Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε θες το νεο θρεντ τις σχολης και δωσε την αναλυση σου.

Μιας και λέμε για γκόμενα, δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε επικοινωνία, κατανόηση και τέτοια.
Η σωστή η γκόμενα είναι αυτή που θες να τη γαμάς συνέχεια και δεν χορταίνεις να την έχεις δίπλα σου.

Το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. Δε λέω για χοντρές, τριχωτές και βρώμικες (γι' αυτά δεν πρέπει να μιλάμε καν) αλλά σε φάση ξανθιές-μελαχρινές, ψηλές-κοντές, αδύνατες-γεματούλες κλπ. Προσωπικά μου αρέσουν οι ψηλές (1,70+), με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου (όχι σκυλιά), αδύνατες, έντονο βλέμμα, θηλυκότητα σε τρόπους & καλό ντύσιμο. Βυζί μέτριο προς μεγάλο και κώλος κανονικός. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες ρώγες, τα κρεμασμένα μουνόχειλα, οι πολλές τρίχες σε χέρια & χαμηλά στην πλάτη (κάποιες δεν τα φροντίζουν καθόλου) καθώς και δεν έχω προτίμηση σε χρώματα μαλλιών. Σε γενικές γραμμές ο συνδυασμός μαύρα μαλλιά-μπλε μάτια & ξανθιά μαλλιά-πράσινα/μπλε μάτια μαζί με απαλή & περιποιημένη επιδερμίδα είναι φανταστικός. Όλα αυτά εννοείται ότι δε γίνεται να τα πετυχαίνεις συνέχεια αλλά έτσι και η άλλη έχει πάνω από το μισά, τότε σίγουρα θα με ενδιαφέρει.

Στο θέμα χαρακτήρα & προσωπικότητας η μόνη απαίτηση που έχω είναι να είναι πρόσχαρο άτομο. Όσο μουνάρα και να είναι η άλλη, έτσι και έχει ξυνισμένη φάτσα & θλιμμένο βλέμμα δεν την παλεύω καθόλου. Εκτιμώ πάρα πολύ ένα ωραίο χαμόγελο και την καλή διάθεση. Όλα τα άλλα περνούν σε 2 μοίρα χωρίς να εννοώ ότι μου αρέσουν οι υπερβολές.

Επισκέπτης
Μιας και λέμε για γκόμενα, δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε επικοινωνία, κατανόηση και τέτοια.
Η σωστή η γκόμενα είναι αυτή που θες να τη γαμάς συνέχεια και δεν χορταίνεις να την έχεις δίπλα σου.

Το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. Δε λέω για χοντρές, τριχωτές και βρώμικες (γι' αυτά δεν πρέπει να μιλάμε καν) αλλά σε φάση ξανθιές-μελαχρινές, ψηλές-κοντές, αδύνατες-γεματούλες κλπ. Προσωπικά μου αρέσουν οι ψηλές (1,70+), με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου (όχι σκυλιά), αδύνατες, έντονο βλέμμα, θηλυκότητα σε τρόπους & καλό ντύσιμο. Βυζί μέτριο προς μεγάλο και κώλος κανονικός. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες ρώγες, τα κρεμασμένα μουνόχειλα, οι πολλές τρίχες σε χέρια & χαμηλά στην πλάτη (κάποιες δεν τα φροντίζουν καθόλου) καθώς και δεν έχω προτίμηση σε χρώματα μαλλιών. Σε γενικές γραμμές ο συνδυασμός μαύρα μαλλιά-μπλε μάτια & ξανθιά μαλλιά-πράσινα/μπλε μάτια μαζί με απαλή & περιποιημένη επιδερμίδα είναι φανταστικός. Όλα αυτά εννοείται ότι δε γίνεται να τα πετυχαίνεις συνέχεια αλλά έτσι και η άλλη έχει πάνω από το μισά, τότε σίγουρα θα με ενδιαφέρει.
Στο θέμα χαρακτήρα & προσωπικότητας η μόνη απαίτηση που έχω είναι να είναι πρόσχαρο άτομο. Όσο μουνάρα και να είναι η άλλη, έτσι και έχει ξυνισμένη φάτσα & θλιμμένο βλέμμα δεν την παλεύω καθόλου. Εκτιμώ πάρα πολύ ένα ωραίο χαμόγελο και την καλή διάθεση. Όλα τα άλλα περνούν σε 2 μοίρα χωρίς να εννοώ ότι μου αρέσουν οι υπερβολές.
Οι τρίχες ναι συνηθίζεται ειδικά στην ηλικία μας τύπε!!! :-
Μετά χτυπάνε κανένα layzer!!! :rockon:
Υ.Γ.Πω πω αυτή η αναρχοκουμούνα αηδία,μεχρί αχνό μουστάκι,αλλά από υλικό κάτι είχε αλλά ήθελε πολύ δουλειά για να το αναδείξει!!! :headbang:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

σωστος τυπε.

αλλα να κανω και τις εξης παρατηρησεις.
πιστευω αν μια γκομενα ειναι προσχαρη-ευθιαθετη-χαμογελαστη,ειναι μεγαλο ατου,και συμπληρωνει οποια τυχον ατελεια απο στο θεμα τις εμφανισεις.
μου εχει τυχει πολλες φορες να βγω με γκομενες ψηλες μουναρες,με τελειο ντυσιμο,αλλα η να ειναι σαν να την σκοτωσαν την μανα,και οχι γιατι ητανε στραβωμενη για καποιο λογο,απλα εχει υοθετησει αυτο το στυλ απο μικρη και τις εμεινε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μπαινω στο κοσμοπολιταν, μπαινω κι εδω...

τι διαολο, μοιαζουν παρα πολυ τα 2 αυτα φορα...

(καταντια....)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Οι τρίχες ναι συνηθίζεται ειδικά στην ηλικία μας τύπε!!! :-
Μετά χτυπάνε κανένα layzer!!! :rockon:
Υ.Γ.Πω πω αυτή η αναρχοκουμούνα αηδία,μεχρί αχνό μουστάκι,αλλά από υλικό κάτι είχε αλλά ήθελε πολύ δουλειά για να το αναδείξει!!! :headbang:

Τι μουστάκι ρε τύπε...
Άκου μιλάμε για γκόμενες και είναι τραγικό ότι πρέπει να αναφέρουμε την κατηγορία αυτών με μουστάκι.
Έλεος, απορώ δεν τα βλέπουν οι ίδιες αυτά τα πράγματα?

σωστος τυπε.

πιστευω αν μια γκομενα ειναι προσχαρη-ευθιαθετη-χαμογελαστη,ειναι μεγαλο ατου,και συμπληρωνει οποια τυχον ατελεια απο στο θεμα τις εμφανισεις.
μου εχει τυχει πολλες φορες να βγω με γκομενες ψηλες μουναρες,με τελειο ντυσιμο,αλλα η να ειναι σαν να την σκοτωσαν την μανα,και οχι γιατι ητανε στραβωμενη για καποιο λογο,απλα εχει υοθετησει αυτο το στυλ απο μικρη και τις εμεινε.

Σωστότατος ο Δάσκαλος για άλλη μία φορά. :rockon:

Επισκέπτης
σωστος τυπε.
Κρυόκωλες πες το μην ντρέπεσαι!!! :grin:
Μάπα χάλια και για εμένα,καλύτερα μία πιο άσχημη!!! :P

Επισκέπτης
Τι μουστάκι ρε τύπε...
Άκου μιλάμε για γκόμενες και είναι τραγικό ότι πρέπει να αναφέρουμε την κατηγορία αυτών με μουστάκι.
Μου έχει τύχει πολλές φορές,χάλια.....(σε φίλες) :rolleyes:
Ξενερώνω απίστευτα!!! :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τι μουστάκι ρε τύπε...
Όντως, είναι τραγικό το μουστάκι, δεν ξέρουν ότι στη μόδα είναι τα γένια;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μπες μόνο εκεί και όχι εδώ!

νομιζω οτι αν δεν μπω εδω θα πεσεις σε καταθλιψη...

ο,τι σχολιο και να κανω θα βιαστεις να μου την πεις.
αν φυγω τι θα κανεις? με ποια θα ασχολεισαι?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

έζησα τόσο καιρό με την απουσία σου, θα ζήσω και μετά! Δοκίμασέ με!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. :uglystupid:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τι μουστάκι ρε τύπε...

Ναι ρε γμτ! Είπαμε ισότητα των φύλων αλλά όχι κι έτσι :rolleyes: Η λέξη κερί δεν τους λέει κάτι? :s&m_3:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
έζησα τόσο καιρό με την απουσία σου, θα ζήσω και μετά! Δοκίμασέ με!

κανε μια προσπαθεια να αγνοήσεις εστω και ενα ποστ μου...

ακολουθει και ο σφουγγοκωλαριος σου....

πισωκολλητοι ειστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom