δεν εχεις προβλημα ο μισος βαθμος ειναι υπερ του μαθητη....τζίφος...δεν θα πηδήξω....εμένα είναι 22,5 ποντοι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Oποιαδήποτε αμπελοφιλοσοφία και αν ειπωθεί από το αντρικό φύλο οι πλέον αρμόδιες να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα είναι οι γυναίκες.Εξάλλου σε αυτές υποθέτω ότι απευθύνεται το ερώτημα.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Εσείς τι γνώμη έχετε κυρία οχιά?
λαθος.....ο καθενας μπορει να απαντησει....με βαση τη λογικη....Oποιαδήποτε αμπελοφιλοσοφία και αν ειπωθεί από το αρσενικό φύλο οι πλέον αρμόδιες να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα είναι οι γυναίκες.Εξάλλου σε αυτές υποθέτω ότι απευθύνεται το ερώτημα.
απο τη στιγμη που το μεγεθος δινει αυτοπεποιθηση στον αντρα,αυτο σημαινει οτι παιζει
ρολο στη γυναικα....αλλοιως γιατι να ''περηφανευονταν''οι αντρες για το μεγεθος????
μηπως εισαι φιφας????
λαθος.....ο καθενας μπορει να απαντησει....με βαση τη λογικη....
απο τη στιγμη που το μεγεθος δινει αυτοπεποιθηση στον αντρα,αυτο σημαινει οτι παιζει
ρολο στη γυναικα....αλλοιως γιατι να ''περηφανευονταν''οι αντρες για το μεγεθος????
μηπως εισαι φιφας????
καλά οι άντρες περηφανεύονται για διάφορες αηδίες...
Επισκέπτης
ιδανικο μεγεθος?το δικο μου,μια χαρα με βολευει κι οποια εχει αντιρρηση την εχω ξαναπει τη λυση....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
λαθος.....ο καθενας μπορει να απαντησει....με βαση τη λογικη....
μηπως εισαι φιφας????
Οι πλέον αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι γυναίκες που τον τρώνε.Αν ήμουν ΦΙΦΑΣ θα μπορούσα να σου απαντήσω ποιο μέγεθος θα με ικανοποιούσε.
Τα περι αυτοπεποίθησης σε συνάρτηση με το μέγεθος έχουν να κάνουν με τον ψυχικό κόσμο τους καθενός.
καλα....μεγαλα λογια.....Οι πλέον αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι γυναίκες που τον τρώνε.Αν ήμουν ΦΙΦΑΣ θα μπορούσα να σου απαντήσω ποιο μέγεθος θα με ικανοποιούσε.
Τα περι αυτοπεποίθησης σε συνάρτηση με το μέγεθος έχουν να κάνουν με τον ψυχικό κόσμο τους καθενός.
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εμενα παντως 8 εκατοστα μια χαρα μου φθανουν.Ασε που δεν εχει τοση σημασια το μεγεθος το θεμα ειναι να αντεχεις.Εγω κραταω συνηθως γυρω στα 5 λεπτα, αλλοι τελειωνουν σε 2-3 λεπτα αρα ειμαι ο καλυτερος!
Επισκέπτης
Εμενα παντως 8 εκατοστα μια χαρα μου φθανουν.Ασε που δεν εχει τοση σημασια το μεγεθος το θεμα ειναι να αντεχεις.Εγω κραταω συνηθως γυρω στα 5 λεπτα, αλλοι τελειωνουν σε 2-3 λεπτα αρα ειμαι ο καλυτερος!
Ως επι το πλείστον, οι άντρες που έχουν μεγάλη ψωλή έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια.
Περισσότερες πληροφορίες: Το βιβλίο του Πέους
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αρα λοιπον το τελειο ειναι στα 20 με 22 εκατοστα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
αρα λοιπον το τελειο ειναι στα 20 με 22 εκατοστα.
..σε συνδυασμο με 16 περιπου εκατοστα περιμετρο
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα σατισφαινγκ ειναι κ τα ~14 εκατοστα
αρα μπορει ο ανδρικος πληθυσμος να ηρεμησει επιτελους χαχαχα
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
για σενα,ποιο μεγεθος ειναι satisfying?ναι αλλα σατισφαινγκ ειναι κ τα ~14 εκατοστα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γιατι ρωτας? θα δοκιμαστουμε ποτε μεταξυ μας?
αρα μαλλον δικαιωνομαι ετσι????αρα λοιπον το τελειο ειναι στα 20 με 22 εκατοστα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Tελειο θεωρειται συμφωνα με τον πινακα ενα πεος με μηκος απο 18.1 μεχρι 21 περιπου και περιμετρο απο 15.6 μεχρι 16και κατι..αρα μαλλον δικαιωνομαι ετσι????
ΤΕΛΕΙΟ ομως ξαναλεω..εργο τεχνης,πως το λενε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 14K