν.Είναι αρκετά επιφανειακοί οι άντρες..όσο να πεις..Πάρε παράδειγμα.Τζούλια Αλεξανδράτου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως.. :idiot: :idiot:
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..

Κοίτα τί μαθαίνει κανείς!!!
Τις πολλές εμπειρίες είναι πιο πιθανόν να τις έχει ο μπουχέσας, παρά ο εμφανίσιμος...
Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο εν λόγω βουχέσας θα έχει χιούμορ, προσωπικότητα κλπ κλπ...
Αν ζούσε στην Ελλάδα ο Μπραντ Πιτ θα την έβγαζε με χούφτα δηλαδή!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μαλακίες λες.Ξέρω πολλούς άντρες που έχουν κολλήσει με γκόμενα απλά και μόνο γιατί ήταν μουνάρα κι ας είχε μυαλό κουκούτσι.Και για γάμο την ήθελαν και οτι θελήσει η κούτρα της το πρόσφεραν.Είναι αρκετά επιφανειακοί οι άντρες..όσο να πεις..Πάρε παράδειγμα.Τζούλια Αλεξανδράτου.
φιλεναδα μιλαμε για νορμαλ περιπτωσεις τωρα.μην φερνεις παραδειγμα το καθε βλακα που τρωει τα λεφτα του μπαμπα του,και εχει καψει το μυαλο του απο την πολυ την κοκα-κολα.
οπως και των κρυφοπουστηδων που παντρευοντε τετοιες γκομενες,για το ξεκαρφωμα.
οσο για την τζουλια,πιο μαλακια παραδειγμα δεν ειχες να φερεις?.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Εκτός από ανίδεη, η κριτική σου ικανότητα σταματάει στο επίπεδο της νοικοκυράς που βλέπει τα μεσημεριανάδικα. Μήπως γνωρίζεις πόσες φορές τη βδομάδα γαμούνε οι εν λόγω κύριοι τις εν λόγω κυρίες? γνωρίζεις τι είναι αυτό που τους φτιάχνει? τι κριτήρια έχουν και τι λαμβάνουν? Γνωρίζεις τι βάζει στο βρακί της η Τζούλια? πόσο συχνά? πόσες προτάσεις γάμου έχει λάβει?  :idiot:
Ένα μόνο παράδειγμα, έχω πολλά. Πολύ γνωστό μανεκέν, από τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν και ρίχνουν σαγόνια στο διάβα τους. Στη περίπτωση που γαμηθεί νωρίς, ο μαχητής εξαφανίζεται γρηγορότερα και από τον Κόπερφιλντ. Η δεύτερη συνεύρεση είναι το ίδιο σπάνια με τον αλπίνο νυκτιπίθηκο του Αμαζονίου. Η τρίτη συνεύρεση ισοδυναμεί με την πιθανότητα να κάνουμε χειραψία οι δυό μας. Τη περίπτωση να γαμηθεί αργά δε την αναφέρω καν, ευνόητοι οι λόγοι πλέον μετά τα παραπάνω που ανέφερα. Οι επιβήτορες ανήκουν στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες ανδρών και επ'ουδενί δε μπορείς να τους προσάψεις ότι πάσχουν από το σύνδρομο της ιντελεκτιουέλ γκόμενας.
Η εν λόγω θεάμορφη λοιπόν, ακόμη ταλανίζεται με ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ και τίποτα δε προμηνύει ότι θα μάθει ποτέ, το προφανές.
Sorry to be me to break down the news, αλλά η άποψη που έχεις σε κάποια πράγματα για τους άνδρες, βρίσκει τη κορύφωσή της σε ηλικίες των 17 ετών, από κει και μετά χρόνο με το χρόνο φθίνει το σαρκικό και ανεβαίνει το εγκεφαλικό. Και συ δε νομίζω να μάθεις ποτέ τα προφανή.
:dancing:

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω προτιμω καστανοξανθη,1.65-1.70 με καμπυλες :tits2: ζεστη,ηπιων τονων και οχι ψωνισμενη :S..ηλικιακα δεν εχω προβλημα αλλα αν ειναι και λιγο μικροτερη θα μ'αρεσε αρκετα :)μ'αρεσουν και οι μεγαλυτερες αλλα οχι για σχεση..και γω συμφωνω οτι αν εχεις περασει την εφηβεια δεν ερωτευεσαι καμια μοντελα-ηθοποιο-βιζιτα,απλα κοιτας τις ξεκωλες φωτο στα περιοδικα και την τηλεοραση..δικιο εχεις ektor ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρεπιπτόντως, η Τζούλια είναι και γαμώ τα ατομάκια και πουλάει τρέλα με το κιλό στη τηλεόραση, ουδεμία σχέση. Παίρνει τη κατιούσα όμως σιγά σιγά, αλλά και τόσο που κρατιέται, για την ηλικία της, άθλος είναι. Αν μάλιστα τόχει πάρει μυρουδιά το σάιτ, άνετα την έχω ναχει γράψει και δυο αράδες και να κρατάει τη κοιλιά της από τα γέλια.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναιειμαστε πιο εγκεφαλικοι γιαυτο απαταμε την γυναικα,η γκομενα, με οποια τυχει και ειμαστε και περηφανοι κιολας για αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναιειμαστε πιο εγκεφαλικοι γιαυτο απαταμε την γυναικα,η γκομενα, με οποια τυχει και ειμαστε και περηφανοι κιολας για αυτο.

ακριβώς μεγάλε. Όσον αφορά για τη περηφάνεια, ε και η μαλακία του εγκεφάλου είναι  ;) από κείνους είσαι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
α εισαι ΚΑΙ από τα τσιμπούρια δηλαδή  :headbang:

what part of FTOY don't you understand?  :birdman: :cheesy:

τα ρητά της pub είναι τα καλύτερα τελικά

π.χ.

"οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο περισσότερο φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλάνε"

ή

"οι γυναίκες πάνω από τα 30 είναι σαν τις δημόσιες χέστρες, ή πιασμένες ή χεσμένες"

:grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως.. :idiot: :idiot:
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..
Koπελιά κανείς δεν το κατάλαβε αυτό που είπες!
ούτε και συ η ίδια το έπιασες και θεωρείς τον εαυτό σου ανωμαλιάρα!

αυτό είναι το μυστικό! όποιος το πιάσει θα περάσει καλά!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Να τα μας ο παπατσόλο.
Ειδικά το "να έχεις πάντα δίπλα σου το κινητό μην σε παίρνω και δεν το ακούς" είναι μεγάλη παπάτζα. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα έκανε πλάκα και ήθελα να τον ενθουσιάσει αρκετά για να περιμένει τηλέφωνό της αλλά και ταυτόχρονα να μην την πρήζει άμα τον ξεχάσει. Επειδή όμως ο παπατσόλο είναι το ανερχόμενο αστέρι της ΣΧΟΛΗΣ, θα κολλήσει σα γλίτσα αφού δεν θα μπορέσει να κρατηθεί και θα πάρει τα αρχίδια του. Ήδη οι αναρχοκομμούνες περιμένουν τα κεράσματα παρηγοριάς του με πολλά ρακόμελα και βρώμικες ποικιλίες κρεατικών στην επόμενη έξοδό τους που θα γίνει σε κάποιο ντουμανιασμένο κουτούκι.

Αρκάνς και νίνζα!

ο παπαζόλης είναι σχολής τζέιμς! και σε λίγο θα γαμάει τα ωραιότερα μωρά της Μακεδονίας! :knockinb: :tits2: :kissass: :tits:
επειδή όμως είναι αρχάριος ακόμα μην τον μπερδεύετε ρε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κουλουβάχατα θα τα κάνει!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρκάνς και νίνζα!
ο παπαζόλης είναι σχολής τζέιμς! και σε λίγο θα γαμάει τα ωραιότερα μωρά της Μακεδονίας! :knockinb: :tits2: :kissass: :tits:
επειδή όμως είναι αρχάριος ακόμα μην τον μπερδεύετε ρε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κουλουβάχατα θα τα κάνει!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δασκαλέεεεεε!!! :rockon:

Επισκέπτης
Εκτός από ανίδεη, η κριτική σου ικανότητα σταματάει στο επίπεδο της νοικοκυράς που βλέπει τα μεσημεριανάδικα. Μήπως γνωρίζεις πόσες φορές τη βδομάδα γαμούνε οι εν λόγω κύριοι τις εν λόγω κυρίες? γνωρίζεις τι είναι αυτό που τους φτιάχνει? τι κριτήρια έχουν και τι λαμβάνουν? Γνωρίζεις τι βάζει στο βρακί της η Τζούλια? πόσο συχνά? πόσες προτάσεις γάμου έχει λάβει?  :idiot:
Ένα μόνο παράδειγμα, έχω πολλά. Πολύ γνωστό μανεκέν, από τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν και ρίχνουν σαγόνια στο διάβα τους. Στη περίπτωση που γαμηθεί νωρίς, ο μαχητής εξαφανίζεται γρηγορότερα και από τον Κόπερφιλντ. Η δεύτερη συνεύρεση είναι το ίδιο σπάνια με τον αλπίνο νυκτιπίθηκο του Αμαζονίου. Η τρίτη συνεύρεση ισοδυναμεί με την πιθανότητα να κάνουμε χειραψία οι δυό μας. Τη περίπτωση να γαμηθεί αργά δε την αναφέρω καν, ευνόητοι οι λόγοι πλέον μετά τα παραπάνω που ανέφερα. Οι επιβήτορες ανήκουν στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες ανδρών και επ'ουδενί δε μπορείς να τους προσάψεις ότι πάσχουν από το σύνδρομο της ιντελεκτιουέλ γκόμενας.
Η εν λόγω θεάμορφη λοιπόν, ακόμη ταλανίζεται με ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ και τίποτα δε προμηνύει ότι θα μάθει ποτέ, το προφανές.
Sorry to be me to break down the news, αλλά η άποψη που έχεις σε κάποια πράγματα για τους άνδρες, βρίσκει τη κορύφωσή της σε ηλικίες των 17 ετών, από κει και μετά χρόνο με το χρόνο φθίνει το σαρκικό και ανεβαίνει το εγκεφαλικό. Και συ δε νομίζω να μάθεις ποτέ τα προφανή.
:dancing:

Επισκέπτης
Αυτο

Συνημμένα

• SkinheadGirl-rememberthespiritof69.jpg
    SkinheadGirl-rememberthespiritof69.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αρκάνς και νίνζα!

ρε μαλακα ο παπαζολο ανηκη στην δικη μας σχολη,απλα τον ανελαβες εσυ,επειδη ανηκει στην αναρχοαριστερα.
σας βλεπω να καταληγετε μαζι στην ξανθη να γαματε μουσουλμανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom