Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
Το θέμα δεν είναι μόνο τα cm του μήκους, αλλά χρειάζεται και ικανοποιητικό
Φ...(διάμετρος) για βελτιωμένη απόδοση.
17 cm και Φ50 προσφέρει ηδονή και πασχαλίτσα.

Τα cm παίζουν ρόλο και στις καπότες. Πάλι το Φ είναι μέσα και δημιουργεί αναλόγως αίσθημα άνεσης, υπερβολικής χαλαρότητας, ή δυσφορίας (στενές καπότες).

Γενικώς πάντως το θέμα είναι μαλακία, αφού το μεγαλύτερο ρόλο στην ηδονή παίζουν

α. Το μυαλό της παρτεναίρ
β. Η διάθεση για ερωτικά παίγνια
γ. Η σωστή προετοιμασία
δ. Ο τρόπος χρήσης των cm (άλλος είναι γιούριαααα, άλλος είναι πιο εκκλεπτισμένος, άλλος το στρίβει, άλλος το βιδώνει, άλλος το κουνάει σπαστικά)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ηδονη κ πασχαλιτσα :2funny:

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο χωριό μου έχουμε μία ρήση:Καλύτερα να περισσεύει παρά να υπολοίπεται.Άστο να υπάρχει βρε αδερφέ...

Νομίζω πάντως ένα μέσο πέος(15εκ) για ένα μέσο κόλπο την κάνει τη δουλεία του με επιτυχία,από κει και πέρα αν χρειάζεται και κάτι παραπάνω βάζουμε και κανένα πόδι μπας και καταλάβει κάτι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι μόνο τα cm του μήκους, αλλά χρειάζεται και ικανοποιητικό
Φ...(διάμετρος) για βελτιωμένη απόδοση.
17 cm και Φ50 προσφέρει ηδονή και πασχαλίτσα.

Τα cm παίζουν ρόλο και στις καπότες. Πάλι το Φ είναι μέσα και δημιουργεί αναλόγως αίσθημα άνεσης, υπερβολικής χαλαρότητας, ή δυσφορίας (στενές καπότες).

Γενικώς πάντως το θέμα είναι μαλακία, αφού το μεγαλύτερο ρόλο στην ηδονή παίζουν

α. Το μυαλό της παρτεναίρ
β. Η διάθεση για ερωτικά παίγνια
γ. Η σωστή προετοιμασία
δ. Ο τρόπος χρήσης των cm (άλλος είναι γιούριαααα, άλλος είναι πιο εκκλεπτισμένος, άλλος το στρίβει, άλλος το βιδώνει, άλλος το κουνάει σπαστικά)
Φ100 Eιναι οι στηλες αποχετευσης

Επισκέπτης
ρε αλανια επειδη εγω βρισκομαι στα 15-16 εκατοστα δεν ειναι καλα? διαβαζω κατι εικοσαρια και με εχει πιασει αγχος να ουμε. τελικα ποιο μεγεθος ειναι ικανοποιητικο? ας μιλησουν και οι ενδιαφερομενες λιγο

Για να σε παρηγορήσω,εγώ τον ε΄χω 11 :grin:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η όχι το μήκος σίγουρα όμως καλό είναι να μην είναι ούτε τέρας ούτε πολύ μικρό.Το δικό μου το χω μετρήσει και είναι 18 εκ κατά μήκος της ράχης του και 23 εκ κατά μήκος της κάτω επιφάνειάς του.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η όχι το μήκος σίγουρα όμως καλό είναι να μην είναι ούτε τέρας ούτε πολύ μικρό.Το δικό μου το χω μετρήσει και είναι 18 εκ κατά μήκος της ράχης του και 23 εκ κατά μήκος της κάτω επιφάνειάς του.

τι εννοεις?

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Οταν κοιτας τον πουτσο σου απο πανω εχει ενα μηκος και αν τον κοιταξει καποιος απο κατω εχει μεγαλυτερο γιατι ξεκιναει απο πιο χαμηλα

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ώρε φίλε μ'έφτιαξες δηλ. κερδίζω πόντους μόνο και μόνο από την οπτική γωνία που το κοιτάς ε?

Άμα κόψω και τις τρίχες θα είμαι ίδιος ο Lex Steele.Να΄σαι καλά φίλος νιώθω ήδη πιο ''μεγάλος''. :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οταν κοιτας τον πουτσο σου απο πανω εχει ενα μηκος και αν τον κοιταξει καποιος απο κατω εχει μεγαλυτερο γιατι ξεκιναει απο πιο χαμηλα

Εκεινη την ωρα  δεν κοιταω το πουλι μου

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Από περιέργεια και επειδή ακούω πολλούς να λένε για το πόσο "μεγάλη" ή "μικρή" την έχουμε εμείς οι Έλληνες την  ...., αποφάσισα να κάνω αυτό το μίνι γκάλοπ, μιας και η ανωνυμία είναι το όπλο μιας ειλικρινείς απάντησης
...έτσι πιστεύω δηλαδή...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παράκληση στους administrator, επειδή τα έκανα σαλάτα με την αποστολή ψήφου και δεν γνωρίζω το πως να το διορθώσω, εάν θέλουν, ας το κάνουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, μετά την αποστολή ψήφου...
Sorry για το παίδεμα!!!

hotmailsport24

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω το...παλαμάρι του βαρκάρη κάνω ένα γκάλλοπ για να δω ποιο ειναι το μεσο ορο του αντρικού μοριου για να καταλαβω που βρισκομαι...
Οσοι θλετε, απαντηστε :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σε στύση ή όχι σε στύση :huh:

Stories

Νέο!