Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r  su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla  s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Y.Γ.Και αλλών γνώμες δεκτές φυσικά!!! :grin:

Να τα μας ο παπατσόλο.
Ειδικά το "να έχεις πάντα δίπλα σου το κινητό μην σε παίρνω και δεν το ακούς" είναι μεγάλη παπάτζα. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα έκανε πλάκα και ήθελα να τον ενθουσιάσει αρκετά για να περιμένει τηλέφωνό της αλλά και ταυτόχρονα να μην την πρήζει άμα τον ξεχάσει. Επειδή όμως ο παπατσόλο είναι το ανερχόμενο αστέρι της ΣΧΟΛΗΣ, θα κολλήσει σα γλίτσα αφού δεν θα μπορέσει να κρατηθεί και θα πάρει τα αρχίδια του. Ήδη οι αναρχοκομμούνες περιμένουν τα κεράσματα παρηγοριάς του με πολλά ρακόμελα και βρώμικες ποικιλίες κρεατικών στην επόμενη έξοδό τους που θα γίνει σε κάποιο ντουμανιασμένο κουτούκι.

Επισκέπτης
Να τα μας ο παπατσόλο.
Ειδικά το "να έχεις πάντα δίπλα σου το κινητό μην σε παίρνω και δεν το ακούς" είναι μεγάλη παπάτζα. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα έκανε πλάκα και ήθελα να τον ενθουσιάσει αρκετά για να περιμένει τηλέφωνό της αλλά και ταυτόχρονα να μην την πρήζει άμα τον ξεχάσει. Επειδή όμως ο παπατσόλο είναι το ανερχόμενο αστέρι της ΣΧΟΛΗΣ, θα κολλήσει σα γλίτσα αφού δεν θα μπορέσει να κρατηθεί και θα πάρει τα αρχίδια του. Ήδη οι αναρχοκομμούνες περιμένουν τα κεράσματα παρηγοριάς του με πολλά ρακόμελα και βρώμικες ποικιλίες κρεατικών στην επόμενη έξοδό τους που θα γίνει σε κάποιο ντουμανιασμένο κουτούκι.
Οχί τύπε μου σιγά και εγώ εξάλου πιστεύω οτί με δουλεύει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Να τα μας ο παπατσόλο.
τυπε του εξηγησα εχθες πως να κινηθει.
αν ακουλουθηση πιστα τις οδηγιες τις σχολης,και κανει πραξη ολα οσα εμαθε τοσο καιρο στην σχολη,πιστευω οτι θα εχει θετικα αποτελεσματα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Οχί τύπε μου σιγά και εγώ εξάλου πιστεύω οτί με δουλεύει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Και επειδή σε δουλεύει εσένα στα παπάρια σου. Απλά στα λέμε για να μην ενθουσιάζεσαι αλλά θα το κυνηγήσεις όσο σε παίρνει. Ούτως ή άλλως, πριν λίγες μέρες δεν είχατε καθόλου επικοινωνία οπότε μία πιθανή χυλόπιτα & διακοπή της όποιας επικοινωνίας δεν πρέπει να σε απασχολεί. Βέβαια άμα ήμουν στη θέση σου και ήξερα ότι δεν ήταν πολύ πιθανό να τη γαμήσω, πρώτα θα κοιτούσα αν έχει καλές παρέες βγαίνοντας 2-3 φορές μαζί της & βλέποντας τις φίλες της και μετά θα της την έπεφτα.

τυπε του εξηγησα εχθες πως να κινηθει.
αν ακουλουθηση πιστα τις οδηγιες τις σχολης,και κανει πραξη ολα οσα εμαθε τοσο καιρο στην σχολη,πιστευω οτι θα εχει θετικα αποτελεσματα.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Λοιπον παπαζολ πιθανον η τυπισσα να σε δουλευει και να μην θελει κατι παραπανω.
Εσυ στο υψος σου και οχι βιασυνη. Κοψε την κατασταση και προχωρα οσο σε παιρνει.

Υ.Γ. Τα ντουμανιασμένα κουτούκια (που λογω της καπνοαπαγορευσης δεν ειναι πια ντουμανιασμενα) ειναι πολυ της μοδας αρκει να μην πηγαινεις με κουμουνια.

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε ποιο στυλακι γκομενας πιστευεις οτι ταιριαζει στον παπαζον?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Υ.Γ. Τα ντουμανιασμένα κουτούκια (που λογω της καπνοαπαγορευσης δεν ειναι πια ντουμανιασμενα) ειναι πολυ της μοδας αρκει να μην πηγαινεις με κουμουνια.

Τύπε, αυτό με την καπνοαπαγόρευση τελικά έμεινε στα λόγια.
Και στα μπουζούκια αν πας, τασάκια δεν παίζουν αλλά μέχρι και το μπουζούκι στην πίστα έχει τσιγάρο στο χέρι.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα τα σβήνουν στο πάτωμα.

:2funny:

τυπε ποιο στυλακι γκομενας πιστευεις οτι ταιριαζει στον παπαζον?

Τύπε μου βάζεις δύσκολα.
Ας μας πει πρώτα ο παπατσόλο τι στυλ του αρέσει και εμείς μετά θα του πούμε γιατί δεν του κάνει. :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μια κοντουλα,με οχι πολυ εντονα χαρακτηριστικα(οχι emo,goth δηλαδη), να ντυνεται απλα, να ακουει ροκ μουσικη και οχι βαριεστημενη.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Τύπε, αυτό με την καπνοαπαγόρευση τελικά έμεινε στα λόγια.
Και στα μπουζούκια αν πας, τασάκια δεν παίζουν αλλά μέχρι και το μπουζούκι στην πίστα έχει τσιγάρο στο χέρι.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα τα σβήνουν στο πάτωμα.

Φιλε αλλο μπουζουκια και αλλο ενα μεζεδοπωλειο στου ψυρρη.

Ο μεν εχει κονε, ο δε οχι. ;)

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αλλιντισα θα μας πεις τελικα το στυλακι που σου αρεσει? :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom